al-szamanka Re: poprzytulajmy się 07.09.22, 20:11 Mam w pracy takiego Klienta-przytulacza, lepi się do wszystkich, ale najbardziej do mnie - zawsze odbieram to jako wyjatkowo potezny prezent od Losu. Odpowiedz Link
a74-7 Re: poprzytulajmy się 08.09.22, 14:43 Taaa, w obliczu kryzysu energii jedena z gadajacych glow stwierdzila ze w przypadku niedogrzania chalupki mozna przytulic sie do swego peta ( znaczy sie pieska czy kotka ) . Do drzewa tez mozna , jak sama wiesz .... Odpowiedz Link
a74-7 Re: poprzytulajmy się 08.09.22, 14:53 Ja bym teraz najchetniej przytulila Krolowa , zawsze lubilam ja i jej niezlomny charakter. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: poprzytulajmy się 08.09.22, 20:58 a74-7 napisał: > Ja bym teraz najchetniej przytulila Krolowa , zawsze lubilam ja i jej niezlomny > charakter. nie dziwi mnie to Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: poprzytulajmy się 09.09.22, 20:02 Amerykańska psychoterapeutka Virginia Satir uważała, że „by przeżyć, trzeba nam czterech uścisków dziennie. By zachować zdrowie, trzeba ośmiu. By się rozwijać – dwunastu”. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: poprzytulajmy się 09.09.22, 20:47 rena-ta49 napisała: > Amerykańska psychoterapeutka Virginia Satir uważała, że „by przeżyć, trzeba nam > czterech uścisków dziennie. By zachować zdrowie, trzeba ośmiu. By się rozwijać > – dwunastu”. Podoba mi sie... tak po prostu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: poprzytulajmy się 19.09.22, 16:03 A ja mam teraz mieciutka przytulanke w postaci kota trojga imion Kiciulka Bronislawa Klemensa. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: poprzytulajmy się 19.09.22, 17:44 Do pigwy tez sie przytulalam jeszcze podczas wiosennego pobytu - pewnie dlatego ladnie obrodzila, owoce z dnia na dzien coraz wieksze. Odpowiedz Link
a74-7 Re: poprzytulajmy się 19.09.22, 19:47 Dorodne pigwy na drzewku ,nalewke czy dzem - pewnie zmajstrujesz ?Warto bylo sie przytulac A Kiciulek B Klemcio wart przytulenia. Koty maja dobre vibes Odpowiedz Link