07.04.11, 06:52
dzien dobry.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 07:09
      .................................................................cool...........................................................
      www.youtube.com/watch?v=MgHioCC3yCo
    • zuza_anna Re: 7 Marca. 07.04.11, 07:39
      lala la la... nucąc mówię Wszystkim Dzień dobry! Zorrku, i tak powinniśmy zaczynać dzień, od piosenki wpadającej w ucho wink big_grin Dnia słonecznego i spokojnego życzę. Pozdrawiamsmile
      • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 11:16
        No czesc... jak widze Zorro taka muzyka stosuje wobec mnie terapie wstrzasowa... noooo gdyby tak jakies delikatne dzwieki Chopina albo Griega... a tu nie - wyrywac gwaltownie z objec Morfeusza - to jest zwyczajnie nie fair.... sad
        • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 11:48
          Oooo... takie cos...
          Poranek Griega

www.youtube.com/watch?v=GUKRBeG-sGQ
          • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 11:50
            A kiedys to bylo tak.... sad

www.youtube.com/watch?v=cPcP-mZZ5_0
            • 1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:14
              tamto za mocne z rana? big_grin
              To moze to:
              www.youtube.com/watch?v=zB_DOA2AL7Q
              • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:24
                To jest terapia wstrzasowa...
              • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:26
                Oooooooooooo, aż lepiej na duszy się zrobiło big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:18
      Cześć, po ciężkiej nocy. Dzisiaj mało co nie straciłam klientki, zwymiotowała podczas snu i już się dusiła, usłyszałam alarm i odkurzyłam jej przełyk specjalnym aparatem...ale serce mi biło, biło strasznie. W takich chwilach doznaje się olśnienia, wszystkie problemy wydają się śmiesznie małe; zawiści, pomówienia, jakieś głupie rozgrywki, obrażalstwo.....cóż to jest? Po prostu NIC.
      Ważne jest zupełnie coś innego; bycie człowiekiem, spojrzenie ponad głową karła, który sam sobie wydaje się olbrzymem, a w rzeczywistości jest pyłem.
      Moi klienci uczą mnie codziennie prawdziwego życia. Dziwne....przecież są upośledzeni big_grin

Pięknego dnia kwiat
      • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:26
        Witaj AL... no wlasnie, uposledzeni a przez to brak im wyrafinowania, zlosliwosci, perfidii...
        • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 12:57
          Tak, ale teraz idę odsypiać pracę z nimi i nocny dyżur...ech, jaka jestem padnięta, 17 godzin robi swoje. Paaaaaaa...
          • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 13:10
            No to spokojnie spij... bo jak pisklaczki sie wykluja wtedy bedzie wrzask....dzioby wiecznie glodne, beda sie spiewu uczyc... przeciez kosy ladnie spiewaja....

www.youtube.com/watch?v=RAs61Otj5bk&feature=related
            • zuza_anna Re: 7 Marca. 07.04.11, 13:33
              Śpij słodko, a ja za obiad się biorę smile
              • maja-z-podworka Re: 7 Marca. 07.04.11, 16:21
                Witajcie. smile
                Kiedy wracałam do domu, spotkałam po drodze matkę z małą dziewczynką na spacerze. Dziecko takie ok. 2 - 2,5 lat smile Uśmiechała się do wszystkich promiennie, podchodziła i każdemu stanowczo i wyraźnie powtarzała "dzień dobry" smile Była przezabawna - nie było chyba nikogo, kto nie zatrzymałby się , nie uśmiechnął i nie odpowiedział dziecku. Mama próbowała ją jakoś opanować, ale małe było szybkie i wymykało się próbom złapania za rękę i pociągnęcia do kontynuowania spokojnego spaceru.
                Jakby słoneczko świeciło smile Jeszcze teraz uśmiecham się na wspomnienie...Pewnie też niejeden raz spotkaliście takie małe urocze krasnale - przypomnijcie sobie i też się uśmiechnijcie smile
                • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 16:26
                  Witaj Majeczko smile
                  i dlaczego ludzie te spontanicznosc zatracaja? dlaczego nie usmiechaja sie do siebie, ot tak po prostu? przeciez to nic nie kosztuje, a jak rozjasnia dzien big_grin
                • 1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 16:39
                  mowila kazdemu obcemu "dzien dobry"?cool
                  Oj, to niejeden na niejednym forum moglby sie cos od tej malej nauczyc....big_grinbig_grinbig_grin
                  • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 17:33
                    Właśnie wróciłem od wnuczki /sześć lat/. Żona codziennie odbiera Ją ze szkoły a ja ,na prośbę wnuczki dziś przyszedłem pod szkołę. Gdy wyszła i mnie zobaczyła to.....dziadeeeeeeeek big_grin tak wrzasnęła że wszyscy gałki we mnie wbili jakbym jakimś zadżumionym był big_grin ale na sercu od razu cieplutko się zrobiło i uśmiech na twarzy bo jeszcze mi się na szyję rzuciła i zaczęła podduszać big_grin kochane moje diablątko smile dzień dobry Kalejdoskop smile
                    • 1zorro-bis Re: 7 Marca. 07.04.11, 17:38
                      a ja myslalem, ze Ciebie juz gdzies "wcielo"....cool
                      • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 17:50
                        Nie wcięło smile miałem trochę na głowie. Mam okazję na stałą pracę bo te dorywcze już mnie wkurzają bo o różnych porach i każdy chce szybko. Miałem już taką /stałą/ ale...zmyła się smile byłem wczoraj na paru rozmowach i nie jest źle - tfu tfu przez lewe big_grin
                        • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 19:48
                          No ale Ty, Czarek, mówiłeś, że masz bardzo dobrą emeryturę. Jeżeli podejmiesz stałą prace, to Ci ja skreślą....zresztą nie wiem jak to w Polsce funkcjonuje.
                          • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 19:50
                            AaaaaaaaaaaL.... widze, ze nastepny odcinek kryminalu sie ukazal - no trzymasz nas w napieciu jak diabli...
                            • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 19:58
                              smile eeeeee.....tak mi podczas picia wieczornej herbatki z rękawa wyskoczyło wink
                              • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 20:04
                                a nie mogloby Ci tak czesciej wyskakiwac?... bo ja sie doczekac nie moge rozwiazania....
                                • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 21:34
                                  Ooooo, daleka droga przed nami. Niekiedy nie chce wyskakiwać, bo zapominam rękawem potrząsnąć big_grin Poza tym kryminały mnie nie interesują....to tylko taki kaprys.
                                  • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 21:39
                                    AL jeszcze nie jestem na emeryturzeeee !!! od listopada dopiero przechodzę na wcześniejszą big_grin a sałaty nigdy za wiele a poza tym co, mam w siedzieć w chałupie i na kostuchę czekać big_grin big_grin
                                    • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 22:55
                                      To jak, na emeryturze nie byleś, nie pracowałeś ( tylko dorywczo)...ojejej, to z czego tę emeryturę chcesz mieć?
                                      • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:04
                                        Prawie czterdzieści lat pracy na ETACIE !!!! /z nadgodzinami byłoby ze 60/ minęło w 2007 r. Wystarczy AL.
                                        • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:11
                                          Oooooo, to się napracowałeś....wystarczy. Teraz to tylko spacerki do lasu, kościoła i na rybki, czegóż chcieć więcej.
                                          • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:19
                                            To miałem przez kilka ostatnich lat ale - chce mi się znowu ,na etat big_grin sentyment ? ale pracoholikiem nie jestem, nigdy nie byłem. Lubiłem za to zarobić, dobrze zarobić i wydawać big_grin
                                            • al-szamanka Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:23
                                              A ja to, podobnie jak Maseczka, jestem niepoprawnym leniem big_grin
                                              • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:33
                                                Ja mam tak AL, że jak nie robię to nie robię, wtedy rozleniwiam się ale jak już zacznę coś robić to się oderwać nie mogę - aż skończę co zacząłem i nie o jakiejś jednostkowej pracy mówię ale o tym co sobie zaplanowałem właśnie poprzez pracę smile moja ma tak samo.
                                              • m.maska Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:37
                                                Oj AL... czy niepoprawnym, tego nie wiem - ale na pewno zdeklarowanym - tylko, ze to co mam zrobic robie i terminow nie zawalam... big_grin
                                                • czarek_777 Re: 7 Marca. 07.04.11, 23:48
                                                  A mój stary ma 89 lat i jeszcze pracuje big_grin od szesnastego roku życia pracuje czyli już ponad siedemdziesiąt lat !! powiedzieli Mu, że aktualnie jest najstarszym taksówkarzem warszawskim. To dopiero pracoholik big_grin
                                                  • m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 00:29
                                                    A bo sa tacy, ktorzy pracuja i gromadza, sa tacy, ktorzy pracuja i wydaja, a sa tacy, ktorzy tylko wydawac potrafia...
                                                  • 1zorro-bis 8 Marca..... 08.04.11, 06:43
                                                    dzien dobry i zaraz do widzenia.big_grin
    • zuza_anna Re: 7 Marca. 08.04.11, 08:24
      Spokojnej podróży, Zorro smile
      Dzień dobry Wszystkim! Wczoraj prałam dywan, i ze zmęczenia padłam. Nawet nie
      miałam sił dobranoc Wam powiedzieć. Dziś leniuchuje! Dnia spokojnego i udanego życzę.
      Pozdrawiam smile
      • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 09:32
        ...i wracaj zdrowo, Zorro. Jestem pewna, zes Twoje kafelki zrobią furorę
        • zuza_anna Re: 7 Marca. 08.04.11, 09:40
          Witaj AL! a niech tak się stanie...
      • m.maska a to juz 8 kwietnia... 08.04.11, 11:49
        Wlasnie wrocilam... Zorrkowi tylko pomacham na do widzenia... Niech Twoje kafelki zrobia furore - powodzenia!
        Czesc dziewczyny - zasiadlam do pierwszej kawy, nie zdazylam wypic przed wyjsciem... crying jak ja nie lubie porannego wstawania. Wiem, ze sie powtarzam - co ja na to poradze... wink
    • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 09:40
      Dzień dobry wszystkim wstanym i zaspanym. Ja ściągnęłam się z łóżka dopiero co, odsypiałam. W nocy nie miałam spokoju, bo wiać zaczęło i padać, a ja martwiłam się czy jajeczka nie wypadną z gniazdka. Dwa razy zaglądałam, ale ptaszek ciągle siedział, ochraniał. Drugi tez pilnował. Rozróżniam już je po upierzeniu i w związku z tym nadałam im imiona. Na cześć Lema nazywają się od dzisiaj Sepulek i Sepulka...odwołań nie przyjmuje, bo to są moje ptaszki big_grin.....O!

Dobrego dnia smile
      • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 10:39
        A teraz ze spokojnym sumieniem wybieram się na bumelkę po sklepach - czas wydać trochę pieniędzy i osłodzić sobie ciuchami życie. Do poteeeeem big_grin
    • m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 11:57
      Hihi... czy wyscie nie zauwazyly, ze wczoraj Zorro cofnal nas o caly miesiac?... dopiero teraz to zauwazylam....dobre smile
      • zuza_anna Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 12:02
        Bo my tak zwracamy uwagę na czyjeś błędy, ze nic nie widzimy wink
        Ja też nie zauważyłam! Witaj Maseczko! smile
        • m.maska Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 12:17
          Eeee... moze my niedzisiejsze jestesmy Zuza... smile bo ze AL byla wczoraj nieprzytomna po nocnym dyzurze a potem ze szczescia - bo Sepulka zniosla trzecie jajeczko to rozumiem...
          • m.maska Re: 8 kwietnia, nie marca ;) 08.04.11, 12:19
            Zuuuuuuuza - 8 kwietnia... big_grinbig_grinbig_grin...
            • zuza_anna Re: 8 kwietnia, nie marca ;) 08.04.11, 12:23
              no i popełniłam błąd, a Ty musiałaś mi wytknąć, niedobra wink big_grin
          • zuza_anna Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 12:22
            To teraz czekam na opowieść o Supelkach, bo coś mi zdaje, że AL, napisze smile
            Dziś będzie czwarte Jajko smile
            • al-szamanka Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 15:28
              Nie o Supelkach, tylko o Sepulkach big_grin
              Obserwuje!!!
              Ale jednocześnie gotuje obiad i sprzątam mieszkanie...yyyy, już dawno tego nie robiłam, niestety, wygląda jak po burzysad
              • m.maska Re: 8 kwiecień, nie marzec ;) 08.04.11, 15:34
                huragan wpuscilas do mieszkania?
        • m.maska 8 kwietnia ;) 08.04.11, 15:39
          No tak... a ja niestety musze, bo samo sie nie przyniesie, oderwac sie od pracy(przy kompie) na czas jakis... i dokonac jakichs zakupow - bo tez lodowka pustka swieci...
          Jutro mam termin w warsztacie na wymiane opon na letnie - uff... jak to dobrze ze sa terminy sobotnie - inaczej nie wiem jakby to wygladalo.
          Komputer "pokladowy" sie drze, ze chce servisu, duzo za wczesnie - pewnie i to trzeba mu bedzie podregulowac, ale zapewne jutro mi tego nie zrobia.
          Zorro juz na pewno na miejscu zabral sie za ukladanie kafelkow - powodzenia Zorro!!!!
          • m.maska Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 16:08
            no to jade - nie ma rady.... sad
            • czarek_777 Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 17:39
              Zorro ps kafelek pojechał zdobywać Belgię big_grin witaj Masko witajcie wszyscy smile w Wawce psia pogoda, dosłownie. Wieje jak jasny gwint /ze sto metrów biegłem za czapką big_grin/ i co i raz pada - kwiecień plecień, normalne. Mimo wszystko miłego dnia i weekendu. Pzdr Kalejdoskop. Pozdro dla rodziny supełków czy też sopelków big_grin idę coś zjeść.
              • m.maska Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 18:17
                A u mnie jest piekna pogoda - jest szansa, ze jesli jutro albo pojutrze bede miala troche czasu skorzystam z tego kwietniowego slonca....
                • al-szamanka Re: 8 kwietnia ;) 08.04.11, 18:22
                  Ja skorzystam z tej pogody jutro. Wybieram się na niedźwiedzi czosnek, muszę nazbierać go baaaardzo dużo, bo chcę zrobić pesto i inne jeszcze dobre rzeczy.
    • m.maska 8 kwietnia 08.04.11, 17:40
      Ufff... dokonalam szybkich zakupow... w drodze, jak zwykle sluchalam wiadomosci - jedna wstrzasajaca.. zapadl wyrok w sprawie o kannibalizm, zamordowal i zjadl dwoje dzieci dziewczynke i chlopca w wieku 13 i 11 lat...tego nawet komentowac nie mozna, instynktownie bronie sie przed przyjeciem tego do wiadomosci... sad
      Druga wiadomosc - w Japonii znowu ziemia sie trzesie...tyle niepokoju na swiecie.
      Dlaczego tak malo jest pozytywnych wiadomosci?
      • czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 19:35
        Jedna ma pogodę druga idzie po czosnek....ech ,a ja nie mam nic prócz dobrych chęci smile sorki później do Was zajrzę bo mam gościa. Dwa czteropaki przywiózł ,właśnie poszedł po jeszcze dwa big_grin AL jest już trzecie jajeczko ? a będzie jeszcze czwarte ? a czy będzie jeszcze.....big_grin big_grin
        • m.maska Re: 8 kwietnia 08.04.11, 19:50
          Nooooooooo... Czarek, to juz te czteropaki masz za soba - i nie widzisz, ze juz sa cztery jajka?
        • zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 19:52
          Cześć Czarek! po tych czteropakach słabo na oczka, chyba widzisz...już są cztery jajeczka smile
          • m.maska Re: 8 kwietnia 08.04.11, 20:13
            hihi... to samo zesmy pomyslaly... smile
            • czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:08
              Oczka to ja mam bystre Zuza ,gorzej z percepcją big_grin big_grin a co do jajeczek to ja nie wiem ale zdaje mi się że wczoraj były trzy omlety z nich i fertyk 'mniał' być już big_grin big_grin to ja poproszę te młode kosy na bekonie AL jeśli można prosić i ze szczypiorkiem ma sie rozumieć big_grin big_grin
              • al-szamanka Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:13
                A kysz Ty brutalu, moich ptaszków nikomu nie oddam
                • zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:21
                  a se ze swoich usmaż Czarek, a nie z ptasich jajeczek wink

" Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą!..." Michel Quoist

" Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony!" W.Grzeszczuk
                  http://emots.yetihehe.com/2/serce.gif-->Codziennie Kliknij !!! Humanitarni.pl
                • czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:23
                  Nie jestem brutalem AL smile przecież wiesz że tylko żartuję ,że też kocham wszystkie zwierzaczki i to jak kocham. Leży Puchatek koło mnie teraz i patrzy na mnie, czeka na sygnał ,żeby zerwać się i przylecieć pod fotel to będzie pogłaskany i pohihrany po łepeczku i długich uszach big_grin. Już go wołam. Puchatku !!!! big_grin
                • dzikus0099 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:26
                  dziwie ci sie czarek ,ze nie masz pomyslu co na emerytce;jest tyle chociazby w polsce miejsc do zwiedzenia ,ze zycze ci zdrowka!
                  • al-szamanka Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:34
                    Czarek woli na ryby, Dzikusie. Jedni lubią to, inni co innego. Ja marzę o pewnej podróży, ale na nią trzeba mieć przynajmniej trzy miesiące wolnego....a z czasem, niestety, u mnie krucho sad
              • m.maska Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:20
                Czarek, czy masz ochote na jajecznice z oczami?... zawijasz widelcem, a tu Ci cos z talerza mruga... i oko puszcza...a oczka to Ci one maja, lekko wytrzeszczone... no i jak Cie ktory dziubnie w jezyk - to moze i odgryzc...
            • zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:23
              Mogę tylko sobie mogę wyobrazić jak on po tych czterapakach wygląda, dobrze, że tu
              pisze, a nie mówi wink
              • m.maska Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:34
                Zuuuuuuuuuuuza..... big_grinbig_grinbig_grin
                • zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:37
                  No co! Maseczko!, ja tylko prawdę piszę wink big_grin
                  • czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 21:48
                    Dziadku Dzikusie big_grin ja jeszcze nie emeryt smile póki co biorę z życia garściami i długo jeszcze będę brał. Dziadku Dzikusie, zdziczały z samotnego pobywania na gałęziach smile pzdr. A jajeczek nie ruszę AL spoko , w życiu nie ruszę smile
                    • dzikus0099 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:04
                      widze,ze spoko z ciebie gosc!rob jak uwazasz,ale pamietaj,ze straconego czasu nigdy nie odzyskasz,tu musisz sie zgodzic!praca uszlachetnia ale i pochlania.nim sie obejzysz bedziesz prawdziwy dziadzius i co wtedy?na nic ochoty,na nic!i po chlopie.daj sie wykazac mlodym po studiach.niech robia!
                    • al-szamanka Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:08
                      Hm, na samotnego mi Dzikus nie wygląda, ale na kogoś, co sporo widział, przeżył i dystansu nabrał
                      • zuza_anna Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:15
                        Czarek coś dla Ciebie... Kabaret Dudek... wink
                        • czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:25
                          Zuzia bardzo dziękuję smile wiesz ? może też jestem dzikusem big_grin ale kultury liznąłem trochę w swym życiu. Jeszce w Syrenie na Litewskiej załapałem się na Sempolińskiego jak żył że o Maliniaku nie wspomnę. W ogóle warszawska Syrena to był popis opozycji artystów polskich w stanie wojennym. Byłem widziałem i dziękuję Im. Za te niezapomniane chwile także po spektaklu poza teatrem.
                      • czarek_777 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:16
                        Dzikus nie o to biega. Ja mam takie wnuczki za które gardło dam ale....dziadkiem nie jestem. Tylko dla Nich nim jestem rozumiesz ? chyba nie rozumiesz smile fajny gość z Ciebie pzdr. Cz. Ps. Kiedyś coś wypijemy oki ?
                        • dzikus0099 Re: 8 kwietnia 08.04.11, 22:27
                          wszystko rozumie,przeciez prawdziwy polak!na pewno wytrabimy co nieco-jak bedziesz chcial z mlodszym pokoleniem pogadac!ale wspomnij me slowo gdy ci dolegac cos bedzie!wszystkim niby dzis trudno,ale o siebie zadbac trza!
    • zuza_anna Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:26
      Idę sobie do łóżeczka. Spokojnych snów, sobie i Wam życzę. Dobranoc, do jutra! smile
      • czarek_777 Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:35
        Dobranoc Zuza smile ja Dzikus wielu pomogłem mnie nikt, taka prawda. Nie żalę się ,jeśli mam miec żal to tylko do siebie. Że wpier......się nie w to co powinienem. Przepraszam kobiety za te w... sorki ale nerwy puszczają. Dzikus !!! jeszcze wypijemy za truchło Tuska i Bronka big_grin big_grin sory ale tak nauczył mnie Palikot. Zabić opozycję a dla mnie jest nią PO. Amen.
      • al-szamanka Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:36
        Spij słodko i niechaj się Tobie aniołki przyśnią smile

https://www.blumenbilder.org/uploads/Engel5714-400.serendipityThumb.jpghttps://www.blumenbilder.org/uploads/Engel5714-400.serendipityThumb.jpg
      • m.maska Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:36
        Śnij Zuza kolorowo, kalejdoskopowo... https://i54.tinypic.com/29zx5wx.gif
        • czarek_777 Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:50
          Aniołki z piekła rodem Zuza takie Czarkowe big_grin big_grin
          • m.maska Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 22:54
            Ty jej spokojnych snow zycz Czarek i zeby jej sie czarty nie snily... wink
          • dzikus0099 Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 23:00
            spijcie wszyscy co spac mozecie-hrump,hrump!
            • al-szamanka Re: 8 kwietnia... 08.04.11, 23:03
              Hrump, hrump, Dzikusie big_grin Podejrzewam, że to życzenie dobrej nocy po dzikuszemu big_grin
          • zuza_anna Re: 8 kwietnia... 09.04.11, 07:30
            Mam nadzieję, że Tobie Czarek, śniły się puste czteropaki, i ze złości przebierałeś nogami,
            bo, kaca niemiłosiernego miałeś, bo moralnego - nie sądzę, a tu ani jednej pełnej puszeczki !!!
    • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:00
      A ja jestem ciekawa co oznaczają cyfry 0099 przy nicku Dzikusa
      • dzikus0099 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:02
        skarbie!!!!!!nie interesuj sie zbytnio...........ha,ha.
        • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:06
          Coz mam robić, ciekawska jestem.....a teraz tym bardziej mnie korci, a przecież domyślna jestem wink
        • czarek_777 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:08
          Śpijcie truchła jedne bo ja tu browarki mam na ławie a obok Puchatek czuwa nade mną chłe chłe. Dzikus wal na 'Belany" czekam z piwkami big_grin
          • m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:11
            Czarek - to Ty sie lepiej zajmij tymi browarami i juz lepiej dzisiaj nic nie pisz....
      • m.maska Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:07
        Pewnie Dzikus urodzil sie w 1999 roku i ma wlasnie 12 latek.... :d
        • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:10
          Oj, i o tej porze jeszcze przed kompem? To chyba specjalnie przybrał taki poważny nick, gdy właściwie powinno być Dzidziuś wink
          • dzikus0099 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:16
            nie zachodzcie w glowke!mam-no wlasnie?zgaduj-zgadula??+-dwa lata.
            • zuza_anna Re: 7 Marca. 09.04.11, 08:00
              Chyba, podobają się jemu ceny promocyjne - wszystko po 0.99 gr wink
    • al-szamanka Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:18
      To ja także odlatuję w moje sny smile Dobranoc

https://www.ibild.net/gbbilder/elfen-und-feen/elfen2.jpg

• czarek_777 Re: 7 Marca. 08.04.11, 23:23
        Zgaduj zgadula w której 'rence' /która obaliła komunę big_grin/ złota kula i czteropak big_grin. Gucio pójdę spać Maska a właśnie że nie pójdę sad będę pił z Dzikusem big_grin
    • m.maska 9 kwietnia - dobranoc Kalejdoskop 09.04.11, 00:20
      Dobranoc Wszystkim... kolorowo, kalejdoskopowo https://i53.tinypic.com/10i82u1.gif
      • czarek_777 Re: 9 kwietnia - dobranoc Kalejdoskop 09.04.11, 00:30
        Buzi Maska - ale jesteś smile spoko ,dobranoc.
    • zuza_anna 9 kwietnia, pogoda letnia... ;) 09.04.11, 07:43
      od rana wietrzna i słoneczna smile Wyspana...melduję się w Kalejdoskopie! Dzień dobry, Wszystkim Którzy Zajrzą i Tym K.C. Dnia cudnego życzę. Pozdrawiam smile
      • czarek_777 Re: 9 kwietnia, pogoda letnia... ;) 09.04.11, 08:26
        Mi też życzysz Zuza ? bo ja Tobie tak smile u mnie również dmucha, aż gwiżdże w szybach w budynku. Trzeba poczekać na poprawę pogody nie ma innego wyjścia. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego udanego dnia.
        • zuza_anna 9 kwietnia, pogoda słoneczna... :))) 09.04.11, 09:01
          Cześć Czarek! W nocy gwizdało, teraz nie jest tak żle, zapowiada się ładny dzień smile
          • czarek_777 Re: 9 kwietnia, pogoda słoneczna... :))) 09.04.11, 09:08
            Miejmy nadzieję Zuzia smile pozwoliłem sobie otworzyć nowy wątek. Chyba bury za to nie dostanę od Was smile pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka