jowitagere 18.08.09, 15:53 Musimy wybrać zespół na wesele. Kto słyszał Rozkład Jazdy, Easy Dance Band lub Cracked Band. Jak bawią gości i jaką muzykę grają tak naprawdę. Bo w rozmowie to grają wszystko. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chrupka Re: jaki zespół na wesele 20.08.09, 13:09 SOKOLIKI byłam na weselu gdzie grali, od momentu kiedy zaczęli grać to goście nie chcieli schodzić z parkietu, wszyscy b. dobrze się bawili przy tej orkiestrze. a wiecej nie znam wiec nie doradzam. Pozd:) i udanego wyboru zyczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agabzyk1 Re: jaki zespół na wesele 27.08.09, 21:41 Zapraszamy www.divertimento.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27-20 Re: jaki zespół na wesele 21.09.09, 08:33 A czy mogę pilnie prosić jakiś namiar do tych sokolików!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdziunia26 Re: jaki zespół na wesele 23.09.09, 09:43 Koniecznie przesłuchaj demo zespołu oraz zażycz sobie ogólnego wykazu kawałków które grają, nie wierz na słowo, że grają wszystko bo przyjdzie co do czego i najważniejszy dzień w życiu zepsuty:((( akurat mój rocznik się pobiera to już widziałam niejedną taką imprezę spierniczoną przez kiepski zespół:((ja na szczęście jestem już na końcowym etapie przygotowań do własnego wesela:)) i nie ma się co oszukiwać, zespół musi grać nie tylko same nowe kawałki dla młodych, ale też i "jesteś szalona" i coś dla wujków i cioć:) w końcu kazdy musi się dobrze pobawić!ja jednak wybrałam zespół sprawdzony, tzn. u koleżanek:))e-mail- asterband@o2.pl No i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jurcia25 Re: jaki zespół na wesele 30.10.09, 15:05 Ja z mężem polecam zespół Erato z Karlina grają w trzy osoby z dziewczyną. Grali na moim ślubie ale nie brałam ich w ciemno bo znaliśmy sie już wcześniej z pracy to znaczy spotykaliśmy sie na innych weselach, jestem kelnerką i słyszałam juz bardzo wiele zespołów. Bardzo ładnie śpiewają grają nowoczesną i starszą muzykę również. Muszę jeszcze powiedziec ze z klasą prowadzą imprezy bez obleśnych zabaw i niezrozumiałych ekwilibrystycznych konkursów raczej klasycznie ale za to z dużym humorem. Naszym gościom również bardzo sie podobali. Grają po 10 piosenek a nie po 3 i "idziemy na jednego" tel do nich 505127831 Pamiętajcie ze zespół na weselu to jedna z najważniejszych decyzji, lepiej zobaczyć kogos na żywo niż ryzykować randkę w ciemno pozdrawiam wszystkich przyszłych nowożeńców pa całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_mumin Re: jaki zespół na wesele 01.10.09, 13:28 Ja też właśnie szukam dobrego zespołu na weselicho. Wiem że o gustach się nie dyskutuje bo każdemu może podobać się coś innego. Ale zasugerować mogę tylko tyle, że jak byłem kiedyś na studniówce w II LO to grał zespół Tomskiband z Jeleniej Góry i bawiłem się całą noc (każdy kawałek tańczyłem). Jakieś dwa tygodnie później byłem na studniówce w III LO i grał rozkład jazdy - już po godzinie 22 byłem zdecydowałem, że jak mam się denerwować jeszcze kilka godzin to wracam do domu. Po namowach kolegów i wypiciu "napojów" zostałem. Z nimi jest jak z brzydką dziewczyną - zaczynają się podobać wprost proporcjonalnie ze wzrostem promili. Acha, jak dowiedziałem się że Tomski band chce za wesele z poprawinami 5000 zł to też przestał mi się podobać ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dj_mumin Re: jaki zespół na wesele 12.11.09, 23:49 zdecydowaliśmy się na zespół Pana Grygiela Top Secret jak będzie to się okaże ale po przesłuchaniu kilku zespołów okazali się najlepsi w swojej kategorii. Szkoda, że nie mają dziewczyny w zesole ale jak miałaby fałszować jak u innych to może faktycznie lepiej żeby nie było wcale Odpowiedz Link Zgłoś
green-chrupka orkiestra 19.11.09, 12:03 podbijam temat. Może macie jakieś nowe doświadczenia z orkiestrami na wesele. Jeśli chodzi o Słowików to nie mam kontaktu do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chrupka Re: orkiestra 19.11.09, 15:36 hehe miałam na myśli SOKOLIKI oczywiśćie;P Odpowiedz Link Zgłoś
green-chrupka Re: jaki zespół na wesele 27.11.09, 14:16 Z informacji jakie ostatnio otrzymałam zespół KRAKERSI biorą 3500 zł ale ponoć warto, a namiary na SOKOLIKI to 0601 743 625 oraz 076 850 62 16. Jak coś jeszczę znajdę napiszę.. Odpowiedz Link Zgłoś