akusia77 17.02.13, 23:52 Wiele dobrego o nim słyszałam. Myślimy o zakupie go dla niemowlaka. Tylko, czy rzeczywiście jest dla siedzącego niemowlaka wygodne, czy bardziej nadaje się dla starszego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_wer Re: Krzesełko danchair 18.02.13, 13:11 Niedawno zakupiliśmy dla 4.5 latki i syna 20 mc (to już nie niemowlak). Dokupiłam tylko poduszki do krzeseł.Syn ma "zainstalowany" tylko pas biodrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hela_mela Re: Krzesełko danchair 19.02.13, 13:39 Na amazonie jest wiele opinii ludzi niezadowolonych z danchaira dla niemowlat - wiele osob pisze, ze mimo wszystko musieli kupic inne krzeselko do karmienia i danchair byl w uzytku pozniej: - trudny w czyszczeniu - brak stolika - nie wygodny (ale podejrzewam, ze poduszka zalatwi sprawe wygody) Ja kupilam dla swojego 13 miesiecznego dziecka danchaira - ma juz krzeselko do karmienie, ale chce miec rowniez krzeslo dosuwane do stolu i nawet jezeli teraz sie nie sprawdzi, to moze sprawdzi sie za pol roku lub rok. Na pewno sie nie zmarnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: Krzesełko danchair 19.02.13, 14:42 napiszę tak dla początkującego "smakosza" jakoś danchair mi sie nie widzi, a już bez poduszek to zapomnij dla takiego maluszka , bardziej praktyczne dla mnie było krzesełko plastikowe z możliwością regulacji oparcia, przez wiele tygodni przecież to ja musiałam uczyć bobasa jedzenia innych rzeczy niż mleko potem jak dziecko samo sięga po jedzenie, to też plastikowe lepsze, bo ma swój blat, który szybciej sie czyści niż pozalewany kawałek stołu uważam że danchair będzie ok dla dziecka , które w miarę już opanowało posługiwanie się sztućcami, samo sobie wejdzie, zejdzie z krzesełka itp. Odpowiedz Link Zgłoś