zzdorka 15.11.05, 12:23 Czy orientujecie się może, na jakich osiedlach miesza Łubiński? Mówił że na 9. WIem, że rządził się na Sulejkowskiej - ale już go ta nie ma. Rządzi się na Łodygowej i na Zawiszy. Czy ktos wie, gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stewald Re: Osiedla Łubińskiego 15.11.05, 16:02 Na Sulejkowskiej też się na nim poznali? Odpowiedz Link
zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 15.11.05, 23:03 Podobnież nie tylko tam. Sulejkowska pozbyła sie go jakiś rok temu. Ale tam narobił więcej bogosu niz u nas. Odpowiedz Link
zz138b Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 10:17 Nawiązaliśmy (KR B) kontakt z Mieszkańcami Sulejkowskiej, także na okoliczność P. exZarządcy <<A poza tym uważam, że Pan Łubiński powinien zostać pozw(n)any>> (przez wszystkie inne Wspólnoty - w ramach prewencji ogólnej) Marcin Odpowiedz Link
tusia6 Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 21:32 Myślę że będziemy skreślać jedno po drugim/osiedle/ po zagrywce w B.A miało być tak dobrze Panie Łubiński ta lekcja należała się Panu jak "psu zupa" Odpowiedz Link
ryar Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 11:39 zzdorka napisała: > Czy orientujecie się może, na jakich osiedlach miesza Łubiński? Mówił że na 9. > WIem, że rządził się na Sulejkowskiej - ale już go ta nie ma. > Rządzi się na Łodygowej i na Zawiszy. Czy ktos wie, gdzie jeszcze? na zawiszy ? byłem właśnie u kolegi i mówił że tam przez chyba 2 lata budimex zarządza. Czy on tam pracuje ? A przy okazji notariuszy kolega coś wspomniał że nie ma już widełek, i że u nich zjechali z taksą 40% Odpowiedz Link
stewald Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 13:57 Na Zawiszy zarządza jak najbardziej Łubiński, proszę bardzo: www.arbiter.pl/galeria/zebranie Odpowiedz Link
zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 21:32 www.arbiter.pl/zdjecie/6072 To zdjęcie jest lepsze Odpowiedz Link
stewald Re: Osiedla Łubińskiego 16.11.05, 22:10 To też jest niezłe: www.arbiter.pl/zdjecie/6070 Jak widać Łubiński ma wpływ na kobiety Zresztą on też się nieźle bawi. Odpowiedz Link
fisherman60b Re: Osiedla Łubińskiego 04.12.05, 20:01 Mieszkam na Sulejkowskiej-na szczescie pozbylismy sie Łubińskiego i mamy teraz calkiem niezlą firmę zarządzającą-mala i niedroga-z tego co sie zorientowalem jest ona jedna z najtanszych na rynku-poza tym chlopaki niezle sobie radza-jest czysto i mieszka sie bardzo przyjemnieJakbyscie byli zainteresowani zmiana admina osiedla to moge podac kontakt-prosze o maila na adres fisherman60b@gazeta.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link
przemek.c Re: Osiedla Łubińskiego 05.12.05, 09:38 fisherman60b napisał: > Mieszkam na Sulejkowskiej-na szczescie pozbylismy sie Łubińskiego i mamy teraz > calkiem niezlą firmę zarządzającą-mala i niedroga-z tego co sie zorientowalem > jest ona jedna z najtanszych na rynku-poza tym chlopaki niezle sobie radza- jest > > czysto i mieszka sie bardzo przyjemnieJakbyscie byli zainteresowani zmiana > admina osiedla to moge podac kontakt-prosze o maila na adres > fisherman60b@gazeta.pl Pozdrawiam! A jeśli mogę zapytać - jak sytuacja wyglądała u Was na osiedlu? Czy podobnie jak u nas, że typek brał kasę i nic nie robił? Jak przyjął zwolnienie - też, jak u nas, stawał okoniem i twierdził, że wolę członków Wspólnoty ma w końcowym odcinku przewodu pokarmowego? Odpowiedz Link
fisherman60b Re: Osiedla Łubińskiego 06.12.05, 19:13 Generalnie sie nie plul za bardzo ale teraz wciaz jatrzy na zebraniach bo BN ma jeszcze udzialy w naszej nieruchomosci (niewielkie ale jednak) W kazdym razie bardzo sie ciesze ze sie go pozbylismy bo zarzad BN byl czyms strasznym-choc obecny Zarzad Wspolnoty tez pozostawia troche do zyczenia-za to firma ktora nami teraz zarzadza spelnia swoje zadanie w 100 procentach-milo i sympatycznie- zadnej arogancji tak jak to mialo miejsce za czasow BN-odpowiadaja na pisma i przynosza rozliczenia do domu jak ktos poprosi-nie robia zadnych problemow...coz po prostu stoja o wiele wyzej-takie przynajmniej jest moje zdanie... Odpowiedz Link
zzdorka Re: Osiedla Łubińskiego 08.12.05, 12:27 Tylko, że u Was na SUlejkowskiej Łubiński występował w innym charakterze. Nie jako osoba fizyczna, tylko jako pracownik Budimeksu. A to duzo zmienia. Gdyby ktos miał wątpliwości, polecam link. www.orasoft.net.pl/wyspowa.htm Odpowiedz Link
myszoslon Re: Osiedla Łubińskiego 14.02.06, 10:57 tak czy owak 3-letnie rzady BN z Lubinskim na czele to byla katastrofa. Nie wiem jak u Was ale mnie Budimex wstawil takie okna, ze mam lod od srodka grubosci centymetra wokolo uszczelki. Dwa razy poprawiali i kicha. Wentylacje zrobil taka, ze mi talerze z szafek wyciaga i kominem wyrzuca a jak uszczelnilem drzwi wejsciowe to tak zassalo, ze nie moglem otworzyc. Stolarka otworowa to kaplica. Mieszkam na I pietrze i za oknami mam patio, ktore jest na wysokosci mojego mieszkania (jest na dachu garazu) od dolu idzie rzadek kafelkow a potem tynk i docieplenie - miedzy kafelkami a tynkiem szpara na 2 centy a w srodku puuuuuuusto..... moje mieszkanie wisialo w powietrzu ! Zglaszalem usterki wiele razy ale BN ma to gleboko w okreznicy. Czy teraz jest lepiej ? Pewnie tak, bo bezpieczniej i po naszemu ale i tak sa ludzie i bydlo - jedni dbaja a obudynek a inni niszcza, bo albo wynajeli mieszkanie albo im to zwyczajnie wisi. Dbajcie o swoje i wygoncie Budimex jak najszybciej a potem doprowadzcie finanse do porzadku, bo nam BN narobil wielkich dlugow a co najzabawniejsze nie zaplacil sam za ogrzewanie swojego basenu i swoich garazy - okradal nas przez 3 lata i do tej pory nie oddal kasy ! pozdrawiam Odpowiedz Link