Dodaj do ulubionych

A może wybrać się do Katmandu?

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 22:25
Obserwuj wątek
    • Gość: Grazyna Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.3web.net 18.02.01, 04:45
      Jak do Katmandu to radzilabym tez do sasiednich Indii.
      Jest wieksza jazdka a w Katmandu mozna po pobycie Indiach (lub w trakcie) odpoczac.
      Kiedy masz zamiar sie wybrac i na jak dlugo?
      • lidia Re: A może wybrać się do Katmandu? 19.02.01, 14:17
        Zobaczyć Katmandu to moje marzenie. Słyszałam, że to najpiękniejsze miejsce na ziemi. Kiedyś tam na pewno pojadę...
      • Gość: ja Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.bci.net.pl 23.02.01, 12:59
        Czemu nie?
        • miles Re: A może wybrać się do Katmandu? 28.02.01, 09:51
          Bylem w zeszlym roku w Kathmandu, zwiedzalem tez caly Nepal. Jest niesamowicie tanio, warunki doskonale, ludzie mili, polecam odwiedziny w Pokharze nad jeziorem, oraz koniecznie w Buddyjskim Disnylandzie w Lumbini (miejsce narodzin Buddy).
          • Gość: Truskawa Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 23:51
            Polecam też od razu na północ do Tybetu.
            Trzeba tylko pamiętać, żeby wizy Chińskie załatwiać w Polsce albo w Indiach
            bo w Nepalu nie dają.
            W Nepalu można dobrze odpocząć, Indie się kocha albo nienawidzi,
            a Tybet to najbardziej niesamowite miejsce na ziemi.
            Pozdrawiam,
            Truskawka
            • Gość: czaro Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.03.01, 16:11
              Czemu nie przez Indie? zobaczysz różnice między cichym i spokojnym Nepalem a
              głośnymi i zaludnionymi Indiami. Proponuję ci trek po himalajach, nie zapomnisz
              tego do końca życia.
          • Gość: lesio miles, jak ja Ci zazdroszczę :))) IP: unknown, 62.32.156.* 09.03.01, 16:16
            Ktos u nas organizuje takie wyjazdy czy trzeba samemu?
            jak masz jakies namiary napisz: lesz@myself.com
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka