Dodaj do ulubionych

Pogaduchy z... :-)

18.03.09, 00:35
Witam! ;-)
Obserwuj wątek
    • belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:51
      who.is.who napisał:

> Witam! ;-)

Jezeli o rzeczach lekkich, latwych i przyjemnych, to tylko ze mna, panie Who -
      mistrzowstwo w tawernowo/kawiarnianych debatach i duze doswiadczenie w erudycji
      typu swietlicowego - moze Pan na mnie liczyc - swinia nie siada ;)
      • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:53
        I o to chodzi! W końcu Chińczycy nie trzymają się już tak mocno ;-)
        • belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:58
          who.is.who napisał:

> I o to chodzi! W końcu Chińczycy nie trzymają się już tak mocno ;-)

Pan tez? Odkad pod spod wiecej nic ...??? Co za zbieg okolicznosci. Juz nawet
          chyba grajka mamy.... ;)
          • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:00
            Pani poetka! O, mój Boże! Grajmy sobie w zielone albo w pokera - Pani wybiera ;-)
            • belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:07
              who.is.who napisał:

> Pani poetka! O, mój Boże! Grajmy sobie w zielone albo w pokera - Pani wybiera ;
              > -)

Niechaj Pan zaczyna, w co Pan tam chce, moze byc i w szachy - podporzadkowac tez
              umiem sie .... dyplomatycznie ;))
              • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:12
                Makao! Karty na stół... rozdane. Damy mają pierwszeństwo - proszę wychodzić ;-)
                • belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:15
                  who.is.who napisał:

> Makao! Karty na stół... rozdane. Damy mają pierwszeństwo - proszę wychodzić ;-)

Makao we dwoje? Toz to samotnosc we dwoje! Nie, drogi Panie Who - we dwoje tylko
                  w Czarnego Piotrusia albo.... w wojne! ;) Wychodz Pan! ;)
                  • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:30
                    Nie uwierzy Pani, co mi sie przytrafiło! Widac jakiś zazdrośnik
                    czyha - laptop mi się zawiesił. Wybaczy Pani?

Proszę.
                    • who.is.who Re: Wychodzę :-) 18.03.09, 01:37
                      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5e/Poker-sm-214-Js.png/150px-Poker-sm-214-Js.png
                      • belgijska Re: Wychodzę :-) 18.03.09, 02:06

Brunet wieczorowa pora??? Musze pomyslec, jak rozegrac te partie - do jutra :)
                        • ave.duce Re: Wychodzę :-) 18.03.09, 09:27
                          belgijska napisała:

>
                          > Brunet wieczorowa pora??? Musze pomyslec, jak rozegrac te partie - do jutra :)

Może przynieść Ci radio? Przy muzyce lepiej się myśli ;)

:p
                          • belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 10:19
                            ave.duce napisała:

> Może przynieść Ci radio? Przy muzyce lepiej się myśli ;)

Przy muzyce, to o sporcie, Ave ... :)
                            • ave.duce Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 10:41
                              www.youtube.com/watch?v=j-79aBYYBeA&hl=pl
                              +/- 7 minuta

• ave.duce Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 12:57
                                Posłuchałaś "przy muzyce o sporcie"? :)

• belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 13:02
                                  ave.duce napisała:

> Posłuchałaś "przy muzyce o sporcie"? :)

Nasluchalam sie - pewne rzeczy: "Ja mam to juz za soba" ;)
                                  • ave.duce Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 13:04
                                    Nie bardzo kapuję, ale ok.
                                    Już się nie będę wtrANcała.

• who.is.who Re: Wychodzę :-) 19.03.09, 01:21
                          Woli Pani blondynów? ;-)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Poker-sm-224-Jh.png
                          • who.is.who Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 01:17

• ave.duce Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 08:40
                              Jest taka gra w karty > dureń >

pl.wikipedia.org/wiki/Dure%C5%84_(gra_karciana)

• belgijska Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 10:21

Wychodzi Pan pozno! ;) Lepiej pozno, niz.... ;) Do zobaczenia ...
                              • who.is.who Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 23:08
                                Niestety, dzisiaj nic z naszej partii. Przepraszam. Życze miłego 21 marca - dla mnie to prawdziwy początek wiosny :-)
                                • belgijska Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 23:15
                                  who.is.who napisał:

> Niestety, dzisiaj nic z naszej partii. Przepraszam. Życze miłego 21 marca - dla
                                  > mnie to prawdziwy początek wiosny :-)

Trudno! Przekladamy .... :) Wzajemnie ;)
                          • belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 10:20
                            who.is.who napisał:

> Woli Pani blondynów? ;-)

W kartach? U przeciwnika, zdecydowanie! ;)
                            • who.is.who Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:11
                              Nie w kartach - w życiu :-)
                              • belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:14
                                who.is.who napisał:

> Nie w kartach - w życiu :-)

W zyciu .... nie mam preferencji - tylko 'charme' sie liczy .... ;)))
                                • who.is.who Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:19
                                  Mam zatem szanse :-)))

Pozdrowienia.
                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:27
                                    who.is.who napisał:

> Mam zatem szanse :-)))
                                    >
                                    > Pozdrowienia.

Toczka w toczke Bogumil! ;)))
                                    • grand_bleu Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:46
                                      belgijska napisała:

> who.is.who napisał:
                                      >
                                      > > Mam zatem szanse :-)))
                                      > >
                                      > > Pozdrowienia.
                                      >
                                      > Toczka w toczke Bogumil! ;)))

raczej BogumilA ... serio serio ;)))

• belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:48
                                        grand_bleu napisała:

> raczej BogumilA ... serio serio ;)))

Ty mi lepiej czaru chwili nie psuj - nic romantyzmu, sam konkret! ! ;)))
                                        • grand_bleu Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:51
                                          belgijska napisała:

> grand_bleu napisała:
                                          >
                                          >
                                          > > raczej BogumilA ... serio serio ;)))
                                          >
                                          > Ty mi lepiej czaru chwili nie psuj - nic romantyzmu, sam konkret! ! ;)))

jesli lubisz romantyzm jednopciowy, to bardzo przepraszam ... juz mnie tu nie ma
                                          ;)))

• belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:55
                                            grand_bleu napisała:

> jesli lubisz romantyzm jednopciowy, to bardzo przepraszam ... juz mnie tu nie m
                                            > a
                                            > ;)))

Jak to jednotego? Gdzie? Ja tej istoty na oczy nie widzialam! ;)))
                                            • grand_bleu Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:59
                                              belgijska napisała:

> grand_bleu napisała:
                                              >
                                              >
                                              > > jesli lubisz romantyzm jednopciowy, to bardzo przepraszam ... juz mnie tu
                                              > nie m
                                              > > a
                                              > > ;)))
                                              >
                                              > Jak to jednotego? Gdzie? Ja tej istoty na oczy nie widzialam! ;)))

Tym bardziej powinnas miec sie na bacznosci ;)))

• belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:01
                                                grand_bleu napisała:

> Tym bardziej powinnas miec sie na bacznosci ;)))

Ja juz 'prawie) w stanie spoczynku i mam na bacznosc!?? ;)))
                                                • grand_bleu Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:09
                                                  belgijska napisała:

> grand_bleu napisała:
                                                  >
                                                  >
                                                  > > Tym bardziej powinnas miec sie na bacznosci ;)))
                                                  >
                                                  > Ja juz 'prawie) w stanie spoczynku i mam na bacznosc!?? ;)))
                                                  >

IMHO, wystarczy jesli bedziesz miec baczenie ... ;)))

Na mnie juz pora, dobranoc Belgijsko :)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:11
                                                    grand_bleu napisała:

>
                                                    > IMHO, wystarczy jesli bedziesz miec baczenie ... ;)))
                                                    >
                                                    > Na mnie juz pora, dobranoc Belgijsko :)

Badz mi Aniolem Strozem ;))) Dobranoc ;)
                                                  • grand_bleu Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:21
                                                    belgijska napisała:

> grand_bleu napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > IMHO, wystarczy jesli bedziesz miec baczenie ... ;)))
                                                    > >
                                                    > > Na mnie juz pora, dobranoc Belgijsko :)
                                                    >
                                                    > Badz mi Aniolem Strozem ;))) Dobranoc ;)
                                                    >

Belgijsko, ja z upilnowaniem samej siebie mam problem, na stroza wiec sie nie
                                                    nadaje, a co dopiero na aniola, ale Pozarski ... czuje, ze Pozarski by sie tej
                                                    zaszczytnej funkcji chetnie podjal ;))

Dobranoc juz teraz naprawde:))

• belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:29
                                                    grand_bleu napisała:

> Belgijsko, ja z upilnowaniem samej siebie mam problem, na stroza wiec sie nie
                                                    > nadaje, a co dopiero na aniola, ale Pozarski ... czuje, ze Pozarski by sie tej
                                                    > zaszczytnej funkcji chetnie podjal ;))

Pozarski ma juz funkcje - jest mi Bratem - to byloby za duzo na jedne barki -
                                                    jarzmo i brzemie - dwa w jednym ..... nie podolalby....;))) Dobranoc ;)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 01:35
                                                    Myślałem, że zdążę na partyjkę :-(
                                                    Miala Pani wyśmienite towarzystwo ;-)
                                                    Laurence Durell powiedział/napisał: To nie miłość jest ślepa, lecz zazdrość ;-)
                                                    Ode mnie -

www.youtube.com/watch?v=P_J9F-x6EsQ

P/S. Dedykuję Pani również "mojego" Russela do kompletu :-)
                                                  • paczula8 Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 10:00
                                                    bawimy sie dalej? ok:)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 12:25
                                                    who.is.who napisał:

> Miala Pani wyśmienite towarzystwo ;-)

Wspominalam juz o "dyplomatycznych zdolnosciach przystosowawczych" ;)

> Laurence Durell powiedział/napisał: To nie miłość jest ślepa, lecz zazdrość ;-)

W "Rewolcie Afrodydy" - zgadlam? :))

A to uslyszane, w Yaounde : "I'am because you are" ;)

> P/S. Dedykuję Pani również "mojego" Russela do kompletu :-)

Let him speak his minds... :)))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:01
                                                    Ktoś drzewkiem zatrząsł.
                                                    Pani jakby stworzona do dyplomacji! Teraz patrze i własnym oczom nie wierzę - dwie literki zamieszane: LaWrence DuRrell winno być. Niestety, nie zgadła Pani - w "Justine".

To pierwsze skojarzenie z "I'am because you are":

www.youtube.com/watch?v=yCuGqIhUaJE&hl=pl

Let :-)))
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:19
                                                    who.is.who napisał:

> Ktoś drzewkiem zatrząsł.

> Pani jakby stworzona do dyplomacji!

Staram sie - nie zawsze sie udaje ;)

Niestety, nie zgadła Pani -
                                                    > w "Justine".

To wplyw Paczuli8 - widze ja w pianie - zdarza sie, co za roznica... ;)

> To pierwsze skojarzenie z "I'am because you are":

Ja to inaczej widze ale niech Panu bedzie ;)

> Let :-)))

... it be ;))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:20
                                                    Jak minął pierwszy dzień wiosny? Mnie - pracowicie :-(
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:25
                                                    who.is.who napisał:

> Jak minął pierwszy dzień wiosny? Mnie - pracowicie :-(

Mnie pracowicie (wie Pan, nielatwe jest zycie kury domowej i nie zawsze z kurami
                                                    spac isc mozna ale, przy okazji i rozrywki bylo co niemiara, jak widac ;))) Juz
                                                    ledwo na oczy patrze, do zobaczenia Panie Who i dobranoc ... ;))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:27
                                                    Trudno. Dobranoc Pani kuro Belgijska domowa! Sleep well :-)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 22.03.09, 01:39
                                                    https://republika.pl/blog_nv_1364840/2830380/tr/kurq111.jpg

Kura domowa - to rozumiem! ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 22.03.09, 13:11
                                                    who.is.who napisał:

> https://republika.pl/blog_nv_1364840/2830380/tr/kurq111.jpg
                                                    >
                                                    > Kura domowa - to rozumiem! ;-)

www.thefreedictionary.com/mother+hen
                                                    :)))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 00:39
                                                    https://img.tfd.com/wn/ED/6938C-mother-hen.jpg

Jakby ładniejsza nawet ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:15
                                                    who.is.who napisał:

> https://img.tfd.com/wn/ED/6938C-mother-hen.jpg
                                                    >
                                                    > Jakby ładniejsza nawet ;-)

Dziekuje! Jak Pan o mnie dba .... ! ;))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:18
                                                    Dbam? Bez przesady - po prostu milo z Panią pogadać i pograć w wojnę! ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:21
                                                    who.is.who napisał:

> Dbam? Bez przesady - po prostu milo z Panią pogadać i pograć w wojnę! ;-)

A ja sie ciesze z panskich rozwiazan technicznych - kura jak malowana ;)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:23
                                                    Niedługo Wielkanoc - nie obchodze, ale kura, jajka, PISANKI!
                                                    I kurczaczki też ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:24
                                                    who.is.who napisał:

> Niedługo Wielkanoc - nie obchodze, ale kura, jajka, PISANKI!
                                                    > I kurczaczki też ;-)

Od lat nie obchodze - wyjezdzam ;)))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 02:24
                                                    Ja - raz tak, raz inaczej. Nie lubie świąt (tych przez wielkie Ś) i Sylwestra ;-)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) Przegapiłem :-((( 23.03.09, 02:28
                                                    "Dobranoc" pozostaje powiedzieć :-(

P/S. Wyszło na to, że dureń gra sam ze sobą w... durnia ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) Przegapiłem :-((( 23.03.09, 09:48
                                                    who.is.who napisał:

> "Dobranoc" pozostaje powiedzieć :-(
                                                    >
                                                    > P/S. Wyszło na to, że dureń gra sam ze sobą w... durnia ;-)

Nie, to chyba byla wola nieba - komputer sie zawiesil ... ;) A poza tym, oczy mi
                                                    sie bardzo kleily i lzawily... ;)
                                                    A + tard ;)))
                                                  • who.is.who Re: Fi, fi ! ;-) (to dla dodania sobie odwagi ;-) 23.03.09, 23:45
                                                    Z nią sie zawsze zgadzać trzeba? ;-)
                                                    Niech żywi nie traca nadziei :-)
                                                  • who.is.who Re: Fi, fi ! ;-) (to dla dodania sobie odwagi ;-) 24.03.09, 01:04
                                                    Mea culpa -

www.youtube.com/watch?v=cBBHJZD7BXM&hl=pl

Maybe next time? :-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:26
                                                    who.is.who napisał:

> Ja - raz tak, raz inaczej. Nie lubie świąt (tych przez wielkie Ś) i Sylwestra ;
                                                    > -)

Od 80 roku tez Swiat nie lubie a Sywestra nie znosze! ;) Widzi Pan? ;)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:28
                                                    Aż sie boje patrzeć :-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:33
                                                    who.is.who napisał:

> Aż sie boje patrzeć :-)

Jutro, przy swietle, niech Pan zwroci uwage ... kazdy szczegol Pan zobaczy ....
                                                    dzisiaj, rzeczywiscie strach.. ;)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:38
                                                    Strach ma wielkie oczy. Czy to nie chodzi o "wilcze" oczy? Ludzie bali i boja sie wilków.
                                                    Przepraszam. Wściekam sie bez sensu, a Pani zmęczona mowieniem "dobranoc" :-)
                                                    Naprawdę - niech będzie dobra! :-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 07:22
                                                    who.is.who napisał:

> Strach ma wielkie oczy. Czy to nie chodzi o "wilcze" oczy? Ludzie bali i boja s
                                                    > ie wilków.
                                                    > Przepraszam. Wściekam sie bez sensu, a Pani zmęczona mowieniem "dobranoc" :-)
                                                    > Naprawdę - niech będzie dobra! :-)

Nie, Panie O'Who - kudy wilczym oczom do kocich... ;))) Jeszcze jeden kiczyk -
                                                    lekki, latwy i przyjemny, dla Pana:

www.youtube.com/watch?v=F4fqM8ETUJE
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:07
                                                    Polemizowałbym ;-)
                                                    Widziałem zima w Bieszczadach wilki nocą, w świetle Księżyca.
                                                    Żadnego rysia nie spotkałem. Wtedy miałbym porównanie.
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:12
                                                    who.is.who napisał:

> Polemizowałbym ;-)
                                                    > Widziałem zima w Bieszczadach wilki nocą, w świetle Księżyca.
                                                    > Żadnego rysia nie spotkałem. Wtedy miałbym porównanie.

Nie musza byc rysie - taka wymagajaca nie jestem - koty kloszardowe wystarcza....
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:19
                                                    Koty kloszardowe są the best, podobnie jak kundelki. Tylko konie pełnej krwi nie
                                                    mają sobie równych :-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:22
                                                    who.is.who napisał:

> Koty kloszardowe są the best, podobnie jak kundelki. Tylko konie pełnej krwi ni
                                                    > e
                                                    > mają sobie równych :-)

Tak! Konie, tylko Araby czystej krwi! ;))
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:26
                                                    Jak mi sie udaje, to jadę do Janowa albo do Miachałowic na aukcje. Nie żeby
                                                    kupowac :))) ale popatrzeć! :-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:41
                                                    who.is.who napisał:

> Jak mi sie udaje, to jadę do Janowa albo do Miachałowic na aukcje. Nie żeby
                                                    > kupowac :))) ale popatrzeć! :-)
                                                    Musialabym sie zainteresowac - w Belgii 'l'equitation' jest bardzo 'modna' - w
                                                    koncu wszystkim zajmowac sie nie mozna .... niestety...
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:45
                                                    Nie ma szans! Jeżdżę od lat, pierwszy raz siedziałem na prawdziwym koniu jak
                                                    mialem 3 lata. Było tak wysoko, jakbym stal na szczycie Mnicha ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:49
                                                    who.is.who napisał:

> Nie ma szans! Jeżdżę od lat, pierwszy raz siedziałem na prawdziwym koniu jak
                                                    > mialem 3 lata. Było tak wysoko, jakbym stal na szczycie Mnicha ;-)

To sobie odpuszcze, za pozno, w koncu, nie mam powodow do wyszukiwania sobie
                                                    nowych pasji, zostane przy starych ;)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:52
                                                    Za późno?! Ten argument odpada. Inne powody przyjmuję ze zrozumieniem ;-)
                                                  • belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:58
                                                    who.is.who napisał:

> Za późno?! Ten argument odpada. Inne powody przyjmuję ze zrozumieniem ;-)

Wolalabym, nie ryzykowac zlamania kosci biodrowej. Argument do przyjecia? ;)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 01:02
                                                    Nie będę się upierał, ale... Ok, przyjmuję ;-)

P/S. Prosze kotka poczochrać leciutko ode mnie :-)
                                                  • who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 28.03.09, 02:11
                                                    I pokazać Puzonie moja fot.

https://b1.ac-images.myspacecdn.com/00639/10/58/639838501_m.gif

Pasujemy do siebie? ;-)
                                                  • pozarski Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 10:06
                                                    A ty,Paczulko,nie bierz mego imienia nadaremno. Wiosna,wiec tym razem
                                                    wybaczam.
                                                  • paczula8 Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 10:10
                                                    pozarski napisał:

> A ty,Paczulko,nie bierz mego imienia nadaremno. Wiosna,wiec tym razem wybaczam.

Pozarski, skad moglam wiedziec, ze bedzie nadaremno? ;D

ale w sumie masz racje, przepraszam:)
    • vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:53
      who.is.who napisał:

> Witam! ;-)

Dobry wieczór :)

https://www.carpentertrade.com/images/TracedHand.jpg
      • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:54
        Czyli - sztama? :-)
        • vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:56
          who.is.who napisał:

> Czyli - sztama? :-)

Jeśli tylko nie jesteś Pan mańkutem ;)
          • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:58
            Jeszcze nie, Mr. VT ;-)
            • vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:02
              who.is.who napisał:

> Jeszcze nie, Mr. VT ;-)

No to sztama. Ale na razie na próbę, co? ;)
              • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:04
                No problem ;-)
                • vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:11
                  To ja Państwa zostawiam, kiedy się wpisałem, to myślałem, że Pan sam.
                  Miłego! :)
                  • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:13
                    Nie zagra Pan w karty? ;-)

Do miłego, gdyby nie :-)
                    • vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:17
                      who.is.who napisał:

> Nie zagra Pan w karty? ;-)

Nie mam szczęścia w kartach ;)

>
                      > Do miłego, gdyby nie :-)

Powodzenia Mr. Who!
                      • who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:38