Dodaj do ulubionych

MEDIA PUBLICZNE

20.12.23, 11:13
Gratulacje dla wyborcow Koalicji 13 Grudnia - to sie jeszcze na was zemsci, bedziecie mieli zamordyzm w pelnym wymiarze.
Stan wojenny sie klania - to wiele wyjasnia. Wsrod Polakow jest wielu, ktorzy tesknia za niewolnictwem.
Jesli jeszcze przed 15 pazdziernika br. myslalam o powrocie do Polski, to rzady dyktatury, ktore wlasnie sie rozpoczynaja pokazaly mi, ze takiej alternatywy juz miec nie bede.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 11:21
      W Europie polityk, ktory odwazylby sie powiedziec do dziennikarza, ze wg niego on nie jest dziennikarzem(vide Tusk), moglby sie juz raz na zawsze wycofac z polityki, ale to nie w Polsce, gdzie guru Tusk moze sobie pozwalac na takie odzywki.
      A kim on jest zeby oceniac wiedze innych i ich znajomosc tematu? niby ponoc sam skonczyl historie, ale jak ja skonczyl, skoro jego wiedza jest zadna? kto mu dal prawo do oceny innych? ano kilka milionow Polakow, ktorzy zaglosowali na Koalicje Obywatelska i jeszcze kilka milionow ktore zaglosowaly na pajaca Holownie.... uuuuups, jeszcze mozna tak pisac, chociaz za chwile kto wie.
      Jeszcze kilka dni bede w Polsce wiec musze sie pilnowac - bo byc moze switem bladym zapuka tu ktos niespodziewanie do drzwi.
      • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 14:00
        Pamietacie te gawiedz draca pyski "KONSTYTUCJA" - no to teraz wiecie gdzie oni maja Konstytucje.
        • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 19:15
          m.maska napisała:

> Pamietacie te gawiedz draca pyski "KONSTYTUCJA" - no to teraz wiecie gdzie oni
          > maja Konstytucje.
          >

Oni ja zawsze mieli w d...e, ale jak to europejsko wygladalo, gdy o niej wyli.
      • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 19:13
        m.maska napisała:

> W Europie polityk, ktory odwazylby sie powiedziec do dziennikarza, ze wg niego
        > on nie jest dziennikarzem(vide Tusk), moglby sie juz raz na zawsze wycofac z po
        > lityki, ale to nie w Polsce, gdzie guru Tusk moze sobie pozwalac na takie odzyw
        > ki.

Pokazal sieTusk jak najgorsza dziczyzna, zeszwabiona, prymitywna kukla. Wg niego ludzie na zachodzie sie usmiechaja, on swoim zachowaniem powoduje, ze nikt w Polsce nie ma podstaw do usmiechania sie.
    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 14:40
      To co dzieje sie obecnie w TVP swiadczy wylacznie o tym, ze Tusk to maly zakompleksiony czlowieczek, ktory narobil w latach 2007-2015 wiele gnoju i to nie powinno wyjsc na jaw. Jesli teraz zaknebluja TVP po jakims czasie ta glupia mlodziez zapomni o tym co bylo a jeszcze przy odpowiedniej nagonce na PiS zrobi reszte... tylko to moze doprowadzic do wojny wewnetrznej podczas gdy ze bliska granica toczy sie pelnowymiarowa wojna.
      Bialorus, Korea Pln. - wzorcami dla Tuska.
      A co na to UE, Parlament Europejski, TSUE - to tak ma wygladac praworzadnosc?
      • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 17:20
        big_grinbig_grinbig_grin ale dostali amoku, 13 grudnia 1981 nie bylo Teleranka, 20 grudnia 2023 nie bylo Teleekspressu... jaruzele weszly do TVP.
        • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 17:22
          Znajomi z Niemiec dzwonia do mnie, ze nie ma TVP INFO, ja ogladam TV REPUBLIKA a ich odsylam do TV Trwam - tam tez mozna dowiedziec sie o tym na co cenzure polozyl nowy wspanialy rzad dyktatora Lukaszenki, ups.... nie Lukaszenki, a Tuska.
          • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 06:49
            m.maska napisała:

> Znajomi z Niemiec dzwonia do mnie, ze nie ma TVP INFO, ja ogladam TV REPUBLIKA
            > a ich odsylam do TV Trwam - tam tez mozna dowiedziec sie o tym na co cenzure po
            > lozyl nowy wspanialy rzad dyktatora Lukaszenki, ups.... nie Lukaszenki, a Tuska
            > .
            >

Do mnie wczoraj też znajomi i krewni dzwonili i pytali co się w Polsce dzieje ,czy Tusk wprowadził już stan wojenny,zablokował TVP na wszystkich kanałach.
            Tusk -Jaruzelski2.0!!
        • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 19:06
          m.maska napisała:

> big_grinbig_grinbig_grin ale dostali amoku, 13 grudnia 1981 nie bylo Teleranka, 20 grudnia 2023 n
          > ie bylo Teleekspressu... jaruzele weszly do TVP.
          >

Wyglada na to, ze jeszcze troche a stan wojenny bedzie ogloszony... bo Polska po tych wyborach coraz bardziej chybocze sie nad przepascia.
          • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 20:19
            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
            >
            > > big_grinbig_grinbig_grin ale dostali amoku, 13 grudnia 1981 nie bylo Teleranka, 20 grudnia
            > 2023 n
            > > ie bylo Teleekspressu... jaruzele weszly do TVP.
            > >
            >
            > Wyglada na to, ze jeszcze troche a stan wojenny bedzie ogloszony... bo Polska p
            > o tych wyborach coraz bardziej chybocze sie nad przepascia.
            >
            >

Warszawa 2023 = Berlin 1933
          • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 06:55
            Jeszcze troche i doczekamy się "bratniej pomocy" od kamratów zza Odry w ramach europejskiej walki o "praworządność i demokrację"? Teraz tylko się zastanawiam czy wcześniej przyjdzie ta "pomoc" od zachodniej strony czy wschodniej?
            Bo przecież "nasz człowiek w Warszawie " potrzebuje pomocy w przywracaniu demokracji.
            Dziś rano zablokowano Twitter? Ja nie odbieram.
            • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 07:29
              GRUDZIEŃ 1970
              GRUDZIEŃ 1981
              GRUDZIEŃ 2023
              Już pisałam,że Grudzień to tragiczny miesiąc w naszej historii!!
              • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 09:41
                Tak reagują zagraniczni dziennikarze na zamach stanu dokonany przez płk.Sienkiewicza :
                twitter.com/DavidEngels12/status/
                twitter.com/TVPWorld_com/status/1737543996778451405
                • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 18:34
                  Pod TVP na Woronicza płk. Sienkiewicz gromadzi duże siły policji,chcą doprowadzić do rozlewu krwi?
                  Bandyci nasłani przez Tuska i płk. Sieniewicza będą mieli krew Polaków na rękach!!
      • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 19:18
        m.maska napisała:

> To co dzieje sie obecnie w TVP swiadczy wylacznie o tym, ze Tusk to maly zakomp
        > leksiony czlowieczek, ktory narobil w latach 2007-2015 wiele gnoju i to nie pow
        > inno wyjsc na jaw. Jesli teraz zaknebluja TVP po jakims czasie ta glupia mlodzi
        > ez zapomni o tym co bylo a jeszcze przy odpowiedniej nagonce na PiS zrobi reszt
        > e... tylko to moze doprowadzic do wojny wewnetrznej podczas gdy ze bliska grani
        > ca toczy sie pelnowymiarowa wojna.
        > Bialorus, Korea Pln. - wzorcami dla Tuska.
        > A co na to UE, Parlament Europejski, TSUE - to tak ma wygladac praworzadnosc?
        >
        Unia nic na to. Tym debilom tam to pasuje, bo z tym dupolizem tuskowym szybciej zaprowadza dyktature.
    • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 20.12.23, 19:32
      m.maska napisała:

> Gratulacje dla wyborcow Koalicji 13 Grudnia - to sie jeszcze na was zemsci, bed
      > ziecie mieli zamordyzm w pelnym wymiarze.
      > Stan wojenny sie klania - to wiele wyjasnia. Wsrod Polakow jest wielu, ktorzy t
      > esknia za niewolnictwem.
      > Jesli jeszcze przed 15 pazdziernika br. myslalam o powrocie do Polski, to rzady
      > dyktatury, ktore wlasnie sie rozpoczynaja pokazaly mi, ze takiej alternatywy j
      > uz miec nie bede.

Do Austrii wyjechalam zupelnie przez przypadek, zostalam i czesto zalowalam, myslalam, ze moze wroce... teraz juz na pewno nie!
      To, co sie dzieje, to nieprawdopodobne zaprzeczenie demokracji.
      Gdyby cos takiego robil PiS podczas swoich rzadow byloby wycie na caly swiat, a teraz ta bolszewicka tluszcza, niczym stado bezmyslnych debili chichocze z ukontentowania, ze zrobiono to, co jeszcze dwa miesiace temu bylo nie do pomyslenia.
    • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 06:42
      Cenzura już nawet w necie ,spróbujcie otworzyć link który nawiązuje do światowych wiadomości ,który informuje o tym co wprowadziła DYKTATURA KOALICJI 13 GRUDNIA:
      twitter.com/acosta_re_nata

O jaciez krece...

Tuska za to urządzenie Białorusi w Polsce,
      to za chwile NATO przyjdzie naprawiać!
      smile))

• al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 16:18
        rena-ta49 napisała:

> Cenzura już nawet w necie ,spróbujcie otworzyć link który nawiązuje do światowy
        > ch wiadomości ,który informuje o tym co wprowadziła DYKTATURA KOALICJI 13 GRUDN
        > IA:
        > twitter.com/acosta_re_nata

Masz racje, wolnosc, demokracja i tolerancja po lewacku.
        Ten, oraz te linki ktore podalas powyzej nie moge u mnie otworzyc.
    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 11:33
      Polske czeka okres totalnej anarchii...
      Obojetnie kto tam teraz bedzie w TVP, ja tego ogladac nie bede...

• al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 21.12.23, 16:16
        Ziemkiewicz najczesciej trafia, to stary i oblatany polityczny wyga.
        A Tusk predzej czy pozniej bedzie siedzial, o ile juz wczesniej nie sprzatna go jego zleceniodawcy.
        • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 22.12.23, 16:11
          W kazdym razie ja siedzac w bojkotuje TVP na calej linii... tylko TV Republika!!!!!
          • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 22.12.23, 17:03
            m.maska napisała:

> W kazdym razie ja siedzac w bojkotuje TVP na calej linii... tylko TV Republika!
            > !!!!
            >

Też nie mam zamiaru ich oglądać,tylko Republikę!
            Tym bardziej ,że władzę przejmuje tam agentura!!

Sławomir Zieliński, który w stanie wojennym prowadził wieczorne wydania „Dziennika Telewizyjnego” będzie dyrektorem biura programowego TVPO!
            O tym, że jest zarejestrowany jako tajny współpracownik w czasie PRL nie muszę pisać
            twitter.com/bp_martyna/status/1738116592876065163
            Taka "demokratyczna,nie partyjna" będzie to telewizja!
            Obojętnie cobyś nie właczyła to bedziesz mieć jeden przekaz TVN,POLSAT,obie stacje założone przez agenturę!
            • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 22.12.23, 18:48
              rena-ta49 napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > W kazdym razie ja siedzac w bojkotuje TVP na calej linii... tylko TV Repu
              > blika!
              > > !!!!
              > >
              >
              > Też nie mam zamiaru ich oglądać,tylko Republikę!
              > Tym bardziej ,że władzę przejmuje tam agentura!!
              >
              > Sławomir Zieliński, który w stanie wojennym prowadził wieczorne wydania „Dzienn
              > ika Telewizyjnego” będzie dyrektorem biura programowego TVPO!
              > O tym, że jest zarejestrowany jako tajny współpracownik w czasie PRL nie muszę
              > pisać
              > twitter.com/bp_martyna/status/1738116592876065163
              > Taka "demokratyczna,nie partyjna" będzie to telewizja!
              > Obojętnie cobyś nie właczyła to bedziesz mieć jeden przekaz TVN,POLSAT,obie st
              > acje założone przez agenturę!

Nie chcialam wierzyc, ale jednak ostatnie dni udowodnily mi w 100%, ze czesc polskiego narodu to jednak polactwo.
              • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 22.12.23, 21:35
                Licze dni do wyjazdu, nie chce tu byc, nie chce tego widziec. Jeszcze dwa miesiace temu, juz po wyborach moj brat chcial starac sie o przywrocenie polskiego obywatelstwa, minelo kilka dni rzadow Koalicji 13 grudnia - juz nie chce.
                • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 22.12.23, 22:43
                  m.maska napisała:

> Licze dni do wyjazdu, nie chce tu byc, nie chce tego widziec. Jeszcze dwa miesi
                  > ace temu, juz po wyborach moj brat chcial starac sie o przywrocenie polskiego o
                  > bywatelstwa, minelo kilka dni rzadow Koalicji 13 grudnia - juz nie chce.

>

Nie dziwie sie! Przez ostatnie lata bylam dumna z mojej ojczyzny, stalam sie patriotka... a teraz? Ciagle przypominam sobie slowa Piłsudskiego: "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy"
                  • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 23.12.23, 08:14
                    .
                    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 23.12.23, 14:59
                      W punkt...
    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 23.12.23, 17:39
      Prezydent A.Duda zawetowal ustawe o dofinansowaniu TVP trzema miliardami.... i co teraz spece od terroru? od kilku dni TVP nie tylko, ze nie zarabia, to bedzie musialo oplacic kary za niewyemitowanie reklam, ktore juz zostaly zakupione.... no, komu Ruda Wrona sprzeda TVP? w podobnym stylu chcial doprowadzic do upadlosci LOT i Orlen, ma juz kupca?
      • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 23.12.23, 19:11
        https://lh3.googleusercontent.com/pw/ABLVV87H8VrGmk8s2BJsd6YQ7ehYCGAUc849MWgIGQbuxLQg-8CveisU_vXu3aYPmgPF1SGEpZ1vPYqejvygz3nFb_RPUBWWGKT0bkoAe4kq2Jv7rRZT9aGJcSzXXm1Vvg1Ib-9djObx0DDYvN6Fu9wRIsCPisr4ORJcT2d4wpyTLPM6CShAbbrPoBBGoHZ7iaJA6IlslBBJ2DZHEA9yJ_RMC5vK4FzdcxiacuYM0bTI0H3fVNBlzIwW6pPPlRhgteLt-pfoSmFEoqEuMWGlwuAtMkoAQfUXwrBHp32r6s4wLDN2X81jA1O3Gtqksmc9jUaxcKTb9kvffveK7dDseDw0TdTjWEUCTbzHh2f_4t9IXZQrUlQCpRFfXKPk95hnzR-GvOvKcb-vpxRqDlQ_6i8BSX3l6bPiaGaClsDJBXUYpeggDezbgtTT_jR7nl10aMFPDXBOy5KhtB2NPsuhYA3E8y41S8UNm9HCqjMZ0arWRwjwpMN8_e9c12rlgq-HqYt4FZRQ75k_lQI1-KFZcGWwA5q__liRRCMm2IRFarC7PNcTEoI1fHFfhthLrO7Dgoj2lOWKzNyJVRJxuvms3TPieyXLsEWLdjD0ZH7AqfSp3zzsmkF2QhrH5Z9igRRra6s8RePQ1mYN2IcVBZl3mZ20OHLo4GtCHP9SEatseewI1w7Jnca3srhhQvBIzh4FJgIlMhKzkthGbZX_ytvz78ljw47ghNGTa7cUmgjXl_0aGS1nr0rwNTnyVhKYJXut_HvVP02caSoup_qbyM6FRsIXCuhgn39SygiuBTkalgjddulM7H69gq-IOwmJwZnAgPxrXuLZWkPpqpTtZSx5gXmGI6wmP4N9KFFF0aDeOSUyIh8mfb3H8aplu6fCBXxXe5epyLrVv6Vm38cam9xWqpVRLUquDEM8HOenCG7BzZKl=w842-h842-s-no?au thuser=0
      • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE 23.12.23, 19:12
        Ale będzie wrzeszczeć ta koalicja 13 grudnia,że nauczycielom zabrał podwyżki!!
        Ale może oni to Veto odrzucą za pomocą uchwały?
      • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE 23.12.23, 21:18
        m.maska napisała:

> Prezydent A.Duda zawetowal ustawe o dofinansowaniu TVP trzema miliardami.... i
        >co teraz spece od terroru? od kilku dni TVP nie tylko, ze nie zarabia, to bedzi
        > e musialo oplacic kary za niewyemitowanie reklam, ktore juz zostaly zakupione..
        > .. no, komu Ruda Wrona sprzeda TVP? w podobnym stylu chcial doprowadzic do upa
        > dlosci LOT i Orlen, ma juz kupca?

>

Tusk dzialal tak zawsze, dlatego piniedzy nigdy nie bylo
        • rena-ta49 MEDIA PUBLICZNE-Operacja "WEJSCIE" 26.12.23, 10:43
          Warto dokładnie prześledzić konto dziennikarza Marcina Dobskiego,któremu najpierw udało się sfotografować korespondencji na WhatsApp, w której są n. władze Polskiego Radia, prezes PAP M. Błoński, znana adwokat, omawia i planuje przejęcie medium publicznego.
          Następnie prześledził dokładnie czas pomiędzy podjęciem uchwały w Sejmie a sporządzeniem aktu notarialnego.
          W zamachu na media publiczne biorą udział znani adwokaci,znana notariusz ,która poświadcza nieprawdę?

"19.12. Uchwała przyjęta o 22.13.

W 107 minut do północy:

➡️Sienkiewicz jedzie do resortu, prowadzi po kolei Walne (TVP, PAP, PR); po kolei trzy Rady. Powstaje 5 aktów notarialnych. Weryfikacja, odczyt, itp. Dojazd na Puławską 2.

Niewykonalne ‼️
          Poświadczono nieprawdę❓"
          twitter.com/szachmad/status/1739323338927808957
          Dobrze poinformowana dziennikarka TVN?:
          https://pbs.twimg.com/media/GCNkivQXcAAnLnD?format=jpg&name=small

Der Onet też był dobrze poinformowany,co bolszewia szykuje Polakom:
          img]https://pbs.twimg.com/media/GCN6sOBXwAAzmuv?format=jpg&name=900x900[/img]

Obawiam się czy Dobskiego nie będzie chciał odwiedzić w niedalekiej przyszłości weekendowy samobójca?
          • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja "WEJSCIE" 26.12.23, 10:47
            Dobrze poinformowany der onet:
            https://pbs.twimg.com/media/GCN6sOBXwAAzmuv?format=jpg&name=900x900
            • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja "WEJSCIE" 26.12.23, 11:00
              www.tysol.pl/a114967-dziennikarz-ktory-ujawnil-szokujaca-korespondencje-tajnej-grupy-ktora-chce-przejac-media-publiczne-nagran-jest-wiecej
          • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja "WEJSCIE" 26.12.23, 13:03
            rena-ta49 napisała:

> Warto dokładnie prześledzić konto dziennikarza Marcina Dobskiego,któremu najpi
            > erw udało się sfotografować korespondencji na WhatsApp, w której są n. władze P
            > olskiego Radia, prezes PAP M. Błoński, znana adwokat, omawia i planuje przejęci
            > e medium publicznego.
            > Następnie prześledził dokładnie czas pomiędzy podjęciem uchwały w Sejmie a spor
            > ządzeniem aktu notarialnego.
            > W zamachu na media publiczne biorą udział znani adwokaci,znana notariusz ,która
            > poświadcza nieprawdę?
            >
            > "19.12. Uchwała przyjęta o 22.13.
            >
            > W 107 minut do północy:
            >
            > ➡️Sienkiewicz jedzie do resortu, prowadzi po kolei Walne (TVP, PAP, PR); po ko
            > lei trzy Rady. Powstaje 5 aktów notarialnych. Weryfikacja, odczyt, itp. Dojazd
            > na Puławską 2.
            >
            > Niewykonalne ‼️
            > Poświadczono nieprawdę❓"
            > twitter.com/szachmad/status/1739323338927808957
            > Dobrze poinformowana dziennikarka TVN?:
            > https://pbs.twimg.com/media/GCNkivQXcAAnLnD?format=jpg&name=small
            >
            > Der Onet też był dobrze poinformowany,co bolszewia szykuje Polakom:
            > img]https://pbs.twimg.com/media/GCN6sOBXwAAzmuv?format=jpg&name=900x900[/img]
            >
            > Obawiam się czy Dobskiego nie będzie chciał odwiedzić w niedalekiej przyszłości
            > weekendowy samobójca?

Jezeli tak, to przeciez sam sobie poslal.
            • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 26.12.23, 13:12
              al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
              >
              > > Warto dokładnie prześledzić konto dziennikarza Marcina Dobskiego

> > Obawiam się czy Dobskiego nie będzie chciał odwiedzić w niedalekiej pr
              > zyszłości
              > > weekendowy samobójca?
              >

>
              > Jezeli tak, to przeciez sam sobie poslal.
              >

.... i bedzie wszystkiemu winny oczywiscie, bo ujawnianie prawdy jest u lewicy przestepstwem.
              • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 26.12.23, 17:57
                Wiecie co, jestem w drodze powrotnej do Niemiec, jak juz dawno nie, ciesze sie, ze przekroczylam granice orwelowskiego kraju, tutaj wiem czego moge sie spodziewac.
                • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 26.12.23, 19:33
                  m.maska napisała:

> Wiecie co, jestem w drodze powrotnej do Niemiec, jak juz dawno nie, ciesze si
                  > e
                  , ze przekroczylam granice orwelowskiego kraju, tutaj wiem czego moge sie s
                  > podziewac.

Wyobrazam sobie. Pokazala opozycja, ze tylko na faszystowsko-nazistowskie metody ich stac... a tyle wyli o konstytucji i demokracji. Teraz bedzie tak, ze kogo wskaze tusk, ten zalatwiony na zawsze. Strach sie bac jechac do Polski na urlop, bo nie wiadomo jaki lewacki naziol sie do czlowieka przyczepi.
                  A przeciez gdyby taki Czarzasty, ktorego nawet lubilam, postawil sie, to poszloby za nim duzo tych myslacych ludzi i jeszcze Polska moglaby byc nadal Polska, a nie zniewolonym krajem, na ktory jeszcze troche niemieccy panowie beda z pogarda pluc... bo na pacholka zawsze panowie pluli.
                  • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 27.12.23, 21:34
                    Z dnia na dzien zamordyzm w Polsce nabiera tempa.... no, ale jest wciaz jeszcze wielu, ktorzy tesknia wlasnie za zamordyzmem, pozostalosci z czasow komuny, kiedy wóc im powie co maja myslec.
                    Kiedy im w koncu wylacza cale TVP nie beda mieli juz zadnych watpliwosci - mozgi wyprane, odwirowane i wysuszone, nie groza mysleniem.
                    Ostatnie dni w kroju przywolaly mi w pamieci wydarzenia w ktorych uczestniczylam w 1987 roku i jak wialam z Polski pakujac sie w pospiechu i liczac na to, ze nie cofna mnie na granicy.
                    • rena-ta49 Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 28.12.23, 07:22
                      Kaczor to jednak nie umiał w zamordyzm.
                      Poprzedni rząd był do tego stopnia nieudolny, że nawet zamordyzm musieli za nich wprowadzić następcy!
                      • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 28.12.23, 07:29
                        rena-ta49 napisała:

> Kaczor to jednak nie umiał w zamordyzm.
                        > Poprzedni rząd był do tego stopnia nieudolny, że nawet zamordyzm musieli za nic
                        > h wprowadzić następcy!

Kaczor to dobrze wychowany czlowiek, a ci tutaj, to z dziada pradziada albo bolszewicka krew, albo szwabska, albo wychowani przez takowych - tacy ludzie zawsze beda prymitywni, agresywni i plaszczacy sie przed swoimi wodzami. I zawsze beda sie znecac nad slabszymi, historia ma na to niezliczone przyklady.
                        • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 28.12.23, 10:00
                          A potraficie policzyc ile tysiecy ludzi, we wszystkich miastach, bo przeciez jest TV Regionalna i Radio Regionalne wysyla Tusk na bezrobocie? Niemcy sie uciesza, bedzie mial kto na wiosne zbierac szparagi.
                          • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 28.12.23, 10:02
                            Maly zakompleksiony czlowieczek, ktory przegral wybory i nie potrafi sie z tym pogodzic, musi sie zemscic na spoleczenstwie.
                            Nawet za cene sfalszowania wyborow, nie zdolal ich wygrac.
                            • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 30.12.23, 16:13
                              m.maska napisała:

> Maly zakompleksiony czlowieczek, ktory przegral wybory i nie potrafi sie z tym
                              > pogodzic, musi sie zemscic na spoleczenstwie.
                              > Nawet za cene sfalszowania wyborow, nie zdolal ich wygrac.
                              >
                              Masz racje. Jego partia przegrala z PiSem. Dlatego musial sie skundlic i czasowo lizac d..y innym politykom opozycji... no ale to sobie odbije ponizajac ich jeszcze bardziej.
                          • al-szamanka Re: MEDIA PUBLICZNE-Operacja 30.12.23, 16:11
                            m.maska napisała:

> A potraficie policzyc ile tysiecy ludzi, we wszystkich miastach, bo przeciez je
                            > st TV Regionalna i Radio Regionalne wysyla Tusk na bezrobocie? Niemcy sie ucies
                            > za, bedzie mial kto na wiosne zbierac szparagi.

Ooooj, bardzo duzo, bo to nie tylko pracownicy TV, ale rozny dostawcy, firmy sprzatajace itp. To wyglada rzeczywiscie na zaplanowane bezrobocie. Taaaa, niemcy sie uciesza.
    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 30.12.23, 21:47
      Rewolucja Kulturalna po polsku... niszcza dzisiaj nawet audycje przygotowane dla TVP Kultura....
      Dzicz weszla do palacow, jak bolszewicy.
    • m.maska Re: MEDIA PUBLICZNE 11.01.24, 13:12
      Ci ktorzy do tej pory placili abonament RTV powinni zaczac placic na TV Republike ew. Telewizje wPolsce.pl

https://s20.directupload.net/images/user/240111/uxwyazh2.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka