14.06.08, 19:31
w nosie macie, czy jakieś inne insekty?smile
Obserwuj wątek
    • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 01:22
      nie..no skąd..tylko ta ćma na monitorze taka jakaś sennawink
      • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 01:25
        Do nosa by się nie zmieściły--to olbrzymy wink
        • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 01:27
          Już ją lub jego zlikwidowałamwink))wygląda imponującowink
          • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 01:37
            A Ty teraz o czym ? smile)
            • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 01:42
              ja? o seksie,a Ty?wink))))
              • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 01:44
                nie znajome to dla mnie słowo-sex wink
                • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 01:46
                  O..żesz..szkodawink)) to takie fajowewink))
                  • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 01:48
                    Fajki są szkodliwe dla zdrowia ;DDDD A sex nie ???? big_grinDD
                    • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 01:50
                      Chyba niewink) na recepcie pisze: 2x dzienniewink)))
                      • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 01:52
                        Daj mi Rudko...........adres lekarza smile))
                        • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 01:53
                          Sama dopisałamwink)))))
                          • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 01:57
                            A wiesz,że to karalne ? smile)) I co teraz ? Jaka pokuta ? big_grinDDDD
                            • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:00
                              Nie straszwink)) bo bedę musiała zwiększyc dawkęwink)))
                              pokuta? nie odmawiam,bo....nikt jej nie dajewink))))
                              • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 02:03
                                To u Ciebie już aż taka rozpusta ? Że też bliżej nie mieszkam smile)))
                                Pokutę Ci mogę zadać,tylko musisz mi się wyspowiadać ;D
                                • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:06
                                  Zawsze byławink)a coooo..chciałes mi odebrać te receptę? nie dam!!wink
                                  Z czego niby spowiadać...to nie grzech,to lek na wszystkowink)))
                                  • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 02:09
                                    Receptę mogę podrobić ;P
                                    Tłumacz sobie ten stan ....że to lek wink)) Ale mogła byś się podzielić big_grinDDDD
                                    • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:11
                                      Nie masz takiego wkładuwink))podzielić..hm....to zależy jak
                                      bardzo''chorujesz''wink))))
                                      • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 02:13
                                        jestem obłożnie chory....to i na pomoc liczę wink))
                                        • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:21
                                          Skoro obłożnie,to nie ma co się dzielić;p;ptongue_out
                                          • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 02:24
                                            Nawet na mały bandaż nie mam co liczyć ? wink)))
                                            • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:26
                                              Mogę tylko zastosować''usta-usta''wink))tyle zapamiętałam z kursu
                                              pierwszej pomocywink)
                                              • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 02:43
                                                To ja się na to piszę wink))))))))))))))))))))))))
                                                • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:49
                                                  ...i mogę Ci jeszcze kark usztywnićwink)))))))))
                                                  • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 02:53
                                                    Tak się to teraz nazywa ? ;DDDD
                                                  • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 02:56
                                                    Trzeba być trendywink))z postępem iśćwink))))
                                                    przewidujesz jakies kłopoty?smile)))
                                                  • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 03:03
                                                    No coś Ty smile)) Żadnych reklamacji smile))))
                                                  • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 03:11
                                                    Pozostaje mi wierzyć na słowowink))czy te oczy mogą kłamać? chyba
                                                    niewink)))
                                                  • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 03:13
                                                    Niebieskie oczy nigdy nie kłamią smile
                                                  • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 03:19
                                                    Taak?wink))poczekaj sprawdzęwink))))
                                                  • sequndant Re: Muchy 15.06.08, 03:26
                                                    Posłać Ci je ??
                                                  • rudkaaa Re: Muchy 15.06.08, 03:27
                                                    smilewierzę na słowo......dobrej nocysmile))))))))
    • europa.1 Re: Muchy 15.06.08, 09:45
      No i dalej nie wiem, czemu to te muchy ludziska w nosie majom?smile
      • konto_online Re: Muchy 16.06.08, 00:11
        europa.1 napisała:

> No i dalej nie wiem, czemu to te muchy ludziska w nosie majom?smile

bo som topsze wychowane i na innych nie fukajom - pofukały by to by
        muchi wylecili
        • europa.1 Re: Muchy 16.06.08, 00:30
          Jeno...czemu muchi??? Mogłyby pszczoły albo inne owady?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka