Dodaj do ulubionych

GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????ADMIN

08.09.05, 16:17
gdzie sie wszyscy podziali oprucz mikan nikt jusz tego forum nieodwiedza czy
jest takie zle przeciesz klikalo tu tyle ludzi czy poumierali czy co ten kto
czyta to forum i pisze na nim niech sie wpisze pod spodem
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 16:28
      Właśnie!Wiem tylko tyle,ze Pluskat jak dopadnie czasu na net to sie pokaże.Po
      tej przeprowadzce ma pewnie duzo spraw na głowie.
      • kruwsko66 Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 16:41
        a gdzie ona sie przeprowadzila niemuw ze 5 min niema czasu na internenet zeby
        obskoczyc fora a co wogule ona teraz robi
        • mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 16:48
          Co robi to ja nie wiem.Przeprowadziła się do Paryza nie likwiduja starego
          mieszkania.A poszła za synem,który zmienił szkołę i srodowisko.
          • kruwsko66 Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:24
            a to takie buty ale moglaby sie pokazywac na forum
            • mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:31
              Pewnie nie ma tam jeszcze własnego komputera.Pisała,ze korzysta z jakiegos
              zaprzyjażnionego.
              • kruwsko66 Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:37
                to co niema kafejek komputerowych a reszta ludzi gdzie dsu mispigi i cala reszta
                • mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:42
                  Może nie lubi korzystac z kafejkowych.A te dwie pozostałe panie zniknęły jak
                  kamfora.
                  • d.su melduje sie poslusznie 09.09.05, 18:54
                    melduje sie i kajam, nie pisuje, bo siedze w pracy teraz na ranne zmiany (od 6-
                    7 do 3-4) z szefowa na karku ;) i mam sporo wiecej pracy niz mialam wieczorami.
                    Moge co prawda zagladac do kompa wieczorem, ale juz zwykle nie mam sily i oczy
                    bola....
                    Pozdrawiam
                    Wpadne prawdopodobnie do Bridgwater w przyszlym tygodniu kolo wtorku albo srody
                    • kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 10.09.05, 12:59
                      to zadzwon jak bedziesz to sie spotkamy
                      • pluskat Re: melduje sie poslusznie 11.09.05, 23:53
                        Jestem i ja. W Paryzu nie mialam czau na internet, teraz jestem chwilowo na wsi.
                        Nie wiem co zrobic z psem i dwoma kotami. Moze ktos z Was chcialby? To jeden z
                        moich zyciowych problemow.
                        • kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 12.09.05, 15:54
                          a dlaczego wparyzu niemasz czasu na internet tam wszystkie komputery wywiezli i
                          spalili na stosie jak czarownice z salem
                          • pluskat Re: melduje sie poslusznie 12.09.05, 23:19
                            Jejku, Michal, ale jestes oblatany w literaturze!

W Paryzu komputery calkiem dobrze sie maja, ale trzeba tez pozyc realnym zyciem
                            i to zajmuje duzo czasu, a bez internetu mozna sie przez jakis cas obejsc.
                            • misspiggy a kuku 14.09.05, 13:06
                              :))))
                              pozdrawiam;)))
                              • kruwsko66 Re: a kuku 15.09.05, 15:31
                                mispigi dlaczego cie dawno tutaj nie bylo zapomnialas o nas czy co?????
                                witam:)))))))
                            • kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:30
                              pluskat ja wiem jedno ze po pracy ma krzdy jakis czas wolny i nipowiesz mi ze
                              nawet pól godzinki niemasz czasu na internet bo niewieze
                              • mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:37
                                Tak Michale, ale ma na głowie trzy sztuki chłopa.Zaglada jak jej czas pozwala.
                                • kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:43
                                  okim muwisz o pluskat czy mispigi??
                                  • mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:50
                                    O Pluskat.
                                    • kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 16:12
                                      karzdy ma rodzine ale czas czeba se wygospodarowac na wszystko pluskat moze ma
                                      3 chlopa ale to nie sa male dzieci a dorosli ludzie
                                      • mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 17:41
                                        A znasz powiedzenie małe dzieci mały kłopot,duże dzieci duży kłopot.
                                        • pluskat Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 21:03
                                          Wiesz, Michal, ze trzeba miec jakis TEMAT, zeby pisac. A jak natchnienia
                                          brakuje, to z niczego i Salomon nie naleje, czy jak to tam sie mowi.

• kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 15:56
                                          mikan to to prawda co napisalas , pluskat czy ty sugerujesz ze te forum jest
                                          poprostu nudne i dla tego tu niprzychodzisz czy tak napisz prawde zrozumiem to.
                                          A jezeli jest nudne napisz dlaczego??? sucham
                                          • mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 16:10
                                            Dlaczego miałaby od razu tak myślec.Po prostu jest tak jak napisała ,nie zawsze
                                            człowiek ma natchnienie,chęć i nawet ochotę pisać.
                                            • kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 16:34
                                              bo mie sie wydaje ze jest tu troche nudnawo te forum niem ikry
                                              • pluskat Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 17:06
                                                Ja pisze o sobie, a nie o forum, ktore po prawdzie tez ostatnio jest w gorszej
                                                formie, ale pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz. Takie przyplywy i odplywy.

Moze pojdzie ku lepszemu, nie przejmuj sie zbytnio.

• kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 15:55
                                                  alesz sie przejmuje przedtem bylo nas oklolo osmiu a teraz jest nas w porywach
                                                  czterech
                                                  • kicior99 Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 16:08
                                                    kazde forum ma swe wzloty i upadki
                                                  • mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 16:17
                                                    Ja odkryłam nawet zlikwidowanie pewnego forum,i to lidera kiedyś.
                                                  • kicior99 Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 16:19
                                                    jakies szczegoly?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka