joannazo 04.10.05, 12:48 Szukam opiekunki dla 2,5 rocznego chłopca w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula04 Re: szukam opiekunki 04.10.05, 15:15 jakie sa Pani wymagania, ja mam 21 lat, jestem osoba cierpliwa, miła, wykształcenie srednie.Okolice Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
joannazo Re: szukam opiekunki 05.10.05, 13:51 Dzień dobry. Zrobiło mi się miło, że tak szybko ktoś zareagował. Teraz mam opiekunkę, z której jestem zadowolona i Bartuś ją lubi ale z przyczyn rodzinnych niedługo od nas odejdzie. Zajmowała się Batusiem przez 1,5 roku. Jeżeli chodzi o wymagania to chyba nie mam jakiś specjalnie wygórowanych. Musi to być osoba, która zajmie się dzieckiem od pon do piątku w godz.od 6.45 do 15.00. To że mieszkasz pod Kielcami ok, tylko czy jesteś w stanie dojechać na tą godzinę? Proszę odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkal1 Re: szukam opiekunki 04.10.05, 17:21 Jezeli na Os.Swiet. lub Os.Na Stoku to jestem chetna.Jestem mloda emerytka.Kocham dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
joannazo Re: szukam opiekunki 05.10.05, 13:54 Nie, mieszkam na os. chęcińskim ale jeżeli bierze pani pod uwagę możliwość dojazdu do nas proszę o ponowny ze mną kontakt na "forum". Odpowiedz Link Zgłoś