Dodaj do ulubionych

Burdel w sercu Europy

10.01.16, 15:35
Politycy najwiekszego burdelu Europy, ktorzy sprowadzili miliony frajerow na wlasne kobiety chca odsunac uwage od siebie...

Unionsfraktionschef Volker Kauder plädiert für Sanktionen gegen Polen, sollte das Land weiter rechtsstaatliche Grundsätze missachten. "Wenn Verstöße gegen die europäischen Werte festzustellen sind, müssen die Mitgliedstaaten den Mut zu Sanktionen haben", sagte Kauder im Interview mit dem SPIEGEL.

Sankcje przeciwko Polsce? a za co? za to, ze w Polsce nie udalo sie usankcjonowac burdelu?

"sollte das Land weiter rechtsstaatliche Grundsätze missachten." - mialoby panstwo (polskie) nadal lamac podstawy praworzadnosci - a co z panstwem niemieckim? moze najpierw powinni u siebie zadbac o nielamanie podstaw praworzadnosci? zaklamane media, zakneblowana policja, masowe gwalty na kobietach... podporzadkowanie sobie narodu niemieckiego polityce Merkel.
Zamach na media niemieckie juz sie dokonal - niech sie odwala od suwerennych panstw dopoki u siebie kultywuja burdel.
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Burdel w sercu Europy 10.01.16, 16:50
      Angela Merkel zapowiedziała podczas konferencji prasowej w Mainz, w Niemczech zaostrzenie kar dla azylantów łamiących niemieckie prawo. Kanclerz Niemiec poinformowała, że ci, którzy starają się o stały pobyt, ale także ci, którzy mają już status uchodźcy zostaną deportowani, jeśli zostaną skazani na więzienie. Nawet jeśli będzie to kara w zawieszeniu. To skutek ataków na kobiety w sylwestrową noc w kilku niemieckich miastach. W samej Kolonii zgłosiło się na policję 120 kobiet.
      z netu
    • czarek_sz Re: Burdel w sercu Europy 10.01.16, 16:51
      Myślę że gdyby w Polsce w Sylwestra obojętnie w jakim mieście islamiści próbowali zaatakować polskie kobiety to spotkałaby ich rzeź. Jestem o tym przekonany. I nie rozumiem - gdzie te chłopy w Niemczech no gdzie byli gdy atakowano ICH kobiety !?!?
      • al-szamanka Re: Burdel w sercu Europy 10.01.16, 17:18
        czarek_sz napisał:

> Myślę że gdyby w Polsce w Sylwestra obojętnie w jakim mieście islamiści próbowa
        > li zaatakować polskie kobiety to spotkałaby ich rzeź. Jestem o tym przekonany.
        > I nie rozumiem - gdzie te chłopy w Niemczech no gdzie byli gdy atakowano ICH ko
        > biety !?!?

Jestem przekonana, Czarku, ze tak by sie stalo, polscy faceci nie popusciliby - mowie oczywiscie o prawdziwych facetach a nie o tych popierajacych fagasa w spodniczce... ci zwiewaliby na sam widok sniadego, pomimo ze niby walczyli o wolnosc.
        • czarek_sz Re: Burdel w sercu Europy 10.01.16, 19:02
          Dobrze rozumujesz Al. Za 'moich czasów' dziewczyna była świętością i mogła poruszać się o każdej porze dnia i nocy nie obawiając się że cokolwiek jej się stanie. Jeszcze Janeczka wspomina że zanim mnie poznała gdy późną porą wracała z randki to żadnego zakapiora nie napotykała. Dopiero ja sprowadziłem Janeczkę na ziemię wink
      • m.maska Re: Burdel w sercu Europy 10.01.16, 20:19
        czarek_sz napisał:

> Myślę że gdyby w Polsce w Sylwestra obojętnie w jakim mieście islamiści próbowa
        > li zaatakować polskie kobiety to spotkałaby ich rzeź. Jestem o tym przekonany.
        > I nie rozumiem - gdzie te chłopy w Niemczech no gdzie byli gdy atakowano ICH ko
        > biety !?!?

"Gówno zawinięte w papierek nadal jest gównem, w dodatku Internet ma węch jak posokowiec. Niemcy obrobiły się po pachy w swojej pazerności, bo to nigdy nie była głupota, ale przemyślana, choć nieudana akcja. Merkel forsowała „imigracyjny” absurd z dwóch powodów. Pierwszy wymieniłem, tania siła robocza, drugim było zainfekowanie słabszych krajów setkami tysięcy roszczeniowych i nietykalnych autobusów Arabów. Łatwo sobie wyobrazić, że na dworcu w Polsce taki numer, jak w Kolonii by nie przeszedł. Kibice swoją drogą, ale mężowie, ojcowie, bracia i szwagrowie we Wrocławiu, w Warszawie, w Poznaniu, na pewno spuściliby kozim synom… manto. Wówczas wystarczyłoby pokazać w europejskich serwisach pędzel z nosa Araba i zaczęłaby się jazda po „polskich obozach śmierci”. Poszło rykoszetem, niemiecki papierek się rozwinął i smród rozniósł po całej Europie. Nie ma takiej siły, która w najbliższym czasie wskrzesi potęgę Merkel, sądzę, że to jej końcówka i to sami Niemcy ją wykończą, widząc, co się dzieje. Między innymi dlatego podtrzymuję swój optymizm, jeszcze reforma wymiaru sprawiedliwości i zaczniemy żyć w Polsce dla Polaków, tak szanującej siebie, że byle Schultz będzie robił za małpę w kabarecie."

kontrowersje.net/g_wno_zawini_te_w_papierek_dalej_jest_g_wnem_niemcy_si_obrobi_y
        • rena-ta49 Wygląda to jak efekt kuli śniegowej: 11.01.16, 14:41
          Szwecja: policja zataiła przypadki molestowania przez imigrantów."Względy polityczne”
          Banda polityczniepopaprana! :
          www.tvp.info/23530606/szwecja-policja-zataila-przypadki-molestowania-przez-imigrantow-wzgledy-polityczne
          • m.maska Re: Wygląda to jak efekt kuli śniegowej: 11.01.16, 15:18
            I oni chca uczyc Polske wolnych mediow...
          • m.maska Re: Wygląda to jak efekt kuli śniegowej: 11.01.16, 16:48
            Jednym slowem nalezy objac Szwecje kontrola, jesli chodzi o niezaleznosc i wolnosc mediow.... z tego wynika, ze pod wplywem presji rzadu i poprawnosci polityki cenzuruja media.
            • leziox Re: Wygląda to jak efekt kuli śniegowej: 11.01.16, 18:13
              To się po prostu nie mieści w głowie. Dupokracja europejska przechodzi samą siebie w coraz większych Himalajach hipokryzji i zakłamania.
              Ja tylko jednego nie rozumiem: komu tak naprawdę zależy na tych uchodźcach w Europie oraz dlaczego komuś zależy na destabilizacji Starego Kontynentu?
              I co ma za to otrzymać Merkel?
              • m.maska Re: Wygląda to jak efekt kuli śniegowej: 11.01.16, 22:31
                leziox napisał:

> To się po prostu nie mieści w głowie. Dupokracja europejska przechodzi samą sie
                > bie w coraz większych Himalajach hipokryzji i zakłamania.
                > Ja tylko jednego nie rozumiem: komu tak naprawdę zależy na tych uchodźcach w Eu
                > ropie oraz dlaczego komuś zależy na destabilizacji Starego Kontynentu?
                > I co ma za to otrzymać Merkel?

Angela chce zywcem wejsc do nieba... islamskiego...
                • leziox Re: Wygląda to jak efekt kuli śniegowej: 11.01.16, 22:36
                  Tam takich nie biorą, dziewice tylko mają być. Zadne germanische Kühe.
    • m.maska „Protect your women not our democracy” 11.01.16, 22:58
      m.niezalezna.pl/74793-transparent-polskich-kibicow-robi-furore-w-europie-niemiecka-policja-wsciekla-wideo
      https://m.niezalezna.pl/uploads/still2016/145244424111453674792.jpg
      • al-szamanka Re: „Protect your women not our democracy&# 11.01.16, 23:05
        A świat to widzi i wie co myśleć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka