Dodaj do ulubionych

PO ŚWIĘTACH

27.12.04, 08:50
Moje krótkie wrażenia po świętach.Pan Zarządca budynku B ładnie i pomysłowo
udekorował budynek-dziękuję mu za to.
Warszawiacy w większości/a już napewno Ci którzy nie potrafią się zachować we
własnych mieszkaniach zakłócając radość mieszkania na ZZ innym/wyjechali do
swoich wiosek więc w budynku B/VI kl.panował błogi spokój.Szkoda że święta są
tak rzadko?
Obserwuj wątek
    • renata19 Re: PO ŚWIĘTACH 27.12.04, 10:40
      Ja również uważam że budynek B wyglądał bardzo odświętnie-ukłony dla Pana
      Zarządcy.I ta cisza błogi spokój a może Ci najgłośniejsi pogoszczą się aż do
      Nowego Roku to naładujemy akumulatory cierpliwości na dłuższy czas.
    • nemo_zz Re: PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 08:22
      Wczoraj owe dzieciaki z sąsiedztwa dawały czadu po staremu. Nawet po 22.00
      pomimo ostrych nawoływań ich rodziców do uspokojenia się. Tak się zastanawiam
      co one turlają po tej podłodze, że aż cały blok się trzęsie. Być może będziemy
      świadkami strajku rodziców w proteście na zachowanie własnych dzieci, podobnie
      jak to miało miejsce w sławetnych USA.

Pozdrawiam
      • renata19 Re: PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 09:58
        > co one turlają po tej podłodze, że aż cały blok się trzęsie

uważam że mieszkasz w B/VI kl. Długo wykazałeś cierpliwość słuchając tych
        odgłosów/ciekawi mnie które piętro tak hałasuje/Momentami staje się to nie do
        wytrzymania niezależnie od pory dnia.A może spróbujmy się zjednoczyć
        przeciw.Znam szalenie miłą Panią z I piętra która tak jak ja ma dość.

Pozdrawiam
        • nemo_zz Re: PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 11:19
          Śledztwa nie przeprowadziłem i pewności nie mam ale postawiłbym na IV piętro.
          Konstrukcja naszego budynku bardzo dobrze przewodzi wszelkie stukania w ściany
          i podłogi. Oczywiście nie możemy oczekiwać, że mieszkając w bloku nie będziemy
          słyszeli oddźwięków aktywności życiwej naszych sąsiadów - zwłaszcza dzieci.
          Różny jest jednak poziom tolerancji dla niemowlęcia płaczącego w środkku nocy i
          dla bachora wyładowującego nadmiar energii na ścianach lub podłogach po 22.00.
          Myślę żę sąsiedzi, których pociechy absorbują teraz nasz czas na forum są jego
          czytelnikami i podejmą odpowiednie kroki. Jeżeli nie będzie efektu namierzymy
          źródło i zorganizujemy ekipę interwencyjną.

Pozdrawiam
          • renata19 Re: PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 12:12
            >Oczywiście nie możemy oczekiwać, że mieszkając w bloku nie będziemy
            > słyszeli oddźwięków aktywności życiwej naszych sąsiadów -

i mam nadzieję nikt rozsądny tego nie oczekuje przynajmniej ja ale.......
            >Jeżeli nie będzie efektu namierzymy
            >źródło i zorganizujemy ekipę interwencyjną.

jestem za ,mam dość dociekania co się tam dzieje że w moim mieszkaniu jest nie
            do wytrzymania.Było już wcześniej o tym na form.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka