Dodaj do ulubionych

15 Luty....

15.02.11, 09:18
...podkuj buty! Witam Wszystkie spiochy! Jest 9.18....big_grin
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 09:27
      Cześć Zorrku, cichutko czekałam, kiedy kołderkę z siebie zrzucisz wink
      Dzień dobry Wszystkim smile
    • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 09:45
      Hej, heeeeeeeeej, wstałam, kawę popijam
      Wczoraj nieco się zasiedziałam, pomimo że obiecywałam sobie pójść spać o normalnej, ludzkiej porze. Niestety, bardzo łatwo naciągnąć mnie na zabawę i oczywiście Maseczka bardzo dobrze to wie. Wykorzystała mnie perfidnie zwracając moją uwagę na nietoperze z maczugami. Tak im się przyglądałam, że czas zleciał smile

Dobrego dnia i Niech Uśmiech będzie z Wami smile
    • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 09:51
      Cześć AL. Rozmowa między Wami była przednia. Posyłam uśmiech smile iiii kiss
      • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 10:00
        Eeeeetam przednia. Przede wszystkim bardzo rzeczowawink Byłyśmy przecież na tropie, musiałyśmy rozpracować to czarne, zapelerynowane niebezpieczeństwowink, co to zza każdego rogu na człowieka czyha, szczególnie na takiego z tęczowymi skłonnościami smile
    • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:26
      Dzień Dobry Wam.... smile
      • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:29
        No nareszcie o przyzwoitej porze wstalas, Maseczko. Czy coś się stało?
        • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:38
          No jak to? przeciez to "moj czas"....wlasciwie nie budze sie przed poludniem...dlatego tak bliskie mi sa nietoperze. wink
    • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:41
      Ha, Maseczko, przeczytałam Twój post do Deriadezy i oczywiście załapałam, jak zrozumiałaś postępowanie Lożan...wszyscy są równi, ale niektórzy równiejsi, jednym wolno, innym już z założenia wszystkiego się zakazuje wink

i to by było na tyle
      • 1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 11:45
        a gdzie jest ten post??
        • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:04
          A na gorze, pod komiksem, pod szpilka... smile nooooo bo pamietam jakie to odezwy do wszystkich wystosowywal Jokker, zeby nie kopiowac bez podania autora, bo to nieprzyzwoite jest - a tu prosze, NIKT oprocz Niego tego nie robi...i to w takiej ilosci...a feeeeee
        • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:14
          I wiesz co Zorro, pusty smiech mnie ogarnia, kiedy sobie przypomne, jak to Wszyscy chcieli Ciebie ukrzyzowac za to, ze przyniosles jeden post Czarka na Podworko, albo potem kiedy juz nie miales innej mozliwosci odpowiedziec, post kogos innego, do ktorego chciales sie odniesc... ale kiedy w komiksie Lozy, tendencyjnie autorom dorabia sie gebe, kradnie sie ich wypowiedzi, to to jest jak najbardziej OK i WSZYSCY ci, ktorzy wtedy potepiajaco pokazywali palcem na Zorro sie ciesza i sa nagle slepi???? no moze to zwyczajna demencja jest, albo jakas specyficzna zasciankowa logika...chyba jej nie rozumiem...
    • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:16
      Właśnie doprowadziłam się do stanu używalności, wychodzę z domu, a potem bezpośrednio jadę do pracy, zarabiać tez trzeba...precz z lenistwemwink
      Zapewne pojawię się około 21-ej...paaaaaaaaaaaa

Uważajcie na nietoperze wink
      • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:37
        AL, nietoperze powroca kiedy sie pojawisz, one to tylko pod oslona nocy wink
        • 1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:38
          zerknij do poczty...big_grin
      • 1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 12:38
        to jest stara i lubiana prze niektorych "metoda Kalego"....big_grinbig_grinbig_grin
        Niektorzy nawet "bija czolem" z podziwu dla niej....cool
        • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 13:57
          i tak bywa niestety... za to Ciebie potepiali po mistrzowsku.
    • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 18:15
      Ufffffffff...no tak - w WY gdzie jestescie???
      • 1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 18:23
        no wlasnie....O to samo chcialem zapytac.big_grin
        • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 18:34
          Ja spalam, snem sprawiedliwym i obudzila mnie promocja z mojej sieci komorkowej... przyjelam - zobaczymy co z tego wyjdzie wink
    • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 18:41
      Zorro, masz gdzies w poblizu sklep z polska zywnoscia? nie tak dawno kupilam na probe grochowke firmy Profi...gotowa w plastikowych woreczkach, do wlania do garnka i do podgrzania...swietna jest...tylko, ze u mnie zniknela jak kamfora...

www.fresh24.pl/Produkt/PROFI_Zupa_grochowa_z_kielbasa_wieprzowa.aspx?pos=16zjZPXyqF8=
      • 1zorro-bis Re: 15 Luty.... 15.02.11, 19:06
        nie. Nie mam. Mam turecki, libanski i ....rosyjski. Polskiego nie ma.cool
        A teraz ide sobie kolacyjke "pichcic"...big_grinbig_grin
        • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 19:15
          Ale w tych rosyjskich czesto sa wlasnie polskie produkty... wink
          Smacznego jedzacym zycze... wink
    • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 19:40
      No nie!, gotowiznę kupować, nie lepiej samemu ugotować grochówkę? Na boczku,
      żeberkach wędzonych, lub kostkach ze schabu wędzonych? Co ja piszę, przecież,
      zawsze twierdzisz, żeś leniwa jest wink big_grin
      • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:00
        eeee... to jest porcja na raz... a gotuje sie zawsze wiecej - nieeeeeeeeee....to nie dla mnie
        • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:09
          Ale mimo wszystko gotowizna... smile
          • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:13
            fantastyczna jest....bez konserwantow....
            • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:20
              tiiaaa, bez konserwantów, nie bardzo w to wierzę wink Jak sama ugotuję, to wiem na
              sto procent, ze bez... smile
              • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:24
                Zuza... Ty mnie przestan denerwowac, ja mam za daleko do kuchni od komputera - nogi bym schodzila, a poza tym...jak zaczynam cos gotowac, to nie moge wychodzic z kuchni, bo mi sie na pewno przypali - jak usiade przy kompie to zapominam najczesciej, ze tam cos skwierczy.
                Grochowka - zlituj sie, ja nie mam pojecia jak to sie robi... shock
                • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:32
                  No wiesz, wystarczy wyłączyć komputer i nic Ci się nie przypali wink
                  • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:39
                    wylaczyc komputer? w imie czego? jedzenia? - no cos Ty... to ja wole juz nie jesc, a co mi tam...gotowanie, jedzenie, zmywanie potem jeszcze - to wszystko zajmuje kupe czasu i jest bardzo bezproduktywne wink
                    • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:40
                      Pomysl tylko, Zorro poszedl gotowac sobie kolacje i juz pwenie nie wroci, po prostu go kuchnia wessała....
                      • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:47
                        Zaraz wessała! Napchał brzuch i się leni. Wróciłam i w humorze jestem, bo wolne miejsce na parkingu, jedno jedyne na mnie czekało smile
                        Hmm, Maseczko, jak zapowiedziałaś, nietoperze pojawiły się, jeden nawet dosyć papuśny jest wink
                        • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 20:52
                          Na to konto otworzyłam następną torebkę z galaretkami wielkanocnymi i właśnie pałaszuję zajączka. Praktyczne to jest, bo jak się tak teraz opcham, to na Wielkanoc już apetytu mieć nie będęwink
                          • zuza_anna Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:02
                            Cześć AL. Ja się zmywam. Paaa!, do jutra. Dobranoc smile
                            • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:14
                              Ty to jesteś wczesny ptaszek, Zuzanko...i rano i wieczorem wink
                              Dobranoc i spij ślicznie smile
                              • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:23
                                No bo Zuza to na pierwsza zmiane tutaj przychodzi, Ty AL - druga zmiane ominelas, za to trzecia jest obsadzona jak sie patrzy smile
                                • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:24
                                  Nieeeeeeeeeee, wszystkie jesteśmy wielozmianowe wink))))
                                  • m.maska Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:50
                                    po prostu uniwersalne wink
                                    • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 21:56
                                      Z tym się zgodzę, uniwersalne smile Czy nie uważasz, że należy nam się za tę uniwersalność jakiś medal?
                                      • al-szamanka Re: 15 Luty.... 15.02.11, 22:21
                                        Będę skromna...może być złoty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka