Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej kupować używane meble?

08.01.06, 12:56
Witam. Mam pytanie, właśnie urządzam mieszkanie i szukam do niego uzywanych mebli. Nie jestem z Poznania. Czy moglibyście mi doradzić gdzie najlepiej się rozejrzeć. Nie ukrywam, że chodzi o to aby były stosunkowo tanie. Dzieki! pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • anias05 Re: Gdzie najlepiej kupować używane meble? 08.01.06, 13:51
      zobacz na allegro :-)
      • ms.accident W Czaczu 08.01.06, 14:29
        ja jezdze do Czacza. To okolo 50 km krajowa piatka w stronę wroclawia. Od
        pitaki trzeb a odbic w prawo i juz praktycznie 200 m od piatki zaczynaja sie
        pierwsze meble.
        czacz to wies, ktora zyje z przywozenia uzywanych mebli z niemiec i holandii.
        Jest tam kilka gospodarstw, w ktorych meble mozna kupic (zazwyczaj stodole
        przerobili na sklad mebli0.
        czynne jest do zmierzchu (oczywiscie zima inaczej)- ale najlepiej jechac przed
        17. Wybor bardzo duzy. Nie ma problemu, zeby kupic meble w roznych miejscach i
        przywiezc je jednym transportem (zalatwisz na miejscu) do poznania.
        Przywiezienie mebli do poznania kosztuje okolo 150 zl.
        ceny:
        ja kupilam piekne lozko z litego drewna 140x200 z bardzo dobtym stelzem
        (regulowany podnozek i zaglowek, rozkladanie ciezaru itp) za 250 zl. Komplet
        wypoczynkowy: 3+2 (nierozkladany) w cenie 270 zl (w ikei podobny kosztuje
        blisko 20000. Lozko sosnowe 90x200 w cenie 90 zl. Mozna sie targowac, mozna
        rezerwowac itp.
        Na zwiedzenie wszystkich miejsc (mysle, ze okolo 10 duzych stodol + kilka
        mniejsych) potrzeba kilku godzin. Ceny niesamowite, wyprawa sie oplaca.
        Oprocz mebli maja tez sprzet rtv i agd (odkurzacz simensa za 60 zl kupilam)
        oraz lampy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka