Dodaj do ulubionych

wreszcie SQUASH na prawobrzeżu

05.09.11, 11:59
heja,
no to wreszcie mamy squasha na prawobrzeżu
dzisiaj po raz pierwszy zagraliśmy w Marina Squash w Podjuchach
nówka obiekt , super korty
polecam !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: riva tnt Re: wreszcie SQUASH na prawobrzeżu IP: *.szczecin.mm.pl 05.09.11, 15:09
      Na Struga grałem już dwa lata temu.

Reklamować też trzeba umieć....
      • andreas.007 Re: wreszcie SQUASH na prawobrzeżu 05.09.11, 15:15
        Dokładnie w hali MTS... grałem jeszcze dawniej!
        DOBRYCH kilka lat temu...
        Ale im wiecej takich miejsc tym lepiej!
        Podbijam wątek, bo warto!
        • Gość: zdrojnik Re: wreszcie SQUASH na prawobrzeżu IP: *.centertel.pl 05.09.11, 17:07
          ja tez gralem kiedys na MTS-ie
          ale marina to inna jakosc
          jeszcze co prawda nie gralem , ale wracajac z roboty zajrzalem zobaczyc i jestem pod wrazniem - klub jest rewelka
    • marina-squash.pl Marina Squash 05.09.11, 19:16
      Szczeciński Festiwal Squasha
      witam wszystkich entuzjastów squasha i zapraszam na super wydarzenie jakiego jeszcze w Szczecinie nie było:
      z okazji otwarcia nowego Klubu - Marina Squash & Fitness Club już w sobotę 1-go października 2011 zapraszamy na Szczeciński Festiwal Squasha
      w ramach imprezy odbędą się:
      - MARINA SQUASH SUPER CUP 2011 - zamknięte międzynarodowe mistrzostwa Szczecina
      można będzie podziwiać grę na najwyższym światowym poziomie gdyż swój udział potwierdzili Pavel Sladecek - mistrz Czech oraz wielkrotny mistrz Austrii Clemens Wallihauer, oprócz tego sama śmietanka polskiej ligi
      - MARINA SQUASH OPEN 2011 - otwarty turniej Polskiej Federacji Squasha kategorii B+
      zapraszamy wszystkich chętnych do zapisów , szczegóły na stronie www.marina-squash.pl
      - Marina Squash After Party
      w ramach którego przewidujemy między innymi loterię wizytówkową z ciekawymi nagrodami
      zapraszamy
      Marina Squash & Fitness Club
      ul. Karpia 15
      Szczecin - Podjuchy
      tel: 601-785941
      e-mail: biuro@marina-squash.pl
      strona: www.marina-squash.pl
      --------------------------------------------------------------------------------

Napisz wątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka