cieplanata 18.06.11, 20:49 Miły, już drugi chyba raz kopiujesz coś z mojego forum, a nie powiesz nawet dzień dobry na Rzęchach dziewczyny już tam się o Ciebie pytają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Zorro 18.06.11, 20:54 Witaj Natko Zorro to przystojniak jak sie patrzy, ale skad dziewczyny o Tym wiedza?....no nie, nie podbierajcie Nam facetow - to nie po "kolezensku" Odpowiedz Link
cieplanata Re: Zorro 18.06.11, 21:07 jakie podbieranie, one się martwią, ze Zorro cytuje tylko wiersze jednej z koleżanek Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 18.06.11, 21:22 No popatrz AL - tak samo to widzimy Moze napisz jakis wiersz dla Zorro, zeby mu smutno nie bylo - ze inni maja, a On nie... Wczoraj juz chyba sam zaczacl probowac sil w rymowaniu... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:27 Rzeczywiście myślisz, że to z żałości rymować zaczął? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Zorro 18.06.11, 21:28 często sie tak zdarza, że z żalu w duszy ludziom zaczyna grać Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:30 Tak tak, gęśliki tęskne, skrzypeczki rzewliwe...eeeech Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:36 Łoj ma mleczna, łoj dziewczyno ja do ciebie ma malino ze wzdychaniem serca graniem, a ty ganiasz za tym tam, co ja z tobą mam, łoj łoj Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zorro 18.06.11, 21:47 Ona za nich się ugania, o no bo kocha tego drania, myśli o nim dniem i nocą aż myśli się jej plączą, pisze wtedy słodkie rymy, no nie dziwcie się dziewczyny Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro 19.06.11, 07:46 ......................................................................................................................... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro 19.06.11, 07:54 smile.welcomes-you.com/TV_and_Movies/emoticon-zorro.gif Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 18.06.11, 21:20 Aach Natko... moze wlasnie ta poezja "dotknela" wrazliwej duszy Zorro... sama wiesz jak trudno trafic "poezja" w meski gust. I moze jest zwyczajnie smutny i rozczarowany, ze nie dla niego te poematy pisze... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:24 Hmm, powiedziałabym, że jest nawet zazdrosny, że owa nautka godnego siebie nautę znalazła i jemu tylko poezje swe poświęca. Odpowiedz Link
cieplanata Re: Zorro 18.06.11, 21:27 no właśnie, w tym kłopot, ze chyba nie jednego, niekiedy myślę, że kilku nautów dotknęła ta poezja Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:29 Kilku to tylko tak na niby, a naprawdę przeznaczona jest tylko dla jednego wybranka Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:39 Nawet myśleć nie trzeba, wystarczy ogólnie dostępne oświadczenie przeczytać Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 18.06.11, 21:41 Oooh AL, a skad wiesz, ze to nie jest ogolnie dla kazdego na ktorego wybor padl? myslisz, ze to w zaleznosci od osoby pisane jest? noooooo to duzo tej poezji by juz bylo - tomik tygodniowo pewnie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 18.06.11, 21:48 A jak myślałaś? Co to dla Milky wiersz napisać, jej one po prostu z rękawa wypadają ....niektórzy utalentowani szczęśliwcy tak mają ....wszystko z rękawa. Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 18.06.11, 21:40 Na kazdym forum na ktorym bywa, ma pewnie jakiegos wybranca....wtedy zawsze jest mozliwosc, ze a nuz ktorys zaskoczy... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 18.06.11, 21:37 Natko, ale my przeciez nie bedziemy zazdrosne , bo milosc jest piekna i poetke uskrzydla... na chmurkach siada, spija nektar we snie z ust wielbionego... juz nie pamietam... ale bylo cos na ten temat... wiec niech sobie sni... a ponoc najlepsza tworczosc zdarza sie tym, ktorzy z milosci cierpia, wiec niech cierpi i niech tworzy... do gwiazd sie wznosi Odpowiedz Link
m.maska STOP, STOP, STOP 18.06.11, 21:52 Nastepny wiersz bedzie dotyczyl NAS i okaze sie, ze my tak z zazdrosci o jej talent.... ja tam rymowac nie umiem... ale naprawde nie zaluje tego - uwierzcie mi, prosze!!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: STOP, STOP, STOP 18.06.11, 21:56 p.s. w zwiazku z tym z konkurencji odpadam, jestem bez szans Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 19.06.11, 21:22 wielbienia ciąg dalszy Gdy spoglądam na znaki na niebie widzę tylko Ciebie, rozlaną drogę mleka, co na swego kocura czeka. Wabisz go swoją słodyczą, omotujesz wiersza smyczą, a on łasi się, kryguje, dobranocnie podlizuje. Eeech drogo, poezją nagwieżdżona jak Ty kusisz, jakaś roziskrzona Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 19.06.11, 22:02 Moze lepiej nie bierz takich wzorcow, masz swoj styl, a styl to czlowiek...mnie sie "tamten" styl nie bardzo podoba, za dlugie frazy sa.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 19.06.11, 22:12 Ejże, długie frazy świadczą tylko o bogatym życiu wewnętrznym autorki Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro 19.06.11, 22:56 I dobrze Masko że nie jesteś bo niektórzy poeci to podobno świry, zboczeńcy i alkoholicy Odpowiedz Link
cieplanata Re: Zorro 20.06.11, 12:37 o masz rację, ja teszzzzzzzz jestem połeta, ale.. no wiecie głowa nie ta Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro 20.06.11, 12:48 o! A ze mnie to "poeta-kafelkarz"! Ale potrafie tylko "rymy bialostockie" ukladac.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 20.06.11, 17:15 A przecież kafelkowanie, to jak rymowanie, tam kolor, tu fuga i już strofka druga Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro 20.06.11, 17:26 Bo kłaść kafelki to nie łatwa rzecz jest I trzeba narobić się przy tym fest I chociaż niektórzy mówią /kobiety też/ że ta robota to pryszczyk Że to dla Nich jak na usta położyć błyszczyk To tak nie jest, tak mówić nie wolno Zapytajcie Zorro Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Zorro 20.06.11, 17:46 No to jest po prostu NIE DO ZNIESIENIA!!!!!!!! Co z tego, że rymy .....muszę wykropkować, ale delikatnie mówiąc - częstochowskie. Ale są! Jakie są, takie są, ale istnieją! Wszyscy tu już wierszem gadać umieją, tylko ja nie?!!!! Wynoszę się stąd! Zamknę się w jakimś eremie i wrócę dopiero jak będę umiała napisać przynajmniej dwa wersy. Większych ambicji nie mam, dwa mi wystarczą. Proszę nie podpowiadać. ZEGNAM!!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 17:50 Majeczko!!!! ide z Toba.... Natka sie poskarzyla, ze Zorro "z luboscia" kopiuje tworczosc jednej z ICH kolezanek... widac Zorro tez lubi "poezje"... jestesmy bez szans ;-( Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 17:56 Witaj, Witaj... jakie WITAJ???? Majeczka sie z "krzykiem" pozegnala... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro 20.06.11, 18:02 Chyba w to nie wierzysz Masko, że Maja się pożegnała bo ja ani trochę Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 18:06 Noooo... ja tutaj tez nie mam nic do szukania, rozpacz ogarnia... tez nie potrafie rymow skladac... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zorro 20.06.11, 18:08 ja potrafię, ale takie marne że szkoda gadać jakieś szkolenie by się przydało Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Zorro 20.06.11, 19:14 Czytajcie i podziwiajcie!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec z kompleksem niższości!!!!!!!!!!!!!!!!! Stworzyłam nawet nie dwa, a cztery wersy!!!!!!!! Piękna jest proza, a moje rymy to zgroza. Poetką nie będę na tym kończę gawędę. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro 20.06.11, 19:18 szlichta z kleju zalozona, kafelki rzedem rozlozone fuga w proszku sobie lezy, a Zorro na kolacje biezy.... Rm bialostocki jest, ale jak forsy przybedzie to i rym lepszy bedzie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 19:40 Teraz rozumiem dlaczego Zorro tak wczytywal sie w "tamta" tworczosc... widac ambitny jest i postanowil nie byc gorszy... Brawo Zorro - ladnie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 20.06.11, 19:19 Och, ach, och, ach i tak bez końca, a najlepiej biiiiiiiiis Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 19:42 I zostalam ja i proza... i juz mnie ogarnia zgroza... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 20.06.11, 19:47 A skończ to gadanie, weź się za pisanie, wtedy zobaczymy, jak piękne Twe rymy. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro 20.06.11, 22:04 o la boga jaka trwoga, o la boga nic nie moga, jaka ze mnie jest niedoga..... ................................................................................................................ Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro 20.06.11, 18:07 opowiedziec wam dowcip? Ale troche brzydki.... Jaka jest roznica miedzy rzeczywistoscia wirtualna a realna..... A wiec? Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 18:12 Łeee Zorro, na urlopie byles i przegapiles - sprzedalam juz Twoj dowcip w troche lagodniejszym wydaniu poszedl.... forum.gazeta.pl/forum/w,101385,125658299,125658299,Kawal_wczorajszego_wieczoru_.html Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 20.06.11, 18:20 Ten dowcip opowiedziała mi Maseczka przez telefon, jak jeszcze byłam na urlopie. Śmiałam się przez dwa dni i oczywiście tez sprzedałam go dalej Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro 20.06.11, 18:45 Jaki szybszy? jaki szybszy? przeciez podalam uczciwue, ze to jest TWOJ dowcip... w koncu smialam sie na wspomnienie jeszcze kilka dni. Noooooo... forma nieco zlagodzona... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Zorro 20.06.11, 18:07 Przejściowe trudności z lokalizacją stosownego eremu STOP Szukam dalej STOP Pierwszy wers już mam - "Proza jest piękna" STOP Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Zorro 20.06.11, 18:17 To był ktoś szkoda, że ta wielka artystka zniknęła z życia publicznego. gala.onet.pl/1,1645636,1,1,ewa_demarczyk,gwiazdy.html Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro 20.06.11, 19:36 Może uważała, że najlepiej przestać, kiedy jest się u szczytu.... Odpowiedz Link
cieplanata Witajcie 21.06.11, 07:09 ja niestety nie mam i nie będę miała talentów, ale pozwolicie, że wkleję i trochę przerobię, jak to często niektórzy maja w zwyczaju poniższy tekst Pisać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi, ooo [...] szczególnie jak mnie co wzruszy rzuca mnie się do duszy. Teraz będę już szczera otwiera się przede mną kariera, Odpowiedz Link
m.maska Re: Witajcie 21.06.11, 11:45 Natko...! Twoj post przeczytalam dzisiaj na Dzien Dobry i usmialam sie...sama prawda zawsze ten tekst mnie bawil... Odpowiedz Link