big.cabrio 05.09.11, 11:59 heja, no to wreszcie mamy squasha na prawobrzeżu dzisiaj po raz pierwszy zagraliśmy w Marina Squash w Podjuchach nówka obiekt , super korty polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: riva tnt Re: wreszcie SQUASH na prawobrzeżu IP: *.szczecin.mm.pl 05.09.11, 15:09 Na Struga grałem już dwa lata temu. Reklamować też trzeba umieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wreszcie SQUASH na prawobrzeżu 05.09.11, 15:15 Dokładnie w hali MTS... grałem jeszcze dawniej! DOBRYCH kilka lat temu... Ale im wiecej takich miejsc tym lepiej! Podbijam wątek, bo warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrojnik Re: wreszcie SQUASH na prawobrzeżu IP: *.centertel.pl 05.09.11, 17:07 ja tez gralem kiedys na MTS-ie ale marina to inna jakosc jeszcze co prawda nie gralem , ale wracajac z roboty zajrzalem zobaczyc i jestem pod wrazniem - klub jest rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
marina-squash.pl Marina Squash 05.09.11, 19:16 Szczeciński Festiwal Squasha witam wszystkich entuzjastów squasha i zapraszam na super wydarzenie jakiego jeszcze w Szczecinie nie było: z okazji otwarcia nowego Klubu - Marina Squash & Fitness Club już w sobotę 1-go października 2011 zapraszamy na Szczeciński Festiwal Squasha w ramach imprezy odbędą się: - MARINA SQUASH SUPER CUP 2011 - zamknięte międzynarodowe mistrzostwa Szczecina można będzie podziwiać grę na najwyższym światowym poziomie gdyż swój udział potwierdzili Pavel Sladecek - mistrz Czech oraz wielkrotny mistrz Austrii Clemens Wallihauer, oprócz tego sama śmietanka polskiej ligi - MARINA SQUASH OPEN 2011 - otwarty turniej Polskiej Federacji Squasha kategorii B+ zapraszamy wszystkich chętnych do zapisów , szczegóły na stronie www.marina-squash.pl - Marina Squash After Party w ramach którego przewidujemy między innymi loterię wizytówkową z ciekawymi nagrodami zapraszamy Marina Squash & Fitness Club ul. Karpia 15 Szczecin - Podjuchy tel: 601-785941 e-mail: biuro@marina-squash.pl strona: www.marina-squash.pl -------------------------------------------------------------------------------- Napisz wątek Odpowiedz Link Zgłoś