Dodaj do ulubionych

BOMBA...........!

11.11.12, 21:07
BOMBA.............!
big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk

PODWÓRKO
Ciekawy wątek?
4
A A Dodaj do ulubionych
Sortuj:

od najstarszego

Na Podwórku
kicho_nor 10.11.12, 23:25 Odpowiedz
i49.tinypic.com/2d6wqao.jpg

opis postaci Podwórka w następnym wpisie
Re: Na Podwórku
kicho_nor 10.11.12, 23:39 Odpowiedz
1 Ulises jak Stwórca
Stworzył Podwórko i przestał się interesować

2 Mirek w piaskownicy robi michaliki

3 Kosmita michaliki ogląda

4 Hardy robi odejście na drugi krąg

5 Karen czteroalternatywnie dozoruje Podwórko

6 wypędzone z Podwórka

7 majtki Cieplanty się suszą bo się wzruszyła

8 balkonetki Szaliczki (szóstki)

9 Poi-poe stalkeruje poematy dla K

10 tu biesiadował Kichonor

11 Zorro schował się do pojemnika na śmieci i kapuje
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: BOMBA...........! 11.11.12, 21:39
      Zorrku, nie jestes na biezaco... smile mysmy sie juz zachwycily... ja dalam nawet Kiszce ☆☆☆
      Co wartosciowe i trafne trzeba obiektywnie docenic...
      O szczegoly nie bedziemy sie spierac - ogolnie biorac bardzo trafne spostrzezenia... i te traby anielskie - dla mnie hit sezonu smile
      • m.maska Re: BOMBA...........! 11.11.12, 22:20
        A tak po prawdzie to moze sie Kiszka zezlil, bo przy rozdawaniu prezentow o Nim zapomnieli - a to nieladnie bylo big_grin
        • izydor88 Re: BOMBA...........! 12.11.12, 14:08
          Moim zdaniem - bomba i prawdziwy hit forumowych salonów...
          A najlepszy jest autoportret Kichonora smile
          Lubię ludzi,którzy potrafią śmiać się z siebie.
          • m.maska Re: BOMBA...........! 12.11.12, 14:26
            E... zostawil puste butelki po sobie smile
            • izydor88 Re: BOMBA...........! 12.11.12, 16:42
              No bo Zorro okupuje śmietnik...
              Człowiekowi na głowę miał te butelki rzucać?
              • m.maska Re: BOMBA...........! 12.11.12, 17:02
                Tez prawda... tutaj by pozbieral i oddal do sklepu - jednak stanowczo optuje za flaszkami i puszkami na kaucje... od kiedy to wprowadzili jest spokoj...

To tak jak z tymi wozkami w supermarketach - dopoki nie trzeba bylo w nie nic wrzucac, staly rozwleczone po calym parkingu, odkad wprowadzili kaucje to nawet jesli ktos plastikowy krazek tam wtyka, to chce go wyjac... smile
                • m.maska Re: BOMBA...........! 12.11.12, 17:05
                  We Wroclawiu na skrzyzowaniu ul.Pilsudskiego i Swidnickiej sa takie rzezby....

https://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/38655613.jpg

i tego mi tam zabraklo... bo tym sposobem nie WSZYSCY zostali uwzglednieni....ktorzy pojawiaja sie "periodycznie"
                  • 777.czarek Re: BOMBA...........! 12.11.12, 17:15
                    Jak jakaś procesja albo kolejka po kiełbasę za komuny smile fajne ludki. Tylko smutasy.
                  • izydor88 Re: BOMBA...........! 12.11.12, 17:31
                    m.maska napisała:

> We Wroclawiu na skrzyzowaniu ul.Pilsudskiego i Swidnickiej sa takie rzezby....
                    >
                    > https://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/38655613.jpg
                    >
                    > i tego mi tam zabraklo... bo tym sposobem nie WSZYSCY zostali uwzglednieni....k
                    > torzy pojawiaja sie "periodycznie"
                    Wizja artysty - rzecz święta...
                • 777.czarek Re: BOMBA...........! 12.11.12, 18:03
                  Masz rację Masko, nic tak nie dyscyplinuje motłochu /sorki za wyrażenie ale muszę smile/ jak jakiś bacik. Choćby w formie tego krążka do wózka albo co smile stado. Stado pędzi w marketach jak owce big_grin patrzę i notuję. W pamięci. Ale z ludzi można zrobić bezrozumną papkę. Poważnie mówię.
                  Masko bez polityki ale pozwól słówko.
                  Pamiętasz jak mówiłem AL o tym stukaniu po pogrzebie mojego Kuzyna Ryśka ? na pogrzebie i konsulacji była kuzynka z mężem. Mieszkają w Leśmierzu /Mazowsze/ i mają się dobrze. Obydwoje po studiach i prowadzą sklep z częściami samochodowymi. Wydawało się że normalni smile zaatakowali mnie na pogrzebie w sprawie katastrofy pod Smoleńskiem. Kuzynki mąż z pianą na ustach wmawiał mi że Błasik wyrwał stery i prowadził na polecenie Leszka smile i poważnie to mówił bardzo na serio. Andrzej mówię daj spokój chłopie bo ośmieszasz się itd. Później pojechaliśmy do Ojca rodzinnego domu i tak popiliśmy że szok. A nad ranem jak mówiłem Maseczko i nie kłamałem - puk puk w boazerię dwa razy. Do dziś pamiętam. Janeczka powiedziała że Rysio przyszedł podziękować. Być może. Bo bardzo się lubiliśmy. Jego dwóch Braci mieszkają we Wrocku /jeden na Czajkowskiego, York mówiła mi że to peryferia/. Obydwaj oficerowie WP w stanie spoczynku smile
                  m.maska napisała:

> Tez prawda... tutaj by pozbieral i oddal do sklepu - jednak stanowczo optuje za
                  > flaszkami i puszkami na kaucje... od kiedy to wprowadzili jest spokoj...
                  >
                  > To tak jak z tymi wozkami w supermarketach - dopoki nie trzeba bylo w nie nic w
                  > rzucac, staly rozwleczone po calym parkingu, odkad wprowadzili kaucje to nawet
                  > jesli ktos plastikowy krazek tam wtyka, to chce go wyjac... smile
                  • m.maska Re: BOMBA...........! 12.11.12, 18:13
                    Nie takie znowu peryferia, ale na Czajkowskiego rzeczywiscie mieszkali bo nie wiem jak jest dzisiaj wojskowi z rodzinami.
                    • 777.czarek Re: BOMBA...........! 12.11.12, 18:38
                      Wiem że mają domek ale nic poza tym. Czają się, Niby bliska rodzina ale odludki wiesz jak to jest, podobno pracuje jeszcze w Urzędzie Miasta.. Na f/b wpisał mi się jako Marek S, zobacz sama. Robi drzewo genealogiczne naszej rodziny, dostał świra na tym punkcie smile
              • al-szamanka Re: BOMBA...........! 12.11.12, 20:33
                izydor88 napisała:

> No bo Zorro okupuje śmietnik...
                > Człowiekowi na głowę miał te butelki rzucać?

Przyznaję, że zachował się z dużym wyczuciem wink
                • al-szamanka Re: BOMBA...........! 12.11.12, 20:36
                  al-szamanka napisała:

> izydor88 napisała:
                  >
                  > > No bo Zorro okupuje śmietnik...
                  > > Człowiekowi na głowę miał te butelki rzucać?
                  >
                  >
                  > Przyznaję, że zachował się z dużym wyczuciem wink

---------------

Poza tym poniższy podpunkt wskazuje, że nie ma problemu, bo jest ktoś kto dozoruje, zauważy i posprząta

5 Karen czteroalternatywnie dozoruje Podwórko
                  • 777.czarek Re: BOMBA...........! 12.11.12, 20:47
                    Masko masz linka na poczcie. Nie kłamię i wiem że mi nie zarzucasz ale wiesz, chcę być spoko. Marek S i Wrocek smile wszędzie jesteśmy w mordę jeża smile nawet za oceanem jesteśmy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka