Dodaj do ulubionych

tralalalala

28.03.07, 08:35
no to sobie zaqrwiłam
piękny dzien, dlaczego ja się musze denerwować????sie pytam
wdechwydech. wdechwydech.
Obserwuj wątek
    • gosiaes Re: tralalalala 28.03.07, 08:51
      ulalalalala - już lepiej?
      • dzikoozka Re: tralalalala 28.03.07, 08:53
        a pamiętasz piosenke
        ulalala
        ajlowjubejbe smile
    • niedzwiedzica_sousie Re: tralalalala 28.03.07, 08:54
      izi bejb
      • dzikoozka Re: tralalalala 28.03.07, 09:06
        juz sie troche wyciszylam. batonika dostałam smile
        • niedzwiedzica_sousie Re: tralalalala 28.03.07, 09:19
          kurde, a ja wczoraj postanowiłam nie jeść słodyczy sad sad sad i co mnie teraz
          pocieszy?
          • dzikoozka Re: tralalalala 28.03.07, 09:21
            postanowiłam nie postanawiać takich rzeczy, najwyzej ograniczyć
    • vandikia przyłaczam się 28.03.07, 08:58
      powinni 70% kierowcow wawy zabrac prawo jazdy. myslalam, ze zatłuke dzis 2
      łajzy. no jedziesz człowieku 60 a paniusia wyjezdza ci tuż przed maskę z
      podporządkowanej, szczerzy zeby i praktycznie stoi w miejscu. nic tylko
      wysiąść, złapać za kudły walnąc pare razy z płaskiej i wsadzić otrzezwioną
      spowrotem. argh
      • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:05
        oooo maaatko vandzia juz widze jak Ty kruszyno ja stukaszsmile)
        • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:17
          w takich sytuacjach to mi tak adrenalinka skacze, ze szok smile
          raz jak jeden przypakowany gość dokuczał mojemu bratu, to mu po prostu
          spuściłam łomot. jak podeszłam i go pchnęłam, to się aż odbił zhukiem od
          ściany.. nie wiem kto był w większym szoku, że mam tyle siły on czy ja hehe wink
          • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:19
            hehehe mo szok smile ja sie tyklo wczoraj wydarłam na jednego faceta że jego pies
            mi dziecko szczekaniem straszy...też w sumie nie wygladam na taką co potrafi
            ryknać smile
            • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:35
              no nie wygladasz wink)
              a mysmy sie z kopovem zatruli wczoraj. poszlismy na obiad do stalej knajpy i
              koniec. szczyściło nas po całości, chyba sie tam przejde dzis. Bo tyle czasu
              tam jadlam i nic, dobre zarcie a to taka wpadka. i mam awersje na nich.. nie
              odwaze sie chyba z pol roku tam zjesc sad
              • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:36
                a pojdźcie i zróbcie awanturę, albo naślijcie sanepid smile)))
                • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:38
                  no wlasnie zamierzam, tyle ze narazie lajtowo smile kurd a taki zajebisty placek
                  ziemniaczany z wedzonym łososiem i sosem śmienatonow-chrzanowym u nich jadłam i
                  zupe gulaszową i gulasz z kluseczkami buuuuuuuuu przykro mi jest normalnie sad
                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:41
                    a przy czym dali ciała? bigosik?
                    • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:52
                      żurek - na samo wspomnienie mnie muli hehehe
                      no ostro pojechali uncertain////////////////////////////

ale mnie juz dobrze, piesio zamulony tylko jeszcze smile
                      • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:54
                        macie jeszcze tę żoładkową za segregatorem? smile)
                        • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:04
                          ha niestety nie wink
                          mięta za to robi furore wink)
                          • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:21
                            pije włąsnie
                            mięta z cytryną
                            przypuszczam że kopoviu byłby wniebowzięty wink)
                            • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:32
                              ha wlasnie krzywil sie, ze mu gorzka zrobilam hehe
                              wiec pewnie bylby wniebowziety wink)
                              • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:33
                                hyhy niech se posłodzi, będzie miał żołądkowy repeat smile))
                                • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:40
                                  sluchaj, nie zapominaj, ze ja z nim w 1 pomieszczeniu cierpie, ja nie zamierzam
                                  miec tu aromatow pożołądkowych Lbig_grinDDDDDD
                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:43
                                    zamknij cukierniczkę i lodówkę na klucz smile
                                    • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:46
                                      i jeszcze chałwe z szafki musze mu podebrac, tylko nie mam jak aktualnie wink
                                      • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:54
                                        Ooooooooooooooooooooooo
                                        chałwa to moj nałóg wink)))
                                        zabierz mu i mi przyślij smile
                                        • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:57
                                          oj Dzikuzko a my mamy taka dobra w cukierni przy robocie. Przypomnij mi przed
                                          jakims widzeniem, to Ci kupie. sprowadzaja ja nie wiem skad, ale na wage i
                                          znawca mowi, ze jest luksiorowa. moja mama wielka fanka chałwy tez byla
                                          usatysfakcjonowana smile)) sa 2 smaki.. cala biala i z domieszką kakao smile
                                          • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:01
                                            vandzia bede zobowiazana smile)))))))
                                            i wściekła, bo to kaloryczne jak cholera smile)
                                            • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:03
                                              to masz zalatwione smile))
                                              atam... raz na jakis czas mozna smile
                                              • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:04
                                                wiesz, ja to jak mam magazynek pełny, wciągam aż sie skończy smile
                                                • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:07
                                                  mozna sie zmulic i nie miec ochoty na chalwe przez rok wink
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:08
                                                    to nie u mnie, przez tydzień moze smile))
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:09
                                                    i jak widac tylko Ci to sluzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    i wiesz, ze nie bujam smile))
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:12
                                                    smile)) dzięki, zawsze sie pocieszam, że to białko i eee...jakieś witaminy z
                                                    sezamu,nie?
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:18
                                                    mnie to sie wydaje, ze jest odzywcza i ze w ogole nie tuczaca, naprawde smile)
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:19
                                                    hahahaha
                                                    dojrzie do tego ze sobie maseczke z niej zrobie big_grinDDDDDDDDDD
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:22
                                                    vandziula se wczoraj robiłasmile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:23
                                                    zez chałwy???????????????
                                                  • vandikia aaaaa faktycznie !!!!!! 28.03.07, 11:26
                                                    mielismy wczoraj maseczki z chałwy, serio big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • dzikoozka Re: aaaaa faktycznie !!!!!! 28.03.07, 11:27
                                                    ???????????
                                                    wszyscy?
                                                  • vandikia Re: aaaaa faktycznie !!!!!! 28.03.07, 11:27
                                                    wszyscy dwoje hehe
                                                    naprawde , zapomnialam zupelnie. przy wyglupianiu sie taka paćka z chalwy na
                                                    buzi.. powiem Ci calkiem przyjemne i faktycznie cera jakas taka lepsza hehe
                                                  • dzikoozka a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 11:45
                                                    bo tak mi pachnie smile
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 11:51
                                                    przy grze wstępnej to to chałwa byłaby na tych miejscach co sa przykryte
                                                    stanikiem i majtkamismile))))))))))
                                                  • dzikoozka Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 11:53
                                                    eeeee wstyd big_grinDDDDDD
                                                    te miejsca to juz gra zasdnicza
                                                    a buzia gra wstępna
                                                  • vandikia za czesto 9 i pol tygodnia ogladasz :PPPPPPPPPPPP 28.03.07, 11:55

• dzikoozka Re: za czesto 9 i pol tygodnia ogladasz :PPPPPPPP 28.03.07, 11:56
                                                    raz widziałam ale nauka na całe zycie smile))))))
                                                  • vandikia Re: za czesto 9 i pol tygodnia ogladasz :PPPPPPPP 28.03.07, 11:59
                                                    hehehe widze widze, skojarzenia normalnie zboczone o o! ;PPP
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 11:56
                                                    hmmmm kazdy gra tak jak umiesmile)))))))
                                                  • vandikia Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 11:57
                                                    to hmmmmmmmmmmm co oznacza? bo nie wiem czy mam wiać z pokoju czy nie smile))))))))
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:00
                                                    nie wiej tylko smaruj cycki chałwasmile)))))))))
                                                  • vandikia Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:01
                                                    o dzisas przyznaj, ze ten bialy proszek to nie byla smecta smile))))
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:03
                                                    o łupieżu myslisz?smile
                                                  • vandikia Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:04
                                                    kopov prosze Cie, bo mnie brzuch zaczyna bolec znowu
                                                    tym razem z innych wzgledow smile)))
                                                  • dzikoozka Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 11:58
                                                    byle instrument był sprawny? ;PPP
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:03
                                                    sa takie co jak tylko instrument wezmą w swoje dłonie to same palce im chodzą
                                                    to jak nie sprawny?smile
                                                  • dzikoozka Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:14
                                                    myślałam, myślałam
                                                    i nic nie wymysliłam... pewnie są takie, za górami, za lasami ;PPPPP
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:16
                                                    no widzisz i grę wstępna tez inaczej zaczynaszsmile)))))))
                                                  • dzikoozka Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:34
                                                    bez buzi nie da rady smile
                                                  • ticoqp Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:35
                                                    w kawale krowa tak do inseminatora powiedziałasmile)))))))
                                                  • dzikoozka Re: a nie była to gra wstepna? ;)) 28.03.07, 12:42
                                                    hyhyhyhy
                                                    weź bo rykłam smile)
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:28
                                                    nosmile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:25
                                                    kwaśny odczyn, nie odżywilam sie wink
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:29
                                                    ??????? miałas nie mówić nikomusmile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:29
                                                    a kto zaczal?
                                                    moze od tego ta sraczka hehe
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:30
                                                    no ja o chałwie smile
                                                    może tak?smile trzeba by oddac do zbadaniasmile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:33
                                                    no ja tez. kwasny to zur byl wink))))
                                                    to oddaj, ja juz nie mam co smile))))))))))))))))
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:54
                                                    i mina tez smile
                                                    honorowo?smile))))
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:55
                                                    a to pozniej smile
                                                    honorowy dawca kału. to brzmi dumnie!
                                                    wink)))))))
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:58
                                                    oksmile
                                                    w nagrodę zamiast czekolady smectasmile))))))
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:58
                                                    aaaaaaaaaaaaaaa no zawsze bede kochac Twoj piekny umysl, nie mam wyjscia smile))))
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:04
                                                    i co ja mam powiedzieć?smile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:05
                                                    ze zrobisz wszystko, zeby nie zapasc na alzheimera smile)))))))))
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:08
                                                    ok tylko nie kaz wiazać supła na ptakusmile))))
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:09
                                                    smile))))))))))) ide po kawe wink
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:09
                                                    trudno, to ide myc zebysmile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:10
                                                    dzis to lepiej d..wypucuj, bo zeby to chyba masz czyste smile))))))))))))
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:11
                                                    dupy jeszcze nie zdązyłem ................. uuuuuuuuuuuuumazać?smile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:16
                                                    kłamczuszek tongue_outPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:18
                                                    seriosmile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:19
                                                    dobra bez szczegolow wink))))
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:23
                                                    ale jest szansa bo drugiego jemsmile
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:23
                                                    nie zakrusz się aby wink
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:24
                                                    to teraz moze kawa?????????wink))))))))))
                                                  • vandikia Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:25
                                                    idem Ciem uspokoic wink)
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:26
                                                    obetnij tylko paznokciesmile
                                    • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 10:57
                                      możecie się zająć moim oralem?smile
                                      • vandikia poki co anal masz chory 28.03.07, 11:01
                                        z oralem tez cos nie tak??? to moze do sanatorium?
                                        tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                        • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:02
                                          oral jest w porządkusmile
                                          a moze przeszczep?smile
                                          • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:03
                                            to po co mamy sie zajmowac? mieszasz smile)))))
                                            od murzynka? wink))))))))
                                            • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:11
                                              myslałem, ze szukacie zajęcia?smile
                                              albo murzynki?smile
                                              • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:11

• ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:12
                                                  ahasmile
                                              • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:12
                                                inwigilator za dyche
                                                mowisz, ze w duszy kobieta Ci zalega? smile
                                                • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:19
                                                  co tak tanio?smile
                                                  to teraz o duszy ma być?smile mówię ze przeszczep moze być od murzynki ew.smile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:27
                                                    bo tak tongue_outPPP
                                                    no jak chcesz sobie od murzynki robic tzn, ze na zew facet a wew kobita,
                                                    nie? wink)))
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:29
                                                    o włosach pod pachami myslałemsmile))))))))
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:33
                                                    dobra dobra, przyznaj, ze cycki Ci sie marza wink))
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:52
                                                    zamiast posladkówsmile))))))))
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:53
                                                    smile)))))))))))))))))))))))))
                                                    no widze, ze juz Ci lepiej
                                                    to moze jednak chodz na to miasto smile
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:55
                                                    to chyba zjemy se chałwy?smile
                                                    moze niech wrócą gnomy?smile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:56
                                                    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wink
                                                    ok niech wroca, w takim razie siekne chyba 2 kawke smile
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 11:59
                                                    to ja drugiego rogalasmile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:01
                                                    ryzykant... ekstrem[ent]alny smile))
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:02
                                                    może nawet z masłem?smile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:02
                                                    wez, bo mdlosci dostane tongue_out
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:04
                                                    to nie pij kawy może?smile)))
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:06
                                                    kawa ożywia, szczegolnie taka malutka wink
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:07
                                                    tylko frankensteina w reklamiesmile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:10
                                                    no i mnie, moze spokrewniona z frankiem jestem ??????
                                                    wink
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:13
                                                    możliwe ?wink on miał uchylone ustasmile)))
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:17
                                                    zmysłowe takie?
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:19
                                                    takie ze kropla kawy mu wleciałasmile))))
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:20
                                                    zgubiłam sie smile
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:24
                                                    po prawej masz okno po lewej komp a na 12 tej monitorsmile))))))))
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:24
                                                    no mowilam klamczuszek po lewej to drzwi mam tongue_outPPPPPPPPP
                                                    zjadlabym cos tlustego, moge potem umierac wisi mi to smile
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:25
                                                    tak miało byc włąsnie czyli odnalazłaś sie?smile
                                                    golonke?smile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:27
                                                    no powiedzmy, ze sie odnajduje smile)))
                                                    no wez!
                                                    mielone najlepiej z kefirem i ziemniakami
                                                    albo kure z ryzem i beszamelem
                                                    albo jajko sadzone z ziemniakami i salata i smietana
                                                    albo zapiekanke z chmielnej taka chrupiaca i dluuuga
                                                    albo rybe
                                                    glodna jestem sad
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:30
                                                    i co Ci mówi Twoje drugie TY?smile

fajnie maszwink
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:36
                                                    ze zaraz oberwiesz wink)
                                                    come on... buty stygną
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:37
                                                    a paznokcie?smile
                                                  • vandikia Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:38
                                                    za chwile mnie zdenerwujesz tongue_out
                                                  • ticoqp Re: poki co anal masz chory 28.03.07, 12:39
                                                    błaaaaaaaaaaaaaaasmile)))))
                                                  • dzikoozka smacznego :) 28.03.07, 12:41

• dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:02
                                        ust koralem? ;PPP
                                        vandzia mowiła że nie czytasz nie swoich wątkow ;PPPPPPPPPPPPPPPP
                                        • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:09
                                          karolem może?smile
                                          tak, umiem rozczytac tylko swoje bazgrołysmile
                                          zaraz z nią pogadamsmile
                                          • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:15
                                            klur kalor klorowej kalorinie .... smile)
                                            hyhy ale drukowane umiesz?
                                            nie zrób jej krzywdy smile)))))))))
                                            • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:21
                                              u nasz nie ma już klurówsmile
                                              umiem ale tylko wielkiesmile
                                              postaram się ale nie obiecujęsmile
                                              • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:23
                                                ale klur kalor bedzie w brytanii nie?
                                                mam pisac z capslockiem?
                                                musisz obiecać bo ugryze!!
                                                • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:28
                                                  ksiąze chyba?wink
                                                  inaczej mało rozumiem więc może tak jeśli odpowiedzi mają byc z sensem?smile
                                                  chałwę?smile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:47
                                                    a no chyba nie bedzie faktycznie po elce?
                                                    DOBRA W TYM WIERSZU BEDZIE CAPLOCK
                                                    a co myslałeś? wink
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:53
                                                    bida w krajusad
                                                    o teraz Cię rozumiem bardzo dobrzesmile
                                                    lepiej nie pytajsmile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:55
                                                    i nie dostane kolari sad((
                                                    MOZE JEDNAK KUP OKURARY?
                                                    co nie pyta? nie pyta? ;PPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 11:59
                                                    juz nie modne w tym sezoniesmile
                                                    słabo widze o oku.....cos tam)
                                                    czas nie pyta - nie stoismile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:04
                                                    kręcisz wink)
                                                    a byłeś u okulisty, jak obiecywałeś? smile
                                                    a pyta stoi? ;PP
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:05
                                                    lody?smile
                                                    nie byłem bo na numerek się nie załapałemsmile
                                                    ba, oczywiście ze taksmile tylko czas nie stoismile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:13
                                                    bujasz smile
                                                    Ty??? niemożliwe smile) raczej Ci się przekręcił z 6 na 9? wink)
                                                    stety i niestety smile
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:18
                                                    lody sie krecismile)))))
                                                    no nie dali normalnie i powiedzieli jeszcze co pan czytac nie umie?? dzisiaj
                                                    numerków braksmile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:36
                                                    wiem qrde złapałam
                                                    ale moze nienormalnie by dali?
                                                  • ticoqp Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:38
                                                    to do psychiatry tylkosmile
                                                  • dzikoozka Re: przyłaczam się 28.03.07, 12:40
                                                    a jakie numerki dajom do urologa?
      • nemo1968 Re: przyłaczam się 28.03.07, 09:43
        Ja juz sie od dawna nie wkurzam na kierowcow, duzo jezdze i musialbym ciągle
        chodzi nabuzowany a po co? To cholernie niezdrowe męczyć się i stresowac CUDZĄ
        głupotą. Ale co do zasady, to uwazam, ze kierowcy w W-wie jezdzą całkiem dobrze
        i całkiem uprzejmie ! Przywykli do duzego natezenia ruchu i dla wszystkich jest
        jasne, ze bez uprzejmosci nic sie nie wskóra, tylko można przytrzeć autko i
        stracic 3h na czekaniu na psiaki i spisywaniu papierologii. Jezdze 15 lat po
        stolycy i tylko raz (3 m-ce prawko) zagapiłem się i wjechalem w tyl poloneza w
        korku. Wyskoczylem z padaki, taksiarz z poloneza. Patrze - u niego nic (slynna
        stalowa belka w polonezie!). U mnie do wymiany: pas przedni, reflektory,
        kierunkowskazy, maska. Warknął tylko: Uważaj jak jedziesz ... (cenzura). I po
        sprawie - przynajmniej dla niego smile)
    • nemo1968 Re: tralalalala 28.03.07, 09:26
      Co cię tak rozśpiewało? Jakaz to męka sprawia, że artystka tworzy?
      Duet z szefem ? smile
      • dzikoozka Re: tralalalala 28.03.07, 09:37
        szefa nie ma od poniedziałku, jutro bedzie
        zasada jest taka że sie nie przeklina w tytule wątku
        więc.....sie spiewa wink
        • nemo1968 Re: tralalalala 28.03.07, 10:15
          Za dużo kombinujesz, znasz to ludowe :

Nie myśl tyle, bo Cię zjedzą... smile)
          • dzikoozka Re: tralalalala 28.03.07, 10:23
            znam tylko
            pracuj pracuj, garb ci sam urosnie wink))
    • lajton Re: tralalalala 28.03.07, 09:51
      ja mam wqrwa permanentnego
      szlag!
      • mmagi Re: tralalalala 28.03.07, 09:55
        podaj łapkęsuspicious>
        • lajton Re: tralalalala 28.03.07, 10:23
          piąteczka smile
    • mamba30 Re: tralalalala 28.03.07, 10:55
      idź po Labofarm smile))
    • ticoqp Dzika lepeij CI?:) uspokoiłas się trochę?:) 28.03.07, 12:31

• dzikoozka Re: Dzika lepeij CI?:) uspokoiłas się trochę?:) 28.03.07, 12:37
        lepij lepij smile)))
        a co? martwisz sie że wybuchnem?
        • ticoqp Re: Dzika lepeij CI?:) uspokoiłas się trochę?:) 28.03.07, 12:39
          no to oksmile
          a dlaczego?
          • dzikoozka Re: Dzika lepeij CI?:) uspokoiłas się trochę?:) 28.03.07, 12:40
            bo wybuch to straszna sprawa ;PPPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka