Dodaj do ulubionych

Lubię Macieja Stuhra

08.03.16, 18:53
Przypominam,że Anna Dymna "się śmiała",bo...otrzymała nagrodę dla aktora "drugiego sortu" za świetną rolę Bayerowej w filmie "Ekscentrycy".
Za drugosortową rolę męską nagrodę dostał - równie świetny Wojciech Pszoniak.
Maciej Stuhr musiał się obyć nominacją,bo nagrodę za rolę pierwszosortową zgarnął mu - całkiem zasłużenie - Janusz Gajos za film Body-Ciało.
To dobrze,że znowu można chodzić do kina na polskie filmy.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Lubię Macieja Stuhra 09.03.16, 16:17
      Pierwszoplanową rolę dostanie w filmie o raku swojego ojca.
      Ciekawe czy to będzie komedia,czy melodramat?
      • czarek_sz Re: Lubię Macieja Stuhra 09.03.16, 16:34
        Młody Stuhr tym co powiedział na owej gali wyrządził swojemu ojcu niedźwiedzią przysługę. Starszy Stuhr, gdy ludzie będą kpić z jego choroby nowotworowej, że np szkoda że wyzdrowiał a nie umarł w męczarniach nie będzie miał żadnych argumentów by oskarżać autorów owych słów o chamstwo czy o cokolwiek.
    • rena-ta49 Re: Lubię Macieja Stuhra 09.03.16, 16:37
      Ja też go lubię i może młody Stuhr mógłby poprowadzić festiwal kultury żydowskiej? Proponuję żart na początek: "no i jak na obozie było?" i jeszcze : "jak to jest na gazie?"
      • al-szamanka Re: Lubię Macieja Stuhra 09.03.16, 18:34
        rena-ta49 napisała:

> Ja też go lubię i może młody Stuhr mógłby poprowadzić festiwal kultury żydowski
        > ej? Proponuję żart na początek: "no i jak na obozie było?" i jeszcze : "jak to
        > jest na gazie?"

Ciekawa jestem czy stać go by było na tego typu "żarty"... w końcu odważny jest, no nie? Pokazał to.
        No i oczywiście kto by się jego czepiał, kto krzyczał w proteście, a on czy poczuwałby się aby przeprosić. Jednego jestem pewna, te "żarty" oznaczałyby dla niego koniec kariery.
        • rena-ta49 Re: Lubię Macieja Stuhra 10.03.16, 17:51
          al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
          >
          > > Ja też go lubię i może młody Stuhr mógłby poprowadzić festiwal kultury ży
          > dowski
          > > ej? Proponuję żart na początek: "no i jak na obozie było?" i jeszc
          > ze : "jak to
          > > jest na gazie?"

>
          > Ciekawa jestem czy stać go by było na tego typu "żarty"... w końcu odważny jest
          > , no nie? Pokazał to.
          > No i oczywiście kto by się jego czepiał, kto krzyczał w proteście, a on czy poc
          > zuwałby się aby przeprosić. Jednego jestem pewna, te "żarty" oznaczałyby
          > dla niego koniec kariery.

Może sobie też pożartować z Koranu,ale na to odwagi brak!
          • al-szamanka Re: Lubię Macieja Stuhra 10.03.16, 19:13
            rena-ta49 napisała:

> Może sobie też pożartować z Koranu,ale na to odwagi brak!

No nie, przecież to dobrze wychowany czlowiek, który nigdy nie zbrukałby się kpinami z Koranu, Talmudu, Islamu i Żydów... tak nie można! Za to z Biblii i chrześcijaństwa można nabijać się do woli...
    • m.maska Re: Lubię Macieja Stuhra 10.03.16, 22:22
      Stur - w tlum. z jez. niemieckiego...

tępy -begriffsstutzig, dumm, dumpf, engstirnig, stumpf, stur

uparty -beharrlich, eigensinnig, eigenwillig, halsstarrig, hartnäckig, stur

zacięty -erbittert, hart, hartnäckig, hitzig, stur, verbissen

zakuty - stur

Cos w tym jest.... big_grin
      • al-szamanka Re: Lubię Macieja Stuhra 10.03.16, 22:27
        m.maska napisała:

> Stur - w tlum. z jez. niemieckiego...
        >
        > tępy -begriffsstutzig, dumm, dumpf, engstirnig, stumpf, stur
        >
        > uparty -beharrlich, eigensinnig, eigenwillig, halsstarrig, hartnäckig, stur
        >
        > zacięty -erbittert, hart, hartnäckig, hitzig, stur, verbissen
        >
        > zakuty - stur
        >
        > Cos w tym jest.... big_grin
        >

No jest, przecież ten jego humor, oprócz tego, że prymitywny, to i niemożebnie tępy big_grin
        Skrojony do poziomu publiki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka