zarlaczka 13.12.03, 19:07 Dał mi tak pewne dowody miłości, że nie pozostaje mi nic innego jak wrócić do niego. Anielu możesz już się z miłości odkochać. Miltonio wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Wracam do Normalsa. 13.12.03, 21:39 a już miałam Karolaczkowi zaoferować pomocną dłoń i opiekę, bezinteresownie całkiem i bez fochowania.. jakież te kobiety są zmienne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wracam do Normalsa. 14.12.03, 12:13 No prosze, ile pocieszycielek. I to wszystko niby moje e-przyjaciolki. Ze Zarlaczka jest podstepna, to juz dawno zauwazylam, ale zeby Eda? Dobra Zarloku, oddawaj moj posag i bierz sobie Normalsa. I tak do mnie od Ciebie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wracam do Normalsa. 14.12.03, 12:23 miałam złożyć Januszowi propozycję, byśmy się pokochali ale: 1. to brzmi nazbyt dwuznacznie 2. ze względu na mą nieśmiałość.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wracam do Normalsa. 14.12.03, 12:32 Zloz, zloz, on i tak zrejteruje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wracam do Normalsa. 14.12.03, 22:52 o! przyjmuje to oswiadczenie z ulga, bo to byla trudna milosc. teraza poszukam sobie milosci latwiejszej jakiejs. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wracam do Normalsa. 15.12.03, 09:27 Hola, hola! Nie ma tak łatwo! Najpierw naobiecywałaś, a teraz chcesz czmychnąć! Nie zgadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wracam do Normalsa. 15.12.03, 10:15 Aniela, na Romantice latwo znajdziesz nieskomplikowane uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wracam do Normalsa. 15.12.03, 10:51 Fakt ciężko tam o jakiekolwiek zawiłości. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wracam do Normalsa. 15.12.03, 12:50 coraz mniej Was rozumiem ale to dobrze, znaczy, iż wchodzimy na wyższy stopień zaawansowania "kontaktów" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wracam do Normalsa. 15.12.03, 15:27 Ja też nikogo nie rozumiem, ale odpisuję. Najważniejsze by mieć ostatnie słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wracam do Normalsa. 15.12.03, 17:24 Nigdy mnie nie rozumiales Karolak, nie to co chlopcy z Romanticy. Odpowiedz Link Zgłoś