Dodaj do ulubionych

Sliczne....

04.07.11, 06:35
big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
zaręczam, ze Yuka4 ma uczucia, na których Ty sobie właśnie wstrętnie pogrywasz

Milky, zastanów się nad sobą, bo pierdzielisz głupoty jakich świat nie widział
i mogłabym to przemilczeć, ale nie potrafię, bo atakujesz kogoś, kogo wiele osób zna też w realu, bardzo wartościową i wspaniałą osobę,
nie pozwolę abyś pisała o niej z takim lekceważeniem

i nie dziw się potem, że Cię gonią na forach, że Cię nękają, tępią...
jeśli nie szanujesz ludzi, to oni Ciebie też nie będą szanowali, prosta prawda

aha, jeśli to miał być żart z Twojej strony, to jest on bardzo niskich lotów...
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: Sliczne.... 04.07.11, 08:20
      Po co to przynosisz Zorrku, czytałam to dwa dni temu wink Teraz nie jest anonimowa, jak na
      TVN, i wszyscy się na niej poznają. Nie ma kim się zajmować wink
    • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 08:54
      A ja i tak Milky wielbię....bo jest zawsze sobą, bezbłędnie rozpoznawalna pod każdym ze swoich licznych nicków.
    • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 09:50
      No widzisz Zuza, a ja tego nie czytalam i nie widzialam, a to wskazuje tylko na fakt, ze nic w naturze nie ginie, a juz najmniej trolle...Nie moge, nie trawie tych, ktorzy nieustannie krzywdza innych a ona robila i robi to od lat...
      Najgorsze jest w tym wszystkim to, ze sama siebie kreuje na chodzaca niewinnosc co to nigdy nikomu nic - stopniowo przypominaja mi sie jej inne akcje, ktorych wtedy nie bylam pewna komu przypisac chociaz styl byl jej. Widac ona inaczej nie potrafi nie tak dawno atakowala AL, potem Majke...tylko jakos facetow nie atakuje, sa tacy do ktorych wzdycha i wiersze pisze.
      czy jest jeszcze jakies forum z ktorego jej nie przegoniono? chyba tylko takie na ktorym jej jeszcze nie bylo i nie dala sie poznac.
      • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 09:57
        ..i tak ją wielbię big_grin

Bo Milky jest do wielbienia
        we wszystkich swoich wcieleniach big_grin
        • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:09
          a ja myslalem, ze tylko z nas sa takie "paskudne zlosliwce"....big_grinbig_grinbig_grin
          • zuza_anna Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:16
            Ona Panie rózgami częstuje,
            aaa Panów buziami buziuje,
            a oni i tak się wypinają,
            i do innych Pań wzdychają wink
            • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:19
              Tak Zuza, i tak bylo od samego poczatku..najchetniej pozostalaby na tvn-ie, bo tam mogla produkowac tych swoich tysiac nickow...
        • zuza_anna Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:12
          Ona Panie rózgami częstuje,
          aaa Panów buziami buziuje,
          a oni i tak się na wypinają,
          i do innych Pań wzdychają wink
        • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:17
          AL - Ty sie moze zacznij terapeutyzowac, bo to juz jakims spaczeniem zalatuje...
    • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:24
      Ale musze przyznac, ze bywa, ze rozbawia mnie do lez, zwlaszcza kiedy dyskutuje z psychologiem i poucza Go nt. psychologii, o ktorej nie ma pojecia, dyskutuje i poucza lekarza nt. medycyny, o ktorej nie ma pojecia, dyskutuje i poucza uznanego malarza nt. malarstwa o ktorym nie ma pojecia...
      Jak sama wyznala, mieszka w Gdansku, a jej maz jest w wyzszym nadzorze kopalni i dlatego oczywiscie o kopalniach to ona tez moze dyskutowac - hihi...co oni kopia w tym Gdansku?
      • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:33
        Może w jakiejś kopalni bursztynu jest w zarządzie...ten większy tygrys-mąż
        • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:46
          A wiesz, ze o tym nie pomyslalam...ale te kopalnie to nielegalne sa - to jakis mafioso pewnie smile
          • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:49
            ciiiiiiiiiiiiiiiiii, Ty lepiej uważaj, Maseczko, bo zaraz jakaś nowa, np. vega_bnumbum1 przyleci i Ci nawtyka big_grin
            • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:54
              Nie zdazy, robie dzisiaj odlot...a tam mnie nikt nie dosiegnie - tam gdzie lece, mam podwojna ochrone polsko-amerykanska... aaaa... myslisz, ze werbalnie?... no przeciez musialaby sie jeszcze troche pouczyc, Kafke poczytac, to wtedy mialaby szanse, byc moze...ja bez Kafki werbalnie sobie swietnie radze w pismie i w mowie big_grin
              • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:57
                Niemożliwe, KAFKI nie czytałaś i żyjesz?????????????????????? CUD !!!!!!!!!!
                • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 10:59
                  kobitka ma cos z ...lokciembig_grinbig_grinbig_grin
                  • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 11:03
                    Skad takie wnioski Zorro?
                • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 11:05
                  Chociaż przyznam się, że za Ulissesa" J.Joyca zabierałam się wielokrotnie i nigdy nie mogłam przez niego przebrnąć, najczęściej przed setną stroną rzucałam go w kąt...za karę mam do dzisiejszego dnia problemy ze wstawianiem znaków diakrytycznych. Bo cóż innego mogłoby być powodem?
                  • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 11:14
                    big_grin to moze sprobuj jeszcze raz....przeczytac Ulissesa...
                    • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 11:15
                      ups... mialo byc "Ulissesa"
                • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 11:06
                  Nie czytalam AL i wcale nie zamierzam...ostatnio uslyszalam komentarz do Kafki... "pomysl swietny ale napisal to grafoman"...to po co ja mam do tego siegac? jako blondynka, wole poczytac o podrozach blondynki... niech brunetki czytaja literature tzw. ambitna
                  • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 11:57
                    Hmm, a ja za to nic nie mogę, że ponad Kafkę zawsze przedkładałam pisarski geniusz mojego ukochanego Marqueza, od moich studenckich czasów jego "Sto lat samotności" jest dla mnie nieustającym objawieniem big_grin
                    • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 12:12
                      Tylko, ze Marqueza to ja akurat tez lubie... smile
                      • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 12:16
                        ...bo jest nieprawdopodobny, wyśmienity, wspaniały, bo ma doskonały warsztat, niesamowite wyczucie i ogromne poczucie humoru big_grin
                        • al-szamanka Re: Sliczne.... 04.07.11, 12:18
                          A teraz, życzę Ci, Maseczko spokojnego lotu smile

Ja tez właśnie za chwile wylatuje (z domu) i wracam jutro nie wiadomo kiedy, bo moje nocne dyżury, w sezonie urlopowym, stają się tez nieprzewidywalne.
                          Paaaaa, do napisania big_grin
                          • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 12:41
                            Dziekuje AL...ja mam jeszcze troche czasu - ale w domu nie bede przed 23...na lotnisku tez swoje odsiedziec musze - ale mam kompa, wiec i nudzic mi sie nie bedzie smile
                            Tobie spokojnego dyzuru i zeby nie byl dluzszy niz i tak juz jest smile
                            • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 12:46
                              moja "lepsza polowa" wlasnie leci do Budapesztu....cool
                              a ja biedny...big_grin
                              • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 13:04
                                A dlaczego biedny???? shock
                                Czyzby opuszczony? bo przeciez nie porzucony... big_grin
    • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 12:44
      a nie ma?big_grinbig_grinbig_grin

Autor: droga_mleczna_1 ☺ 01.07.11, 21:51
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Skoro nie potrafią zachować zimnej krwi i chcą się kłócić to proszę bardzo,
      jak widać można dostarczyć emocji nie kłócąc się.
      Lepiej mieć do czynienia z osobą mocnego charakteru.
      Kolczasty_Nemo mam dobrych nauczycieli kiss
      Tak przy okazji, warto nieraz poszukać w przeszłości forumowej,
      to jak linie papilarne smile
      A jeszcze ktoś dzwonił do mnie na komórkę z dziwnym zbiegiem okoliczności...
      przypuszczam, że to kabelek z forum.
      Mało emocji macie na dziś, znudziłam się dziewczyny Waszymi występami.
      Mam nadzieję z czystego serca, że dobrze bawiłyście się smilesmile

Na chłodny, deszczowy wieczór coś z kubańskiego ciepełka
      Blue Cafe - Buena
      i na rozgrzewkę %
      • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 13:11
        A nie pisalam, ze ona to tylko Panow honoruje i kazdej kobiecie ma cos za zle?....no popatrz co za nieszczesnica, jeszcze ktos do niej wydzwania - tak prawde mowiac, to szkoda byloby mi kasy na takie dzwonienie...
        I zawsze swieta niewinnosc i dobroc w calej okazalosci...a wszystkie inne zle i niedobre... jak to dobrze, ze sobie stad juz poszla.
        Ale jedno jest ciekawe, ze kiedy ujawnilam wredna dzialalnosc tej "niewinnosci" wtedy na wiele dni zniknela a potem powrocila juz pod zmienionnym nickiem...to oczywiscie czysty przypadek byl.
        Co do jednego ma racje, przeszlosc forumowa, to jak linie papilarne, sama zostawia slady po sobie wszedzie.
        I tak dla informacji malej, dorotki, guerilli, diany, milky_way, drogi mlecznej i czego tam jeszcze - ja od samego poczatku jestem na tym samy nicku, podobnie AL i Maja - widac nie wstydzimy sie tego co kiedys pisalysmy - jesli ktos wciaz zmienia nicki, widac nie chce byc kojarzony w poprzednio przez siebie wykreowana postacia.
        • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 13:35
          biedny bo....sam w domu!cool
          • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 17:24
            dostalo mi sie po....."lapach"!...big_grinbig_grinbig_grin

Autor: droga_mleczna_1 ☺ 04.07.11, 14:44
            Dodaj do ulubionych
            Mało tego, nie wstydzę się napisać wprost, a nie chować się pod płaszczykiem i całej rzeszy popleczników wyłapujących błędy stylistyczne, interpunkcyjne, przyszpilających w najmniej oczekiwanym momencie i roznoszącym wyrwane z kontekstu słowa, wrócone na drugą stronę, zinterpretowane w złym tego słowa znaczeniu. Cóż, wyższa półka widać nie dla mnie 1Zorro-bis. Schodzę do niszy, nie godnam Twoich stóp całować smile)))))))))))) Nie mam czasu zajmować się "bajkami" i obgadywaniem za plecami, życie jest za piękne na trwonienie go.
            Jedno jest pocieszające, musisz nosić maskę i szpadę by dać rady w tym wirtualnym świecie, mnie wystarczy uśmiech. Wiesz o wielki nie sztuka napisać coś by było zrozumiałe iż każdy może przeczytać i wiedzieć o co chodzi, lecz by się nad tym zastanawiano i to w grupie. Masz pomoc, widzisz serduszko najdroższe jak może być ciekawie i fajniusio. Buziam ładnie, mam moc spraw do załatwienia, plany się zmieniły wakacyjne, nie mam czasu na własne przyjemności, to zapewniam je Tobie. Trzeba w sobie mieć cały wachlarz możliwości.
            Miłego dnia smile
            • zuza_anna Re: Sliczne.... 04.07.11, 18:47
              Ale Cię Zorrku ubuziała, to nie narzekaj big_grin
              • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 04.07.11, 19:14
                ja dziekuje....za takie "buzi"....cool
                • zuza_anna Re: Sliczne.... 04.07.11, 19:22
                  Nie dyskutuj, nie wklejaj, to nie będziesz buziany wink big_grin
            • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 20:07
              hihi....
            • m.maska Re: Sliczne.... 04.07.11, 20:25
              1zorro-bis napisał:

> dostalo mi sie po....."lapach"!...big_grinbig_grinbig_grin
              >

No popatrz popatrz i kto to pisze, najwiekszy troll tvn-u...i jak to sprytnie zmienia sobie te nicki i swoja "poezyja" odpowiada na zarzuty... ze tez Ona nigdzie miejsca zagrzac nie moze i wszedzie ja gonia... a kiedys sie z nia wszyscy cackali, "malenka" "poetka" a ona w zamian za to odplacala im po swojemu... dobrze, ze nigdy wobec mnie nie udawala - widac poczula od razu, ze ze mna ten numer nie przejdzie. A jaka jest wulgarna i ordynarna, to juz u NAS pod wlasnym nickiem zademonstrowala. Kiedy juz zabraklo jej sceny do trollowania, poleciala na tvn i przywolywala bezwstydnie Kogos Kto odszedl na zawsze, na pomoc - feeee...
              • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 05.07.11, 12:13
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                Re: O, Milky, Milky.....
                Autor: droga_mleczna_1 ☺ 05.07.11, 11:21
                Dodaj do ulubionych
                Aby być docenionym;
                trzeba pisać w I os. l. poj. - Ja nie My- jak za komuny.
                Skoro Pan 1Zorro-bis ( męski ncik ) gubi się nie tylko w rozumieniu,
                ale też pisaniu i interpretowaniu cudzych myśli,
                to już mieć pretensje do dawców genów.

Niekiedy trzeba się zadumać,
                zastanowić, ogarnąć rozumem
                słowa wypowiedziane to słowa
                które można powtórzyć
                można ich się nauczyć
                gdy otworzą się usta
                otworzą się nieba
                otworzą się rzeki
                doskonałe barwy tak lekkie
                otworzą się umysły
                otworzą wzmagania
                otworzy się raj istnienia
                nie trwania

pokazałam cały świat
                kto tego był wart
                nie każdy
                może być ogrodnikiem
                zaprawdę
                • m.maska Re: Sliczne.... 05.07.11, 12:24
                  Zorro... daruj sobie ten belkot - chyba nie chcesz nam tutaj dac do zrozumienia, ze probujesz to rozumiec?
                  • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 05.07.11, 12:56
                    .............................................................piwo....................................................................
                    • kicho_nor Re: Sliczne.... 05.07.11, 13:00
                      Bywa, że Was tu podczytowuję (hę)

Co wy od tej Milky chcecie
                      Nicujecie ją od nitki do kłębuszku
                      Powiem Wam, że te szalone
                      Są najlepsze w łózku
                      • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 05.07.11, 13:06
                        Czesc "Kiszka"...big_grin
                        A Ty Milky "probowales"....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin......?
                        .................................................................piwo........................................................
                        • kicho_nor Re: Sliczne.... 05.07.11, 13:16
                          Ech Zorro
                          Ja obyty na salonach, bo i w salonowca a Ty z takim pytaniem.
                          • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 05.07.11, 13:19
                            Kiszka....to Ty....."lew salonowy"..?!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            • 1zorro-bis Re: Sliczne.... 05.07.11, 13:20
                              a gdzie masz ten wernisaz?cool
                      • al-szamanka Re: Sliczne.... 05.07.11, 13:49
                        Ja Milky nie nicuję,
                        wielbię ją i szanuję,
                        za trud i wytrwałość tworzenia
                        poezji z czekoladowego cienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka