Dodaj do ulubionych

Matka Polka - westalka

01.03.16, 19:10
Ostatnio przypomniały się dwie : Wałęsowa i Krzywonos.
Trzecia westalka - od demonstracji KOD - obowiązkowo na wózkach inwalidzkich i z kroplówką - jakoś zamilkła.
Wszystkie pochodzą z tej samej rodziny - od "dzieciąt w sukienczynach,ale bez rącząt i nóżąt".
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Matka Polka - westalka 01.03.16, 20:49
      Demonstrujacy z KOD-em nawet strajku zrobic nie moga, bo juz na wczesniejsze emerytury poprzechodzili - sluzby mundurowe zawsze mialy wczesniejsze emerytury - dlatego jedyne co im pozostaje to podrygi i podskoki podczas tych demonstracji.
      • rena-ta49 Re: Matka Polka - westalka 02.03.16, 14:29
        m.maska napisała:

> Demonstrujacy z KOD-em nawet strajku zrobic nie moga, bo juz na wczesniejsze em
        > erytury poprzechodzili - sluzby mundurowe zawsze mialy wczesniejsze emerytury -
        > dlatego jedyne co im pozostaje to podrygi i podskoki podczas tych demonstracji
        > .
        >

Bolek ich wspomoże kiedy dojdzie do wojny domowejsmilesmile
        Resortowe towarzystwo prezentuje ten sam poziom co ich idol Bolek.
        • m.maska Re: Matka Polka - westalka 02.03.16, 19:14
          Bolek? chyba zartujesz, on ma ich za nic... "Lech Wałęsa SZYDZI z biednych Polaków: Przez całe życie nie zarobisz tyle, co ja w godzinę" - ale ci z kredytami z ktorych wyzwola sie dopiero kiedy beda umierac, a jakze popieraja go - jemu sie nalezy - a za co? ano madrzejszy jest od nich.

www.se.pl/wiadomosci/polska/waesa-szydzi-z-biednych-polakow-przez-cae-zycie-nie-zarobisz-tyle-co-ja-w-godzine_281124.html
    • rena-ta49 Re: Matka Polka - westalka 02.03.16, 14:23
      Ja bym do tego towarzystwa dołożyła jeszcze Nowacką ,młodą komunistkę i oczywiście Petru z nowośmiesznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka