Dodaj do ulubionych

Wymarzone miejsce na urlop:))

17.03.08, 19:39
fishki.net/commentall.php?id=26453
Obserwuj wątek
    • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 17.03.08, 22:35
      Smutne to. Niektóre widoki są jakby znajome... budynek w ruinie z
      talerzami TV SAT, sikający pijak...niestetysad
      • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 10:58
        Moje klimaty.
        • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 11:01
          Przesadzaszsad
          • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 11:25
            Nie jestem ogrodnikiem,ale na przesadzanie, to chyba jeszcze za wcześniesmile
            • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 11:29
              Za wcześnie to dziś wstałam... ide po kawę, chcesz?smile
              • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 11:50
                Czy chcę abyś poszła po kawe ? Hmmmm...to zależy jak bardzo chce Ci się pić smile
                • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 11:54
                  Po wczorajszym piwie...bardzosmile Ostatni raz zapytowywuje: Tobie
                  także kawę podać? smile
                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 11:58
                    Serce mi pęknie...
                    • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:00
                      Posklejamy...
                      • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:22
                        kropelką
                        • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:23
                          przytrzymamy paluszkiem, niech dobrze złapie
                          • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:39
                            Przykleisz się i trzeba będzie ciąć ;D
                            • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:40
                              A jak mi się spodoba? To dopiero będzie...
                              • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:49
                                To później całą dłoń przykleisz.
                                • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 12:53
                                  Byle serducho całe...
                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:09
                                    Takie poświęcenie ? smile))
                                    • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:18
                                      Zostawiam to księdzu w sobotęsmile
                                      • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:21
                                        Jajka idziesz święcić ? A masz koszyczek ? wink))
                                        • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:33
                                          Syna wyślę...smile
                                          • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:35
                                            To się nie będzie liczyło święcenie.
                                            • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:39
                                              Liczę tylko na siebie...
                                              • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:52
                                                to widzę Cię w sobotę z koszyczkiem ,jak Czerwony Kapturek smile
                                                • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 13:58
                                                  W paszczę wilka mnie posyłasz? smile
                                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:01
                                                    To Wasz proboszcz się Wilk nazywa ?
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:06
                                                    Prawiesmile)) To muszę sobie czapeczkę sprawić. Hehehe...do czerwonych
                                                    szpileczek jak znalazłsmile))
                                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:12
                                                    Jakie szpileczki ? W włosiennicy i na klęczkach !
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:15
                                                    A takiego stroju nie posiadamtongue_out
                                                    Na klęczkach to ja czasem bywam, ale...big_grin
                                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:26
                                                    Zaciekawił mnie ten temat big_grinDDDDDDD
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:30
                                                    Jakoś mnie nie zaskoczyłeś takim obrotem sprawytongue_out smile))
                                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:32
                                                    Obracam jedynie pieniędzmi jak je posiadam,co się często nie zdarza smile
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:34
                                                    Ja obracam sie tylko przez prawe ramięsmile
                                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:42
                                                    W głowie się nie zakręci ?
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:49
                                                    To mnie złapiesz i na rączki...smile
                                                  • sequndant Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:51
                                                    I już mnie nie ma ;DDD
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 18.03.08, 14:55
                                                    Porywaczbig_grinDDD
                                                  • europa.1 Re: Wymarzone miejsce na urlop:)) 19.03.08, 22:52
                                                    albo...podrywaczsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka