zz_zitom 19.12.05, 16:10 poniewaz juz sie wprowadzilem na ZZ - mam pytanko - czy mozecie mi polecic rzetelna firme ktora zalozy mi zaluzje... pozdro zitom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_74 Re: zaluzje 21.12.05, 15:35 Jak najbardziej 022 758 68 13 Fiorma Gol-Tom z Piastowa Mają też okna, drzwi, parapety Odpowiedz Link
mysz110 Re: zaluzje 02.01.06, 08:02 zz_zitom napisał: > poniewaz juz sie wprowadzilem na ZZ - mam pytanko - czy mozecie mi polecic > rzetelna firme ktora zalozy mi zaluzje... > > pozdro > zitom Jeżeli to jeszcze aktualne, to polecam firmę Azuryt oglaszajaca sie na klatkach schodowych etapu C. Mam takie żaluzje, niezle i niedrogo. Odpowiedz Link
michal_zz Re: zaluzje 02.02.06, 19:06 mysz110 napisała: > Jeżeli to jeszcze aktualne, to polecam firmę Azuryt oglaszajaca sie na klatkach > schodowych etapu C. Skorzystałem z rady. Wczoraj umówiłem się z panem z ww. firmy na dziś rano. Po pół godzinie oczekiwania żona zadzwoniła z pytaniem, dlaczego nikt sie nie pojawił. W odpowiedzi usłyszała: "Jakoś nam się wymknęło" i "mamy tyle zleceń, że nie nadążamy". No cóż, postanowiliśmy nie dokładać panom z Azurytu dodatkowej pracy i wybraliśmy inną firmę. Odpowiedz Link
dorka21 Re: zaluzje 03.02.06, 08:17 no to teraz proszę o podanie firmy jaką wybraliscie i informację czy sie sprawdzila Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
michal_zz Re: zaluzje 03.02.06, 08:37 dorka21 napisała: > no to teraz proszę o podanie firmy jaką wybraliscie i informację czy sie > sprawdzila Poczekaj tydzień . Wczoraj popołudniu przyszedł sympatyczny pan, zmierzył okno, wyliczył koszt i obiecał odezwać się w przyszłym tygodniu i umówić się na montaż. Jak już wszystko będzie gotowe to Ci napiszę jaka firma i jaka jakość (obsługi i "towaru"). > Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
michal_zz Re: zaluzje 14.02.06, 20:19 michal_zz napisał: > dorka21 napisała: > > > no to teraz proszę o podanie firmy jaką wybraliscie i informację czy sie > > sprawdzila > Poczekaj tydzień . (...)Jak już wszystko będzie gotowe to Ci napiszę jaka > firma i jaka jakość (obsługi i "towaru"). Obiecałem więc informuję. Żaluzje w kuchni założone - było małe opóźnienie ale ... ze strony zamawiającego . Jutro będziemy zamawiać następne. Firma "Add decorum", tel. 501128935. Odpowiedz Link
kmyczek Re: zaluzje 03.02.06, 08:58 ja tez prosze o informacje po zalozeniu zaluzji pozdrawiam Odpowiedz Link