al-szamanka Re: tresowane kundle tuska 07.09.24, 20:08 Taaaa, i to takie kundle, ktore skopiesz, zlamiesz palka grzbiet, a to ci sie przyczolga do stop i bedzie je lizac. Odpowiedz Link
m.maska Re: tresowane kundle tuska 08.09.24, 02:27 rena-ta49 napisała: > Stalinowskie czasy wróciły!! > ... wlosiennice przywdziac, glowy popiolem posypac i na kolanach do tuska o wybaczenie i pokute. A najolepiej jeszcze po drodze niech sie biczuja... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: tresowane kundle tuska 09.09.24, 21:06 Oj tam oj tam , może wystarczy że włożą głowy w dyby, by gawiedź mogła obrzucić ich jajami? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 11:36 rena-ta49 napisała: > Oj tam oj tam , może wystarczy że włożą głowy w dyby, by gawiedź mogła obrzucić > ich jajami? Wow, to jest pomysl! Motloch, wykupujac WSZYSTKIE jaja, przyczynilby sie do wzrostu zarobkow producentow tychze, do tego mialby niezapomniane wspomnienia i kretynska satysfakcje do konca zycia. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 20:31 Szkoda świeżych jaj, ja bym zalecała stare zbuki) Odpowiedz Link
uoia Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 15:58 Ja mysle, ze, nadszedl czas, zeby prezydent wreszcie zakonczyl to bezprawie, rozwiazal parlament i zarzadzil nowe wybory. Ktos wie jakiw warunki musza byc spelnione, zeby rozwiazac sejm? Odpowiedz Link
m.maska Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 20:36 uoia napisała: > Ja mysle, ze, nadszedl czas, zeby prezydent wreszcie zakonczyl to bezprawie, ro > zwiazal parlament i zarzadzil nowe wybory. Ktos wie jakiw warunki musza byc spe > lnione, zeby rozwiazac sejm? Podobno wystarczy zawetowac ustawe budzetowa Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 20:38 uoia napisała: > Ja mysle, ze, nadszedl czas, zeby prezydent wreszcie zakonczyl to bezprawie, ro > zwiazal parlament i zarzadzil nowe wybory. Ktos wie jakiw warunki musza byc spe > lnione, zeby rozwiazac sejm? Nawet sobie nie wyobrażam co by się w Polsce działo ,gdyby PAD się zdecydował na taki krok. Bolszewia i tak już daży do wojny domowej,a na pomoc ciagu 24 h mielibyśmy na karku wszelkie możliwe instytucje takie jak TSUE, Bundeswehre i co tylko możliwe. Jeszcze niedawno chcieli bolszewicy z Brukseli nas zagłodzić Odpowiedz Link
uoia Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 21:18 rena-ta49 napisała: > Nawet sobie nie wyobrażam co by się w Polsce działo ,gdyby PAD się zdecydował n > a taki krok. Bolszewia i tak już daży do wojny domowej,a na pomoc ciagu 24 h mi > elibyśmy na karku wszelkie możliwe instytucje takie jak TSUE, Bundeswehre i c > o tylko możliwe. > Jeszcze niedawno chcieli bolszewicy z Brukseli nas zagłodzić Jaki mamy wybor? Stracic "przychylnosc" UE albo stracic niepodleglosc. Obawiam sie, ze jesli konserwatysci straca w wyborach urzad prezydencki, nie bedzie juz szansy na jakiekolwiek zmiany, stracimy Polske. Dopiero wtedy ludzie sie obudza i moze byc wojna domowa. Groza zabrzmialo! Odpowiedz Link
m.maska Re: tresowane kundle tuska 10.09.24, 23:17 uoia napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Nawet sobie nie wyobrażam co by się w Polsce działo ,gdyby PAD się zdecyd > ował n > > a taki krok. Bolszewia i tak już daży do wojny domowej,a na pomoc ciagu 2 > 4 h mi > > elibyśmy na karku wszelkie możliwe instytucje takie jak TSUE, Bundeswehr > e i c > > o tylko możliwe. > > Jeszcze niedawno chcieli bolszewicy z Brukseli nas zagłodzić > > Jaki mamy wybor? Stracic "przychylnosc" UE albo stracic niepodleglosc. Obawiam > sie, ze jesli konserwatysci straca w wyborach urzad prezydencki, nie bedzie ju > z szansy na jakiekolwiek zmiany, stracimy Polske. Dopiero wtedy ludzie sie obud > za i moze byc wojna domowa. Groza zabrzmialo! Niestety Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wciaz maja poparcie wsrod tych nabuzowanych przez tuska. W latach 30 ub.wieku w taki sam sposob hodowal nienawisc Hitler. Patrzac na tych szalencow nawet dzisiaj w rocznice Smolenska mozna sie spodziewac wszystkiego. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: tresowane kundle tuska 11.09.24, 15:41 m.maska napisała: > Niestety Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wciaz maja poparcie wsrod tyc > h nabuzowanych przez tuska. W latach 30 ub.wieku w taki sam sposob hodowal nien > awisc Hitler. Patrzac na tych szalencow nawet dzisiaj w rocznice Smolenska mozn > a sie spodziewac wszystkiego. Hitler! No tak, przeciez tusek ma niemieckie pochodzenie, wiec niemieckie metody odziedziczyl po przodkach. A to co sie dzialo w rocznice Smolenska przechodzi wszystkie wyobrazenia. Moj dziadek mowil na takich ruska swolocz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: tresowane kundle tuska 07.09.24, 20:52 Ja to tylko tak tutaj zostawię....Jakże to aktualne!! Odpowiedz Link