Dodaj do ulubionych

Osiedla Łubińskiego

15.11.05, 12:23
Czy orientujecie się może, na jakich osiedlach miesza Łubiński? Mówił że na 9.

WIem, że rządził się na Sulejkowskiej - ale już go ta nie ma.

Rządzi się na Łodygowej i na Zawiszy. Czy ktos wie, gdzie jeszcze?
Obserwuj wątek
    • stewald Re: Osiedla Łubińskiego 15.11.05, 16:02
      Na Sulejkowskiej też się na nim poznali?
      • zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 15.11.05, 23:03
        Podobnież nie tylko tam. Sulejkowska pozbyła sie go jakiś rok temu. Ale tam
        narobił więcej bogosu niz u nas.
        • zz138b Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 10:17
          Nawiązaliśmy (KR B) kontakt z Mieszkańcami Sulejkowskiej, także na okoliczność
          P. exZarządcy

<<A poza tym uważam, że Pan Łubiński powinien zostać pozw(n)any>>
          (przez wszystkie inne Wspólnoty - w ramach prewencji ogólnej)
          Marcin
          • zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 21:30
            Wiem.
            • tusia6 Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 21:32
              Myślę że będziemy skreślać jedno po drugim/osiedle/ po zagrywce w B.A miało być
              tak dobrze Panie Łubiński ta lekcja należała się Panu jak "psu zupa"
    • ryar Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 11:39
      zzdorka napisała:

> Czy orientujecie się może, na jakich osiedlach miesza Łubiński? Mówił że na 9.
      > WIem, że rządził się na Sulejkowskiej - ale już go ta nie ma.
      > Rządzi się na Łodygowej i na Zawiszy. Czy ktos wie, gdzie jeszcze?
      na zawiszy ? byłem właśnie u kolegi i mówił że tam przez chyba 2 lata budimex
      zarządza. Czy on tam pracuje ?
      A przy okazji notariuszy kolega coś wspomniał że nie ma już widełek, i że u nich
      zjechali z taksą 40%
      • stewald Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 13:57
        Na Zawiszy zarządza jak najbardziej Łubiński, proszę bardzo:
        www.arbiter.pl/galeria/zebranie
        • zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 21:32
          www.arbiter.pl/zdjecie/6072
          To zdjęcie jest lepsze big_grin
          • stewald Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 22:10
            To też jest niezłe:
            www.arbiter.pl/zdjecie/6070
            Jak widać Łubiński ma wpływ na kobiety smile
            Zresztą on też się nieźle bawi.
            • fisherman60b Re: Osiedla Łubińskiego 04.12.05, 20:01
              Mieszkam na Sulejkowskiej-na szczescie pozbylismy sie Łubińskiego i mamy teraz
              calkiem niezlą firmę zarządzającą-mala i niedroga-z tego co sie zorientowalem
              jest ona jedna z najtanszych na rynku-poza tym chlopaki niezle sobie radza-jest
              czysto i mieszka sie bardzo przyjemniesmileJakbyscie byli zainteresowani zmiana
              admina osiedla to moge podac kontakt-prosze o maila na adres
              fisherman60b@gazeta.pl Pozdrawiam!
              • przemek.c Re: Osiedla Łubińskiego 05.12.05, 09:38
                fisherman60b napisał:

> Mieszkam na Sulejkowskiej-na szczescie pozbylismy sie Łubińskiego i mamy
                teraz
                > calkiem niezlą firmę zarządzającą-mala i niedroga-z tego co sie zorientowalem
                > jest ona jedna z najtanszych na rynku-poza tym chlopaki niezle sobie radza-
                jest
                >
                > czysto i mieszka sie bardzo przyjemniesmileJakbyscie byli zainteresowani zmiana
                > admina osiedla to moge podac kontakt-prosze o maila na adres
                > fisherman60b@gazeta.pl Pozdrawiam!

A jeśli mogę zapytać - jak sytuacja wyglądała u Was na osiedlu? Czy podobnie
                jak u nas, że typek brał kasę i nic nie robił? Jak przyjął zwolnienie - też,
                jak u nas, stawał okoniem i twierdził, że wolę członków Wspólnoty ma w końcowym
                odcinku przewodu pokarmowego?
                • fisherman60b Re: Osiedla Łubińskiego 06.12.05, 19:13
                  Generalnie sie nie plul za bardzo ale teraz wciaz jatrzy na zebraniach bo BN ma
                  jeszcze udzialy w naszej nieruchomosci (niewielkie ale jednak) W kazdym razie
                  bardzo sie ciesze ze sie go pozbylismy bo zarzad BN byl czyms strasznym-choc
                  obecny Zarzad Wspolnoty tez pozostawia troche do zyczenia-za to firma ktora
                  nami teraz zarzadza spelnia swoje zadanie w 100 procentach-milo i sympatycznie-
                  zadnej arogancji tak jak to mialo miejsce za czasow BN-odpowiadaja na pisma i
                  przynosza rozliczenia do domu jak ktos poprosi-nie robia zadnych
                  problemow...coz po prostu stoja o wiele wyzej-takie przynajmniej jest moje
                  zdanie...
                  • zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 08.12.05, 12:27
                    Tylko, że u Was na SUlejkowskiej Łubiński występował w innym charakterze. Nie
                    jako osoba fizyczna, tylko jako pracownik Budimeksu. A to duzo zmienia.
                    Gdyby ktos miał wątpliwości, polecam link.
                    www.orasoft.net.pl/wyspowa.htm
                    • myszoslon Re: Osiedla Łubińskiego 14.02.06, 10:57
                      tak czy owak 3-letnie rzady BN z Lubinskim na czele to byla katastrofa. Nie
                      wiem jak u Was ale mnie Budimex wstawil takie okna, ze mam lod od srodka
                      grubosci centymetra wokolo uszczelki. Dwa razy poprawiali i kicha. Wentylacje
                      zrobil taka, ze mi talerze z szafek wyciaga i kominem wyrzuca a jak
                      uszczelnilem drzwi wejsciowe to tak zassalo, ze nie moglem otworzyc. Stolarka
                      otworowa to kaplica. Mieszkam na I pietrze i za oknami mam patio, ktore jest na
                      wysokosci mojego mieszkania (jest na dachu garazu) od dolu idzie rzadek
                      kafelkow a potem tynk i docieplenie - miedzy kafelkami a tynkiem szpara na 2
                      centy a w srodku puuuuuuusto..... moje mieszkanie wisialo w powietrzu !
                      Zglaszalem usterki wiele razy ale BN ma to gleboko w okreznicy.

Czy teraz jest lepiej ? Pewnie tak, bo bezpieczniej i po naszemu ale i tak sa
                      ludzie i bydlo - jedni dbaja a obudynek a inni niszcza, bo albo wynajeli
                      mieszkanie albo im to zwyczajnie wisi. Dbajcie o swoje i wygoncie Budimex jak
                      najszybciej a potem doprowadzcie finanse do porzadku, bo nam BN narobil
                      wielkich dlugow a co najzabawniejsze nie zaplacil sam za ogrzewanie swojego
                      basenu i swoich garazy - okradal nas przez 3 lata i do tej pory nie oddal kasy !

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka