kruwsko66 08.09.05, 16:17 gdzie sie wszyscy podziali oprucz mikan nikt jusz tego forum nieodwiedza czy jest takie zle przeciesz klikalo tu tyle ludzi czy poumierali czy co ten kto czyta to forum i pisze na nim niech sie wpisze pod spodem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 16:28 Właśnie!Wiem tylko tyle,ze Pluskat jak dopadnie czasu na net to sie pokaże.Po tej przeprowadzce ma pewnie duzo spraw na głowie. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 16:41 a gdzie ona sie przeprowadzila niemuw ze 5 min niema czasu na internenet zeby obskoczyc fora a co wogule ona teraz robi Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 16:48 Co robi to ja nie wiem.Przeprowadziła się do Paryza nie likwiduja starego mieszkania.A poszła za synem,który zmienił szkołę i srodowisko. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:24 a to takie buty ale moglaby sie pokazywac na forum Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:31 Pewnie nie ma tam jeszcze własnego komputera.Pisała,ze korzysta z jakiegos zaprzyjażnionego. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:37 to co niema kafejek komputerowych a reszta ludzi gdzie dsu mispigi i cala reszta Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI OPRUCZ.......????A 08.09.05, 17:42 Może nie lubi korzystac z kafejkowych.A te dwie pozostałe panie zniknęły jak kamfora. Odpowiedz Link
d.su melduje sie poslusznie 09.09.05, 18:54 melduje sie i kajam, nie pisuje, bo siedze w pracy teraz na ranne zmiany (od 6- 7 do 3-4) z szefowa na karku ;) i mam sporo wiecej pracy niz mialam wieczorami. Moge co prawda zagladac do kompa wieczorem, ale juz zwykle nie mam sily i oczy bola.... Pozdrawiam Wpadne prawdopodobnie do Bridgwater w przyszlym tygodniu kolo wtorku albo srody Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 10.09.05, 12:59 to zadzwon jak bedziesz to sie spotkamy Odpowiedz Link
pluskat Re: melduje sie poslusznie 11.09.05, 23:53 Jestem i ja. W Paryzu nie mialam czau na internet, teraz jestem chwilowo na wsi. Nie wiem co zrobic z psem i dwoma kotami. Moze ktos z Was chcialby? To jeden z moich zyciowych problemow. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 12.09.05, 15:54 a dlaczego wparyzu niemasz czasu na internet tam wszystkie komputery wywiezli i spalili na stosie jak czarownice z salem Odpowiedz Link
pluskat Re: melduje sie poslusznie 12.09.05, 23:19 Jejku, Michal, ale jestes oblatany w literaturze! W Paryzu komputery calkiem dobrze sie maja, ale trzeba tez pozyc realnym zyciem i to zajmuje duzo czasu, a bez internetu mozna sie przez jakis cas obejsc. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: a kuku 15.09.05, 15:31 mispigi dlaczego cie dawno tutaj nie bylo zapomnialas o nas czy co????? witam:))))))) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:30 pluskat ja wiem jedno ze po pracy ma krzdy jakis czas wolny i nipowiesz mi ze nawet pól godzinki niemasz czasu na internet bo niewieze Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:37 Tak Michale, ale ma na głowie trzy sztuki chłopa.Zaglada jak jej czas pozwala. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 15:43 okim muwisz o pluskat czy mispigi?? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 16:12 karzdy ma rodzine ale czas czeba se wygospodarowac na wszystko pluskat moze ma 3 chlopa ale to nie sa male dzieci a dorosli ludzie Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 17:41 A znasz powiedzenie małe dzieci mały kłopot,duże dzieci duży kłopot. Odpowiedz Link
pluskat Re: melduje sie poslusznie 15.09.05, 21:03 Wiesz, Michal, ze trzeba miec jakis TEMAT, zeby pisac. A jak natchnienia brakuje, to z niczego i Salomon nie naleje, czy jak to tam sie mowi. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 15:56 mikan to to prawda co napisalas , pluskat czy ty sugerujesz ze te forum jest poprostu nudne i dla tego tu niprzychodzisz czy tak napisz prawde zrozumiem to. A jezeli jest nudne napisz dlaczego??? sucham Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 16:10 Dlaczego miałaby od razu tak myślec.Po prostu jest tak jak napisała ,nie zawsze człowiek ma natchnienie,chęć i nawet ochotę pisać. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 16:34 bo mie sie wydaje ze jest tu troche nudnawo te forum niem ikry Odpowiedz Link
pluskat Re: melduje sie poslusznie 16.09.05, 17:06 Ja pisze o sobie, a nie o forum, ktore po prawdzie tez ostatnio jest w gorszej formie, ale pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz. Takie przyplywy i odplywy. Moze pojdzie ku lepszemu, nie przejmuj sie zbytnio. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 15:55 alesz sie przejmuje przedtem bylo nas oklolo osmiu a teraz jest nas w porywach czterech Odpowiedz Link
kicior99 Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 16:08 kazde forum ma swe wzloty i upadki Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: melduje sie poslusznie 17.09.05, 16:17 Ja odkryłam nawet zlikwidowanie pewnego forum,i to lidera kiedyś. Odpowiedz Link