renata304 26.01.06, 11:08 Jestem nowa i mam pytanie czemu nikt nie korzysta z Nieoficjalnego Forum Zielone Zacisze? www.zielonezacisze.fora.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka21 Re: forum Zielone Zacisze 26.01.06, 14:09 bo wszyscy w pierwszej kolejności trafiają tutaj, i na tym forum poruszane są wszystkie sprawy. I chyba lepiej tutaj niech zostana bo jak będziemy kombinować to w końcu się nie znajdziemy i pogubimy się Pozdrawiam D. Odpowiedz Link
iwona.nowa Re: forum Zielone Zacisze 06.04.06, 17:31 ja tam jestem za otwarciem nowego forum dla D i E. A może ktoś ma czas i chęci takowe poprowadzić. Odpowiedz Link
zzrobert Re: forum Zielone Zacisze 06.04.06, 18:09 A na co czas? Parę kliknięć i działa. Potem tutaj link dla zainteresowanych z D i E i po krzyku. Np. "Zielone Zacisze etap D i E" Odpowiedz Link
iwona.nowa Re: forum Zielone Zacisze 06.04.06, 18:24 ja sie na tym nie znam ... trzeba to chyba jakoś nadzorować itp. itd. ... węc chyba dobrze jeżeli zrobiłby to ktoś kto ma przynajmniej stały, a nie okazjonalny dostep do internetu. Może ktoś z etapu D lub E sie tego podejmie . Odpowiedz Link
maciej_pa Re: forum Zielone Zacisze 06.04.06, 19:34 Proszę, założyłem na próbę nowe forum etapu D i E forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38963 Odpowiedz Link