Dodaj do ulubionych

Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika....

29.10.11, 07:46
Witam Wszystkich! Jutro zmiana czasu.....big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 07:56
      wstajemy!!!big_grinbig_grinbig_grin
      www.youtube.com/watch?v=XZQL22xOmUM
    • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:05
      nie wstaniecie?cool
      www.youtube.com/watch?v=aHRcKD8T17g&feature=related
      • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:18
        to Was NA PEWNO obudzi!big_grin
        Zuza, znasz to?cool
        www.youtube.com/watch?v=C6e6jFSoa28&feature=related
        • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:27
          Nie, nie znam Zorrku, ale z przyjemnością posłuchałam. Kawa niepotrzebna na przebudzenie,
          przy takiej muzyce smile Dzień dobry Wszystkim! Spokojnej soboty życzę. Pozdrawiam smile
          PS. Komu ta zmiana czasu potrzebna, znów wcześnie będzie ciemno uncertain
        • sakral sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:28

kartka z kalendarza

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/302917_293720853981080_177562195596947_1176182_1436384782_n.jpg
          • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:51
            na wlasna? A moze byc z cudza pomoca?big_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:54
            Juz chciałam poważne powitanie wygłosić, ale nie dało rady!!!!
            Na własną rękę!!!!!!...tego nam tylko jeszcze brakowało big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            Sakral - mam humor na cały dzień i parskać nim będę nieustannie jak młody źrebak
            ...i jeszcze GO,GO,GO - aż za dużo tego dobrego na jeden raz big_grinbig_grinbig_grin

Szybciutko się szykuję i jadę na zagraniczne zakupy - do tej zagranicy ma jedyne 6km

pociesznego dnia Wszystkim big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • zuza_anna Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 09:01
              Nasi Panowie potrafią nas rozbawić, z samego rana. Tak trzymać big_grin
          • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:13
            sakral napisał:

>
            > kartka z kalendarza
            >
            >
            >
            >
            > https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/302917_29372085398108
> 0_177562195596947_1176182_1436384782_n.jpg

i co potem?...
    • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 08:53
      Protest!, przysłali mi pocztą!
      Nie protestuje!!!
      • sakral Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 09:00
        Zuza
        to jest dobre.
        Bóg zapłać

--------------------------------

uwaga na oszustki

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc4/75995_1520702817213_1223828565_31340377_374201_n.jpg
        • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 09:05
          U mnie sprawdza pan, podchmielony pan, po godzinach pracy, chyba dlatego wink
        • sakral Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 09:48
          Achtung,Achtung

kol.Sakral nie miał na myśli koleżanek z Kalejdoskopu i forum obok

korzystając z okazji,dziękuje za link do Boska na żywo w TVP
          Siostro,Bóg Tobie to wynagrodzi.

PS.
          co prawda link znalazłem na własną rękę
          • izydor88 Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:02
            To ja też coś optymistycznego.
            Przekraczam kolejne bariery wiekowe,a kosmetologia robi to razem ze mną.Stopniowo pojawiają się kremy 30+,40+,50+.
            A dzisiaj przeczytałam w Wysokich Obcasach,że pojawiły się już kremy 65+!
            Z....wyciągiem z baobabu.
            Pogoda piękna,czas ruszyć w plener.Miłego dnia.
            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:18
              Ooooo.....swietne....to musi byc firma...przodem do klientki... smile
    • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:10
      1zorro-bis napisał:

> Witam Wszystkich! Jutro zmiana czasu.....big_grinbig_grinbig_grin

O i jutro bylaby doskonala okazja zeby otworzyc nowe.... to sie staraj Zorro dzisiaj sumiennie, podlewaj i pielegnuj to drzewko....
    • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:23
      Dzien Dobry....Wszystkim... Zorro, Ty uwazaj rano - mozesz sie narazic wielu sasiadom, jesli bedziesz od switu tak glosno gral - co to znaczy? ma byc cisza noca i trwac do poludnia a potem mozna leniwie rozpoczac dzien - zwlaszcza o tej porze roku....
      Tylko pmoylscie, o kim pomysleli wprowadzajac czas zimowy? nooooooooo? ma byc dluzej ciemno - a dlaczego? no wlasnie, zeby sie lepiej dluzej spalo... to wezcie sobie to w koncu do serca...w calej Europie tak robia, a Wy od switu wrzaski... dobrze, ze dzieki Sakralowi smiesznie jest, to zneutralizowalo...mnie...no!

Dzien Dobry... mam nadzieje Zorro, ze przesuniesz swoj zegarek dzisiaj w nocy...TEZ...
      • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:49
        Dzien dobry wszystkim a zwlaszcza tej ktorej imie zawsze wprowadza mnie w dobry nastroj. Trzymam w dloni to co ona lubi tylko jesienia smile)))
        I co trzymam ? wink
        • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 11:59
          Witaj Sajgon... no i teraz mamy problem...jest Nas tu na chwile obecna cztery smile Majeczka jest na "odwykowce"...tzn. na odwykowce netowej, Basia - tylko podglada... nooo... poniewaz nie wiem co trzymasz w dloni - to nie ja...pewnie AL - to teraz jej sie zakupow zachcialo wink

Ale sam widzisz, poczekalismy i mamy wreszcie - so-bo-tnio
          Jutro bedzie niedzielnie i Sakral jak nic przyjdzie znowu ze slowem Bozym. Ciekawe jak on bedzie chodzil po koledzie - juz sie doczekac nie moge smile
          • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:03
            A ja myślę, że trzyma jesienny liść wink Cześć Mister Sajgon smile
            Któtki jesienny spacer...
            • m.maska [...] 29.10.11, 12:08
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:11
              To ja ze swojej "dyskoteki"...

"Sealed With A Kiss"

p.s. czy to u Was odbiera? u mnie jesli nie jestem zalogowana na tym kanale, niestety nie... sad
              • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:14
                Odbiera. Piękne Maseczko kiss poruszałabym się w takt tej muzyki wink
                • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:17
                  A widoczki sa wprost z mojego miasteczka...z ubieglej jesieni... smile
                  • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:22
                    Piękne są smile Posłuchajcie, jeśli macie ochotę...
                    Uwielbiam tę piosenkę Cz. Niemena smile
                    • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:45
                      Prosze sluchac i ogladac oddajac relaksowi smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sf/qi/yeyb/bMO5iZB9I3mzSJMXNX.jpg
                      • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:53
                        u mnie nic nie pluszcze.....cool
                        • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:55
                          zeby bylo weselej....big_grinbig_grinbig_grin
                          www.youtube.com/watch?v=wM89T74MPnE
                          • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:58
                            i zabawniej.....big_grinbig_grinbig_grincool
                            www.youtube.com/watch?v=kzOOYf-pDmU&feature=related
                          • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:00
                            i zeby pogoda byla....cool
                            www.youtube.com/watch?v=1GPfav1sYZA&feature=related
                            • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:01
                              big_grinbig_grinbig_grin
                              www.youtube.com/watch?v=gIV2GqdMF44&feature=related
                            • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:05
                              i cos dla milosnikow .....motoryzacji.cool
                              www.youtube.com/watch?v=HAWdZKLe4LA&feature=fvwrel
                              • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:15
                                to jest tak durne, ze az smieszne... wink
                        • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 15:58
                          Najprostsza rade jaka moge ci dac to otworzyc kran, na bank bedzie pluskac smile))
                      • sakral Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:59
                        kol.Sajgon
                        piękne
                        --------------------
                        a to dla kol.Palacznicy

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/250065_220758087944024_177562195596947_899013_6635392_n.jpg
                        • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:03
                          Swieta ...tuz, tuz....big_grinbig_grinbig_grin
                          www.youtube.com/watch?v=WmaqY0akgxk&feature=related
                        • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:12
                          Kolego Sakral... ja tu sama nie jestem... to, ze Zuza cicho siedzi i nic sie nie odzywa, to nie znaczy, ze skonczyla z nalogiem... wink teraz mi sie pewnie od Niej oberwie...ale Zuza, w kupie razniej, dlaczego mam byc sama - napietnowana?
                          • izydor88 Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 15:15
                            Zuza,jeśli to,o czym uprzejmie donosi kol.Maska jest prawdą,to spotkanie ze mną Cię jednak nie minie...
                            Nie chcę Cię straszyć,ale w realu jestem jeszcze gorsza niż w mizogińskim wirtualu.
                            • m.maska [...] 29.10.11, 17:08
                              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:09
                              No widzisz Zuza - sama korzysc... tak nie wiadomo kiedy byscie sie spotkaly, a tak masz juz gwarancje, ze to dlugo nie potrwa...
                              Nic sie nie przejmuj One tylko w necie tak krzycza....
                              .....crying Zuza sie do mnie przestala odzywac....
                              • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:25
                                Klaro, Ty słuchaj Maseczki, to w zimie w trampkach będziesz chodzić wink big_grin
                                • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:26
                                  wink
                                  • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:30
                                    big_grin
                                    big_grin
                          • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 16:15
                            Ladnie to tak ulegac nalogowi ?
                            sad
                      • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:09
                        mr.sajgon napisał:

> Prosze sluchac i ogladac oddajac relaksowi smile
                        >
                        > https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sf/qi/yeyb/bMO5iZB9I3mzSJMXNX.jpg

To jest cudne... tylko GW chyba nie odtwarza szemrania tego strumyka - albo trzeba wgrac jakas aplikacje....ale kiedy sie na to patrzy to i tak slychac jak "ciurka"... smile
            • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:36
              zuza_anna napisała:

> A ja myślę, że trzyma jesienny liść wink Cześć Mister Sajgon smile
              > Któtki jesienny spacer...
              >

Milo Cie widziec Zuzanno smile)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sf/qi/yeyb/KviNW8Rjmn7g8rwUnX.jpg

• mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 12:38
            I to jest wlasnie piekne, wolna, spokojna, wyluzowana sobota smile)
            Jade cos na miasto zjesc i siadam do kompa rozrabiac wink)
            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 13:11
              Smacznego Mister... smile i wracaj szybko... wprawdzie zeszlismy z "wojennej sciezki" ale porozrabiac, prosze bardzo, mozesz u Nas... chociaz kol.Sakral, jest baaaardzo powazny i koniecznie chce Nas nawrocic na droge "cnoty"... smile
              • al-szamanka Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 14:08
                Hmm, zapewne wszyscy przy obiedzie siedzą. Ja niedawno wróciłam i właśnie zdążyłam zjeść śniadanie, prawda, nieco późne, ale już tak mam wszystko powywracane.....i teraz, z pełnym brzuszkiem, spać mi się zachciało smile
                • sakral ogłoszenia drobne; sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 14:56
                  ogłoszenia drobne:

Pilne
                  Kupię głodnego lwa z aktualnymi szczepieniami
                  Cena do uzgodnienia.
                  Oferty kierować na forum Kalejdoskop - Sakral.

------------------------------------
                  homilia z 9.10.
                  biskup Wiesław Mering

"Jeszcze nas nie rzucą lwom,choć..."

• m.maska Re: ogłoszenia drobne; sobota! 29 Pazdziernika... 29.10.11, 16:45
                    Baaaaardzo dowipne....../foh/

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 15:59
                W moim przypadku to juz chyba za pozno abym mogl wkroczyc na droge cnoty wink)
                • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 16:46
                  Popelniasz blad w rozumowaniu.... na te droge, to sie nawraca, najpierw trzeba przejsc okres bledow i wypaczen smile
                  • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 16:50
                    Własnie skonczylem okres bledow i wypaczen ale nie mam ochoty wkraczac na droge cnoty.
                    Zbyt duzo mnie ten okres kosztowal w kazdym wymiarze. Wiec jakas rekompemsata chyba mi sie nalezy wink
                    • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 16:57
                      To zmien sciezke... najpierw trzeba gdzies pojsc, zeby wrocic...tak mi to wczoraj wyszlo...no, chyba, ze Ty juz wrociles wink
                      • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:04
                        Pojde tam gdzie wspominalem. Wroce na pewno juz wyluzowany jak kaczka na swiateczny stol wink
                        • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:07
                          O Boooooooze... ja nie wiem, czy kaczka na swiatecznym stole to jest taka wyluzowana - ona jest wybebeszona... Tylko nie.... smile Ty moze wroc ustrojony jak swiateczka choinka... smile
                          • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:30
                            Duuuuchowoooo smile))
                            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:36
                              Nooooooooo.... big_grin
                              • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:38
                                Kazdy ma swoja Canosse smile

• m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:01
                  Ale jesli juz powrociles...to sie kol.Sakral ucieszy, bedzie mial mniej pracy... z Nami to on ma dopust Bozy... wink
                  • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:08
                    Jego okolicznosciowe slowo na dzien dobry zawsze wprawia mnie w dobry nastroj smile
                    • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:10
                      Mnie tez... do tej pory nie mialam pojecia jakie zastepy swietych po tym swiecie chodzily... smile
                      • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:30
                        jak to idzie .....
                        grzeczne dziewczynki ida do nieba a te niegrzeczne maja orgazm wink)

a ja na to

glucha noc
                        • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:31
                          to na co ja mam tam klikac? na tak, czy na nie?
                          • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:39
                            Jak jestes ta niegrzeczna to klikaj, ale jak nie to omijaj szerokim lukiem smile)
                            • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:42
                              no prosze.....cool
                              Jak drzewko ladnie rosnie. Jak tak dalej pojdzie to bede mial szanse jutro zasadzic nowe.....big_grinbig_grinbig_grin
                              • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:43
                                Wraz z nowym czasem...nowa era - nowe drzewko... wink
                                • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:46
                                  myslisz, ze to .....Brat Sakral mnie uduchowil?big_grinbig_grinbig_grin
                                  • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:47
                                    to nie moze przejsc bez echa.... smile
                              • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:46
                                Dawno mnie nie bylo wiec wygadac sie musze smile
                                Nie wszedzie sie dobrze czuje, a tutaj hulaj dusza bo sakrala nie ma smile))
                                • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:49
                                  Nooooooo...ja bym tak tego pewna nie byla... Sakral obserwuje a potem nas podsumuje jednym obrazkiem... big_grin albo jednym krotkim zdaniem... big_grin
                                  • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:05
                                    Myslisz z wpisze nas na indeks grzesznikow wink
                                    • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:12
                                      Podejrzewam, ze dawno to juz zrobil a teraz probuje jednak co bardziej "niewinne owieczki" zniewolone przez straszna Szamanke i Okropna Maske.. umiescic na liscie meczennikow... big_grin
                            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:43
                              No dobra...kol.Sakral jeszcze nie zakonczyl ewangelizacji Kalejdoskopu... nie wylonil nowych swietych "meczennikow"... moge sprobowac... wink
                              • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:47
                                Zawsze warto poddac sie probie smile
                                • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:51
                                  zgodnie z powiedzeniem: "Lepiej grzeszyć i później żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło..."
                                  • 1zorro-bis Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:00
                                    rosnie, rosnie.....big_grinbig_grinbig_grin
                                    Ide konczyc fugowac bo o 19.30.....jedzonko!big_grinbig_grinbig_grin
                                  • mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:04
                                    Jakie to piekne smile))
                            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 17:47
                              mr.sajgon napisał:

> Jak jestes ta niegrzeczna to klikaj, ale jak nie to omijaj szerokim lukiem smile)

prawda czasu - prawda ekranu....
                              • sakral sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:06
                                "więcej informacji u katechety i na ulotkach"

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317429_10150344845826086_180537596085_8804445_1180514268_n.jpg
                                • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:10
                                  Alleluja!big_grinbig_grinbig_grin
                                  www.youtube.com/watch?v=BQ9WLuLHAi0&feature=related
                                  • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:16
                                    makaron na uszy nawija... ale mam medalik...
                                    Nasze dzieci maja nawyki wchodzenia na klawiature... hihi...rodzice tez wink
                                    • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:18
                                      mlodziezowe szwadrony smierci, w Poznaniu... jak to dobrze, ze mnie tam we wrzesniu nie dopadly....brrrrr
                                      • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:21
                                        Harry....Harry?!big_grinbig_grinbig_grin
                                        www.youtube.com/watch?v=yGUAPrEbfBc&feature=related
                                • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:14
                                  Sakral, czytasz w moich myslach... ale Haloween to ja mam tutaj co roku z glosnymi werblami... to dzieci robia...a ponoc dzieci sa niewinne. Mowy nie ma, zeby nie przyniosla echa na Kalejdoskop.
                                  • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:15
                                    p.s. rozumiem, ze czytasz w moich myslach i chciales temu zapobiec wink
                                    • sakral Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:34
                                      kol.Sajgon poruszył trudny temat winy i kary za czas "błędów i wypaczeń"
                                      lat młodości.

powrót na drogę zbawienia wiedzie przez karę
                                      a kara może być słodka

(dzisiaj bdsm, dawniej s-m)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/315011_10150329115746086_180537596085_8711498_85522955_n.jpg

ps.

proszę zwrócić szczególną uwagę na oczy
                                      winowajcy (grzesznika) i przewodniczki duchowej
                                      • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:40
                                        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:19
                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                  www.youtube.com/watch?v=EizXqqPvyVo&feature=related
                                  • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:22
                                    czy jest tutaj.....psychiatra?!big_grinbig_grinbig_grin
                                    www.youtube.com/watch?v=W5Piy2SN5e4&feature=related
                                    • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:32
                                      tutaj?.... a nam po co?... to tam trzeba wyslac, cala brygade - takich nawiedzonych spotkalysmy pod polskim kosciolem w Paryzu - nie mysl, ze sa odosobnieni...potrzeba przynalezenia do grupy jest u niektorych tak wielka, ze przekracza granice zdrowego rozsadku...
                                  • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:25
                                    tak tak Zorro... i to takze na Ciebie ma wplyw... big_grin
                                • mr.sajgon Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:30
                                  Przepraszam ze zapytam a dlaczego na indeksie jest kult smierci ?
                                  A czym jest meczenstwo Chrystusa jak nie kultem smierci ????
                                  • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:33
                                    smile...hm, ja mysle, ze kol. Sakral na pewno sie teraz odezwie, On jest dobry w te klocki....smile
                                    • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:35
                                      probuje jemu czasem dorownac.....big_grinbig_grinbig_grin
                                      Ave....Satana!big_grinbig_grinbig_grin
                                      • mr.sajgon Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:44
                                        On jest profesjonalista w tym co robi wiec gdzie nam do niego szaraczkom smile
                                        • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:51
                                          ....z Seminarium go wywalili?big_grinbig_grin;big_grin
                                          • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:58
                                            Jesli wywalili, to wcale mnie to nie dziwi...ma zadatki na Lutra....
                                            • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:59
                                              na L.....? Lucyfera???!!big_grinbig_grinbig_grin
                                              • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:04
                                                tez.... big_grin
                                            • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:00
                                              Tylko czekac jak zbierze te wszystkie postulaty, wydrukuje i przybije na drzwiach katedry biskupa Michalika
                                    • mr.sajgon Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:43
                                      Sadzisz ze zacznie budowac Babel ?
                                      • al-szamanka Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:53
                                        Babel nie potrzebuje budować. Czyż nie ma go wszędzie, często nawet w rozmowie z najbliższymi. Myślę, że Sakral traktuje Kalejdoskop jako pole treningowe do ostatecznej rozprawy z ulubionym biskupem wink wink wink
                                        • 1zorro-bis Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:59
                                          ktorym?big_grin
                                        • sakral Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 18:59
                                          AL

muszę powiedzieć,że czytając wystąpienia abp.Michalika
                                          dużo zrozumiałem

teraz wiem co to jest samotność i nienawiść do
                                          innych ludzi.

ten biskup nie może pogodzić się z marzeniami i
                                          pragnieniami bliźnich.

Jego krzyk,to krzyk człowieka przegranego.
                                          • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:05
                                            to po to musiales czytac abp.Michalika? tutaj na poboczynch foach pelno na ten temat pisano w poprzednich dniach... a Ty czytasz pisma "swiete"... smile
                                        • mr.sajgon Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:18
                                          Al Ty sie lepiej przyznaj czy wynajelas ciezarowke na te zakupy, ze az na tyle Cie wcielo smile)
                                          • al-szamanka Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:34
                                            Tylko cały bagażnik mojego punciaka. Wciął, a właściwie z nóg zwalił straszliwie nachalny sen. A nawet, gdy już się przebudziłam, wodziłam myszką po ekranie w ogóle nie pojmując, że kompa jeszcze nie odpaliłam.
                                            • m.maska Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:41
                                              i cooooooooooooo? a myszka? widzialas ja?... biala byla?
                                              • al-szamanka Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:48
                                                No widzisz, jeszcze półprzytomna jestem...myszą po podkładce oczywiście, ekran był czarny, a ja wpatrywałam się w niego chyba z głupawą miną - b pojąc nie mogłam big_grinbig_grinbig_grin
          • waszabasiakochana Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:16
            Dobry wieczor WSZYSTKIM
            Chciałam sie tylko zameldowac i zyczyc Wszystkim przyjemnego Weekendu.https://img138.imageshack.us/img138/3092/gbye0ui.gif

• mr.sajgon Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:19
              Fajnie ze wpadlas, o tym ze na dosc krotko to juz chyba nie zdaze Ci powiedziec wink
              • sakral Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:30
                Coming out kol.Sakrala

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/155964_174189969265993_146336132051377_499731_1841731_n.jpg
                • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:40
                  big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:30
              Basiu... Witaj... smile a gdybys tak czesciej sie odezwala - bo ze zagladasz to wiemy... smile Milej lektury...
            • al-szamanka Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 19:38
              No wiesz co, Basieńko, wpadasz jak po ogień.
              Zostań czasami chociaż na godzinkę, dam Ci wtedy kawałek ciasta big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • sakral Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 20:04
                w największej partii opozycyjnej
                mają problemy.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/318563_1810859689901_1792276544_1192262_1928657517_n.jpg
                • zuza_anna Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 20:15
                  Witaj Basieńko smile A ja wróciłam ze spaceru, na dworze jest cudownie. A Wy, przy kompie siedzicie wink smile Miłego wieczoru Moi Drodzy smile
                • sakral Re: Hej sobota, sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 22:12
                  jednak warto czytać wpisy (też już "historyczne) na
                  gazeta.pl

na tym zdjęciu (boski wyraz twarzy) to jestem ja,Sakral.

ale co robić ? - jak mawiał (napisał W.I.Lenin)
                  bawmy się !!!

• sakral sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 22:22
                    Bolschoi otwarty,21.10.2011 - piątek - 20:15

120 minut i w 67 minucie "Jezioro Łabędzie" Piotra Czajkowskiego.

jutro link do uczty duchowej.
                    • al-szamanka Re: sobota! 29 Pazdziernika.... 29.10.11, 22:31
                      Niestety, u mnie się nie otwiera, ale narobiłeś mi apetytu, dlatego wysłucham sobie Jezioro do poduszki....... na Youtube
                      Dobranoc smile
    • m.maska Dobranoc Kalejdoskop 30.10.11, 02:03
      https://i48.tinypic.com/1zbh1c3.jpg

Dobranoc Kalejdoskop,

śnijcie bajkowo, kolorowo,

kalejdoskopowo
      https://i52.tinypic.com/10z3c3n.jpghttps://i52.tinypic.com/jzco6g.gif

Lato z ptakami odchodzi(link)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka