a74-7 07.01.18, 23:27 na dobranoc swiatelka z Medelin tinyurl.com/ycef7oq5 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 10:42 Ach, to pewnie dlatego tak dobrze spalam... bo mnie światełka kołysały. I tak mi się coś wydaje, że jedno nawet cichutko podśpiewywało Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 13:33 a74-7 napisał: > nudzilo...pardon, nucilo... I wyobraź sobie na melodię "Nad pięknym modrym Dunajem". Odpowiedz Link
a74-7 Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 14:12 nie mylic z piknym, mondrym dunajcem ...;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 15:19 a74-7 napisał: > nie mylic z piknym, mondrym dunajcem ...;-D no nieeeeee Odpowiedz Link
m.maska Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 15:22 a74-7 napisał: > nie mylic z piknym, mondrym dunajcem ...;-D Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 17:42 Piękne. W Warszawie Trakt Królewski i Starówka też ładnie przyozdobione kolorowymi iluminacjami. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 18:16 To oczywiste ale jestem obiektywny i powiem że to co udostępniłaś bije to co w Warszawie o kilka długości. Co najmniej Odpowiedz Link
a74-7 Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 18:32 Te zdjecia pochodza z netu oczywista.Mam tam dobra kolezanke ,patriotka,bardzo kocha swoj kraj. Zawsze opowiadala mi z duma o ich swiatecznych swiatlach,cale miasto bierze udzial w celebracji. To taki ich swiateczny kicz, z ktorego sa dumni , wychodza calymi rodzinami podziwiac i wspolnie cieszyc sie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 19:31 I tak powinno być wszędzie. Duma z własnego kraju szacunek dla tradycji i przodków i nie s....e we własne gniazdo. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 19:55 To powiedz tym, ktorzy uwazaja ,ze wszyscy Polacy(poza nimi ofkors) sa oglupieni fizycznie i mentalnie przez kato- bolszewizm Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 20:06 Szkoda gadać i szkoda słów nima nima jak miasto Lwów nie raz i nie dwa przekonałem się że przekonywanie zaślepionych np co do tego że Polski nikt z Europy nie wyprowadzi bo niby jak - wykroi i przeniesie mega dźwigiem na księżyc ? wiedzą swoje że PiS wyprowadza nas z Europy że wprowadza dyktaturę i faszyzm że już nas nie lubią /bo nie mogą nas doić jak dawniej/ i bij zabij a zdania nie zmienią. Odpowiedz Link
m.maska Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 20:44 Dlatego nie warto z takimi w ogole prowadzic dyskusji, zreszta nie maja oni tak naprawde nic do powiedzenia... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Niech Was kolysza 08.01.18, 20:58 a74-7 napisał: > Te zdjecia pochodza z netu oczywista.Mam tam dobra kolezanke ,patriotka,bardz > o kocha swoj kraj. Zawsze opowiadala mi z duma o ich swiatecznych swiatlach,ca > le miasto bierze udzial w celebracji. > To taki ich swiateczny kicz, z ktorego sa dumni , wychodza calymi rodzinami pod > ziwiac i wspolnie cieszyc sie. I pieknie, ze ciesza sie swiatecznym kiczem - napewno nikogo tym nie krzywdza Odpowiedz Link