Dodaj do ulubionych

Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE

13.01.13, 11:43

Szanowni Państwo,
Bardzo Was proszę o podpowiedź czy polecenie w sprawie dobrego adwokata karnisty. Sprawa dotyczy oskarżenia o pobicie. Zależy mi na tym, żeby nie był to ktoś kto "zedrze ostatnią koszulę". Najlepiej kogoś mądrego, obrotnego i młodego. Niestety prawnik "starej daty" z którym rozmawialiśmy jest z tych, którym nie za bardzo chce się. Proszę serdecznie o namiary na priv na kogoś dobrego, bo sprawa jest trudna. Bardzo, bardzo będę wdzięczna.
agunia888@vp.pl
Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • piotr_57 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 13.01.13, 13:53
      agunia8888 napisała:

>
      > Szanowni Państwo,
      > Bardzo Was proszę o podpowiedź czy polecenie w sprawie dobrego adwokata karnist
      > y. Sprawa dotyczy oskarżenia o pobicie. Zależy mi na tym, żeby nie był to ktoś
      > kto "zedrze ostatnią koszulę". Najlepiej kogoś mądrego, obrotnego i młodego. Ni
      > estety prawnik "starej daty" z którym rozmawialiśmy jest z tych, którym nie za
      > bardzo chce się. Proszę serdecznie o namiary na priv na kogoś dobrego, bo spraw
      > a jest trudna. Bardzo, bardzo będę wdzięczna.
      > agunia888@vp.pl
      > Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
      > Agnieszka

Jeżeli z Warszawy to chętnie Ci podam. Człowiek nie jest tani, ale niesłychanie skuteczny. Każdą złotówka (którą mu zapłacisz) na pewno Ci się opłaci.
      • cox1986 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 23.01.13, 19:52
        Witaj
        Także poszukuję dobrego karnisty z Warszawy , na kogo się zdecydowałaś ?
        • evula27 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.03.13, 16:17
          ja korzystałam z kancelarii na Młynarskiej,gość pracował kilka lat w sądzie i to w wydziale karnym więc ma pojęcie.Adam Zaborski a kontakt masz na www.adwokat-zaborski.pl,najlepiej dzwonić bo zalatany gość.
    • chamskityp Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 06.02.13, 09:19
      Nie wiem czy zna pan forum prawne e-prawnik.pl ale może warto było by tam sprawdzić możliwość pomocy prawnej. Poza forum mają porady online e-prawnik.pl/zamow-opinie/
      korzystałem ale przy rozprawie w sadzie pracy, co nie oznacza że w sprawie karnej nie będą w stanie pomóc.
    • anyuta5 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 29.05.14, 16:58
      jeąeli adwokat do spraw karnych łódź czy warszawa to tylko mecenas Maciej Krakowiński. Był czas kiedy go pokazywały wszystkie telewizje w Polsce. My się nie zawiedliśmy wyciagnał mojego męza z grubej sprawy karnej gospodarczej. Jest z Łodzi ale nam prowadził sprawe w wawie.
      • kowalad Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 10.06.14, 12:44
        ja mogę polecić adwokat Annę Rurarz z Warszawy, bardzo dobra karnistka - nie raz wyciągnęła mnie z kłopotów
        • kowalad Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 10.06.14, 12:45
          jakby ktoś chciał to znalazłem jej stronę www.annarurarz.com
    • p.nowak21 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 18.08.14, 00:14
      Po raz pierwszy skorzystałem z forum i rzeczywiście się nie zawiodłem. Więc szczerze mogę polecić dalej jeśli ktoś szuka dobrego adwokata, głównie karnisty. Ktoś wcześniej polecał mec. Adama Zaborskiego i skorzystałem z tej opinii. Nie zawiodłem się. Rzetelne podejście do tematu, profesjonalizm i uczciwość. Sprawa była bardzo poważna, ale dzięki niemu wszystko zakończyło się pozytywnie. Duży szacunek. Jeśli ktoś chce namiary to są na jego stronie: kancelaria.zaborski@op.pl
      • czenio78 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 19.08.14, 11:02
        A ja polecam Kancelarię Adwokacką Michała Krawczyka. Po tym jak prowadził moją sprawę widać, że jest to osoba z dużym doświadczeniem zawodowym. Po pierwszej rozmowie już wiedział jak poprowadzić całą sprawę i porozmawiać ze mną o możliwościach jej pozytywnego zakończenia. Ogólnie polecam i dziękuję za pomoc. Gdyby ktoś potrzebował namiary, podaje adres strony www.kancelariakp.com.
        • mariusz.kotowicz.gmail.com21 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 16.09.14, 00:34
          najlepszy adwokat dla popełniających przestepstwa drogowe....miałem przejebana sytuację...on mnie z tego wybronił... 0,88 promila i mam tylko rok i grzywnę...sam w to nie wierze...dziękuję panie Adamie
          • mk.21 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 23.01.15, 12:49
            ja miałem 1,9 promila alkoholu we krwi jak złapała mnie policja. Bardzo dużo i groził mi 2 letni zakaz prowadzenia pojazdów co było minimum w tej sytuacji i taki w sumie był pierwszy zaoczny wyrok sądu. Ważny jest jednak dobry adwokat, który wie jak wykorzystać wszystkie okoliczności, żeby w sądzie dobrze poprowadzić tak trudną sprawę. Ostateczny wyrok to 1 rok prowadzenia pojazdów i grzywna, na co sam dawałem sobie może 5% szans. Pomógł mi adwokat Adam Zaborski, on jako jedyny z kilku z jakimi rozmawiałem widział na to szansę. Od początku do końca wiedziałem, że jestem w dobrych rękach
      • nawyk6 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.11.14, 17:06
        Miałem przyjemność współpracować z Mecenas Katarzyną Słapczyńską, kiedy zostałem niesłusznie oskarżony o napaść. O ile mieszanie się z sądami i prawem karnym nie należą do przyjemności o tyle praca z Panią Katarzyną była prawdziwą przyjemnością. To bardzo sympatyczna kobieta podchodząca do sprawy profesjonalnie. Ostatecznie zarzuty zostały wycofane
    • takasobieja88 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 30.11.14, 00:17
      No faktycznie, teraz trudno o takiego dobrego prawnika, Zdarzają się tacy, którzy patrzą tylko na to, by zarobić i to nie ważne jak, liczą się tylko pieniądze. No ale jeśli się dobrze poszuka, to zawsze kogoś można znaleźć. Takim dobrym prawnikiem, obrotnym, zaangażowanym i empatycznym jest Wawrzyniec Chróścielewski. W internecie jest o nim mnóstwo pozytywnych opinii, a co ważne wiele razy jest wspominane, że dla niego najważniejszy jest klient i angażuje się w każdą prowadzoną sprawę.
    • paweljanik73 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 17.09.15, 01:40
      z Warszawy adwokat Joanna Łapińska, prowadzi sprawy karne
    • niewinny453 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 10.10.15, 20:18
      Świetnym karnistą jest adwokat Łukasz Buczko.Wiem, że bieże trudne i grube sprawy. Moją prowadził i wygrał. Widziałem go też kilka razy w telewizji. Mocny gość. Telefon do niego: 505828413
    • piter2103 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 06.03.16, 10:29
      Ci internauci : to glownie adwokaci o slabym locie i sami sie tu promuja. Bo tanio i jakis odsetek wpadnie w sidla
    • pawel_1995 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 30.11.16, 02:54
      Ja mogę polecić kancelarie specjalizującą się w prawie karnym www.prawaskazanego.pl/. Bardzo fachowa pomoc prawna, a Panowie adwokaci tworzący tą kancelarię posiadają dużo doświadczenia i świetne przygotowanie merytoryczne, do spraw z tematyki prawa karnego.
    • purcelik Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 17.01.18, 09:34
      Jeżeli jesteś ze Szczecina polecam robertmajchrzak.pl/
    • adamwwitke Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.02.18, 13:46
      Zapraszam do wyboru prawnika na portalu mojekspert.pl

Tylko sprawdzeni specjaliści... z całej polski. Co najważniejsze korzystanie z portalu zarówno dla klientów jak i prawników jest bezpłatne.

zapraszam
      • evagrodz Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 11.05.18, 19:48
        Adwokat Żaneta Lewańska z Warszawy, polecam z czystym sercem
        • kinga82 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 22.02.19, 14:45
          Ja bardzo polecam usługi mecenasa Marka Kocewiaka (Kocewiak Szal i Partnerzy - 604 701 235 ). p. Marek jest bardzo rzetelny i Kancelaria ma bardzo przystępne ceny- są rzetelni, maja doświadczenie, jednym słowem super kancelaria, kameralna, miesci się na Pradze, bardzo pomocni, konkretni ludzie i co najważniejsze przystępni cenowo mimo Warszawy, widać, że patrzą na człowieka i z pasją wykonują swój zawód. Gorąco polecam
    • marta7605 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 27.06.19, 15:46
      Jeżeli chodzi o Łódź i okolice to bardzo dobry adwokat wart polecenia to mecenas Jarosław Szkudlarek i może warto z nim pogadać wiem że nie odmawia ciekawych i trudnych spraw i działa w całej Polsce mojego znajomego wybronił w Kłodzku z ciężkiego wypadku i w Sądzie był osobiście
    • riftin Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 17.06.22, 11:33
      Spotkaj się z www.medyk-barcice.pl/polecany-adwokat-w-niemczech/ specjalista wybitny.
    • edp Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 13.11.22, 02:27
      Potrzebujesz pomocy prawnej?

Jesteśmy profesjonalnym doradztwem prawnym online, na ternie całego kraju dla klientów indywidualnych. Specjalizujemy się w różnych gałęziach prawa i wiemy jak Ci pomóc.

Specjalizujemy się w szczególności:
      • przygotowywaniem opinii prawnych, na podstawie opisanych przez Państwa problemów i zadanych pytań,
      • przygotowywaniem wzorów pism procesowych,
      • sporządzaniem pism procesowych m.in. pozwów, odpowiedzi na pozwy, apelacje itd.,
      • oferujemy także indywidualną pomoc prawnika do sprawy.

Zachęcamy do kontaktu poprzez:
      www.edoradztwoprawne.pl
      e-mail: kontakt@edoradztwoprawne.pl

telefon: 22 247 28 55
      WhatsApp: 22 247 28 55
      www.facebook.com/edoradztwoprawne

Jesteśmy dostępni dla Państwa codziennie w godzinach od 8:00 do 24:00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka