Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc;d

19.06.11, 18:45
Może temat niezwiązany z tematem ale...
Cześć. Potrzebuję Waszej pomocy smile Jesteśmy Placówką Opiekuńcz0 - wychowawczą w Chełmży. Bierzemy udział w konkursie na najlepszą pracę plastyczną dziecka.
Wystarczy kliknąć i wpisać swój e-mail i go potwierdzić. Każdy głos się liczy. Narazie zajmujemy 4 miejsce
Niestety 1 głos = jeden podanny mejl.
Mam nadzieję ze uda nam się zdobyć wyjazd na wycieczkę na dzieci.. Razem możemy więcej wink
wawel.com.pl/slodkidziendziecka/glosuj/glos/a,451
Wielkie dzięki smile
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 19.06.11, 20:41
      Przyszłaś tu z epulsu?
      • m.maska Re: prosze o pomoc;d 19.06.11, 20:52
        Jedno jest pewne, ze cos tam nie gra, bo powinnam dostac maila na potwierdzenie a nic takiego nie przyszlo....wiec z tego wynika, ze glosu nie oddalam.
        • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 19.06.11, 20:58
          mam to samo, potwierdzenia nie otrzymałam
          • kari88 Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 11:37
            proszę jeszcze raz spróbować
            wawel.com.pl/slodkidziendziecka/glosuj/glos/a,451
            • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 12:52
              Ja głos oddałam i wszystko jest OK. dostałam potwierdzenie, potwierdziłam i widzę zmianę liczby głosów w rankingu.
              • zuza_anna Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 13:11
                Głos oddałam, czekam na potwierdzenie o rana smile
                • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 13:54
                  To coś jest źle, bo ja potwierdzenie miałam natychmiast - chyba generowane automatycznie, więc nie ma powodu by się spóźniało.
    • tehuana Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 14:31
      Wyslalam glosy z 4 adresow i wszystko poszlo gladko.
      • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 14:46
        Witaj Tehuano smile
        • czarek_777 Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 15:04
          Dziękujemy za oddanie głosu w serwisie "Słodki Dzień Dziecka".

W celu potwierdzenia proszę kliknąć w link:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          Po potwierdzeniu powyższego linka, na podany adres e-mail zostanie wysłany kupon promocyjny na filiżankę czekolady.
    • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 15:54
      No to spróbuję jeszcze raz
      • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:00
        Wysłałam, ale na poczcie nic nie ma. Ile to czasu trwa....?
        • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:05
          Może coś robisz źle? Tam trzeba najpierw wpisać sój adres mailowy, a potem przepisać kod, który ukazuje się w ramce.
          • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:06
            Potwierdzenie miałam natychmiast.
            • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:08
              Trzeba jeszcze zaznaczyć, że akceptujesz warunki konkursu.
              • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:11
                Wszystko tak zrobiłam, punkt po punkcie, sprawdziłam czy kod dobrze przepisałam, wszystko ok, ale mail nie przyszedł. Moze to dlatego, że adres niepolski? Maseczka tez nie otrzymała.
            • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:11
              A ja ponownie probowalam... i tez potwierdzenia nie mam, mimo, ze wyswietlilo mi sie, ze wiadomosc zostala wyslana - wczoraj mialam to samo z innym moim adresem....
              JEEEEEEEEEEEEST..... z niewielkim opoznieniem przyszlo....
        • zuza_anna Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:12
          Na pocztę onet, nie przyszło do tej pory, natomiast na pocztę, interia i gmail od razu.smile
          oddałam dwa głosy smile
          • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:13
            to może ja tez z gmailem spróbuję...moment
            • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:25
              Z onetu też posłałam i też potwierdzili od razu. Po prostu natychmiast. To nie zależy od poczty.
    • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:24
      No, wyszło!!!, ale tylko na gmaila, na obcojęzyczne adresy nie przychodzi potwierdzenie niestety.
      • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:26
        SZOWINIŚCI smile Nawet pomocy nie chcą od obcokrajowców smile
        • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:35
          Eeetam... wczoraj na @gazeta.pl tez nie przyszlo a dzisiaj owszem... cos tam szwankuje widac... smile
        • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:36
          Majeczko!!!! nie siej defetyzmu....
        • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:37
          Majeczko!!!! nie siej defetyzmu.... smilesmilesmile
          • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:52
            Nic nie sieję !
            Dzięki - zapomnialam calkiem o poczcie gazety (wiecznie o niej zapominam, dlatego listy z niej odbieram z dużym poślizgiem czasowym, aż wstyd).
        • czarek_777 Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:40
          Ja Maju na pocztę onet też dostałem natychmiast smile może na tę filiżankę czekolady pójdę ze swoją i oczywiście zamówię drugą do tej pierwszej - no bo jak ,będę tylko patrzył jak moja spija czekoladkę na ciepło smile sklep jest na Królewskiej a więc w okolicy Ogrodu Saskiego.
    • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:45
      A jednak obcych nie chcą!!!! Moje dwa niemieckojęzyczne adresy są odrzucane i to w bardzo śmieszny sposób. Ciągle wyskakuje czerwony napis, że adresy są nieprawidłowe !!! big_grin
      No kurcze, wiem, że są prawidłowe, przecież korzystam z nich codziennie!!!
      • czarek_777 Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:54
        AL !! a czy Tobie opłacałoby się z tak daleka przyjeżdżać na filiżankę czekolady smile żartuję. Widocznie wchodzą tylko adresy krajowe, może wysłać im maila, by rozszerzyli na zagranicę ? bo nie wiedzą co czynią smile
        • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:55
          dostaliby dodatkowe dwa głosy, a tak mają ode mnie tylko jeden
          • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:59
            mnie z gazety weszlo, ale z oporami...musiałam parę razy kliknąć potwierdzenie.
            Bez żartów - może rzeczywiście z powodu tej filiżanki czekolady nie akceptują zagranicznych adresów? Jesli tak, to głupio - ktoś może planować przyjazd do Polski. smile Dzialają szowinistycznie i antyturystycznie.
            • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 17:05
              Eeeee, chyba poprostu nie pomyśleli wink
              • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 17:16
                Masz rację Zuziu smile Szowinistycznie, antyturystycznie i GŁUPIO. smile smile smile
              • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 17:17
                Masz rację AL smile Szowinistycznie, antyturystycznie i GŁUPIO. To ostatnie - najgorsze. smile smile smile
                • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 17:23
                  Ja tam uważam, że ktoś popełnił błąd, zamierzone na pewno to nie było.
                  A na czekoladę i tak nie przybędę, niby gratis, ale bilet, by na nia przyjechać, bardzo byłyby drogi big_grin, nie opłaca się
                  • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 17:26
                    Eee tam...Szukasz wymówek. Do Krakowa masz w końcu nie tak daleko smile Normalnie...nie chce CI się smile
                    • kari88 Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:11
                      dzieki i prosze o dalsze głosy smile jak ktos mieszka w tych miejscowosciach gdzie jest siedziba wawel to wygra filizanke czekolady smile rozsyłajcie linka znajomym pomoc jest potrzebna smile
                  • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:36
                    We Wroclawiu czekolady nie daja... co za miasto... sad
                    • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:37
                      Z pino.pl wczoraj mi tez nie poszlo i z gazety tez nie... a ja sprobuje z niemieckiego adresu...sprawdze
        • zuza_anna Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:57
          Zagłosowałam z serca, a nie dla filiżanki czekolady (dwóch), bo i tak nie pójdę smile
      • zuza_anna Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 16:54
        Chciałam wysłać jeszcze z Gazety - adres nieprawidłowy
        a onetu powtórzyłam. Napisane, że już głos oddałam, potwierdzenia jak nie było tak nie ma. o! Pocztę mam od lat i działa big_grin
        • kari88 Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:12
          prosze o dalsze mejle, posyłajcie linka swoim znajomym smile
          • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:28
            Ty Kari88, tez porozrzucaj ten link po większej ilości forumówbig_grin Moze jeszcze macie szanse na to trzecie miejscebig_grin
            • m.maska Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:43
              A ja wlasnie wyslalam z gmx-a i przyszlo poswiadczenie... tzn. cos jest nie tak z tym programem - niemiecka poczte tez przyjelo - tym razem...
              • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 20.06.11, 18:57
                muszę sprawdzić, może w międzyczasie i do mnie poświadczenie przyleciało, ale wątpię
    • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 21.06.11, 18:55
      Zaglądałam na ranking, głosów znacznie przybyło, ale raczej na trzecie miejsce nie ma szans
      • maja-z-podworka Re: prosze o pomoc;d 21.06.11, 19:05
        Też patrzylam - tam od początku była duża różnica punktów. To jest właśnie sytuacja, której nie lubię- chciałabym, by wszyscy wygrali...szczególnie w takim konkursie.
        • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 21.06.11, 19:59
          Też jestem za tym, nagrody należą się wszystkim smile
    • al-szamanka Re: prosze o pomoc;d 27.06.11, 20:13
      Hmm, uważam, że Kari88 mogłaby nas poinformować, jak wypadli jej protegowani

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka