a74-7 13.03.17, 17:46 Milosc w sztuce? Czy sztuka milosci? Piosenkarka stworzyla obrazek z pepowiny swojego drugiego dziecka . news.sky.com/story/tv-star-rochelle-humes-turns-babys-umbilical-cord-into-art-10800303 Pierwsze dziecie bedzie zazdrosne - zaloze sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Hit ? Czy kit? 13.03.17, 18:07 jednym slowem "wszystko na sprzedaz"... niech odda na aukcje jeszcze pieluche z pierwsza kupa, jako dodatek... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Hit ? Czy kit? 13.03.17, 18:55 Tu na obrazku czekaja jeszcze tabletki z przetworzonego lozyska OO Rozumiem ,ze swietnie sprawdza sie na glos Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hit ? Czy kit? 13.03.17, 21:23 Ludzie coraz bardziej durnieja. A pomysl z pierwsza pielucha rzeczywiscie jak dla nich... taaaaaki eksponat, podejrzewam, ze zaplocianni taka sztuke by poparli i zrozumieli, bo to znaffcy sa Odpowiedz Link
a74-7 Re: Hit ? Czy kit? 14.03.17, 09:53 U nas by to dumnie zwalo sie "labour of love" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Hit ? Czy kit? 14.03.17, 14:40 Piosenkarka nie potrafi wypromować hitu , to w ten sposób się promuje? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Hit ? Czy kit? 14.03.17, 14:55 Ja bym raczej nie wpadla na taki pomysl choc przyznaje bez bicia ,ze zachowalam clamp z pepowiny i opaski z raczki i nozki Srebrnej lyzeczki w buzi dzieciecia nie znalazlam (odpowiednik polskiego urodzenia sie w czepku;-D) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hit ? Czy kit? 14.03.17, 18:54 a74-7 napisał: > Ja bym raczej nie wpadla na taki pomysl > choc przyznaje bez bicia ,ze zachowalam clamp z pepowiny i opaski z raczki i no > zki > Srebrnej lyzeczki w buzi dzieciecia nie znalazlam (odpowiednik polskiego ur > odzenia sie w czepku;-D) Tutaj też tak się mówi, tyle, że łyżeczka często złota... mit dem goldenen Löffel im Mund geboren sein Odpowiedz Link
m.maska Re: Hit ? Czy kit? 14.03.17, 21:46 a74-7 napisał: > Ja bym raczej nie wpadla na taki pomysl > choc przyznaje bez bicia ,ze zachowalam clamp z pepowiny i opaski z raczki i no > zki > Srebrnej lyzeczki w buzi dzieciecia nie znalazlam (odpowiednik polskiego ur > odzenia sie w czepku;-D) Tez mam... i pierwsze mleczne ząbki... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Hit ? Czy kit? 15.03.17, 08:23 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > > Ja bym raczej nie wpadla na taki pomysl > > choc przyznaje bez bicia ,ze zachowalam clamp z pepowiny i opaski z ra > czki i no > > zki > > Srebrnej lyzeczki w buzi dzieciecia nie znalazlam (odpowiednik polski > ego ur > > odzenia sie w czepku;-D) > > Tez mam... i pierwsze mleczne ząbki... Och, Wy, Mamy Odpowiedz Link
a74-7 Re: Hit ? Czy kit? 15.03.17, 09:41 nooo...my to dla naszych pociech( bezcenna mina 30letniego baby kiedy wspominamy ) Mam jeszcze pierwszy obciety loczek . Nasze mamy nie zostawialy nam takich pamiatek ,prawda? Odpowiedz Link
m.maska Re: Hit ? Czy kit? 15.03.17, 11:38 a74-7 napisał: > nooo...my to dla naszych pociech( bezcenna mina 30letniego baby kiedy wspomin > amy ) > Mam jeszcze pierwszy obciety loczek . > Nasze mamy nie zostawialy nam takich pamiatek ,prawda? Nasze mamy mialy huk roboty, lacznie z codziennym praniem pieluch, w naszych czasach mozna sie bylo poswiecic tylko dziecku... podgrzewacze do butelek, gotowe sloiczki z roznego rodzaju papkami, no i pampersy, ktore odciazaly nas na maksa. Odpowiedz Link