19.07.11, 00:14

Dziendoberek wszystkim! Pierwszy!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 01:04
      Czesc Zorro - druga... smile
      • czarek_777 Re: 19 Lipca! 19.07.11, 05:45
        Trzeci /ale pierwszy po nocy smile/ i na pewno nie ostatni smile miłego dnia Kalejdoskop, ja zaraz wybywam ,żeby zająć się czymś co w konsekwencji wydaje owoce, dobre owoce co nie Masko big_grin do miłego.
        • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 07:30
          no, przynajmniej raz mi sie udalo!big_grinbig_grinbig_grin
          • zuza_anna Re: 19 Lipca! 19.07.11, 07:43
            Zorrku, co raz Ci się udało, chyba nie drzewko zasadzić? smile
            Dzień dobry Maseczko, Zorrku, Czarku, WCz, i M.. smile Spokojnego dnia. Pozdrawiam smile
            • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 07:48
              czekalem na to juz od kilku dnie Zuza!big_grinbig_grinbig_grin
              • zuza_anna Re: 19 Lipca! 19.07.11, 08:03
                Znaczy się, że lubisz zasadzać drzewka i podlewać, ale tylko małych rozmiarów? big_grin
                • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 08:10
                  o tak! Tylko malutkie! big_grin
                  • zuza_anna Re: 19 Lipca! 19.07.11, 08:16
                    Ja lubię się wpisać. Z wysokiego lepsze widoki są wink big_grin
                    • sakral Re: 19 Lipca! 19.07.11, 08:34
                      dzień dobry.

? dzisiaj mała szansa na zakończenie
                      lustracji /na wzór IPN ?/ wpisów na
                      forach Kalejdoskopu i zbliżonych .

nasze Panie są bardzo waleczne.

ale pomiędzy wódkę,a zakąskę nie
                      będę wchodził

ukłony

ps.

dzisiaj Zorro na forum Gazety Wyborczej jest bardzo waleczny.
                      ostro jedzie

• zuza_anna Re: 19 Lipca! 19.07.11, 08:40
                        Cześć Sakral! Ja waleczna?, raczej nie! smile
                        • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 08:50
                          pomiedzy wodke a zakaske to nie, ale talezyk i sztucce mozesz przyniesc....big_grin
                          • sakral Re: 19 Lipca! 19.07.11, 09:02
                            i za to Ciebie Zorro lubię.

nasze Panie mają ulubioną marką
                            porcelany ? trudno powiedzieć.
                            • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 09:31
                              mysle, ze na ta okazje zwykly fajans starczy....big_grin
    • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 11:31
      Witaj Zuza... Panowie... smile u mnie na tyle cieplo, ze moge otworzyc okno bez obawy, ze dopadnie mnie katar albo inny wirus...nie lubie upalow, ale to juz jest przesada zeby pogoda tak dostosowywala sie do moich zyczen... ja chce lata, no chociaz odrobine....
      Sakral - na takie okazje - to porcelany szkoda - moglaby sie potluc... najbezpieczniejsza jest "plenerowy serwis papierowy"... na tym mozna nawet cieple podawac...u mnie nastepuje przyhamowanie apetytu, jesli ktos serwuje cieple potrawy na/w plastiku...bleee.... raz mi sie to zdarzylo - a mialo byc elegancko smile
      • al-szamanka Re: 19 Lipca! 19.07.11, 12:17
        Tez zgadzam się na serwis papierowy, ale koniecznie w kolorowe kwiatki, białe są zbyt sterylne wink
        Ufff, po 17-stu godzinach nocnego dyżuru i zakupowego wypadu zagranicznego jestem jak zmięta kartka papieru, nawet kawa nie pomaga sad
        Ale fajnie jest, bo tu zajrzeć mogę big_grin
        • al-szamanka Re: 19 Lipca! 19.07.11, 12:18
          ....no i te uśmiechy w miseczce zupełnie mnie rozbroiły big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • sakral Re: 19 Lipca! 19.07.11, 14:02
          i to jest właśnie wielkość i mądrość Kalejdoskopu.

kolorowych snów.
          • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 15:23
            big_grinbig_grinbig_grin....
          • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 15:27
            warum?big_grin
            • sakral Re: 19 Lipca! 19.07.11, 15:51
              1zorro-bis napisał:

> warum?big_grin
              -------------------
              darum
              • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 15:52
                weil die Banane ist krumm?big_grin
                • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:11
                  Tego sie spodziewalam, takiej odpowiedzi.... smile
                  Zorro - trzeba przewidywac "ucieczke" pytanego... wtedy sie pytaj "wieso"?... i juz trudniej o rym... smile
                  • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:13
                    ......jak wody przybedzie, to i rym bedzie...big_grinbig_grinbig_grin
                    • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:29
                      Pan Poeta? tylko glowa nie ta smile
    • al-szamanka Re: 19 Lipca! 19.07.11, 13:11
      Ach, już nosem o klawiaturę zaczynam się podpierać....biegnę co nieco nockę odsypiać
      • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 13:16
        AL... milego dnia i pieknych kolorowych snow...u mnie ptaki swiergola, jakby znowu na deszcz...buuuuuuuuu
        • zuza_anna Re: 19 Lipca! 19.07.11, 15:55
          AL, Maseczko, witajcie smile AL, pewnie na drugi bok, przewraca się w słodkim śnie wink
          • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:14
            Zuza i Ty w to wierzysz? - przeciez Ona wlasciwie nie sypia...

Zorro - mamy jeszcze 10-ty... ale dopiero ok 17-tej... to na dzien obecny... moze sie jeszcze uda jeden dzien... hihi... w koncu sie okaze, ze z planowanych 2 dni wyjdzie tydzien urlopu....i tak ja mam najblizej... smile
            • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:19
              10-ty? Mamy 19-tego!big_grin
              • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:30
                ale ja o tamtym 10-tym
                • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:32
                  o ktorym 10-tym? Paryzowym?big_grin
                  • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 19.07.11, 16:35
                    .....Carrieres Sous Poissy ...?
                    • m.maska Re: 19 Lipca! 19.07.11, 23:16
                      nooooooooo....
    • al-szamanka Re: 19 Lipca! 19.07.11, 23:12
      Idę w sny się otulić, wypoczynek potrzebny przed następnym nocnym dyżurem...eeech
      Dobranoc
      • m.maska Re: 19 Lipca! 20.07.11, 00:10
        Dobranoc AL, dobranoc Kalejdoskop...smile
        • 1zorro-bis Juz 20 Lipca.... 20.07.11, 07:02
          dziendoberek Wszystkim!big_grin
        • czarek_777 Re: 19 Lipca! 20.07.11, 07:02
          W nocy u mnie przeszła burza z ulewą i z takimi wyładowaniami że szok, waliło dosłownie tuż obok i to raz za razem. Jest poranek a deszcz dalej pada a tu wyjść trzeba smile mimo wszystko miłego dnia całej załodze Kalejdoskopu smile
    • cieplanata A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 07:12
      Witam serdecznie Was Wszystkich, serdecznie, acz ponuro, bo serce mi chyba wysiądzie przez te upiorne nocne................ burze smile
      • zuza_anna Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 07:27
        Spałam tak twardo, że nic nie słyszałam, ale chyba burza ominęła K.... Za to ptaki drą się
        niemiłosiernie, może ostrzegają mnie przed burzą? wink Dzień dobry Natko, Zorrku, Czarku, WCz, i M.. smile
        Dnia cudownego życzę. Pozdrawiam smile
        • al-szamanka Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 10:21
          Niewyobrażalne. Spałam tej nocy prawie 10 godzin, jednak po tak wielkich brakach snu, jak to ma miejsce u mnie, organizm jednak domaga się kiedyś wyrównania smile No i jestem w miarę wypoczęta i gotowa do następnej nocki. Ha, dopiero weekend mam wolny, ale na razie żadnych planów jak go wykorzystać, bo pogoda niesamowita...teraz u mnie zaledwie 12 stopni.

Jasnego dnia Wszystkim zycze smile
      • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 12:07
        Dzieeeeeeeeeeen Dobry... no i wszystko jasne... wiadomo, ze Natka i Czarek maja taka sama pogode... a ja mam lato w pelni i 16°... no po prostu jest fajnie smile

Witajcie smile
        • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 12:12
          AL, hotel trzeba rezerwowac... a ja jak zwykle mam dluuuuuuuuuuugi rozbieg...

Ostatnio tak sie zastanawialam nad rezerwacja lotu, ze na drugi dzien cena skoczyla mi na ten sam przelot o 50€...
          Kiedys moja przyjaciolka powiedziala mi, zebym sie przestala zastanawiac nad kupnem butow, tylko zebym zamawiala poki sa - krotkie serie szybko znikaja - no bo jesli mi nie beda pasowaly, zawsze moge odeslac, gorzej, jesli juz nie bedzie co zamawiac, kiedy w koncu sie zdecyduje...
          • al-szamanka Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 12:37
            No trzeba rezerwować, a jakże. Ciesze się, że dostałam jeszcze jeden dodatkowy dzień urlopu, bo możemy wcześniej wyruszyć, na gadanie więcej czasu będzie, bo w Paryżu i tak wszystko już znam...oprócz tego właśnie big_grin

A teraz lecę na zakupy, nawet okruszka chleba w domu nie mam big_grin
            • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 12:49
              Paryz jest zwyczajnie przereklamowany... jesli widzialo sie inne metropolie, wtedy staje sie to jasne... ale, ze akurat tam, no trudno... poniewaz jeszcze nie znam, wolalabym Madryt i mam tam nawet internetowa znajoma smile
        • cieplanata Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 13:13
          Maseczko, musimy z Czarkiem mieć taką samą pogodę, bo mi się wydaje, że jesteśmy z tej samej wioski
          • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 13:15
            No wiec wlasnie smile "po pogodzie ich poznacie"... smile
            • zuza_anna Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 13:30
              A u mnie upał jest! Byłam u lekarza i się mało nie ugotowałam uncertain Cześć AL, Maseczko smile
              • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 13:35
                No widzisz? w kraju, to nawet pogoda jest lepsza....
                • czarek_777 Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 13:44
                  Nie zdziwiłbym się gdy okazało się że Natka mieszka w tej samej dzielnicy co ja, na tym samym osiedlu , w tym samym budynku, na tej samej klatce i gdy mijamy się mówimy sobie dzień dobry big_grin big_grin bo wszystko na tym świecie jest możliwe smile a od kilku już godzin jest ciepło i świeci słoneczko nad moim i nie tylko moim miastem smile
                  • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 13:56
                    chyba jednak nie, bo Natka pisala, o "wiosce" wink
                    • czarek_777 Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:03
                      Chyba jednak tak bo dzisiejsza Wawa to wioska smile bo zdecydowana większość mieszkańców to napływowi. Wiech pisał kiedyś o Nich że to flancowane Warsiawiaki i że zabijają miejscowy klimat smile jako rdzenny przyznaję Mu racje, niestety sad było miasto jest wiocha.
                      • cieplanata Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:10
                        ja też jestem rdzenną warszawianką smile a mówię wioska, ponieważ w mojej kamienicy, która niedawno byłą jeszcze dość elitarną, coraz więcej mieszka ludnosci z innych regionów Polski. I w związku z tym zaczynają się obyczaje jak w małych miejscowościach, rozmowy do północy na podwórku "studni" jakby rozmawiający uwiesili się płota, czy usiedli na przyzbie. Takie grzeczne przywitania jak "dzień dobry" to już prawie nie wchodzą w rachubę, nie mówiąc o tym, że gdy otwiera sąsiad bramę, a ja idę z siatkami, to nie zaczeka, tylko z wielką satysfakcją zamknie mi ją przed nosem. Itp itp
                        • 1zorro-bis Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:13
                          u mnie parno i duszno....cool
                          Latam w samych krotkich "galotkach" i na bosaka bo inaczej przy tych kafelkach to bym zdechl....cool
                        • czarek_777 Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:26
                          Znam to z autopsji Natko a poznawałem przez lata i kolejno w pięciu dzielnicach bo w tylu mieszkałem, nadal mieszkam, znaczy się obecnie w piątej i prawdopodobnie ostatniej smile podwórko studnię też znam. Róg Alej Jerozolimskich i Emilii Plater. Kamienica ma sto dwadzieścia lat i jest ostatnim budynkiem ciągłej przedwojennej zabudowy począwszy od hotelu Polonia a skończywszy na tym o którym piszę smile kto tam nie mieszkał - 'mydło i powidło' jak to mówią a z rdzennych Warszawiaków /ze starszego pokolenia/ tylko kilkoro lokatorów w tym Pani Danusia, łączniczka z Powstania W i absolwentka liceum słynnych Platerówek smile dziś kamienica jest pięknie odrestaurowana i mają mieścić się tam ekskluzywne biura. Pozdrawiam Warszawiankę smile
                          • 1zorro-bis Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:35
                            dla mnie rdzenny Warszawiak to jest taki, ktory moze udokumentowac swoj warszawski rodowod przynajmniej do pradziadka. W iinnym perzypadku to nie Warszawiak tylko "warsiawiak"....big_grin
                            • czarek_777 Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:48
                              Nie masz racji Zorro smile rdzenny to taki który urodził się w danej miejscowości. No bo dlaczego tylko od pradziada a nie od praszczura np big_grin big_grin w ten sposób doszlibyśmy że wszyscyśmy ze wsi bo one byłe wpierw a miasta dopiero później big_grin big_grin do później.
                              • 1zorro-bis Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:50
                                bzdura. Ja sie urodzilem na zadupiu w gorach. To ze mnie goral?big_grinbig_grinbig_grin
                                • czarek_777 Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:58
                                  Jeśli tam nie mieszkasz to nie ale z pochodzenia zawsze możesz mówić żeś góral, jak najbardziej smile
                                  • 1zorro-bis Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 15:02
                                    tak? To Goral, Slazak i co jeszcze ? A jakbym sie w Mozambiku urodzil to bylbym......Murzyn?!big_grin
                                    • maja-z-podworka Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 15:26
                                      Witajcie.
                                      Niestety, będę teraz rzadziej - real wzywa.
                                      Będę wpadać, trzymajcie się.
                                      Do napisania.
                                      • al-szamanka Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 15:28
                                        Do napisania, Majeczko kiss
                                      • m.maska Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 15:37
                                        Witaj Majeczko smile....
                                        real jest najwazniejszy - trzymaj sie - wszystkiego dobrego smile
                            • cieplanata Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 14:56
                              Przyjedź Zorro do Warszawy, to Cię zaprowadzę na cmentarz, tam leży mój prapradziad smile, pradziad, dziad, ojciec i stryjkowie
                              • 1zorro-bis Re: A własnie, że dziś 20 lipca 20.07.11, 15:00
                                no...to wszystko jasne. Tak tylko mowie, bo mam syna od 7 lat w Warszawie ....
                                Ale z niego taki "Warszawiak" jak ze mnie goral....big_grinbig_grinbig_grin
    • al-szamanka Re: 19 Lipca! 20.07.11, 15:46
      A teraz na nocny dyżur uciekam.
      Do napisania, do jutra smile
      • 1zorro-bis Re: 19 Lipca! 20.07.11, 15:48
        ale dzisiaj jest 20-ty....:cool.
        • m.maska Re: 19 Lipca! 20.07.11, 16:12
          i wlasnie dlatego, ze 20-tego to AL ma dyzur... big_grin
          • czarek_777 Re: 19 Lipca! 20.07.11, 16:24
            Zaczyna dwudziestego skończy w oczko smile ja zaczynam jutro rano, w oczko, kończę pojutrze rano, w perskie oczko big_grin big_grin smile
            • czarek_777 Re: 19 Lipca! 21.07.11, 05:33
              No to jak zaczynamy to zaczynamy smile ranek znowu pochmurny ale przynajmniej nie pada i nie grzmi. Miłego dnia i do jutra.
              • 1zorro-bis 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 07:27
                witam Wszystkich! big_grinbig_grinbig_grin
                • sakral Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 07:44
                  Tekst linka-urokliwy Pan Motyl-

i jeszcze radosny Motyl przeszkadza,smutni panowie w czerni.

Boże Ciało jest radosnym świętem.
                  • 1zorro-bis Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 08:04
                    to samo juz umiescilem ale z tekstem z GW...big_grinbig_grinbig_grin
                    wyborcza.pl/1,75248,9981683,Motyl_a_chrzescijanska_godnosc.html
                  • zuza_anna Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 08:06
                    Ciekawa jestem, czy podskakując, nucił sobie piosenkę " Motylem jestem " wink Nogi jak mężczyznę ma zgrabne wink
                    Dzień dobry Zorrku, Czarku, Sakral, WCz, i M.. smile Pogoda nie bardzo, ale mi pasuje.
                    Dnia pięknego wszystkim życzę. Pozdrawiam smile
                    • m.maska Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 11:02
                      Witajcie..... jest 11 - jeszcze nie ma hejnalu z wiezy mariackiej - nie jest zle - okaze sie, ze zaczne sie wczesniej budzic.... wink
                      • 1zorro-bis Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 11:58
                        jak Ty mozesz tak dlugo w lci spac??
                        • m.maska Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 12:03
                          a moge....moge nawet dluzej - tylko nie wypada... bo zlecenia mam... smile
                          • al-szamanka Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 13:23
                            O, ktoś tu wspomina "Motylem jestem"! O sobie nie mogłabym tak dzisiaj powiedzieć, ważę tonę albo i więcej, chodzę jak słoń, a najchętniej to bym usiadła i w ogóle się nie ruszała.
                            Dzien dobry ponocnodyżurnie smile
                            • 1zorro-bis Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 13:28
                              ja wstaje o 6-tej....cool
                              • al-szamanka Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 13:42
                                a ja, od wczoraj, od godziny 9-ej rano nie spałam ani sekundy big_grin
                                • 1zorro-bis Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 13:52
                                  to masz "fajna" prace,.....big_grin
                                  • al-szamanka Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 13:57
                                    bardzo fajną, jutro dziewiąty dzień z rzędu, a potem wolny weekend
                                    I szczerze, uwielbiam moją pracę smile
                                  • m.maska Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 14:20
                                    Wiesz Zorro i Ona tak fajnie bedzie miala do pazdziernika - a "takie" wydarzenie zmobilizowalo ja do wycisniecia kilku dni urlopu....
                                    • al-szamanka Re: 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 19:47
                                      no wycisnęłam....i bardzo się cieszę big_grin
    • m.maska 12 Lipca! 21.07.11, 15:47
      Luuuuuuuuuudzie... u mnie jest w tej chwili 19,1°... laaaaato idzie, slonce swieci... ide to zobaczyc...do napisania.... smile
      • zuza_anna 21 Lipca...jakby ktos nie wiedzial! 21.07.11, 16:07
        Witam AL i Maseczkę smile U mnie odpowiednia temperatura, dla mnie. Oby tak dalej smile
      • m.maska 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 21:24
        Przyszedl dzisiaj pan...
        - Prosze pani, elektrownie atomowe beda stopniowo wylaczane, wskazane jest przejsc na prad naturalny... woda, wiatr, slonce...my proponujemy: wprawdzie podstawowa oplata jest o ca. 50€ wyzsza, to jednak oplata za kazda kWh(kilowatogodzine) jest nizsza o 2centy a do tego co placila pani dotychczas, w przypadku zmiany dostarczyciela i przejscie na zrodlo naturalne panstwo daje jednorazowo 50€... cena jest gwarantowana na 12 miesiecy, podwyzki, ktore nastapia w sierpniu, pani nie beda dotyczyc... w przeciagu roku oszczednosc ok. 135€ i robi pani cos dla srodowiska... podpisalam
        • al-szamanka Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 21:28
          a jak po roku mocno podwyższą to jak się z tego podpisu wykręcisz?
          • m.maska Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 21:33
            w ciagu czterech tygodniu moge zmienic dostarczyciela, jesli mi zaproponuje lepsze warunki - ta umowa jest na czas nieokreslony i nie ma okresu minimum...
            • al-szamanka Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:03
              czyli możesz dostarczycielami żonglować jak zechcesz, u mnie są niestety ograniczenia
              • maja-z-podworka Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:25
                Dobranoc Kalejdoskopie. Kolorowych snów.
                • al-szamanka Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:29
                  Widzę, Majeczko, że jesteś przynajmniej tak samo zmęczona jak ja - tez zaraz powiem dobranoc smile
                • m.maska Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:29
                  szepne tylko cichutko, bo moze juz przysnela... Dobranoc Majeczko smile
              • m.maska Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:32
                al-szamanka napisała:

> czyli możesz dostarczycielami żonglować jak zechcesz, u mnie są niestety ograni
                > czenia

moge... lada moment pojawia sie ci od gazu - do tej pory nie chcialam zmieniac bo tym zajmowala sie gmina - ale jak widze, to nie bardzo dbali o moj interes.
                W ogole z tego wynika ze w ogole mamy lepsze promocje, chocby telefon+internet w tym rozmowy po calej Europie, USA, Kanada icos jeszcze, bez ograniczen czasowych za 3,95€ miesiecznie....
                • al-szamanka Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:41
                  No to ja też do łóżeczka zmykam
                  dobranoc

https://www.kinderlampenland.de/out/pictures/z1/lichterkette-blumen-petit-fleur_z1.jpg
                  • m.maska Re: 21 Lipca! - no tak pokrecilam 21.07.11, 22:44
                    Doobranoc AL...ja tez dzisiaj wczesniej...switem bladym musze sie zerwac... buuuuuuuu
      • m.maska 22 Lipca! 22.07.11, 00:08
        A teraz trollom i namolnym intruzom mowie definitywnie dobranoc... bo Kalejdoskop i tak juz spi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka