Dodaj do ulubionych

Duch czasu

24.07.11, 11:28
Czytam to forum, bo forum ciekawe i się zawsze dzieje.
Nie znając jakiegoś tvenu ani podwórka, wiem kto cacy , kto be.
Jak widać, jest jeden taki bardzo be, czy był be, ale na pewno z Krakowa.
W Krakowie parę osób mieszka, ale zło od pewnego czasu się szerzy.
Za Wisłą w Krakowie jest kamieniołom gdzie Solvaj przerabiał kamień wapienny
na sodę. Z tego woda sodowa przydatna też była, ale w kamieniołomie ściany wysokie
na trzydzieści metrów i na dole jezioro. Czasem ktoś spadał obijając się o ściany
zatapiał się niżej. Czy później straszył na tvenie czy na podwóku tego nie wiem.
To było za Wisłą, przed Wisłą jest Wawel i od pewnego czasu stamtąd też straszy.
I jak czytam tu ten Kalejdoskop, to myśle ,że tu duchy zaszłości latają.
I nie wiem czy to duchy z Krakowa to z prawo, czy lewobrzeżnej Wisły

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Duch czasu 24.07.11, 11:35
      wiesz Kichonor... siedz tam, gdzie wiesz o czym pisza i nie czytaj rzeczy, ktorych nie rozumiesz, a ze nie rozumiesz to juz raz dobitnie udowodniles...a poniewaz juz raz z ordynarny sposob obraziles jedna z piszacych tutaj kobiet - to proponuje czytaj i swoje uwagi zatrzymaj dla siebie...
      • 1zorro-bis Re: Duch czasu 24.07.11, 11:42
        Maseczko....no co TY? Niech czyta i pisze. Moze w koncu pojdzie "po rozum do glowy" i to slowko "przepraszam" wydusi z siebie....cool
        • m.maska Re: Duch czasu 24.07.11, 13:00
          Zorro - na to jest juz za pozno...najgorzej kiedy ktos kto nie ma pojecia o czym pisza inni koniecznie chce wsadzic swoje trzy grosze a do tego na swoim wulgarnym poziomie... osmieszyl sie setnie, bo przede wszystkim pokazal, ze nie zrozumial, ale jakie swiete oburzenie.... oburzenie? a na co? moze powinien sie oburzyc na siebie, ze nie rozumie prostych przekazow, podklada swoje wyobrazenia pod tekst, ktory kompletnie nie ma nic wspolnego: tamten z uposledzonymi a ten z faktem, ze on mieszka w Krakowie - bo niby kogo to obchodzi, gdzie mieszka Kichonor... chyba ze tez uwaza, ze miejsce zamieszkania natychmiast go nobilituje do bycia kims szczegolnym... to tam takich wielu jest...
          • 1zorro-bis Re: Duch czasu 24.07.11, 13:02
            eeeee...na to male "slowko" nigdy nie jest za pozno!big_grin
            Tylko trzeba chciec i dojzec....cool
          • kicho_nor Re: Duch czasu 24.07.11, 13:18
            Masko, jesteś bardzo mądra.
            Przypominasz mi moją sąsiadkę, ona też jest bardzo mądra
            • m.maska Re: Duch czasu 24.07.11, 13:34
              A ty jestes bardzo wulgarny i ordynarny i to do kobiety o ktorej nic nie wiesz - i twoje uznanie czy tez nie jest dla mnie zupelnie nieistotne
              • m.maska Re: Duch czasu 24.07.11, 13:37
                nigdy mi nie zalezalo i nie zalezy zeby byc everbody's darling... nie musze sie dowartosciowywac na forum...
              • 1zorro-bis Re: Duch czasu 24.07.11, 13:51
                a ja sie Tobie Kiszka dziwie....:cool.
                Dobrze wiesz, zes w g.... wdepnal a brniesz dalej.big_grin
            • m.maska Re: Duch czasu 24.07.11, 13:42
              I wiesz co Kichonor... moze przeczytaj ze zrozumieniem to co tutaj napisala Maja

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127182570,127297149,Re_Bez_komentarza_.html
              ten watek zrozumieja tylko nieliczni... teraz juz wiem co Ty zrozumiales, KRAKOW i to chyba bylo wszystko...
              • kicho_nor Re: Duch czasu 24.07.11, 13:58
                Masz rację Masko, ja tu nic nie rozumiem.
                To piękne forum, ale bardzo trudne forum, ma jakiś cel , ideę też, na pewno.

• 1zorro-bis Re: Duch czasu 24.07.11, 14:10
                  to odloz na chwile pedzel i po glowie sie podrap....Moze pomoze zrozumiec??big_grin
                  • kicho_nor Re: Duch czasu 24.07.11, 14:31
                    Zorro .
                    Piszesz, że wdepnąłem w g…
                    No widzisz Zorro, nie każdy do szczęścia.
                    Zazdroszczę Ci , Twoja jasno wytyczona droga nie przebiega przez g….

• 1zorro-bis Re: Duch czasu 24.07.11, 14:33
                      madrosc polega na tym, zeby z tego g....wyjsc. big_grin
                      Zanim zacznie smierdzíec...cool
    • 1zorro-bis Re: Duch czasu 24.07.11, 11:41
      Kiszka....z jakiego Krakowa?! To "duchy Bolka" tutaj najbardziej strasza....big_grinbig_grinbig_grin
      A w Krakowie to kiedys mieszalem.....big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka