Dodaj do ulubionych

SRALINO!!!!

11.03.17, 22:42
Skoro juz wywolalas ten wpis...

https://i68.tinypic.com/2aj6jb5.jpg

to ja sobie pozwole przypomniec tobie pewne FAKTY... jak to twoj porabany malzonek odnalazl AL na PP, zalogowal sie tam, o parodio pod nickiem "duzy ksiaze"(jemu tak daleko do ksiecia, jak stad na Ksiezyc) i zaczal wypisywac do obcych sobie ludzie oszczercze maile na temat AL... tak tak, my o tym wiemy, bo nie trafil tam na takie podwyrkowe(to chyba jego okreslenie na to szambo w ktorym teraz razem siedzicie) bagno - tylko na normalnych ludzi, ktorzy odpowiednio ocenili i zareagowali na takie zachowanie i go spuscili...
Zastanow sie moze najpierw co chcesz pokazac, bo akurat ten post AL jest najlepszym dowodem na obled, ktory juz tyle lat temu go dopadl...

No i ten kretynski przyklad twojego chorego z nienawisci mezulka, ktory AL przypisal moj post nt. Pergamonu - to sie nazywa zaslepienie nienawiscia...
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: SRALINO!!!! 11.03.17, 22:43
      A tak a propos, uwazam, ze nick sralina jest wyjatkowo odpowiedni, bo chodzisz po forach i obsrywasz ludzi, albo podsrywasz ludziom... gratuluje wyboru!
    • kogucik.2872 Re: SRALINO!!!! 11.03.17, 22:45
      kurna, nie chce mi się czytać, a potem się dziwię, że nic nie wiem big_grin
      • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 11.03.17, 22:56
        Miałam powody, aby mu radzić, żeby się w końcu zajął własną żoną... po tym jak jeszcze na TVN opublikował erotyczne mrzonki w moim kierunku, a potem latał tam, gdzie tylko się pojawiałam. Takie zaczadzenie na punkcie kobiety, jak wielebny na moim, rzadko się zdarza, a sorelunia, nie rozumiejąc jak sama się ośmiesza, jeszcze to przypomina big_grinbig_grinbig_grin
        • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 11.03.17, 23:20
          No i bidulka sama teraz poświadcza, że wielebny pisał na mnie donosy do ludzi z innego forum.
          A ci ludzie właśnie, porozumieli się ze mną, sprawdzili kto ma rację... i wypieli się solidarnie na wielebnego.
          Ja tam nadal jestem, on nie!
          • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 11.03.17, 23:29
            No i jeszcze coś, sorelciu, wielokrotnie udowodniłyśmy, że w odróżnieniu od was nie wyciągamy danych personalnych. Nie przyszło ci do łepetynki, że pisemko na wystawie wystosował sam dziambelek, dla którego wtedy twój słupek był pavulonem.
            • m.maska Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 00:12
              I jeszcze jedno SRALINO!!!! to nie mysmy wypisywaly na "duzego ksiecia" donosy do obcych ludzi, to on jak smrod, ktory sie nieustannie ciagnie za nami polazl na PP zeby tam wypisywac donosy - taka jest miedzy nami roznica... jestescie dla nas w realu tak bardzo nikim, ze nie przyszloby nam nawet do glowy zajmowac sie wami gdybyscie sie nie przypier... do nas na forum. U was AKCJA u nas REAKCJA i tak juz od lat - bo poza smrodem jaki roztaczacie twierdzac, ze to perfumy, niczego istotnego nie wnosicie...
              Tyle w temacie...
              • m.maska Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 00:33
                hehehe... ale sralino, mialam racje, profesorem nie byl, nie jest i nigdy juz nie bedzie i chyba z powodu tego wielkiego niespotykanego niedocenienia ten twoj niedorobek profesorow okresla mianem idiotow, debili, kretynow itd...itd.... swiat sie na nim nie poznal - to musi byc straszne zyc z taka swiadomoscia - wspolczuje - taaaaakie ambicje i takie nic pod kreska big_grin
                • a74-7 Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 11:36
                  duzy ksiaze.....trzymajcie mnie...big_grinbig_grin big_grin big_grin
                  Przeciez to przerost formy nad trescia smile
                  • m.maska Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 11:59
                    a74-7 napisał:

> duzy ksiaze.....trzymajcie mnie...big_grinbig_grin big_grin big_grin
                    > Przeciez to przerost formy nad trescia smile

Wlasnie tak - tez konalysmy ze smiechu...
                    • m.maska Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 12:00
                      po nicku czlowieka poznasz big_grin
                    • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 14:29
                      m.maska napisała:

> a74-7 napisał:
                      >
                      > > duzy ksiaze.....trzymajcie mnie...big_grinbig_grin big_grin big_grin
                      > > Przeciez to przerost formy nad trescia smile
                      >
                      > Wlasnie tak - tez konalysmy ze smiechu...

Do dzisiaj przepona mi skacze, gdy ten nick sobie przypomne... a teraz po zestawieniu jego konkurencji z slupkiem, to na nogach ze smiechu ledwie sie trzymam
    • a74-7 Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 12:06
      Ale zarciki na strone kochani.
      Sorel, w jakim celu zamieszczasz te certyfikaty w necie ? Juz dosc sie obnazylas
      na tyle, ze ja ,przechodzien, znam adres twojej
      rodziny, moge sobie jednym palcem sprawdzic jak przeda firemki w ktorych pracuja ,moge sobie spokojnie zajrzec googielkiem do ogrodka co sie zmienilo od zeszlego roku.
      Szanowny burczymucha tez powinien ciutke wyluzowac z pluciem dookola siebie ,bo jak trafi pod wiatr...to i kariera moze siem sypnac .
      A zerusek- no coz, I Londek nie jest taki duzy jakby siem wydawalo,wiadomo co mlodziez robi,a i warsiawka - tez ludziska sie znajoM zwlaszcza w niektorych dzielnicachbig_grin big_grin.
      Jak sie ma wspolnych znajomych to tymbardziej umowic sie na wspolne pifko, a nie straszyc big_grin big_grin
      • m.maska Re: SRALINO!!!! 12.03.17, 13:39
        Prawda? sami sie obnazaja a potem wielkie halo... sam se lekarzyna wystawial certyfikaty na portalu "z.lekarz", chwalil sie jak siebie dobrze leczy - no toz skoro sie zaprezentowal to sie poszlo i poczytalo... a im sie wydaje, ze sie ktos tak ach bardzo zainteresowal, ze mialby tam cus pisac - a po co? skoro sami robia z siebie przedstawienie - to po co im pomagac? wystarczy nie przeszkadzac...
        Jest tez pewna roznica, ze ja wiem o necie i komputerach to czego oni nie wiedza - wiem co mozna sprawdzic i gdzie pozostawia sie slady i na pewno nie wpisalabym zadnej dennej recenzji na tej stronie, nawet jesli im sie takie cos marzy - bo sadza innych wg siebie... Zwisa mi i powiewa, czy sam sobie peany pisze, czy robi to dla niego sralina - mnie wystarczy popatrzec i sie posmiac.
        • al-szamanka wielebny 13.03.17, 09:11
          A wielebny dzisiaj z wyjątkową prawdą, z którą się bardzo zgadzam - tak wielu ludziom brakuje pokory - a czy wściekle wielebny plagiator spojrzał sobie chociaż raz w oczy? Szczególnie, gdy o swoich pacjentach mówi "zwierzęta w poczekalni"
          • al-szamanka Re: wielebny 13.03.17, 09:20
            Bo nawet jeżeli pacjent okazuje niecierpliwość, jest za mocno rozgadany, nawet agresywny... to za tym wszystkim stoi człowiek ze swoimi lękami i słabościami, człowiek jak ja i ty... nie zwierzę!
            I należy go odpowiednio traktować, z szacunkiem, bez lekceważenia i niechęci, nawet ukrywanej, bo wiadomo, chory człowiek odczuwa więcej...
            • m.maska Re: wielebny 13.03.17, 11:20
              al-szamanka napisała:

> Bo nawet jeżeli pacjent okazuje niecierpliwość, jest za mocno rozgadany, nawet
              > agresywny... to za tym wszystkim stoi człowiek ze swoimi lękami i słabościami,
              > człowiek jak ja i ty... nie zwierzę!
              > I należy go odpowiednio traktować, z szacunkiem, bez lekceważenia i niechęci, n
              > awet ukrywanej, bo wiadomo, chory człowiek odczuwa więcej...

Lekarz? wbrew pozorm wsrod tych nieczulych zimnych Niemcow lekarzy jest wielu...
              Znany mi przypadek... akurat wlasnie kardiolog, ale nie taki sobie przypisany tylko autentyczny, daje skierowanie na... za kilka dni dostaje wyniki, dzwoni do domu pacjenta i stwierdza, ze nie o to szlo, kaze pacjentowi isc jeszcze raz, pacjent robi sobie termin - za tydzien, nastepnego dnia lekarz dzwoni i pyta, czy badania wykonano - no nie za tydzien beda... po godzinie lekarz dzwoni i mowi: dzisiaj maja byc zrobione te badania on juz termin zalatwil... na drugi dzien lekarz dzwoni i pyta, czy badania zostaly zrobione itd...itd... to nie nalezy do jego obowiazkow... pamietam jak sie "strasznie" lekarze zajeli moim bratem w szpitalu we Wrocku, ze gdyby nie niemieckie ubezpieczenie na zagranice to kto wie jakby sie to skonczylo... aha i byly to czasy rzadow PO-PSL... taakie kurewstwo bylo w szpitalach i nie mam watpliwosci, ze pod tym wzgledem niewiele sie zmienilo, bo tam ci sami "ludzie" siedza...
              A ow kardiolog zapewne gdzies ma opinie na swoj temat, no i nie musi sobie pisac laurek bo jesli taka bedzie potrzeba to jego pacjenci wystawia mu odpowiednie swiadectwo, bo zwyczajnie swoim zaangazowaniem na nie zasluzyl.
          • a74-7 Re: wielebny 13.03.17, 13:43
            al-szamanka napisała:

tak wiel
            > u ludziom brakuje pokory
            - a czy wściekle wielebny plagiator spojrzał sobie
            > chociaż raz w oczy?
            no co Ty , on widzi duzego ksiecia we wlasnym odbiciu big_grin big_grin

• al-szamanka Re: wielebny 13.03.17, 14:13
              a74-7 napisał:

> al-szamanka napisała:
              >
              > tak wiel
              > > u ludziom brakuje pokory
              - a czy wściekle wielebny plagiator spojrzał
              > sobie
              > > chociaż raz w oczy?
              > no co Ty , on widzi duzego ksiecia we wlasnym odbiciu big_grin big_grin
              >

No tak, "duży" nie ma innego wyjścia, musi spoglądać na pacjentów jak na zwierzynę... pewnie nieco łaskawiej, gdy się dowie, że z któregoś tam może zedrzeć skórę.
    • a74-7 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 18:42
      Prosze zauwazyc ,ze.....
      WUł wlasnie szczytowal pod wyrem.
      Kto nie z Mieciem , tego zmieciem big_grin
      • blondynka.2801 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 19:43
        a74-7 napisał:

> Prosze zauwazyc ,ze.....
        > WUł wlasnie szczytowal pod wyrem.

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
        (oplułam monitor i popłakałam się)
        • kogucik.2872 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 21:25
          a ja jak zwykle na końcu... big_grin
    • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 21:05
      "(oplułam monitor i popłakałam się)"

Ja tylko oplulam, i to tak, ze na placz juz mi wilgoci w oczach zabraklo smile
      • a74-7 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 21:40
        Co wrazliwszych ...pSeplaSam wink
        Ale spring is in the air
        big_grin
        • a74-7 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 21:43
          MNiecio nie mogl sie powstrzymac ;
          Ja tez
          big_grin
          • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 22:07
            a74-7 napisał:

> MNiecio nie mogl sie powstrzymac ;
            > Ja tez
            > big_grin

big_grinbig_grin
            No bo jak? Nie da rady sie powstrzymac big_grin
            • kogucik.2872 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 22:39
              a stoperan... ? big_grin
              • a74-7 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 22:43
                Darlin,lewatywa na glowe byla, ( wg zalecen Bredzislawa)
                • kogucik.2872 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 22:55
                  nie no - na głowę, to lobotomia big_grin
                  stoperan na sraczkę jest big_grin
                  • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 23:03
                    kogucik.2872 napisał:

> nie no - na głowę, to lobotomia big_grin
                    > stoperan na sraczkę jest big_grin
                    >

Eeee, mysle ze dla slupka obojetne jest, co na co... jedno i drugie to przeciez medycyna, wiec co sie rozdrabniac.
                    • kogucik.2872 Re: SRALINO!!!! 13.03.17, 23:21
                      no nie wiem, bo czytając teksty, jak to po umarciu królewny z bajki o ebolance, spieprzał z wachty w przychodni, nie wiedząc, czy pacjentom krzywdy nie zrobił, bo nie wiedział, co im przepisuje - to mógł faktycznie na głowę przepisać lewatywę... big_grin
                      • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 14.03.17, 11:22
                        kogucik.2872 napisał:

> no nie wiem, bo czytając teksty, jak to po umarciu królewny z bajki o ebolance,
                        > spieprzał z wachty w przychodni, nie wiedząc, czy pacjentom krzywdy nie zrobił
                        > , bo nie wiedział, co im przepisuje
                        - to mógł faktycznie na głowę przepisać lew
                        > atywę... big_grin

Taki odpowiedzialny specjalista z niego.
                        A teraz pomyśl... udowodnić jakiejś komisji lekarskiej, że słupek to wielebny doktorek wcale nie byłoby trudno. Za takie wyznanie na forum, no, no, no... jedno jest pewne, z tą swoją nadszarpniętą reputacją stałby się w swoim środowisku jeszcze większym pośmiewiskiem niż już jest.
                        Ale...
                        W odróżnieniu od nich nie ma tutaj zwyczaju brużdżenia komuś w realu.
                        • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 14.03.17, 11:35
                          al-szamanka napisała:

> kogucik.2872 napisał:
                          >
                          > > no nie wiem, bo czytając teksty, jak to po umarciu królewny z bajki o ebo
                          > lance,
                          > > spieprzał z wachty w przychodni, nie wiedząc, czy pacjentom krzywd
                          > y nie zrobił
                          > > , bo nie wiedział, co im przepisuje
                          - to mógł faktycznie na głowę
                          > przepisać lew
                          > > atywę... big_grin
                          >
                          > Taki odpowiedzialny specjalista z niego.
                          > A teraz pomyśl... udowodnić jakiejś komisji lekarskiej, że słupek to wielebny d
                          > oktorek wcale nie byłoby trudno. Za takie wyznanie na forum, no, no, no... jedn
                          > o jest pewne, z tą swoją nadszarpniętą reputacją stałby się w swoim środowisku
                          > jeszcze większym pośmiewiskiem niż już jest.
                          > Ale...
                          > W odróżnieniu od nich nie ma tutaj zwyczaju brużdżenia komuś w realu.

A najśmieszniejsze, że jak zwykle nieoceniona pomoc przychodzi od samej wielebnej małużonki, która wklejając ach jakże ważne dokumenciki, nieprawdopodobnie ułatwia ustalenie osoby. Pozostawienie inicjałów i nieudolne wymazanie reszty cieszy oczy. Oczywiście wszystko zescreenowałam... tak na wszelki wypadek big_grin
                          • a74-7 Re: SRALINO!!!! 14.03.17, 12:00
                            To co zrobila sorelinka to forumowe zdejmowanie majtek, sorki , wyrafinowanym striptisem nazwac to raczej trudno.
                            Fora sa otwarte,wiecej osob czyta niz pisze,moze komus wpasc do glowy goopi zarcik
                            i wielebne bedzie bez galotkow biegalo przed komisjasmile
                            • m.maska Re: SRALINO!!!! 14.03.17, 13:05
                              a74-7 napisał:

> To co zrobila sorelinka to forumowe zdejmowanie majtek, sorki , wyrafinowanym
                              > striptisem nazwac to raczej trudno.
                              > Fora sa otwarte,wiecej osob czyta niz pisze,moze komus wpasc do glowy goopi zar
                              > cik
                              > i wielebne bedzie bez galotkow biegalo przed komisjasmile

I oczywiscie naturalnie na pewno przypisze to komus z nas, bo jest tak gleboko przekonany, ze stanowi dla nas temat w realu... taki ego-centryzm do szescianu... kiedys poniewaz pod recenzja jakiegos hotelu pokazalo sie imie takie jak moje, to przypisal mi recenzowanie hotelu w ktorym nigdy nie bylam i w ogole pojecia nie mam o jaki hotel i gdzie szlo - pomijajac taki drobny fakt wynikajacy z calkowitej niewiedzy slupka, ze recenzowac hotele moze wylacznie ten kto dokonal w nim rezerwacji i... co nawet wazniejsze, rzeczywiscie zaplacil w nim rachunek - no ale to taki drobiazg... podobnie jak z pomieszaniem mojego postu na temat Pergamonu i przypisanie go AL... ale donosy pisal na PP osobiscie, takie nawyki wredne.
                  • a74-7 Re: SRALINO!!!! 14.03.17, 09:45
                    kogucik.2872 napisał:

> nie no - na głowę, to lobotomia big_grin
                    surprisedsurprised

I'd rather have a bottle in front of me (than a frontal lobotomy)
    • m.maska Re: SRALINO!!!! 14.03.17, 13:12
      ach ach sralino... widzialas te dwie foty z Alhambry z Mirador de Daraxa? to sa jedyne dwie foty sposrod niemal tysiaca jakie zrobilam w Alhambrze, na ktorych jestem... my nie mamy ani ochoty ani glowy do tego zeby ustawiac sie "na tle" tak jak to ty zwyklas robic... chcesz cos pokazac, przekazac, to zrob to - ty w tym wszystkim nie jestes potrzebna, psujesz obraz...
    • m.maska Re: SRALINO!!!! 17.03.17, 12:13
      Sralino chcialabym ci przypomniec, ze nikt waszego plota przeskakiwac nie chce, bo nikt w g... nie zamierza wlazic i przypominam, ze to nie my do was ale ty wraz ze swoim slupkiem sie u nas pojawialiscie, ze nie wspomne o ordynarnej wulgarnej sprzedawczyni tralala vel k.karen - wiec nie probuj odwracac kolejnosci a i twoj towarzysz tylko na zbanowanym nicku nie wlazi na sile, bo juz tu probowalo takie gowno jak dziambelek zaszalec - wiec spokojnie... nawet bez plotu i oklodkowania zebyscie sie nie wiem jak spinali nie zmobiluzjecie nikogo z nas... prozne nadzieje...
      • m.maska Re: SRALINO!!!! 17.03.17, 12:16
        a ze bez nas zyc nie potraficie to widac chociazby po tym, ze od switu juz rozpoczynacie dzialalnosc kopiowania watkow - bidoki... bez nas zdechnie wam ten ulissesowy sukces totalnie....
        • al-szamanka Re: SRALINO!!!! 17.03.17, 21:18
          m.maska napisała:

> a ze bez nas zyc nie potraficie to widac chociazby po tym, ze od switu juz rozp
          > oczynacie dzialalnosc kopiowania watkow
          - bidoki... bez nas zdechnie wam ten ul
          > issesowy sukces totalnie....

Takie plotkarsko-maglarskie przyzwyczajenie... coraz bardziej mam wrażenie, że tam wszyscy maja mentalność straganiarzy.
          • m.maska Re: SRALINO!!!! 17.03.17, 21:50
            Dlatego zalozyciel poszukiwal kilka tygodni temu nowego magla, bo ten dotychczasowy chyba im sie juz nadwerezyl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka