1zorro-bis 15.02.11, 09:18 ...podkuj buty! Witam Wszystkie spiochy! Jest 9.18.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 09:27 Cześć Zorrku, cichutko czekałam, kiedy kołderkę z siebie zrzucisz Dzień dobry Wszystkim Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 09:45 Hej, heeeeeeeeej, wstałam, kawę popijam Wczoraj nieco się zasiedziałam, pomimo że obiecywałam sobie pójść spać o normalnej, ludzkiej porze. Niestety, bardzo łatwo naciągnąć mnie na zabawę i oczywiście Maseczka bardzo dobrze to wie. Wykorzystała mnie perfidnie zwracając moją uwagę na nietoperze z maczugami. Tak im się przyglądałam, że czas zleciał Dobrego dnia i Niech Uśmiech będzie z Wami Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 09:51 Cześć AL. Rozmowa między Wami była przednia. Posyłam uśmiech iiii Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 10:00 Eeeeetam przednia. Przede wszystkim bardzo rzeczowa Byłyśmy przecież na tropie, musiałyśmy rozpracować to czarne, zapelerynowane niebezpieczeństwo, co to zza każdego rogu na człowieka czyha, szczególnie na takiego z tęczowymi skłonnościami Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:29 No nareszcie o przyzwoitej porze wstalas, Maseczko. Czy coś się stało? Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:38 No jak to? przeciez to "moj czas"....wlasciwie nie budze sie przed poludniem...dlatego tak bliskie mi sa nietoperze. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:41 Ha, Maseczko, przeczytałam Twój post do Deriadezy i oczywiście załapałam, jak zrozumiałaś postępowanie Lożan...wszyscy są równi, ale niektórzy równiejsi, jednym wolno, innym już z założenia wszystkiego się zakazuje i to by było na tyle Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:04 A na gorze, pod komiksem, pod szpilka... nooooo bo pamietam jakie to odezwy do wszystkich wystosowywal Jokker, zeby nie kopiowac bez podania autora, bo to nieprzyzwoite jest - a tu prosze, NIKT oprocz Niego tego nie robi...i to w takiej ilosci...a feeeeee Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:14 I wiesz co Zorro, pusty smiech mnie ogarnia, kiedy sobie przypomne, jak to Wszyscy chcieli Ciebie ukrzyzowac za to, ze przyniosles jeden post Czarka na Podworko, albo potem kiedy juz nie miales innej mozliwosci odpowiedziec, post kogos innego, do ktorego chciales sie odniesc... ale kiedy w komiksie Lozy, tendencyjnie autorom dorabia sie gebe, kradnie sie ich wypowiedzi, to to jest jak najbardziej OK i WSZYSCY ci, ktorzy wtedy potepiajaco pokazywali palcem na Zorro sie ciesza i sa nagle slepi???? no moze to zwyczajna demencja jest, albo jakas specyficzna zasciankowa logika...chyba jej nie rozumiem... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:16 Właśnie doprowadziłam się do stanu używalności, wychodzę z domu, a potem bezpośrednio jadę do pracy, zarabiać tez trzeba...precz z lenistwem Zapewne pojawię się około 21-ej...paaaaaaaaaaaa Uważajcie na nietoperze Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:37 AL, nietoperze powroca kiedy sie pojawisz, one to tylko pod oslona nocy Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:38 to jest stara i lubiana prze niektorych "metoda Kalego".... Niektorzy nawet "bija czolem" z podziwu dla niej.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 13:57 i tak bywa niestety... za to Ciebie potepiali po mistrzowsku. Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 18:34 Ja spalam, snem sprawiedliwym i obudzila mnie promocja z mojej sieci komorkowej... przyjelam - zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 18:41 Zorro, masz gdzies w poblizu sklep z polska zywnoscia? nie tak dawno kupilam na probe grochowke firmy Profi...gotowa w plastikowych woreczkach, do wlania do garnka i do podgrzania...swietna jest...tylko, ze u mnie zniknela jak kamfora... www.fresh24.pl/Produkt/PROFI_Zupa_grochowa_z_kielbasa_wieprzowa.aspx?pos=16zjZPXyqF8= Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 19:06 nie. Nie mam. Mam turecki, libanski i ....rosyjski. Polskiego nie ma. A teraz ide sobie kolacyjke "pichcic"... Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 19:15 Ale w tych rosyjskich czesto sa wlasnie polskie produkty... Smacznego jedzacym zycze... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 19:40 No nie!, gotowiznę kupować, nie lepiej samemu ugotować grochówkę? Na boczku, żeberkach wędzonych, lub kostkach ze schabu wędzonych? Co ja piszę, przecież, zawsze twierdzisz, żeś leniwa jest Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:00 eeee... to jest porcja na raz... a gotuje sie zawsze wiecej - nieeeeeeeeee....to nie dla mnie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:20 tiiaaa, bez konserwantów, nie bardzo w to wierzę Jak sama ugotuję, to wiem na sto procent, ze bez... Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:24 Zuza... Ty mnie przestan denerwowac, ja mam za daleko do kuchni od komputera - nogi bym schodzila, a poza tym...jak zaczynam cos gotowac, to nie moge wychodzic z kuchni, bo mi sie na pewno przypali - jak usiade przy kompie to zapominam najczesciej, ze tam cos skwierczy. Grochowka - zlituj sie, ja nie mam pojecia jak to sie robi... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:32 No wiesz, wystarczy wyłączyć komputer i nic Ci się nie przypali Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:39 wylaczyc komputer? w imie czego? jedzenia? - no cos Ty... to ja wole juz nie jesc, a co mi tam...gotowanie, jedzenie, zmywanie potem jeszcze - to wszystko zajmuje kupe czasu i jest bardzo bezproduktywne Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:40 Pomysl tylko, Zorro poszedl gotowac sobie kolacje i juz pwenie nie wroci, po prostu go kuchnia wessała.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:47 Zaraz wessała! Napchał brzuch i się leni. Wróciłam i w humorze jestem, bo wolne miejsce na parkingu, jedno jedyne na mnie czekało Hmm, Maseczko, jak zapowiedziałaś, nietoperze pojawiły się, jeden nawet dosyć papuśny jest Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:52 Na to konto otworzyłam następną torebkę z galaretkami wielkanocnymi i właśnie pałaszuję zajączka. Praktyczne to jest, bo jak się tak teraz opcham, to na Wielkanoc już apetytu mieć nie będę Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:02 Cześć AL. Ja się zmywam. Paaa!, do jutra. Dobranoc Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:14 Ty to jesteś wczesny ptaszek, Zuzanko...i rano i wieczorem Dobranoc i spij ślicznie Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:23 No bo Zuza to na pierwsza zmiane tutaj przychodzi, Ty AL - druga zmiane ominelas, za to trzecia jest obsadzona jak sie patrzy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:24 Nieeeeeeeeeee, wszystkie jesteśmy wielozmianowe )))) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:56 Z tym się zgodzę, uniwersalne Czy nie uważasz, że należy nam się za tę uniwersalność jakiś medal? Odpowiedz Link