Dodaj do ulubionych

Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer

IP: *.stargard.mm.pl 14.04.06, 01:15
Czy warto nabyć mieszkanie na Osiedlu Zakąty w Warzymicach, wybudowanym
przez "Gryf" Developer ? Znajomi mówią, że niektóre budynki mają liczne wady,
usterki. Jakie jest wasze zdanie o tym developerze i osiedlu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekspans Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: 83.168.120.* 14.04.06, 08:57
      Osiedle super ale, nie chciałbym mieszkać w ogrodzonym geccie. No i oklica jak
      na wsi nie ma lasu i słabe połączenie komunikacyjne.
      • Gość: Troll Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:36
        Zakąty są ogrodzone? Wiem, że chronione jest Bursztynowe i nowe Różane ale to
        inny developer - Dojazd niezły i bardzo ładne.
    • Gość: Burek Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: 213.155.167.* 14.04.06, 14:06
      Twoi znajomi budują te domy, że wiedzą "że niektóre mają liczne wady"?
      A może chociaż wiedzą KTóRE mają te wady? LOL

Moi znajomi tam mieszkają, ekipa fachowców wykańczająca jednym mieszkanie
      mówiła, że tak prostych ścian w nowych mieszkaniach jeszcze nie widzieli - inni
      odbierali mieszkanie z rzeczoznawcą - do niczego się nie przyczepił.

Ja kupuję kawalerkę w Tęczowych Ogrodach i jestem super zadowolony z obsługi -
      żadnych problemów, nieścisłości - po prostu profesjonaliści.
      • Gość: lokator Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.stargard.mm.pl 19.04.06, 21:43
        Stary jak odbieralem mieszkanie to tez nie bylo widac wszystkich usterek. jak
        kupisz i w zimie temp. ci spadnie do 17 stopni C a kierownik budowy powie
        ci ...Tak już bedzie to wpadnij na zebranie lokatorow moze ci pomoga bo sam
        nic nie wskurasz PaniPrezes nie wpusci cie nawet na prog swojego gabinetu
    • Gość: marian paździoch Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.chello.pl 15.04.06, 00:25
      Słyszałem, że tam są jakieś problemy z zagrzybieniem. Chyba coś tkwi w
      ścianach, ale to nie są podsłuchy...

Pozdrawiam

mp
      • eryk2 Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer 15.04.06, 00:39
        "Słyszałem" - od kogo? "jakieś problemy" - jakie? Panie Paździoch, pan masz
        zawsze jakieś problemy ze słyszeniem, czekamy na konkrety (chjociaż żądać
        konkretów od poplecznika Maryjana von Altana to chyba daremny trud...).
        • Gość: ciekawy Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.chello.pl 15.04.06, 01:11
          No właśnie, co z tym grzybkiem w ścianie (ścianach)? Wiadomo coś więcej?
          • Gość: jarek Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.stargard.mm.pl 15.04.06, 02:08
            grzybek dotyczy konkretnego mieszkania
            • Gość: ciekawy Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.chello.pl 15.04.06, 11:46
              Co to za mieszkanie? Jak duży jest zakres uszkodzeń? Czy developer zabanował
              coś-wiedzącego-forumowicza?!
              • Gość: teczowelokator Re: Osiedla Zakąty - "Gryf" Developer IP: *.stargard.mm.pl 19.04.06, 22:05
                Ja mieszkam na teczowym od 17 miesiecy (wybudowal gryf Developer).wiem gdzie
                jest grzybek, u mojej sasiadki. wiem ile czasu ekipa "fachowców,
                profesjonalistów" usówała zle uszczelnione poddasze w moim mieszkaniu (12
                miesięcy). Zdewastowali mi ściany, które mialy byc po zakonczeniu prac takie
                jak przed ich rozpoczeciem. nie byly. poprawiali 3 razy i nie dali rady zrobic
                tego porzadnie.na koniec robotnik spadl razem z drabina i porysowal mi panele.
                przez pol roku usowali mi nieszczelnosc na balkonie przez, ktora woda zalewala
                prog i sciany w pokoju.Widziałem na własne oczy sciany mokre do wysokosci 80cm
                i grzyba na meblach a nie tylko na scianach. niedlugo powstanie strona ze
                zdjeciami bubli na naszym osiedlu to podam wam jej adres na tym forum.
                zobaczycie uwierzycie. puki co zapraszam na klatke schodowa 159 do obejrzenia
                sciany obudowujacej pion z CO i instalacją Wod.Kan na parterze przy samym
                wejsciu. pozdrawiam gg 7797483
    • Gość: xxx developerzy i usterki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:26
      a kto z Was spotkal w miescie bezusterkowego developera:) no chance.
      Kwartal jagiello-boh warszawy-sciegiennego tez od nich wolny nie jest:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka