Gość: Agu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.01, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grazyna Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.3web.net 18.02.01, 04:45 Jak do Katmandu to radzilabym tez do sasiednich Indii. Jest wieksza jazdka a w Katmandu mozna po pobycie Indiach (lub w trakcie) odpoczac. Kiedy masz zamiar sie wybrac i na jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
lidia Re: A może wybrać się do Katmandu? 19.02.01, 14:17 Zobaczyć Katmandu to moje marzenie. Słyszałam, że to najpiękniejsze miejsce na ziemi. Kiedyś tam na pewno pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.bci.net.pl 23.02.01, 12:59 Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miles Re: A może wybrać się do Katmandu? 28.02.01, 09:51 Bylem w zeszlym roku w Kathmandu, zwiedzalem tez caly Nepal. Jest niesamowicie tanio, warunki doskonale, ludzie mili, polecam odwiedziny w Pokharze nad jeziorem, oraz koniecznie w Buddyjskim Disnylandzie w Lumbini (miejsce narodzin Buddy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawa Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 23:51 Polecam też od razu na północ do Tybetu. Trzeba tylko pamiętać, żeby wizy Chińskie załatwiać w Polsce albo w Indiach bo w Nepalu nie dają. W Nepalu można dobrze odpocząć, Indie się kocha albo nienawidzi, a Tybet to najbardziej niesamowite miejsce na ziemi. Pozdrawiam, Truskawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaro Re: A może wybrać się do Katmandu? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.03.01, 16:11 Czemu nie przez Indie? zobaczysz różnice między cichym i spokojnym Nepalem a głośnymi i zaludnionymi Indiami. Proponuję ci trek po himalajach, nie zapomnisz tego do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio miles, jak ja Ci zazdroszczę :))) IP: unknown, 62.32.156.* 09.03.01, 16:16 Ktos u nas organizuje takie wyjazdy czy trzeba samemu? jak masz jakies namiary napisz: lesz@myself.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś