1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 07:09 ............................................................................................................................ www.youtube.com/watch?v=MgHioCC3yCo Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 7 Marca. 07.04.11, 07:39 lala la la... nucąc mówię Wszystkim Dzień dobry! Zorrku, i tak powinniśmy zaczynać dzień, od piosenki wpadającej w ucho Dnia słonecznego i spokojnego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 11:16 No czesc... jak widze Zorro taka muzyka stosuje wobec mnie terapie wstrzasowa... noooo gdyby tak jakies delikatne dzwieki Chopina albo Griega... a tu nie - wyrywac gwaltownie z objec Morfeusza - to jest zwyczajnie nie fair.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 11:48 Oooo... takie cos... Poranek Griega www.youtube.com/watch?v=GUKRBeG-sGQ Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 11:50 A kiedys to bylo tak.... www.youtube.com/watch?v=cPcP-mZZ5_0 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:14 tamto za mocne z rana? To moze to: www.youtube.com/watch?v=zB_DOA2AL7Q Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:18 Cześć, po ciężkiej nocy. Dzisiaj mało co nie straciłam klientki, zwymiotowała podczas snu i już się dusiła, usłyszałam alarm i odkurzyłam jej przełyk specjalnym aparatem...ale serce mi biło, biło strasznie. W takich chwilach doznaje się olśnienia, wszystkie problemy wydają się śmiesznie małe; zawiści, pomówienia, jakieś głupie rozgrywki, obrażalstwo.....cóż to jest? Po prostu NIC. Ważne jest zupełnie coś innego; bycie człowiekiem, spojrzenie ponad głową karła, który sam sobie wydaje się olbrzymem, a w rzeczywistości jest pyłem. Moi klienci uczą mnie codziennie prawdziwego życia. Dziwne....przecież są upośledzeni Pięknego dnia Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:26 Witaj AL... no wlasnie, uposledzeni a przez to brak im wyrafinowania, zlosliwosci, perfidii... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:57 Tak, ale teraz idę odsypiać pracę z nimi i nocny dyżur...ech, jaka jestem padnięta, 17 godzin robi swoje. Paaaaaaa... Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 13:10 No to spokojnie spij... bo jak pisklaczki sie wykluja wtedy bedzie wrzask....dzioby wiecznie glodne, beda sie spiewu uczyc... przeciez kosy ladnie spiewaja.... www.youtube.com/watch?v=RAs61Otj5bk&feature=related Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 7 Marca. 07.04.11, 16:21 Witajcie. Kiedy wracałam do domu, spotkałam po drodze matkę z małą dziewczynką na spacerze. Dziecko takie ok. 2 - 2,5 lat Uśmiechała się do wszystkich promiennie, podchodziła i każdemu stanowczo i wyraźnie powtarzała "dzień dobry" Była przezabawna - nie było chyba nikogo, kto nie zatrzymałby się , nie uśmiechnął i nie odpowiedział dziecku. Mama próbowała ją jakoś opanować, ale małe było szybkie i wymykało się próbom złapania za rękę i pociągnęcia do kontynuowania spokojnego spaceru. Jakby słoneczko świeciło Jeszcze teraz uśmiecham się na wspomnienie...Pewnie też niejeden raz spotkaliście takie małe urocze krasnale - przypomnijcie sobie i też się uśmiechnijcie Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 16:26 Witaj Majeczko i dlaczego ludzie te spontanicznosc zatracaja? dlaczego nie usmiechaja sie do siebie, ot tak po prostu? przeciez to nic nie kosztuje, a jak rozjasnia dzien Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 16:39 mowila kazdemu obcemu "dzien dobry"? Oj, to niejeden na niejednym forum moglby sie cos od tej malej nauczyc.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 17:33 Właśnie wróciłem od wnuczki /sześć lat/. Żona codziennie odbiera Ją ze szkoły a ja ,na prośbę wnuczki dziś przyszedłem pod szkołę. Gdy wyszła i mnie zobaczyła to.....dziadeeeeeeeek tak wrzasnęła że wszyscy gałki we mnie wbili jakbym jakimś zadżumionym był ale na sercu od razu cieplutko się zrobiło i uśmiech na twarzy bo jeszcze mi się na szyję rzuciła i zaczęła podduszać kochane moje diablątko dzień dobry Kalejdoskop Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 17:38 a ja myslalem, ze Ciebie juz gdzies "wcielo".... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 17:50 Nie wcięło miałem trochę na głowie. Mam okazję na stałą pracę bo te dorywcze już mnie wkurzają bo o różnych porach i każdy chce szybko. Miałem już taką /stałą/ ale...zmyła się byłem wczoraj na paru rozmowach i nie jest źle - tfu tfu przez lewe Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 19:48 No ale Ty, Czarek, mówiłeś, że masz bardzo dobrą emeryturę. Jeżeli podejmiesz stałą prace, to Ci ja skreślą....zresztą nie wiem jak to w Polsce funkcjonuje. Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 19:50 AaaaaaaaaaaL.... widze, ze nastepny odcinek kryminalu sie ukazal - no trzymasz nas w napieciu jak diabli... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 19:58 eeeeee.....tak mi podczas picia wieczornej herbatki z rękawa wyskoczyło Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 20:04 a nie mogloby Ci tak czesciej wyskakiwac?... bo ja sie doczekac nie moge rozwiazania.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 21:34 Ooooo, daleka droga przed nami. Niekiedy nie chce wyskakiwać, bo zapominam rękawem potrząsnąć Poza tym kryminały mnie nie interesują....to tylko taki kaprys. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 21:39 AL jeszcze nie jestem na emeryturzeeee !!! od listopada dopiero przechodzę na wcześniejszą a sałaty nigdy za wiele a poza tym co, mam w siedzieć w chałupie i na kostuchę czekać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 22:55 To jak, na emeryturze nie byleś, nie pracowałeś ( tylko dorywczo)...ojejej, to z czego tę emeryturę chcesz mieć? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:04 Prawie czterdzieści lat pracy na ETACIE !!!! /z nadgodzinami byłoby ze 60/ minęło w 2007 r. Wystarczy AL. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:11 Oooooo, to się napracowałeś....wystarczy. Teraz to tylko spacerki do lasu, kościoła i na rybki, czegóż chcieć więcej. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:19 To miałem przez kilka ostatnich lat ale - chce mi się znowu ,na etat sentyment ? ale pracoholikiem nie jestem, nigdy nie byłem. Lubiłem za to zarobić, dobrze zarobić i wydawać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:23 A ja to, podobnie jak Maseczka, jestem niepoprawnym leniem Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:33 Ja mam tak AL, że jak nie robię to nie robię, wtedy rozleniwiam się ale jak już zacznę coś robić to się oderwać nie mogę - aż skończę co zacząłem i nie o jakiejś jednostkowej pracy mówię ale o tym co sobie zaplanowałem właśnie poprzez pracę moja ma tak samo. Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:37 Oj AL... czy niepoprawnym, tego nie wiem - ale na pewno zdeklarowanym - tylko, ze to co mam zrobic robie i terminow nie zawalam... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:48 A mój stary ma 89 lat i jeszcze pracuje od szesnastego roku życia pracuje czyli już ponad siedemdziesiąt lat !! powiedzieli Mu, że aktualnie jest najstarszym taksówkarzem warszawskim. To dopiero pracoholik Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 00:29 A bo sa tacy, ktorzy pracuja i gromadza, sa tacy, ktorzy pracuja i wydaja, a sa tacy, ktorzy tylko wydawac potrafia... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 7 Marca. 08.04.11, 08:24 Spokojnej podróży, Zorro Dzień dobry Wszystkim! Wczoraj prałam dywan, i ze zmęczenia padłam. Nawet nie miałam sił dobranoc Wam powiedzieć. Dziś leniuchuje! Dnia spokojnego i udanego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 09:32 ...i wracaj zdrowo, Zorro. Jestem pewna, zes Twoje kafelki zrobią furorę Odpowiedz Link
m.maska a to juz 8 kwietnia... 08.04.11, 11:49 Wlasnie wrocilam... Zorrkowi tylko pomacham na do widzenia... Niech Twoje kafelki zrobia furore - powodzenia! Czesc dziewczyny - zasiadlam do pierwszej kawy, nie zdazylam wypic przed wyjsciem... jak ja nie lubie porannego wstawania. Wiem, ze sie powtarzam - co ja na to poradze... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 09:40 Dzień dobry wszystkim wstanym i zaspanym. Ja ściągnęłam się z łóżka dopiero co, odsypiałam. W nocy nie miałam spokoju, bo wiać zaczęło i padać, a ja martwiłam się czy jajeczka nie wypadną z gniazdka. Dwa razy zaglądałam, ale ptaszek ciągle siedział, ochraniał. Drugi tez pilnował. Rozróżniam już je po upierzeniu i w związku z tym nadałam im imiona. Na cześć Lema nazywają się od dzisiaj Sepulek i Sepulka...odwołań nie przyjmuje, bo to są moje ptaszki .....O! Dobrego dnia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 10:39 A teraz ze spokojnym sumieniem wybieram się na bumelkę po sklepach - czas wydać trochę pieniędzy i osłodzić sobie ciuchami życie. Do poteeeeem Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 11:57 Hihi... czy wyscie nie zauwazyly, ze wczoraj Zorro cofnal nas o caly miesiac?... dopiero teraz to zauwazylam....dobre Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 12:02 Bo my tak zwracamy uwagę na czyjeś błędy, ze nic nie widzimy Ja też nie zauważyłam! Witaj Maseczko! Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 12:17 Eeee... moze my niedzisiejsze jestesmy Zuza... bo ze AL byla wczoraj nieprzytomna po nocnym dyzurze a potem ze szczescia - bo Sepulka zniosla trzecie jajeczko to rozumiem... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwietnia, nie marca ;) 08.04.11, 12:23 no i popełniłam błąd, a Ty musiałaś mi wytknąć, niedobra Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 12:22 To teraz czekam na opowieść o Supelkach, bo coś mi zdaje, że AL, napisze Dziś będzie czwarte Jajko Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 15:28 Nie o Supelkach, tylko o Sepulkach Obserwuje!!! Ale jednocześnie gotuje obiad i sprzątam mieszkanie...yyyy, już dawno tego nie robiłam, niestety, wygląda jak po burzy Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 15:34 huragan wpuscilas do mieszkania? Odpowiedz Link
m.maska 8 kwietnia ;) 08.04.11, 15:39 No tak... a ja niestety musze, bo samo sie nie przyniesie, oderwac sie od pracy(przy kompie) na czas jakis... i dokonac jakichs zakupow - bo tez lodowka pustka swieci... Jutro mam termin w warsztacie na wymiane opon na letnie - uff... jak to dobrze ze sa terminy sobotnie - inaczej nie wiem jakby to wygladalo. Komputer "pokladowy" sie drze, ze chce servisu, duzo za wczesnie - pewnie i to trzeba mu bedzie podregulowac, ale zapewne jutro mi tego nie zrobia. Zorro juz na pewno na miejscu zabral sie za ukladanie kafelkow - powodzenia Zorro!!!! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 17:39 Zorro ps kafelek pojechał zdobywać Belgię witaj Masko witajcie wszyscy w Wawce psia pogoda, dosłownie. Wieje jak jasny gwint /ze sto metrów biegłem za czapką / i co i raz pada - kwiecień plecień, normalne. Mimo wszystko miłego dnia i weekendu. Pzdr Kalejdoskop. Pozdro dla rodziny supełków czy też sopelków idę coś zjeść. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 18:17 A u mnie jest piekna pogoda - jest szansa, ze jesli jutro albo pojutrze bede miala troche czasu skorzystam z tego kwietniowego slonca.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 18:22 Ja skorzystam z tej pogody jutro. Wybieram się na niedźwiedzi czosnek, muszę nazbierać go baaaardzo dużo, bo chcę zrobić pesto i inne jeszcze dobre rzeczy. Odpowiedz Link
m.maska 8 kwietnia 08.04.11, 17:40 Ufff... dokonalam szybkich zakupow... w drodze, jak zwykle sluchalam wiadomosci - jedna wstrzasajaca.. zapadl wyrok w sprawie o kannibalizm, zamordowal i zjadl dwoje dzieci dziewczynke i chlopca w wieku 13 i 11 lat...tego nawet komentowac nie mozna, instynktownie bronie sie przed przyjeciem tego do wiadomosci... Druga wiadomosc - w Japonii znowu ziemia sie trzesie...tyle niepokoju na swiecie. Dlaczego tak malo jest pozytywnych wiadomosci? Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 19:35 Jedna ma pogodę druga idzie po czosnek....ech ,a ja nie mam nic prócz dobrych chęci sorki później do Was zajrzę bo mam gościa. Dwa czteropaki przywiózł ,właśnie poszedł po jeszcze dwa AL jest już trzecie jajeczko ? a będzie jeszcze czwarte ? a czy będzie jeszcze..... Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 kwietnia 08.04.11, 19:50 Nooooooooo... Czarek, to juz te czteropaki masz za soba - i nie widzisz, ze juz sa cztery jajka? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 19:52 Cześć Czarek! po tych czteropakach słabo na oczka, chyba widzisz...już są cztery jajeczka Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:08 Oczka to ja mam bystre Zuza ,gorzej z percepcją a co do jajeczek to ja nie wiem ale zdaje mi się że wczoraj były trzy omlety z nich i fertyk 'mniał' być już to ja poproszę te młode kosy na bekonie AL jeśli można prosić i ze szczypiorkiem ma sie rozumieć Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:13 A kysz Ty brutalu, moich ptaszków nikomu nie oddam Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:21 a se ze swoich usmaż Czarek, a nie z ptasich jajeczek " Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą!..." Michel Quoist " Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony!" W.Grzeszczuk -->Codziennie Kliknij !!! Humanitarni.pl Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:23 Nie jestem brutalem AL przecież wiesz że tylko żartuję ,że też kocham wszystkie zwierzaczki i to jak kocham. Leży Puchatek koło mnie teraz i patrzy na mnie, czeka na sygnał ,żeby zerwać się i przylecieć pod fotel to będzie pogłaskany i pohihrany po łepeczku i długich uszach . Już go wołam. Puchatku !!!! Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:26 dziwie ci sie czarek ,ze nie masz pomyslu co na emerytce;jest tyle chociazby w polsce miejsc do zwiedzenia ,ze zycze ci zdrowka! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:34 Czarek woli na ryby, Dzikusie. Jedni lubią to, inni co innego. Ja marzę o pewnej podróży, ale na nią trzeba mieć przynajmniej trzy miesiące wolnego....a z czasem, niestety, u mnie krucho Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:20 Czarek, czy masz ochote na jajecznice z oczami?... zawijasz widelcem, a tu Ci cos z talerza mruga... i oko puszcza...a oczka to Ci one maja, lekko wytrzeszczone... no i jak Cie ktory dziubnie w jezyk - to moze i odgryzc... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:23 Mogę tylko sobie mogę wyobrazić jak on po tych czterapakach wygląda, dobrze, że tu pisze, a nie mówi Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:48 Dziadku Dzikusie ja jeszcze nie emeryt póki co biorę z życia garściami i długo jeszcze będę brał. Dziadku Dzikusie, zdziczały z samotnego pobywania na gałęziach pzdr. A jajeczek nie ruszę AL spoko , w życiu nie ruszę Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:04 widze,ze spoko z ciebie gosc!rob jak uwazasz,ale pamietaj,ze straconego czasu nigdy nie odzyskasz,tu musisz sie zgodzic!praca uszlachetnia ale i pochlania.nim sie obejzysz bedziesz prawdziwy dziadzius i co wtedy?na nic ochoty,na nic!i po chlopie.daj sie wykazac mlodym po studiach.niech robia! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:08 Hm, na samotnego mi Dzikus nie wygląda, ale na kogoś, co sporo widział, przeżył i dystansu nabrał Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:25 Zuzia bardzo dziękuję wiesz ? może też jestem dzikusem ale kultury liznąłem trochę w swym życiu. Jeszce w Syrenie na Litewskiej załapałem się na Sempolińskiego jak żył że o Maliniaku nie wspomnę. W ogóle warszawska Syrena to był popis opozycji artystów polskich w stanie wojennym. Byłem widziałem i dziękuję Im. Za te niezapomniane chwile także po spektaklu poza teatrem. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:16 Dzikus nie o to biega. Ja mam takie wnuczki za które gardło dam ale....dziadkiem nie jestem. Tylko dla Nich nim jestem rozumiesz ? chyba nie rozumiesz fajny gość z Ciebie pzdr. Cz. Ps. Kiedyś coś wypijemy oki ? Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:27 wszystko rozumie,przeciez prawdziwy polak!na pewno wytrabimy co nieco-jak bedziesz chcial z mlodszym pokoleniem pogadac!ale wspomnij me slowo gdy ci dolegac cos bedzie!wszystkim niby dzis trudno,ale o siebie zadbac trza! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:26 Idę sobie do łóżeczka. Spokojnych snów, sobie i Wam życzę. Dobranoc, do jutra! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:35 Dobranoc Zuza ja Dzikus wielu pomogłem mnie nikt, taka prawda. Nie żalę się ,jeśli mam miec żal to tylko do siebie. Że wpier......się nie w to co powinienem. Przepraszam kobiety za te w... sorki ale nerwy puszczają. Dzikus !!! jeszcze wypijemy za truchło Tuska i Bronka sory ale tak nauczył mnie Palikot. Zabić opozycję a dla mnie jest nią PO. Amen. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:36 Spij słodko i niechaj się Tobie aniołki przyśnią Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:50 Aniołki z piekła rodem Zuza takie Czarkowe Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:54 Ty jej spokojnych snow zycz Czarek i zeby jej sie czarty nie snily... Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 23:00 spijcie wszyscy co spac mozecie-hrump,hrump! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 23:03 Hrump, hrump, Dzikusie Podejrzewam, że to życzenie dobrej nocy po dzikuszemu Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 kwietnia... 09.04.11, 07:30 Mam nadzieję, że Tobie Czarek, śniły się puste czteropaki, i ze złości przebierałeś nogami, bo, kaca niemiłosiernego miałeś, bo moralnego - nie sądzę, a tu ani jednej pełnej puszeczki !!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:00 A ja jestem ciekawa co oznaczają cyfry 0099 przy nicku Dzikusa Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:02 skarbie!!!!!!nie interesuj sie zbytnio...........ha,ha. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:06 Coz mam robić, ciekawska jestem.....a teraz tym bardziej mnie korci, a przecież domyślna jestem Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:08 Śpijcie truchła jedne bo ja tu browarki mam na ławie a obok Puchatek czuwa nade mną chłe chłe. Dzikus wal na 'Belany" czekam z piwkami Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:11 Czarek - to Ty sie lepiej zajmij tymi browarami i juz lepiej dzisiaj nic nie pisz.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:07 Pewnie Dzikus urodzil sie w 1999 roku i ma wlasnie 12 latek.... :d Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:10 Oj, i o tej porze jeszcze przed kompem? To chyba specjalnie przybrał taki poważny nick, gdy właściwie powinno być Dzidziuś Odpowiedz Link
dzikus0099 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:16 nie zachodzcie w glowke!mam-no wlasnie?zgaduj-zgadula??+-dwa lata. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 7 Marca. 09.04.11, 08:00 Chyba, podobają się jemu ceny promocyjne - wszystko po 0.99 gr Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:23 Zgaduj zgadula w której 'rence' /która obaliła komunę / złota kula i czteropak . Gucio pójdę spać Maska a właśnie że nie pójdę będę pił z Dzikusem Odpowiedz Link
m.maska 9 kwietnia - dobranoc Kalejdoskop 09.04.11, 00:20 Dobranoc Wszystkim... kolorowo, kalejdoskopowo Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 9 kwietnia - dobranoc Kalejdoskop 09.04.11, 00:30 Buzi Maska - ale jesteś spoko ,dobranoc. Odpowiedz Link
zuza_anna 9 kwietnia, pogoda letnia... ;) 09.04.11, 07:43 od rana wietrzna i słoneczna Wyspana...melduję się w Kalejdoskopie! Dzień dobry, Wszystkim Którzy Zajrzą i Tym K.C. Dnia cudnego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 9 kwietnia, pogoda letnia... ;) 09.04.11, 08:26 Mi też życzysz Zuza ? bo ja Tobie tak u mnie również dmucha, aż gwiżdże w szybach w budynku. Trzeba poczekać na poprawę pogody nie ma innego wyjścia. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego udanego dnia. Odpowiedz Link
zuza_anna 9 kwietnia, pogoda słoneczna... :))) 09.04.11, 09:01 Cześć Czarek! W nocy gwizdało, teraz nie jest tak żle, zapowiada się ładny dzień Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 9 kwietnia, pogoda słoneczna... :))) 09.04.11, 09:08 Miejmy nadzieję Zuzia pozwoliłem sobie otworzyć nowy wątek. Chyba bury za to nie dostanę od Was pzdr. Odpowiedz Link