rokozordan 03.08.06, 11:11 ...co będzie na miejscu burzonego dawnego Foto-Pamu na ul.J.Pawła II ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Wiecie może...? 05.08.06, 00:05 hiper - mega lider/lidl mega shit ! Sorki za słownictwo, ale jaki sklep, takie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Wiecie może...? 05.08.06, 00:14 A ja w Liderze kupuję płyn do spryskiwacza. 5 l. za niecałe 5 zł ;))) I tyle. W zimię będę kupował jakiś lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wiecie może...? 06.08.06, 23:29 Nawet w lecie Ci szyby zasyfi produkt z tego mega sklepu..... Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Wiecie może...? 06.08.06, 23:55 Jak będę miał auto z salonu, to na Grosarze kupię :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: Wiecie może...? 09.08.06, 21:35 Lidl jest tani! Tam jest podobnie jak w lider szajsie. Bodajze lidl jest takze w Krosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepem Re: Wiecie może...? 10.08.06, 10:20 Lidl jest też w Gorlicach. Jedno wielkie g... Nie wiem kto tam kuopuje. Chyba tylko samobójcy którzy chcą się otruć tą "promocyjną żywnością" i innym badziewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcio71 Re: Wiecie może...? 10.08.06, 22:15 Nie bedzie żadnego Lidla, tylko ponoć Galeria lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Wiecie może...? 10.08.06, 23:19 www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060810/JASLO/60809012 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: Wiecie może...? 12.08.06, 09:24 Galeria handlowa na 2tys m2? Hmmmm. Tyle ma supermarket. Tesco ma zawsze ok 8-12tys m2. CO do takiej galrii sie da wsadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wiecie może...? 12.08.06, 16:00 Ja się tak dobrze rozjeżeć po tym placu po Foto-Pamie to wydaje mi sie, że tam wcale nie ma tak wiele miejsca do zagospodarowania, a jeżeli weźmie się jeszcze pod uwagę parking to rzeczywiście więcej niz 2 tys. metrów nie ma sensu. Z innej beczki. Jeszcze nie tak dawno ten rejon miasta był oazą spokoju. Jakis rowerzysta, jakaś mamuśka z dzieckiem w drodze na Ogródek Jordanowski i ewentualnie ktoś po lody do Mocka. Od momentu jak powstał MPM, Merkury, rozpoczął się "rozkwit" tej części miasta. Słowo rozkwit ująłem w cudzysłów bo mieszkańcy tego spokojnego dotychczas osiedla chyba nie są specjalnie szczęśliwi z powodu tych wszystkich budów. Ja jako mieszkaniec Jasełka się cieszę, że się miasto rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
selma33 Re: Wiecie może...? 12.08.06, 16:31 georghe napisał: Słowo rozkwit ująłem w cudzysłów bo mieszkańcy tego spokojnego dotychczas osiedla chyba nie są specjalnie szczęśliwi z powodu tych wszystkich budów. Ja jako mieszkaniec Jasełka się cieszę, że się miasto rozwija. a niech się rozwija, niech powstaje coraz więcej sklepów - tylko co to za rozwój??? georghe Ty nie na meczu??? Czyżby stadion rozebrali:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
arcio71 Re: Wiecie może...? 13.08.06, 00:58 ale kiepska gra ! miejmy nadzieję że się poprawią , bo kiepsko widzę awans do IV ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Wiecie może...? 15.08.06, 01:38 Arcio, pierwsze sliwki robaczywki, nich się boja ci co mają z nami o awans rywalizować bo póki co nie widzę przcinika. Chodzi tylko o to, żeby golić tych co "murują", a z resztą sobie poradzimy lekutko. Po Krośnie jasielski walec przejedzie jak nigdy, bo to jedyna drużyna poza - może - Jedliczem, która jest w stanie z nami zagrać otwartą piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
arcio71 Re: Wiecie może...? 15.08.06, 13:31 Georghe oby tak było jak piszesz, ja sie tylko boje o chłopakow na boisku, bo oni jak na razie to chyba w ten awans nie wieżą zbytnio, a moze nie mają motywacji! Nie mnie to oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Wiecie może...? 15.08.06, 22:57 ...ja jestem za tym ,aby cos dla nas rowerzystow powstalo...moze jakis bike- park...pomarzyc mozna... Odpowiedz Link Zgłoś