Dodaj do ulubionych

Centrum Figury Doskonałej FREYA

29.01.06, 08:00
Zapytam kto z Pań lub Panów korzystał z centrum,które mieści się przy
ul.Gilarskiej 58 Zamierzam skorzystać z masaży kręgosłupa,wkrótce sama
napiszę opinię.Centrum znajduje się niedaleko ZZ może komuś się ta informacja
przyda.
Pozdrawiam R.W.
Obserwuj wątek
    • zzdorka Re: Centrum Figury Doskonałej FREYA 30.01.06, 19:05
      Masaż kręgosłupa polecam tylko u kogoś z wieloletnią praktyką i sprawdzonego
      przez wiele osób. Szczerze radzę, nie eksperymentuj z kręgosłupem.
      • renata19 Re: Centrum Figury Doskonałej FREYA 30.01.06, 19:45
        Witaj Dorotko,właśnie wróciłam z masażu.Pan Piotr bo tak ma na imię masażysta
        dokładnie zapoznał się z moim RTG kręgosłupa.Jest dyplomowanym masażystą i
        pracuje jako rehabilitant.Schorzenie kręgosłupa mam od wielu lat ale dotychczas
        na masaże jeździłam do Nałęczowa, więc teraz cieszę się że mam Go niemal za
        płotem.To centrum to nie tylko masaże kręgosłupa ale szereg innych
        zabiegów.Mnie narazie boli więc o niczym innym nie myślę.Ale jest tam
        cudnie,warto zajrzeć.
        Dziękuję za troskę i pozdrawiam Renata
        • zzdorka Re: Centrum Figury Doskonałej FREYA 01.02.06, 22:58
          Napisz jak się teraz czujesz? Bo ja ganiam albo do takiego pół niewidomego
          człowieka, który jest fenomenalny. Albo mam takiego rehabilitanta na telefon.
          Ale dobrze wiedzieć w razie czego co tam pod domem nam się wykluło smile
          • renata19 Re: Centrum Figury Doskonałej FREYA 02.02.06, 08:34
            Dorotko czuję się świetnie ,narazie byłam 4 razy mój kręgosłup już mnie nie
            boli/mogę pracować/zamierzam kontynuować,szczególnie że teraz są promocje.To
            nowo otwarty gabinet,który warto odwiedzić.Korzystam również z zabiegu
            tzw.drenaż limfatyczny/na krążenie/.Są również zabiegi"na ciało" niestety nic
            więcej nie wiem bo nie korzystałam.W razie potrzeby podam Ci tel.0-22 353 77 33
            Pozdrawiam.
    • asiulek78 Re: Centrum Figury Doskonałej FREYA 17.05.06, 11:28
      Witam,
      Ja do Centrum chodzę od połowy lutego na masaż izometryczny ciała do Tomka i
      jestem bardzo zadowolona. U Piotra też byłam, ponieważ uprawiam siatkówkę i
      miałam kontuzję barku. Piotrek, o którym pisała już Pani jest dyplomowanym
      masażystą i u mnie zastosował jakieś magiczne plastry i ból ustąpił.
      Naprawdę gorąco polecam, zwłaszcza, że jest to bardzo blisko i ceny przystepne.
      A atmostefa i wystrój wnętrza genialne, także przy okazji można się super
      zrelaksować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka