Dodaj do ulubionych

Ciekawe pytanie

28.12.15, 00:10
Jest piosenka w której piosenkarka śpiewa że trzy razy kukułeczka kukała nim się dokukała. Nie wiem dziwne to jakoś bo do mnie ślubna to se może kukać i kukać i walić mnie nawet po głowie pięciokilowym młotem a ja jak mówię że nie dam to nie dam. Zabije mnie okaleczy kalekę ze mnie zrobi a i tak grosza nie zobaczy ? i przeciwnie. Czaruś wiesz na to potrzebuję na tamto co ty na to i buzi da przytuli się. I oczywiście, pękam wtenczas. Płacę wtedy i ani pisnę, ale. nie na wyrwę qrwa na szantaż. Pamiętajcie o tym kobiety dobrze wink
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Ciekawe pytanie 28.12.15, 05:11
      A po co ja mam pamiętać.
      Nikogo w życiu nie szantażowałam.
      Nigdy nie poprosiłam nikogo nawet o jeden grosz.
      Wszystko co wydaję sama zarabiam.
    • vidavil-125 Re: Ciekawe pytanie 28.12.15, 08:05
      Poniżające

Żona tu przedstawiona to jak dziwka i prostytutka.
      Jak dobrze zrobi mężowi to mąż sięgnie i da pieniądze
      • klara_izydor Re: Ciekawe pytanie 28.12.15, 08:17
        Typowa Matka Polka niestety.
        • czarek_sz Re: Ciekawe pytanie 28.12.15, 08:30
          Bzdury opowiadacie ,widać że nie znacie się na relacjach damsko męskich. Czy jak partner /już nie mówię że mąż/ kupi swojej ukochanej dajmy na to jakąś biżuterię która wybrance bardzo się podoba bądź innego tego typu przyjemność jej uczyni to czy traktuje ją jak prostytutkę ? w takim razie wszystkie żony i partnerki to dziwki bo przecież każda kobieta przynajmniej raz w życiu miała kogoś kto troszczył się o nią zaspokajał jej zachcianki itd. Tylko nie na chama nie że musisz bo jesteś od tego bo jak tego czy tego nie dostanę to odejdę itd. Grzecznie spokojnie i z wyczuciem ile dutków od samca można wyrwać smile Proste jak drut ale inteligencja szpagatowa nie kuma smile Al broń Panie Boże to nie do Ciebie tekst. Jesteś oki
    • m.maska Re: Ciekawe pytanie 28.12.15, 11:24
      Nix... swoje "zachcianki" spelniam sama... i nie pytam KM-a czy mu sie to podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka