Dodaj do ulubionych

I Turyn...

05.06.17, 12:19
wolnosc24.pl/2017/06/05/glupki-z-turynu-zatrzymani-ponad-1500-osob-zostalo-rannych-z-powodu-ich-bezmyslnego-zartu/
... ale wlasnie ta panika pokazuje jak podatni sa ludzie, w jakim ciaglym stresie i napieciu zyja... a wszystko to dzieki Willkommenspolitik - im wiecej ich srpowadza do Europy tym szybciej opanuja nasz kontynent i to juz zapewne nieodwracalnie.
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: I Turyn... 05.06.17, 12:31
      Ano wlasnie, czy my chcemy takiej Europy kiedy nie bedzie mozna isc spokojnie na koncert z dziecmi czy na mecz?
      Bo powiedzenie, ze "ataki terrorystyczne sa nieuniknione "mozna sobie w buty wsadzic.
      W czasach kiedy mozna namierzyc kazda rozmowe telefoniczna,podsluchac Trumpa czy Merkel- nie mozna naplywowego elementu namierzyc w ramach prewencji przed terrorem?
      Forsa ktora idzie na walke z terroryzmem - przepraszam, chyba idzie na wspomaganie powyzszego i na kredki aftersmile
      • m.maska Re: I Turyn... 05.06.17, 12:37
        A po kolejnym zamachu policja z rozbrajajaca szczeroscia przyznaje, ze miala tego czy tamtego zamachowca pod obserwacja - i co ma z tego wynikac? jesli nawet jest cien podejrzenia to powinni ich pakowac z calym przychowkiem, rodzicami, ciotkami, wujkami i odsylac skad przyszli.
        • czarek_sz Re: I Turyn... 05.06.17, 13:01
          Jeszcze do tego nie dojrzeli. Gdy chowałem się na wolskim podwórku to panowała zasada że jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Gdy ktoś odstawał i nie że ułomny bo był szanowany ale jak ktoś był wredny albo kapuś czy wywyższał się to był eliminowany z grupy. Tak państwa Europy Zach powinny postępować z islamistami. Deportować nawet tych którzy mieszkają u nich od pokoleń bo to też wylęgarnia terrorystów. Jak tego nie zrobią to będzie tak jak powiedziała premier Szydło - wciąż będziecie opłakiwać swoje dzieci.
        • al-szamanka Re: I Turyn... 05.06.17, 14:03
          m.maska napisała:

> A po kolejnym zamachu policja z rozbrajajaca szczeroscia przyznaje, ze miala te
          > go czy tamtego zamachowca pod obserwacja - i co ma z tego wynikac? jesli nawet
          > jest cien podejrzenia to powinni ich pakowac z calym przychowkiem, rodzicami, c
          > iotkami, wujkami i odsylac skad przyszli.

No i zakaz wjazdu do Europy dla calego klanu do siodmego pokolenia przynjmniej.
      • rena-ta49 Re: I Turyn... 05.06.17, 14:33
        Oto współczesna Europa zachodnia. Życie w strachu, terror, wybuchy paniki.
        Jeśli nawet lewacy zauważają co się dzieje,to daje do myślenia.
        Norweska pisarka rozważa przeprowadzkę do Polski lub Węgier:

"Zawsze uważałam się za osobę lewicową, troszczącą się o dzieci, środowisko, kobiety, ludzkość. A tutaj okazało się, że lewicowe osoby nie interesują się losem kobiet i dzieci muzułmańskich w Norwegii. Kompletnie nic ich to nie obchodzi. No i tak zaczęłam się odsuwać od lewicy…
        — przekonuje Storhaug.
        Pisałam tę książkę z ciężkim sercem. Opisałam tyle konkretnych przypadków bezczynności polityków, tyle przypadków działań radykalnego islamu, że nie widzę światła w tunelu. Francja już nie ma odwrotu. Jeśli wybory prezydenckie muszą się odbywać pod osłoną stanu wyjątkowego, to co to oznacza dla demokracji? (…) Nasz parlament powinien przestać zmuszać nas, obywateli, do płacenia naszych podatków na radykalne meczety. Te meczety dostają w Norwegii dotacje, zależne od liczby wiernych, tak jak dotowane są malutkie, całkowicie pokojowe kościoły protestanckie. Im więcej mają wiernych, tym większe dotacje. To musi się skończyć
        — czytamy."
        wpolityce.pl/swiat/342884-daje-do-myslenia-norweska-pisarka-postepuje-islamizacja-zastanawiam-sie-nad-wyprowadzka-do-polski-albo-na-wegry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka