Dodaj do ulubionych

Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE

13.01.13, 11:43

Szanowni Państwo,
Bardzo Was proszę o podpowiedź czy polecenie w sprawie dobrego adwokata karnisty. Sprawa dotyczy oskarżenia o pobicie. Zależy mi na tym, żeby nie był to ktoś kto "zedrze ostatnią koszulę". Najlepiej kogoś mądrego, obrotnego i młodego. Niestety prawnik "starej daty" z którym rozmawialiśmy jest z tych, którym nie za bardzo chce się. Proszę serdecznie o namiary na priv na kogoś dobrego, bo sprawa jest trudna. Bardzo, bardzo będę wdzięczna.
agunia888@vp.pl
Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • piotr_57 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 13.01.13, 13:53
      agunia8888 napisała:

>
      > Szanowni Państwo,
      > Bardzo Was proszę o podpowiedź czy polecenie w sprawie dobrego adwokata karnist
      > y. Sprawa dotyczy oskarżenia o pobicie. Zależy mi na tym, żeby nie był to ktoś
      > kto "zedrze ostatnią koszulę". Najlepiej kogoś mądrego, obrotnego i młodego. Ni
      > estety prawnik "starej daty" z którym rozmawialiśmy jest z tych, którym nie za
      > bardzo chce się. Proszę serdecznie o namiary na priv na kogoś dobrego, bo spraw
      > a jest trudna. Bardzo, bardzo będę wdzięczna.
      > agunia888@vp.pl
      > Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
      > Agnieszka

Jeżeli z Warszawy to chętnie Ci podam. Człowiek nie jest tani, ale niesłychanie skuteczny. Każdą złotówka (którą mu zapłacisz) na pewno Ci się opłaci.
      • cox1986 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 23.01.13, 19:52
        Witaj
        Także poszukuję dobrego karnisty z Warszawy , na kogo się zdecydowałaś ?
        • evula27 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.03.13, 16:17
          ja korzystałam z kancelarii na Młynarskiej,gość pracował kilka lat w sądzie i to w wydziale karnym więc ma pojęcie.Adam Zaborski a kontakt masz na www.adwokat-zaborski.pl,najlepiej dzwonić bo zalatany gość.
    • chamskityp Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 06.02.13, 09:19
      Nie wiem czy zna pan forum prawne e-prawnik.pl ale może warto było by tam sprawdzić możliwość pomocy prawnej. Poza forum mają porady online e-prawnik.pl/zamow-opinie/
      korzystałem ale przy rozprawie w sadzie pracy, co nie oznacza że w sprawie karnej nie będą w stanie pomóc.
    • anyuta5 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 29.05.14, 16:58
      jeąeli adwokat do spraw karnych łódź czy warszawa to tylko mecenas Maciej Krakowiński. Był czas kiedy go pokazywały wszystkie telewizje w Polsce. My się nie zawiedliśmy wyciagnał mojego męza z grubej sprawy karnej gospodarczej. Jest z Łodzi ale nam prowadził sprawe w wawie.
      • kowalad Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 10.06.14, 12:44
        ja mogę polecić adwokat Annę Rurarz z Warszawy, bardzo dobra karnistka - nie raz wyciągnęła mnie z kłopotów
        • kowalad Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 10.06.14, 12:45
          jakby ktoś chciał to znalazłem jej stronę www.annarurarz.com
    • p.nowak21 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 18.08.14, 00:14
      Po raz pierwszy skorzystałem z forum i rzeczywiście się nie zawiodłem. Więc szczerze mogę polecić dalej jeśli ktoś szuka dobrego adwokata, głównie karnisty. Ktoś wcześniej polecał mec. Adama Zaborskiego i skorzystałem z tej opinii. Nie zawiodłem się. Rzetelne podejście do tematu, profesjonalizm i uczciwość. Sprawa była bardzo poważna, ale dzięki niemu wszystko zakończyło się pozytywnie. Duży szacunek. Jeśli ktoś chce namiary to są na jego stronie: kancelaria.zaborski@op.pl
      • czenio78 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 19.08.14, 11:02
        A ja polecam Kancelarię Adwokacką Michała Krawczyka. Po tym jak prowadził moją sprawę widać, że jest to osoba z dużym doświadczeniem zawodowym. Po pierwszej rozmowie już wiedział jak poprowadzić całą sprawę i porozmawiać ze mną o możliwościach jej pozytywnego zakończenia. Ogólnie polecam i dziękuję za pomoc. Gdyby ktoś potrzebował namiary, podaje adres strony www.kancelariakp.com.
        • mariusz.kotowicz.gmail.com21 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 16.09.14, 00:34
          najlepszy adwokat dla popełniających przestepstwa drogowe....miałem przejebana sytuację...on mnie z tego wybronił... 0,88 promila i mam tylko rok i grzywnę...sam w to nie wierze...dziękuję panie Adamie
          • mk.21 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 23.01.15, 12:49
            ja miałem 1,9 promila alkoholu we krwi jak złapała mnie policja. Bardzo dużo i groził mi 2 letni zakaz prowadzenia pojazdów co było minimum w tej sytuacji i taki w sumie był pierwszy zaoczny wyrok sądu. Ważny jest jednak dobry adwokat, który wie jak wykorzystać wszystkie okoliczności, żeby w sądzie dobrze poprowadzić tak trudną sprawę. Ostateczny wyrok to 1 rok prowadzenia pojazdów i grzywna, na co sam dawałem sobie może 5% szans. Pomógł mi adwokat Adam Zaborski, on jako jedyny z kilku z jakimi rozmawiałem widział na to szansę. Od początku do końca wiedziałem, że jestem w dobrych rękach
      • nawyk6 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.11.14, 17:06
        Miałem przyjemność współpracować z Mecenas Katarzyną Słapczyńską, kiedy zostałem niesłusznie oskarżony o napaść. O ile mieszanie się z sądami i prawem karnym nie należą do przyjemności o tyle praca z Panią Katarzyną była prawdziwą przyjemnością. To bardzo sympatyczna kobieta podchodząca do sprawy profesjonalnie. Ostatecznie zarzuty zostały wycofane
    • takasobieja88 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 30.11.14, 00:17
      No faktycznie, teraz trudno o takiego dobrego prawnika, Zdarzają się tacy, którzy patrzą tylko na to, by zarobić i to nie ważne jak, liczą się tylko pieniądze. No ale jeśli się dobrze poszuka, to zawsze kogoś można znaleźć. Takim dobrym prawnikiem, obrotnym, zaangażowanym i empatycznym jest Wawrzyniec Chróścielewski. W internecie jest o nim mnóstwo pozytywnych opinii, a co ważne wiele razy jest wspominane, że dla niego najważniejszy jest klient i angażuje się w każdą prowadzoną sprawę.
    • paweljanik73 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 17.09.15, 01:40
      z Warszawy adwokat Joanna Łapińska, prowadzi sprawy karne
    • niewinny453 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 10.10.15, 20:18
      Świetnym karnistą jest adwokat Łukasz Buczko.Wiem, że bieże trudne i grube sprawy. Moją prowadził i wygrał. Widziałem go też kilka razy w telewizji. Mocny gość. Telefon do niego: 505828413
    • piter2103 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 06.03.16, 10:29
      Ci internauci : to glownie adwokaci o slabym locie i sami sie tu promuja. Bo tanio i jakis odsetek wpadnie w sidla
    • pawel_1995 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 30.11.16, 02:54
      Ja mogę polecić kancelarie specjalizującą się w prawie karnym www.prawaskazanego.pl/. Bardzo fachowa pomoc prawna, a Panowie adwokaci tworzący tą kancelarię posiadają dużo doświadczenia i świetne przygotowanie merytoryczne, do spraw z tematyki prawa karnego.
    • purcelik Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 17.01.18, 09:34
      Jeżeli jesteś ze Szczecina polecam robertmajchrzak.pl/
    • adamwwitke Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.02.18, 13:46
      Zapraszam do wyboru prawnika na portalu mojekspert.pl

Tylko sprawdzeni specjaliści... z całej polski. Co najważniejsze korzystanie z portalu zarówno dla klientów jak i prawników jest bezpłatne.

zapraszam
      • evagrodz Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 11.05.18, 19:48
        Adwokat Żaneta Lewańska z Warszawy, polecam z czystym sercem
        • kinga82 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 22.02.19, 14:45
          Ja bardzo polecam usługi mecenasa Marka Kocewiaka (Kocewiak Szal i Partnerzy - 604 701 235 ). p. Marek jest bardzo rzetelny i Kancelaria ma bardzo przystępne ceny- są rzetelni, maja doświadczenie, jednym słowem super kancelaria, kameralna, miesci się na Pradze, bardzo pomocni, konkretni ludzie i co najważniejsze przystępni cenowo mimo Warszawy, widać, że patrzą na człowieka i z pasją wykonują swój zawód. Gorąco polecam
    • marta7605 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 27.06.19, 15:46
      Jeżeli chodzi o Łódź i okolice to bardzo dobry adwokat wart polecenia to mecenas Jarosław Szkudlarek i może warto z nim pogadać wiem że nie odmawia ciekawych i trudnych spraw i działa w całej Polsce mojego znajomego wybronił w Kłodzku z ciężkiego wypadku i w Sądzie był osobiście
      • gethome Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 22.05.24, 11:01
        Z Łodzi potwierdzam jest dobry, polecam tu jest jego aktualny adres prawonet.pl/profesjonalista/adwokat-jaroslaw-szkudlarek
    • edp Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 13.11.22, 02:27
      Potrzebujesz pomocy prawnej?

Jesteśmy profesjonalnym doradztwem prawnym online, na ternie całego kraju dla klientów indywidualnych. Specjalizujemy się w różnych gałęziach prawa i wiemy jak Ci pomóc.

Specjalizujemy się w szczególności:
      • przygotowywaniem opinii prawnych, na podstawie opisanych przez Państwa problemów i zadanych pytań,
      • przygotowywaniem wzorów pism procesowych,
      • sporządzaniem pism procesowych m.in. pozwów, odpowiedzi na pozwy, apelacje itd.,
      • oferujemy także indywidualną pomoc prawnika do sprawy.

Zachęcamy do kontaktu poprzez:
      www.edoradztwoprawne.pl
      e-mail: kontakt@edoradztwoprawne.pl

telefon: 22 247 28 55
      WhatsApp: 22 247 28 55
      www.facebook.com/edoradztwoprawne

Jesteśmy dostępni dla Państwa codziennie w godzinach od 8:00 do 24:00.
    • justysianna Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 05.04.24, 13:50
      Ja z mojej strony byłam zadowolona z kancelarii którą prowadzi pan adwokat Chróścielewski. Wszystko perfekt pod linijkę w trakcie sprawy i sukces pierwsza klasa.
    • justysianna Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 09.04.24, 11:54
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pana Mecenasa Wawrzyńca Chróścielewskiego. Wymarzony mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Ja kontaktowałam się z nim pod numerem 666 609 065.
    • mankazloto Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 20.05.24, 11:27
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Tu sobie zobaczcie:
      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.
    • badigo1 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 17.06.24, 14:40
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę karną-uniewinnienie od wszystkich zarzutôw!!!!!
      Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze www.skuteczny-adwokat.com/prawo-karne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • 2op.plpiotrzalewski85 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.06.24, 22:07
      Jeśli karnista to tylko Mec Zaborski Adam z Kancelarii przy ul. Kłobuckiej 8b, przy Areszcie na Służewcu. Jest mega łebski. Zawsze znajdzie wyjście z sytuacji nawet awaryjnej. Jest uczciwy i nie zdziera jak inni. Przy nim człowiek czuje się bezpieczny i zaopiekowany. Zawsze służy radą, nie unika kontaktu. Wybronił mnie z niezłych tarapatów choc zarzut miałem grupy zorganizwanej. mega Adwokat.
    • katarzynamereck Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 28.08.24, 13:57
      adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pana podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :)
      Tu Panią Mecenas zobaczyłam www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
      A tu osobisty nr telefonu to +48 666 609 065
    • matylda1990_1 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 27.11.24, 11:28
      Mogę polecic adwokata Chróścielewskiego
    • pepi234 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 13.01.25, 13:11
      Adwokat Wawrzyniec Chróscielewski - POLECAM - 100 % sukces w mojej sprawie!
      Ma 1 miejsce wśród adwokatów od spraw karnych.
      www.skuteczny-adwokat.com/prawo-karne/
      Widać, że siedzi w tych sprawach od kilkunastu lat, non stop się dokształca, zna każdy kruczek prawny. Sądy się z Nim liczą, szanują. Człowiek czuje się pewnie przy Panu Mecenasie, bo walczy o klienta jak o siebie. Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 zapiszcie sobie.
    • palinkaa9 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 22.05.25, 16:03
      Z całym przekonaniem polecam adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego. Prowadził moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, pełnym profesjonalizmem i determinacją. Był zawsze świetnie przygotowany, konkretny i spokojny – co w trudnych momentach dawało mi ogromne poczucie bezpieczeństwa. Widać, że naprawdę zależało mu na wygranej i sprawiedliwości. Dzięki niemu sprawa zakończyła się sukcesem, a ja mogę wreszcie odetchnąć. Pan Mecenas to nie tylko doskonały prawnik, ale też człowiek, który potrafi słuchać i wspierać. Dziękuję z całego serca i polecam każdemu, kto szuka skutecznego adwokata z klasą!
    • maria_ski39 Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 04.11.25, 16:04
      Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna.
      W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat.
      Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna.
      Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne.
      Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność.
      Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów.
      Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać.
      Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam.
      Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • asiamala Re: Adwokat karnista pilnie poszukiwany - PILNE 09.04.26, 13:33
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka