Dodaj do ulubionych

koniec problemów z potencja..

12.02.11, 01:54
Dłuższe działanie niż Via
100 % satysfakcji!
Wysyłka szybko i dyskretnie!
Atrakcyjna cena.
Płatność przy odbiorze przesyłki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: koniec problemów z potencja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 02:07
      Chodzi wam o IQman? Tak się nazywa ten preparat?
      • jakub_p4 Re: koniec problemów z potencja.. 18.12.14, 15:10
        Czy IQman, dla wszystkich oaznacza koniec problemów z potencją, nie wiem, nie mniej ostatnio szukając pewnych informacji na forach, i to o charakterze medycznym spotkałem się z kilkoma bardzo pozytywnymi opiniami na temat tego środka
        • 4delorean Re: koniec problemów z potencja.. 18.12.14, 22:48
          Opinie to jedno, a skuteczność działania to drugie, choć w tym wypadku z tego co wiem, to i jednoo ii drugie w sumie można stwierdzić, że sie pokrywa. Nie mniej sam z siebie, napisze ci otwarcie, że jeżeli liczysz iż będzie to tak jak w reklamie TV, że łykniesz jedną tabletkę i będzie od razu super, to uwążaj abys sie nie przeliczył....
          • jakub_p4 Re: koniec problemów z potencja.. 22.12.14, 19:01
            Ale ja napisałem, że nie wiem, że czytalem tylko sporą ilośc pozytywnych opinii na ten temat. A jak komuś pomoże to w sumie nic tylko się cieszyć
      • magkoni Re: koniec problemów z potencja.. 22.01.15, 22:06
        Ja też miałem okazje korzystać z dobrodziejstw tego preparatu. I nie abym brał go bo mam nadęte ego, nie abym miał chęć chwalenia się czy możliwościami czy wielkością. Po prostu dopadła mnie choroba i zastosowane leczenie miało skutki uboczne, z których głównym był fakt, że w pewnym okresie życia seks to mogłem oglądać tylko na TV... Było ciężko, dobrze że w tych chwilach była ze mną żona, która mnie nie opuściła. W sumie to ona szukała informacji o środkach, które wspomagają potencję. Razem już wybraliśmy IQman i mi w każdym razie pomógł. Więc obecnie moje zdanie jest takie, że zawsze jest jakieś światełko w tunelu....
    • domton Re: koniec problemów z potencja.. 27.03.15, 16:20
      Koniec problemó z potencją może być jak zacznie się stosować weili
    • jakub_p4 Re: koniec problemów z potencja.. 27.03.15, 16:34
      Mnie to w sumie ani ziębi ani parzy, tak posprawdzałem sobie to i owo i wychodzi, że odpowiadając mi piszesz o środku, który ma całkowicie inne że tak napisze zastosowanie. W przypadku tego o którym pozwoliłem sobie wspomnieć to z tego co można przeczytać bierze się go przez 3 miesiące, a sam efekt, gdzie nie musimy już nic brać, bez spadku skuteczności jest długi, z tego co doczytałem w stosunku do tego co ty piszesz, to efekt może jest i szybszy, ale i krócej działający i jednorazowy, Więc wszystko zależy od tego co w danym momencie potrzebujemy
      • sweetabc Re: koniec problemów z potencja.. 30.05.15, 10:38
        A z tego co wiem, bo rozmawiałam z bratową na tego rodzaku tematy, to (czego bym nie przypuszczała) z erekcją miał problemu mój brat... Oni zdecydowali się na ten iqman i z tego co mi powiedziałą bratowa, to oboje są bardzo zadowoleni ze skutków jakie im dało to rozwiązanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka