Dodaj do ulubionych

Paulina Macutkiewicz

22.10.15, 17:11
Jak bardzo sPOPiSiał elektorat,żeby kupić taki spot i nie dostrzec w tym żartu?
Dopiero specjalista od "mierzwy","odmóżdżonych kretynów" i "patologicznych ignorantów" wytłumaczył swojemu stadku w czym rzecz.
Bardzo zabawne smile smile smile
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 17:55
      klara_izydor napisała:

> Jak bardzo sPOPiSiał elektorat,żeby kupić taki spot i nie dostrzec w tym żartu?
      > Dopiero specjalista od "mierzwy","odmóżdżonych kretynów" i "patologicznych igno
      > rantów" wytłumaczył swojemu stadku w czym rzecz.
      > Bardzo zabawne smile smile smile

Tylko sie domyslam o co chodzi... Klaro, jeszcze to czytasz?
      • klara_izydor Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 18:30
        Oczywiście,że czytam.
        Najchętniej,oczywiście posty Vidavila-Kichonora,bo to mój idol,ale reszta też jest zabawna smile
        Zwłaszcza - skatologiczne wywody WU.
        Przyznam szczerze - całowania w rączki nie znoszę,ale sam uścisk dłoni też mnie odstręcza.
        Staram się bardzo często myć ręce.
        I mam wyrzuty sumienia,bo pamiętam,że w Klinice w Bonn lekarze witali się z pacjentami uściskiem ręki.
        Mam pacjentkę - niemiecką Elisabeth - z nią też witam się uściskiem ręki.
        Ale - generalnie - nie lubię.Wyobrażam sobie te tysiące bakterii bytujące na ludzkich rękach.
        Nie wykluczam,że jestem świrem,ale unikam kontaktów bezpośrednich.
        • m.maska Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 18:33
          To do Japonii wink tam zle jest widziane podawanie reki... uklony na odleglosc...
          • klara_izydor Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 18:48
            Mam przyjaciółkę,która przez 6 lat studiów medycznych - nigdy nie dotknęła ciała pacjenta.
            Marzyła o specjalizacji z okulistyki ,ale została anestezjologiem.
            "Przynajmniej gadać z pacjentem nie muszę - znieczulę i już".
            I to też racja,a anestezjologiem jest świetnym,dwa razy korzystałam z jej usług smile
        • al-szamanka Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 19:12
          klara_izydor napisała:

> całowania w rączki nie znoszę,ale sam uścisk dłoni też mnie odstręcza.

Oj, jak ja to rozumiem... bo sama tak mam.
          • czarek_sz Re: Paulina Macutkiewicz 22.10.15, 20:49
            Ale przecież Klaro dotykasz wielu przedmiotów choćby w szpitalu na których też są bakterie. Nosisz rękawiczki czy jak ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka