Gość: księgowa IP: *.bazapartner.pl 07.03.07, 10:31 Rozliczam PIT-y niedrogo, profesjonalnie. Moje doświadczenie - 22 lata na stanowisku księgowej. mail- olina@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: easy Re: zeznania roczne-pity IP: *.chello.pl 07.03.07, 11:29 nigdy nie jadłem pity ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: zeznania roczne-pity IP: *.chello.pl 07.03.07, 12:20 Ja w tym roku nie muszę składać żadnych PITów, wyjaśnią to najlepsi profesorowie prawa i konstytualiści. Postawa i zachowanie pani Gronkiewicz Waltz jest dla mnie przykładem do naśladowania. Niech no tylko ktoś zada pytanie ze skarbowego. A wszystkie media i wybitni publicyści zniszczą tego naczelnika . Pójdę w stylu Wałęsy i wyciagnę asa z rękawa i staną za mna murem najlepsi liderzy Platformy i SLD, Na koniec głos wyda z siebie najwyższy z Sędziów Trybunału Safian i padną zastępy tego aparatu łżepaństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: zeznania roczne-pity IP: *.chello.pl 07.03.07, 18:04 konstytualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: zeznania roczne-pity IP: *.chello.pl 07.03.07, 18:08 aliści? znaj swój język Odpowiedz Link Zgłoś