m.maska 08.05.15, 12:51 zebym nie popadla w samozachwyt... zachwyca mnie ten obrazek, ale... popelnilam na nim blad, ktory rzuca mi sie w oczy ilekroc na niego patrze - ale nie bede go juz poprawiac, bo przeciez za kilka dni i tak ten ustapi miejsca nowemu, jak to w Kalejdoskopie... czy ktos poza mna dopatrzyl sie tego bledu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Banner... 08.05.15, 14:12 To sie ciesze, ze tak pilnie nie tylko czytasz ale i ogladasz... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Banner... 08.05.15, 21:29 tan.nawe napisała: > Tak. No to pochwal się, Tannawe... tak może powiedzieć każdy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Banner... 08.05.15, 21:39 tan.nawe napisała: > Błąd przegląda się w wodzie... Brawo Tannawe.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Banner... 08.05.15, 21:46 m.maska napisała: > tan.nawe napisała: > > > Błąd przegląda się w wodzie... > > Brawo Tannawe.... O tak, ja też Ciebie chwalę, Tannawe... wreszcie napisałaś coś rozsądnego na tym forum. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Banner... 08.05.15, 15:05 Nie szukałam błędów,bardzo mi się podoba ten benerek. Odpowiedz Link
m.maska Re: Banner... 08.05.15, 17:32 Ha mnie sie on tez podoba... szczegolnie ta zielen, jest taka orzezwiajaca. Bardzo ubolewam nad tym, ze wycofano chyba z produkcji likier o smaku zielonego banana(Bols) mial podobny kolor i po zmieszaniu go z napojem o smaku gorzkiej limonki byl wyjatkowo orzezwiajacy i kolorystycznie dzialal na zmysly Odpowiedz Link
m.maska Re: Banner... 17.05.15, 15:48 o jaka ladna mamy wlasnie liczbe postow... jaka symetryczna Odpowiedz Link