Dodaj do ulubionych

4 Marca.....

04.03.11, 08:08
Czolem Wszystkie spiochy!big_grinbig_grinbig_grin PIERWSZY! Ale mi sie udalo....
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: 4 Marca..... 04.03.11, 08:25
      No niech Ci będzie, żeś pierwszy... wink Siedzę i słucham Twojej piosenki, Bin Log
      Dzień dobry Wszystkim. Dnia słonecznego życzę smile
      • 1zorro-bis Re: 4 Marca..... 04.03.11, 11:00
        piekna prawda? Od razu zyc sie chce.big_grin
        • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 11:19
          Noooooooo....oj sie chce - ja juz sie doczekac nie moge...a to jeszcze poltora tygodnia - bez pracy, bez obowiazkow, wszystko podstawia pod nos, zadbaja...tak mozna zyc.
    • fastsinom Re: 4 Marca..... 04.03.11, 10:29
      dzień dobry smile

w końcu to piątek to nie może być inaczej ale jeszcze bym pospała wink
    • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 11:08
      Jestem...ha.. a kiedy dopadaly mnie jakies watpliwosci i musialam podejmowac jakies decyzje - wtedy jeszcze jako nastolatka uciekalam w sen ... a dzisiaj spalam 9 godzin, chyba cos w tym jest.
      Codziennie ogladam pogode na rivierze tureckiej i wyglada na to, ze te 20° bede miala jak w banku...to moze i noge zamocze na tych wapiennych tarasach w Pamukkale

https://i54.tinypic.com/208fmrn.jpg

Zorro - byles tam?
      • 1zorro-bis Re: 4 Marca..... 04.03.11, 11:32
        To tak juz nie wyglada. Bylem tam dwa lata temu i bylem rozczarowany bo porownywalem "real" z tym co na zdjeciach. :cool.
        • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 11:39
          No to teraz i ja sobie obejrze - program na tydzien mam taaaaaki.
          A przede wszystkim szansa, ze jeszcze tlumow nie bedzie....
          • 1zorro-bis Re: 4 Marca..... 04.03.11, 12:01
            w kwietniu tlumow nie ma. Pogoda jest O.K Tylko mnie w Turcji te hotele "all inclusive" denerwuja...:cool.
            • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 12:17
              Po pierwsze nie w kwietniu, tylko w marcu.. big_grin
              All inklusiv akurat w tym przypadku mi nie przeszkadza, bo na wloczege malo czasu bedzie - program jest wypelniony po brzegi...
              Co innego jesli sie siedzi w jednym miejscu i po kilku dniach to miejsce juz sie znudzi i chce sie czegos nowego.
              Jesli sie decyduje na zwiedzanie na wlasna reke, to raczej chce zjesc tam gdzie akurat bede miala na to ochote i mi sie spodoba miejsce. Wtedy staram sie rezerwowac tylko sniadanie - zeby switem bladym nie latac i nie szukac miejsca gdzie mozna cos zjesc...
              W Lizbonie zdarzylo mi sie jesc w najrozniejszych miejscach, podobnie bylo na Malcie - nie zdarzylo mi sie jesc nawet dwa razy w tym samym miejscu... to wszystko zalezy od tego co sie ma w planie.
              Jesli ktos sie nastawia, na plaze, basen i opalanie - wtedy mu to wystarczy...dla mnie taka forma to strata czasu. Z reguly po powrocie z urlopu dojrzewam do prawdziwego wypoczynku - mam nadzieje, ze kiedy wroce, bedzie odpowiednia pogoda na lezaczek w ogrodku smile
              • zuza_anna Re: 4 Marca..... 04.03.11, 12:58
                Dopiero wróciłam, i za obiad muszę się zabrać. Kochani, mnie już wiosna,
                na dworze jest cudownie. Cieplutko!
                Cześć Maseczko i Fastsinomsmile
                Maseczko, dobrze, że masz laptopa to będziesz nam zdawać relacje na bieżąco.smile
              • 1zorro-bis Re: 4 Marca..... 04.03.11, 13:01
                He, he, he...a bylas juz w Turcji?
                • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 13:10
                  Bylam...w listopadzie 2008..rezydowalam wtedy na wybrzezu w poblizu Izmiru... troche sluzbowo, trocho wycieczkowo - bo sluzbowo...ale pakiet wycieczek zalatwilam wtedy.
                  • 1zorro-bis Re: 4 Marca..... 04.03.11, 14:17
                    mysmy byli w 2009 roku. Hotel O.K ale zarcie bufet, codziennie taki sam. Jak nam sie znudzilo to poszlismy do hotelu obok ...to nys wyprosili bo tma kazdy z "obroza" na rece biegal i to bylo tylko dla gosci hotelowych. i tak bylo w kazdym innym hoteliu. czyli - mieszkasz w "getto" do ktorego jestes przypisany. Nawet za pieniadze nie moglismy sie napic wina w innymm hotelu! Gorzej niz za komuny w PRLu. Zeby normalnie zjesc w jakiejs restauracj to musielismy taksowka 20 kilometrow do miasta pojechyc. Wtedy sie wyleczylem z Turcji, a bylem tam juz chyba z 5 razy. Jedynie gdzie moge jeszcze leciec to jest Istambul...:cool.
                    • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 16:06
                      Tym Istambulem to mi wachlujesz przed nosem juz ktorys raz z kolei - i ja sie tam od lat juz wybieram i mi nie wychodzi.... przestan mnie Zorro draznic...http://emots.yetihehe.com/1/stres.gif
    • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 11:26
      Wczoraj dostalam juz wszystkie papiery niezbedne do podrozy...wiec tym bardziej nastroj zrobil sie juz "przedwylotowy" smile
      Zuza - zabieram la ptoka...w hotelu jest tzw. panoramabar w ktorym mozna sobie surfowac do upadu, ale na wlasnym la ptoku..."wieczorem po ciezkim dniu" mozna wiec usiasc przy lampce wina i pogadac z Wami... smile tym bardziej ze tam o godzine wczesniej bedzie...
    • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 15:10
      Za chwile mnie trafi - GW otwiera mi sie dzisiaj jak sie uda tylko. Wszystko inne chodzi jak nalezy - bo juz zaczelam podejrzewac moj internet...
      • 1zorro-bis Re: 4 Marca..... 04.03.11, 15:43
        czasem tak jest...:cool.
        • al-szamanka Re: 4 Marca..... 04.03.11, 16:10
          A ja wyjeżdżam na urlop za trzy i pół godziny...na całe dwa tygodnie. I nie zabieram laptopa, bo nie mam, a do kawiarenki internetowej nie wiem czy będę miała czas wpaść, bo 2 tygodnie, to jednak krotko. Poza tym muszę nagadać się z Mamą, robimy to zawsze, aż do bólu gardła big_grin
          • m.maska Re: 4 Marca..... 04.03.11, 16:52
            To sie zbieraj...zebys czegos nie zapomniala... smile
    • zuza_anna Re: 4 Marca..... 04.03.11, 17:30
      Ja wiem, że dwa tygodnie zlecą, jak z bicza strzelił, ale mi już Ciebie brakuje, AL. kiss
      Spokojnej podróży AL, i wracaj szybko! smile
      • maja-z-podworka Re: 4 Marca..... 04.03.11, 17:45
        Może zdążę? SZCZĘŚLIWEJ PODRÓŻY AL smile
        Wracaj szybko ....
      • maja-z-podworka Re: 4 Marca..... 04.03.11, 17:50
        Witajcie.... wrócilam i zaglądam na chwilę, bo zaraz idę spać.
        Dobrze, że nie było mnie wczoraj, bo chyba nie poprzestałabym na jednym pączku smile
        Pamiętam czassy, kiedy w domu moja Babcia smażyła pączki i do jednego z nich wkładała migdał, żeby ktoś mógł zostać migdałowym królem smile
        Zatęskniłam za czasem dziecinstwa....Może też wykorzystam przepis Natki i usmażę kiedyś pączki zamiast je kupować? A może znajdę przepis Babci?
    • al-szamanka Kochani 04.03.11, 18:50
      Za 25 minut wychodzę...mam nadzieje, że gdy powrócę, zastane Was w dobrym zdrowiu i humorze
      Do napisania smile

Nie tylko Ty, Majeczko zdążyłaś.smile Zdążyliście wszyscy, dziek uje big_grin
      • 1zorro-bis Re: Kochani 04.03.11, 19:56
        no to do widzenia. Albo zobaczenia? A moze napisania? Ja chyba sie spoznilem ale na A-2 jak zwykle tloczno bylo....cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka