20.06.14, 14:51
Pakuję się,ale tak,żeby koty nie zauważyły,bo to dla nich duży stres.Gromadzę rzeczy w różnych miejscach,a jutro rano - władujemy wszystko do walizek i w drogę.
Jutro - Wianki w Krakowie i urodziny Dziecka.
Knajpka została wybrana starannie i w pewnej odległości od centrum.
Bo w zeszłym roku - wylądowaliśmy późnym wieczorem na Rynku i to było przykre - patrzeć na bardzo zmęczone twarze kelnerów i Romów z gitarami...
A potem do Szczawnicy.Rok temu znaleźliśmy sobie hotelik - na ten rok - w spokojnym miejscu.Blisko hal z owieczkami i psów pasterskich,które okazywały mi prawdziwą miłość - do momentu,gdy okazało się,że mam kanapki tylko z serem,a nie z szynką.
Umówiliśmy się wtedy z paniami w recepcji,że będę dzwonić,bo to im i mnie bardziej się opłaca.
Dzwonię,pani bardzo miła i proponuje piękny pokój - "skoro państwo od niedzieli do soboty",pod warunkiem,że nie będą wam przeszkadzały lustra. -Jakie lustra?!
- Bo to pokój dla nowożeńców.
Zgodziłam się,bo 17.06. minęło 35 lat wspólnego łażenia po górach.I dopiero potem sprawdziłam,jak wygląda w tym hotelu pokój dla pary młodej wink
NL dostał czkawki ze śmiechu,bo to lustro znajduje się na suficie i ma bardzo bogatą złotą oprawę.Na ścianach wiszą "dzieła mistrzów",czyli jakieś wijące się nagie ciała w równie bogatych ramach.
A na wielkim małżeńskim łożu - czerwona narzuta z falbanami.
Rozumiem,że wetniemy się między dwie noce poślubne smile
Pytanie,gdzie my będziemy stawiać nasze górskie buciory?
Obserwuj wątek
    • izydor88 Re: Urlop 20.06.14, 15:48
      W przerwie,między pakowaniem - bardzo dziwią mnie ludzie,którzy o innych wypowiadają się:
      "dziennikarzyna,lekarzyna,chazaniątko,ludzie-nic,motylki,bezmózgowce.
      To świadczy o dużej patologii.
      • al-szamanka Re: Urlop 20.06.14, 16:55
        izydor88 napisała:

> W przerwie,między pakowaniem - bardzo dziwią mnie ludzie,którzy o innych wypowi
        > adają się:
        > "dziennikarzyna,lekarzyna,chazaniątko,ludzie-nic,motylki,bezmózgowce.
        > To świadczy o dużej patologii.
        >
        Oj tam, oj tam, zaraz duża... to tak jakbyś powiedziała w małym ciele wielki duch.winkwinkwink
        Ja raczej uważam, że charakterek paskudnybig_grin
        • izydor88 Re: Urlop 20.06.14, 17:29
          AL,przecież to Ty jesteś psychologiem:wink
          Więc pytam:
          - Kogucik - mamusia + dwa psy.Co ten człowiek robi dla Polski?
          - Wściekły Układ - jakim prawem ten człowiek obraża ludzi określeniem : motylki,człowiek-nikt,chazaniątko,lekarzyna,dziennikarzyna...
          Ulisses - mój rocznik,nie mogę zrozumieć,co ten facet pieprzy wespół z Wściekłymi?
          Sorellina - przypominam sobie posty - smirkSama wiesz Klaro,ty i ja mamy mężczyzn - NL i WU smile))),
          a Hrabina Bałkańska i Mirka - nie ...
          • al-szamanka Re: Urlop 20.06.14, 18:38
            izydor88 napisała:

> AL,przecież to Ty jesteś psychologiem:wink
            > Więc pytam:
            > - Kogucik - mamusia + dwa psy.Co ten człowiek robi dla Polski?
            > - Wściekły Układ - jakim prawem ten człowiek obraża ludzi określeniem : motylki
            > ,człowiek-nikt,chazaniątko,lekarzyna,dziennikarzyna...
            > Ulisses - mój rocznik,nie mogę zrozumieć,co ten facet pieprzy wespół z Wściekły
            > mi?
            > Sorellina - przypominam sobie posty - smirkSama wiesz Klaro,ty i ja mamy mężczyzn
            > - NL i WU smile))),
            > a Hrabina Bałkańska i Mirka - nie ...

No jestem, ale moich diagnoz nie upubliczniam, chociaż swoje wiembig_grinbig_grinbig_grin
            • super.halusia Re: Urlop 20.06.14, 18:58
              Miłego wypoczynku
              https://eholiday.smcloud.net/eholiday/img/foto/big/mr2774/struktura-at-krakow-apartments-krakow-98623.jpeg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka