Dodaj do ulubionych

sralino...

22.02.18, 22:10
...po raz tysiac piecsetny szescdziesiaty osmy piszesz, po co wspominac? no to odpierdolcie sie od nas... czy dobrze pamietam, ze to ty sralino zadalas sobie tyle trudu zeby fotografowac ekran z gownem zeby je umiescic na forum? to co toba kierowalo? zolc czy jad? o wlasnych doswiadczeniach piszesz hipokrytko?
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: sralino... 22.02.18, 22:35
      ...a twoj kumpel razem z twoim mezusiem niech pisza donosy, "ze takie scierwa istnieja"... maja juz wprawe... tacy porzadni ludzie - jezyk troche jakby wyszli wlasnie z szamba, no ale obetra geby i nikt nie zauwazy, tylko niech sie z daleka trzymaja, bo fetor mimo wszystko roztaczaja - dobrze zescie to szambo zamkneli, kazdy kto tam wchodzi to juz wylacznie na wlasne zyczenie.
      A ty zamiast wypisywac po raz tysiac piecsetny szescdziesiaty dziewiaty "po co wspominac" idz na stronke mezusia i wypisz mu kolejna ladna laurke o wielkosci, o stentach, o tym jaki on poeta...
      • m.maska Re: sralino... 22.02.18, 22:37
        ...skoro osobiscie odstrzelic nie moze, niech pisze donosy... niech pisze na Pierdyczow...
      • al-szamanka Re: sralino... 22.02.18, 23:10
        m.maska napisała:

> A ty zamiast wypisywac po raz tysiac piecsetny szescdziesiaty dziewiaty "po co
        > wspominac" idz na stronke mezusia i wypisz mu kolejna ladna laurke o wielkosci,
        > o stentach, o tym jaki on poeta...

Może też usprawiedliwić złodziejstwo pisząc, że był w takiej sytuacji, że nie miał głowy do pisania i po prostu musiał ukraść... biedaczek.
        Ale za to tak pięknie współpracował z rencami co potrafią wyleczyć Downa i faceta, którego rytm serca był już właściwie linią prostą, a po doładowaniu rencami stan jego zdrowia poprawił się od razu o 600%
        • al-szamanka Re: sralino... 23.02.18, 10:37
          Wolny dzień, wiec sobie wybywam zaczerpnąć świeżego powietrza, bo tym, co zawiewa zza płota można się udusić wink
          • m.maska Re: sralino... 23.02.18, 12:17
            Nuuuda to...wkrotce sorelina bedzie miala okragle dwa tysiace...
            Tez ide sobie... niech dalej nurkuja w szambie jakie sobie zbudowali.
    • m.maska Re: sralino... 23.02.18, 21:09
      Noooooooooo wsciekniety slupku... wprawdzie z opoznieniem bo dopiero dzisiaj mi doniesiono, wiec odpowiem... skoro twierdzisz, ze dziecko se wychowales na swoja modle w uczciwosci i poszanowaniu cudzej wlasnosci to ja mam nadzieje, ze jednak nie... bo o twoim poszanowaniu cudzej wlasnosci pisze Panaceum 8/9 2014... tam opisano dokladnie jakimi normami moralnymi i etycznymi kierujesz sie ty...
      A jesli chodzi o moje dziecko, to wiesz co mi mozesz? mozesz mnie cmoknac w bucik, g... wiesz i g... sie dowiesz a jak cus se wymyslisz to pewnie na modle donosow do jakiegos wydawnictwa czy pisania komentarzy w jakims hotelu a o tym hotelu to pewnie pisales zeby sie pochwalic, ze stac ciebie na hotel - nie ograniczaj sie, a fantazjom twoim nie bedzie konca... faktem jest artykul w Panaceum, faktem jest, ze sam se laurke napisales i wyznales "szczerze" zes sam sobie lekarzem i zes se stenty zaordynowal - i temu zaprzeczyc sie nie da... w artykule stoi jak byk "PLAGIAT" - uczciwosci dziecko uczyles? mam nadzieje, ze jednak nie, ze na czas sorelina zadbala o to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka