alka_xx 27.02.06, 13:21 no co...prosili, żeby rozpocząć, to rozpoczęłam, a teraz piszcie sobie co chcecie..;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll chciałbym napisać... 02.03.06, 23:12 ..ale mam problem - jakie dobrać środki, by inni również do pisania nabrali ochotki? Odpowiedz Link
alka_xx celuję w środek, ale... 03.03.06, 18:32 ze środków najlepiej znam " myjno-pierne" lecz na tfu-rczą zachętę są raczej mizerne:) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: celuję w środek, ale... 03.03.06, 23:48 Najwięcej ochotki na si(e)rotki Mają big fisze i płotki Odpowiedz Link
alka_xx "Rybowanki" bezrymne 14.03.06, 11:55 nawet najgupszy gupik nie dał się jeszcze zapuszkować! Odpowiedz Link
fnoll Re: "Rybowanki" bezrymne 14.03.06, 12:53 SOPOT filet bez ikry gnie się na scenie bledną przy nim nawet jelenie (te z rykowiska) łapią powietrze zgłuszone leszcze, flądry i dorsze bisują: "jeszcze!" Odpowiedz Link
alka_xx Rymowanki rybne 14.03.06, 23:03 jedna ryba drugiej rybie rzekła,"coś na ciebie dybie!", takie duże, w środku zgięte, kulki lepi na przynętę, potem wiesza je na drucie i nie kiwnie palcem w bucie, siedzi sobie tak do zmroku i cichutko, jak w amoku ślepia wbija w koniec kija, cóz, ponętnie czas mu mija, coś tam łyknie dla ochłody, nie myśl rybo, że łyk wody, lepiej zgadnij o kim mowa, byś zbyt wcześnie, nie gotowa do nocnego tu capstrzyku nie zawisła na haczyku. All rights reserved, do kolacji, rzecz jasna! Odpowiedz Link
trzcina Rak po rybie 19.03.06, 22:58 no i proszę tak mnie wtrybić że mi się od rana rybi pachnie mi wiosennie rybą tak upojnie że uradzę biurwim skrybom ich papierom i ich trybom nie makrelą ani dorszem ja...załatwię ich diatrybą jeśli to zbyt małym hakiem bezrybim doprawię rakiem naczci Odpowiedz Link
fnoll Re: Rak po rybie 14.03.07, 02:22 niech ość im nadzieje przywdzieje na szkielet historię toczy recykling Odpowiedz Link
huann Re: Rak po rybie 17.03.07, 23:58 recykling i pikling wyśledzić pikle w tym wszystkim niezwykle jest. 9milczenie jest rip-ą. in rest.) Odpowiedz Link
trzcina Re: Rak po rybie 19.03.07, 22:31 renowacja rewitalizacja restauracja zripowany sprytnie pikling może i jest w konsumpcji in the rest... the best ale the day after to on jest co najwyżej re_flux jestem za piklingiem przed recyklingiem czci:) Odpowiedz Link
huann Re: Rak po rybie 19.03.07, 23:58 by: prześledzić wodą piklinga zapoznać ziemie kiplinga wysadzić w powietrze ketlinga i skoczyć w ogień jak dinga: do tego wszystkiego potrzebny nam wigwam. Odpowiedz Link
trzcina Re: Rak po rybie 03.05.07, 17:23 taktaktak wigwam a przed wigwamem oldjeloł pigwa wtedy masz i gwa rancje na wigwam i tole rancję na wiejską stancję Odpowiedz Link
huann Re: Rak po rybie 03.05.07, 22:19 stoją w stajni stoicy każdy rumianolicy stokrotnie stoją w stodole nie zaklnę, rymu poszukam. Odpowiedz Link
trzcina Re: Rak po rybie 04.05.07, 00:34 rym na pewno przytupie, poezją zagra Ci w miejscu, gdzie nie szukasz. a kuku Odpowiedz Link