klara_izydor 22.10.15, 17:11 Jak bardzo sPOPiSiał elektorat,żeby kupić taki spot i nie dostrzec w tym żartu? Dopiero specjalista od "mierzwy","odmóżdżonych kretynów" i "patologicznych ignorantów" wytłumaczył swojemu stadku w czym rzecz. Bardzo zabawne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 17:55 klara_izydor napisała: > Jak bardzo sPOPiSiał elektorat,żeby kupić taki spot i nie dostrzec w tym żartu? > Dopiero specjalista od "mierzwy","odmóżdżonych kretynów" i "patologicznych igno > rantów" wytłumaczył swojemu stadku w czym rzecz. > Bardzo zabawne Tylko sie domyslam o co chodzi... Klaro, jeszcze to czytasz? Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 18:30 Oczywiście,że czytam. Najchętniej,oczywiście posty Vidavila-Kichonora,bo to mój idol,ale reszta też jest zabawna Zwłaszcza - skatologiczne wywody WU. Przyznam szczerze - całowania w rączki nie znoszę,ale sam uścisk dłoni też mnie odstręcza. Staram się bardzo często myć ręce. I mam wyrzuty sumienia,bo pamiętam,że w Klinice w Bonn lekarze witali się z pacjentami uściskiem ręki. Mam pacjentkę - niemiecką Elisabeth - z nią też witam się uściskiem ręki. Ale - generalnie - nie lubię.Wyobrażam sobie te tysiące bakterii bytujące na ludzkich rękach. Nie wykluczam,że jestem świrem,ale unikam kontaktów bezpośrednich. Odpowiedz Link
m.maska Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 18:33 To do Japonii tam zle jest widziane podawanie reki... uklony na odleglosc... Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 18:48 Mam przyjaciółkę,która przez 6 lat studiów medycznych - nigdy nie dotknęła ciała pacjenta. Marzyła o specjalizacji z okulistyki ,ale została anestezjologiem. "Przynajmniej gadać z pacjentem nie muszę - znieczulę i już". I to też racja,a anestezjologiem jest świetnym,dwa razy korzystałam z jej usług Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 19:12 klara_izydor napisała: > całowania w rączki nie znoszę,ale sam uścisk dłoni też mnie odstręcza. Oj, jak ja to rozumiem... bo sama tak mam. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 20:49 Ale przecież Klaro dotykasz wielu przedmiotów choćby w szpitalu na których też są bakterie. Nosisz rękawiczki czy jak ? Odpowiedz Link