belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:51 who.is.who napisał: > Witam! ;-) Jezeli o rzeczach lekkich, latwych i przyjemnych, to tylko ze mna, panie Who - mistrzowstwo w tawernowo/kawiarnianych debatach i duze doswiadczenie w erudycji typu swietlicowego - moze Pan na mnie liczyc - swinia nie siada ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:53 I o to chodzi! W końcu Chińczycy nie trzymają się już tak mocno ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:58 who.is.who napisał: > I o to chodzi! W końcu Chińczycy nie trzymają się już tak mocno ;-) Pan tez? Odkad pod spod wiecej nic ...??? Co za zbieg okolicznosci. Juz nawet chyba grajka mamy.... ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:00 Pani poetka! O, mój Boże! Grajmy sobie w zielone albo w pokera - Pani wybiera ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:07 who.is.who napisał: > Pani poetka! O, mój Boże! Grajmy sobie w zielone albo w pokera - Pani wybiera ; > -) Niechaj Pan zaczyna, w co Pan tam chce, moze byc i w szachy - podporzadkowac tez umiem sie .... dyplomatycznie ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:12 Makao! Karty na stół... rozdane. Damy mają pierwszeństwo - proszę wychodzić ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:15 who.is.who napisał: > Makao! Karty na stół... rozdane. Damy mają pierwszeństwo - proszę wychodzić ;-) Makao we dwoje? Toz to samotnosc we dwoje! Nie, drogi Panie Who - we dwoje tylko w Czarnego Piotrusia albo.... w wojne! ;) Wychodz Pan! ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:30 Nie uwierzy Pani, co mi sie przytrafiło! Widac jakiś zazdrośnik czyha - laptop mi się zawiesił. Wybaczy Pani? Proszę. Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 18.03.09, 02:06 Brunet wieczorowa pora??? Musze pomyslec, jak rozegrac te partie - do jutra :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wychodzę :-) 18.03.09, 09:27 belgijska napisała: > > Brunet wieczorowa pora??? Musze pomyslec, jak rozegrac te partie - do jutra :) Może przynieść Ci radio? Przy muzyce lepiej się myśli ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 10:19 ave.duce napisała: > Może przynieść Ci radio? Przy muzyce lepiej się myśli ;) Przy muzyce, to o sporcie, Ave ... :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 10:41 www.youtube.com/watch?v=j-79aBYYBeA&hl=pl +/- 7 minuta :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 13:02 ave.duce napisała: > Posłuchałaś "przy muzyce o sporcie"? :) Nasluchalam sie - pewne rzeczy: "Ja mam to juz za soba" ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 13:04 Nie bardzo kapuję, ale ok. Już się nie będę wtrANcała. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 08:40 Jest taka gra w karty > dureń > pl.wikipedia.org/wiki/Dure%C5%84_(gra_karciana) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 10:21 Wychodzi Pan pozno! ;) Lepiej pozno, niz.... ;) Do zobaczenia ... Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 23:08 Niestety, dzisiaj nic z naszej partii. Przepraszam. Życze miłego 21 marca - dla mnie to prawdziwy początek wiosny :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę... na durnia :-) 20.03.09, 23:15 who.is.who napisał: > Niestety, dzisiaj nic z naszej partii. Przepraszam. Życze miłego 21 marca - dla > mnie to prawdziwy początek wiosny :-) Trudno! Przekladamy .... :) Wzajemnie ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 10:20 who.is.who napisał: > Woli Pani blondynów? ;-) W kartach? U przeciwnika, zdecydowanie! ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:14 who.is.who napisał: > Nie w kartach - w życiu :-) W zyciu .... nie mam preferencji - tylko 'charme' sie liczy .... ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:27 who.is.who napisał: > Mam zatem szanse :-))) > > Pozdrowienia. Toczka w toczke Bogumil! ;))) Odpowiedz Link
grand_bleu Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:46 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > Mam zatem szanse :-))) > > > > Pozdrowienia. > > Toczka w toczke Bogumil! ;))) raczej BogumilA ... serio serio ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:48 grand_bleu napisała: > raczej BogumilA ... serio serio ;))) Ty mi lepiej czaru chwili nie psuj - nic romantyzmu, sam konkret! ! ;))) Odpowiedz Link
grand_bleu Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:51 belgijska napisała: > grand_bleu napisała: > > > > raczej BogumilA ... serio serio ;))) > > Ty mi lepiej czaru chwili nie psuj - nic romantyzmu, sam konkret! ! ;))) jesli lubisz romantyzm jednopciowy, to bardzo przepraszam ... juz mnie tu nie ma ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:55 grand_bleu napisała: > jesli lubisz romantyzm jednopciowy, to bardzo przepraszam ... juz mnie tu nie m > a > ;))) Jak to jednotego? Gdzie? Ja tej istoty na oczy nie widzialam! ;))) Odpowiedz Link
grand_bleu Re: Wychodzę :-) 20.03.09, 23:59 belgijska napisała: > grand_bleu napisała: > > > > jesli lubisz romantyzm jednopciowy, to bardzo przepraszam ... juz mnie tu > nie m > > a > > ;))) > > Jak to jednotego? Gdzie? Ja tej istoty na oczy nie widzialam! ;))) Tym bardziej powinnas miec sie na bacznosci ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:01 grand_bleu napisała: > Tym bardziej powinnas miec sie na bacznosci ;))) Ja juz 'prawie) w stanie spoczynku i mam na bacznosc!?? ;))) Odpowiedz Link
grand_bleu Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:09 belgijska napisała: > grand_bleu napisała: > > > > Tym bardziej powinnas miec sie na bacznosci ;))) > > Ja juz 'prawie) w stanie spoczynku i mam na bacznosc!?? ;))) > IMHO, wystarczy jesli bedziesz miec baczenie ... ;))) Na mnie juz pora, dobranoc Belgijsko :) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:11 grand_bleu napisała: > > IMHO, wystarczy jesli bedziesz miec baczenie ... ;))) > > Na mnie juz pora, dobranoc Belgijsko :) Badz mi Aniolem Strozem ;))) Dobranoc ;) Odpowiedz Link
grand_bleu Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:21 belgijska napisała: > grand_bleu napisała: > > > > > IMHO, wystarczy jesli bedziesz miec baczenie ... ;))) > > > > Na mnie juz pora, dobranoc Belgijsko :) > > Badz mi Aniolem Strozem ;))) Dobranoc ;) > Belgijsko, ja z upilnowaniem samej siebie mam problem, na stroza wiec sie nie nadaje, a co dopiero na aniola, ale Pozarski ... czuje, ze Pozarski by sie tej zaszczytnej funkcji chetnie podjal ;)) Dobranoc juz teraz naprawde:)) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 00:29 grand_bleu napisała: > Belgijsko, ja z upilnowaniem samej siebie mam problem, na stroza wiec sie nie > nadaje, a co dopiero na aniola, ale Pozarski ... czuje, ze Pozarski by sie tej > zaszczytnej funkcji chetnie podjal ;)) Pozarski ma juz funkcje - jest mi Bratem - to byloby za duzo na jedne barki - jarzmo i brzemie - dwa w jednym ..... nie podolalby....;))) Dobranoc ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 01:35 Myślałem, że zdążę na partyjkę :-( Miala Pani wyśmienite towarzystwo ;-) Laurence Durell powiedział/napisał: To nie miłość jest ślepa, lecz zazdrość ;-) Ode mnie - www.youtube.com/watch?v=P_J9F-x6EsQ P/S. Dedykuję Pani również "mojego" Russela do kompletu :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 12:25 who.is.who napisał: > Miala Pani wyśmienite towarzystwo ;-) Wspominalam juz o "dyplomatycznych zdolnosciach przystosowawczych" ;) > Laurence Durell powiedział/napisał: To nie miłość jest ślepa, lecz zazdrość ;-) W "Rewolcie Afrodydy" - zgadlam? :)) A to uslyszane, w Yaounde : "I'am because you are" ;) > P/S. Dedykuję Pani również "mojego" Russela do kompletu :-) Let him speak his minds... :))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:01 Ktoś drzewkiem zatrząsł. Pani jakby stworzona do dyplomacji! Teraz patrze i własnym oczom nie wierzę - dwie literki zamieszane: LaWrence DuRrell winno być. Niestety, nie zgadła Pani - w "Justine". To pierwsze skojarzenie z "I'am because you are": www.youtube.com/watch?v=yCuGqIhUaJE&hl=pl Let :-))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:19 who.is.who napisał: > Ktoś drzewkiem zatrząsł. > Pani jakby stworzona do dyplomacji! Staram sie - nie zawsze sie udaje ;) Niestety, nie zgadła Pani - > w "Justine". To wplyw Paczuli8 - widze ja w pianie - zdarza sie, co za roznica... ;) > To pierwsze skojarzenie z "I'am because you are": Ja to inaczej widze ale niech Panu bedzie ;) > Let :-))) ... it be ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:20 Jak minął pierwszy dzień wiosny? Mnie - pracowicie :-( Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:25 who.is.who napisał: > Jak minął pierwszy dzień wiosny? Mnie - pracowicie :-( Mnie pracowicie (wie Pan, nielatwe jest zycie kury domowej i nie zawsze z kurami spac isc mozna ale, przy okazji i rozrywki bylo co niemiara, jak widac ;))) Juz ledwo na oczy patrze, do zobaczenia Panie Who i dobranoc ... ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) 22.03.09, 01:27 Trudno. Dobranoc Pani kuro Belgijska domowa! Sleep well :-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 22.03.09, 01:39 Kura domowa - to rozumiem! ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 22.03.09, 13:11 who.is.who napisał: > > > Kura domowa - to rozumiem! ;-) www.thefreedictionary.com/mother+hen :))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:15 who.is.who napisał: > > > Jakby ładniejsza nawet ;-) Dziekuje! Jak Pan o mnie dba .... ! ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:18 Dbam? Bez przesady - po prostu milo z Panią pogadać i pograć w wojnę! ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:21 who.is.who napisał: > Dbam? Bez przesady - po prostu milo z Panią pogadać i pograć w wojnę! ;-) A ja sie ciesze z panskich rozwiazan technicznych - kura jak malowana ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:23 Niedługo Wielkanoc - nie obchodze, ale kura, jajka, PISANKI! I kurczaczki też ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 01:24 who.is.who napisał: > Niedługo Wielkanoc - nie obchodze, ale kura, jajka, PISANKI! > I kurczaczki też ;-) Od lat nie obchodze - wyjezdzam ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 23.03.09, 02:24 Ja - raz tak, raz inaczej. Nie lubie świąt (tych przez wielkie Ś) i Sylwestra ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) Przegapiłem :-((( 23.03.09, 02:28 "Dobranoc" pozostaje powiedzieć :-( P/S. Wyszło na to, że dureń gra sam ze sobą w... durnia ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) Przegapiłem :-((( 23.03.09, 09:48 who.is.who napisał: > "Dobranoc" pozostaje powiedzieć :-( > > P/S. Wyszło na to, że dureń gra sam ze sobą w... durnia ;-) Nie, to chyba byla wola nieba - komputer sie zawiesil ... ;) A poza tym, oczy mi sie bardzo kleily i lzawily... ;) A + tard ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Fi, fi ! ;-) (to dla dodania sobie odwagi ;-) 23.03.09, 23:45 Z nią sie zawsze zgadzać trzeba? ;-) Niech żywi nie traca nadziei :-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Fi, fi ! ;-) (to dla dodania sobie odwagi ;-) 24.03.09, 01:04 Mea culpa - www.youtube.com/watch?v=cBBHJZD7BXM&hl=pl Maybe next time? :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:26 who.is.who napisał: > Ja - raz tak, raz inaczej. Nie lubie świąt (tych przez wielkie Ś) i Sylwestra ; > -) Od 80 roku tez Swiat nie lubie a Sywestra nie znosze! ;) Widzi Pan? ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:33 who.is.who napisał: > Aż sie boje patrzeć :-) Jutro, przy swietle, niech Pan zwroci uwage ... kazdy szczegol Pan zobaczy .... dzisiaj, rzeczywiscie strach.. ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 02:38 Strach ma wielkie oczy. Czy to nie chodzi o "wilcze" oczy? Ludzie bali i boja sie wilków. Przepraszam. Wściekam sie bez sensu, a Pani zmęczona mowieniem "dobranoc" :-) Naprawdę - niech będzie dobra! :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 25.03.09, 07:22 who.is.who napisał: > Strach ma wielkie oczy. Czy to nie chodzi o "wilcze" oczy? Ludzie bali i boja s > ie wilków. > Przepraszam. Wściekam sie bez sensu, a Pani zmęczona mowieniem "dobranoc" :-) > Naprawdę - niech będzie dobra! :-) Nie, Panie O'Who - kudy wilczym oczom do kocich... ;))) Jeszcze jeden kiczyk - lekki, latwy i przyjemny, dla Pana: www.youtube.com/watch?v=F4fqM8ETUJE Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:07 Polemizowałbym ;-) Widziałem zima w Bieszczadach wilki nocą, w świetle Księżyca. Żadnego rysia nie spotkałem. Wtedy miałbym porównanie. Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:12 who.is.who napisał: > Polemizowałbym ;-) > Widziałem zima w Bieszczadach wilki nocą, w świetle Księżyca. > Żadnego rysia nie spotkałem. Wtedy miałbym porównanie. Nie musza byc rysie - taka wymagajaca nie jestem - koty kloszardowe wystarcza.... Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:19 Koty kloszardowe są the best, podobnie jak kundelki. Tylko konie pełnej krwi nie mają sobie równych :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:22 who.is.who napisał: > Koty kloszardowe są the best, podobnie jak kundelki. Tylko konie pełnej krwi ni > e > mają sobie równych :-) Tak! Konie, tylko Araby czystej krwi! ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:26 Jak mi sie udaje, to jadę do Janowa albo do Miachałowic na aukcje. Nie żeby kupowac :))) ale popatrzeć! :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:41 who.is.who napisał: > Jak mi sie udaje, to jadę do Janowa albo do Miachałowic na aukcje. Nie żeby > kupowac :))) ale popatrzeć! :-) Musialabym sie zainteresowac - w Belgii 'l'equitation' jest bardzo 'modna' - w koncu wszystkim zajmowac sie nie mozna .... niestety... Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:45 Nie ma szans! Jeżdżę od lat, pierwszy raz siedziałem na prawdziwym koniu jak mialem 3 lata. Było tak wysoko, jakbym stal na szczycie Mnicha ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:49 who.is.who napisał: > Nie ma szans! Jeżdżę od lat, pierwszy raz siedziałem na prawdziwym koniu jak > mialem 3 lata. Było tak wysoko, jakbym stal na szczycie Mnicha ;-) To sobie odpuszcze, za pozno, w koncu, nie mam powodow do wyszukiwania sobie nowych pasji, zostane przy starych ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:52 Za późno?! Ten argument odpada. Inne powody przyjmuję ze zrozumieniem ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 00:58 who.is.who napisał: > Za późno?! Ten argument odpada. Inne powody przyjmuję ze zrozumieniem ;-) Wolalabym, nie ryzykowac zlamania kosci biodrowej. Argument do przyjecia? ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 26.03.09, 01:02 Nie będę się upierał, ale... Ok, przyjmuję ;-) P/S. Prosze kotka poczochrać leciutko ode mnie :-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Wychodzę :-) Fi, fi ! ;-) 28.03.09, 02:11 I pokazać Puzonie moja fot. Pasujemy do siebie? ;-) Odpowiedz Link
pozarski Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 10:06 A ty,Paczulko,nie bierz mego imienia nadaremno. Wiosna,wiec tym razem wybaczam. Odpowiedz Link
paczula8 Re: Wychodzę :-) 21.03.09, 10:10 pozarski napisał: > A ty,Paczulko,nie bierz mego imienia nadaremno. Wiosna,wiec tym razem wybaczam. Pozarski, skad moglam wiedziec, ze bedzie nadaremno? ;D ale w sumie masz racje, przepraszam:) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:53 who.is.who napisał: > Witam! ;-) Dobry wieczór :) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 00:56 who.is.who napisał: > Czyli - sztama? :-) Jeśli tylko nie jesteś Pan mańkutem ;) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:02 who.is.who napisał: > Jeszcze nie, Mr. VT ;-) No to sztama. Ale na razie na próbę, co? ;) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:11 To ja Państwa zostawiam, kiedy się wpisałem, to myślałem, że Pan sam. Miłego! :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:13 Nie zagra Pan w karty? ;-) Do miłego, gdyby nie :-) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Pogaduchy z... :-) 18.03.09, 01:17 who.is.who napisał: > Nie zagra Pan w karty? ;-) Nie mam szczęścia w kartach ;) > > Do miłego, gdyby nie :-) Powodzenia Mr. Who! Odpowiedz Link