Dodaj do ulubionych

Śliskie schody

17.02.06, 13:23
Szanowny Panie Zarzadco A i B

Czy moze Pan zrobic cos, zeby schody do klatek przestaly byc sliskie? Juz
niejedna osoba z nich spadla, dobrze, ze nic bardzo powaznego sie nie stalo.
Wiem, ze schody maja atest o spelnieniu wymogów antyposlizgowosci, nie zmienia
to jednak faktu, ze sa potwornie sliskie, szczegolnie w deszczu i sniegu, a
wlasnie wtedy pracownicy najmniej o nie dbaja. Czy moglby Pan sie zajac tym
tematu, zebym nie musiala pisac pism do Inspektoratu Nadzoru?
Pozdrawiam,
Agnieszka Balcerzak
Obserwuj wątek
    • lemurka3 Re: Śliskie schody 17.02.06, 13:27
      Podpisuję się pod prośbą p. Agnieszki. Już nie raz bym zleciała.
    • robert28 Re: Śliskie schody 17.02.06, 13:42
      aruen 16.02.06, 11:58 + odpowiedz

Ja wprawdzie mieszkam w B, ale tez wychodze garazem. Latem i zima.

Skąd wiesz że są śliskie schody? Jeśli do kontaktu z P.Zarządcą chcesz używać
      forum to tylko na euro-profil.Tam są pytania do zarządcy na które jest
      zobowiązany odpowiadać.Nie "zwierzajcie" się całej Polsce z problemów na ZZ.
      Robert
      • aruen Re: Śliskie schody 17.02.06, 13:57
        robert28 napisała:

> aruen 16.02.06, 11:58 + odpowiedz
        >
        >
        > Ja wprawdzie mieszkam w B, ale tez wychodze garazem. Latem i zima.
        >
        > Skąd wiesz że są śliskie schody? Jeśli do kontaktu z P.Zarządcą chcesz używać
        > forum to tylko na euro-profil.Tam są pytania do zarządcy na które jest
        > zobowiązany odpowiadać.Nie "zwierzajcie" się całej Polsce z problemów na ZZ.
        > Robert

Wiem, bo po pierwsze, to ze wychodze garazem, nie oznacza, ze zawsze, a po
        drugie pisalam przeciez, ze niedawno spadl z tych schodow moj maz.
      • zzola Re: Śliskie schody 17.02.06, 21:23
        A dlaczego nie ,, zwierzac sie całej Polsce z problemów na ZZ,,? Wstyd czy
        strach? Ktos spaprał wykonanie schodów a my mamy cichcem o tym rozmawiac? Jak
        się robercie28 boisz, zapisz sie do ZBOWIDU.Od dwu lat wiadomo ze schody sa
        niebezpiecznie śliskie, były w tej sprawie monity i co Pan Kaziński o tym nie
        słyszał? Nie chodzi po tych schodach? Aruen z wielka pokora: że co prawda wiem
        że płytki maja atest..... A co mnie obchodzą atesty? Kto je widział? Atest do
        czego ? Krawędzie tych schodów powinny miec płytki ryflowane. A jesli tego nie
        zrobiono to należy ponaklejać na schody specjalne tasmy. Szlag mnie trafia , bo
        jesli ktos spadnie, uszkodzi sie to zapłacimy za to z naszych kieszeni. Nie z
        kieszeni zarzadcy.
    • grzegorz_zz Re: Śliskie schody 17.02.06, 13:49
      Agnieszko,
      A dlaczego nie zadasz tego pytania na stronie euro-profil, a tu tylko wkleisz
      link do tego maila?
      • aruen Re: Śliskie schody 17.02.06, 13:58
        grzegorz_zz napisał:

> Agnieszko,
        > A dlaczego nie zadasz tego pytania na stronie euro-profil, a tu tylko wkleisz
        > link do tego maila?

Zaraz zadam, do euro-profilu po prostu sie jeszcze nie przyzwyczailam, a wiem,
        ze Pan Zarzadca czyta to forum smile
        • piotr3211 Re: Śliskie schody 18.02.06, 11:23
          problem ten dotyczy również C - i nie wiem czy to przypadkiem nie powinno być
          poprawione przez developera no bo dlaczego na nasz koszt.
      • piotr3211 Re: Śliskie schody 18.02.06, 11:27
        a z drugiej strony to może warto pisać na "Polskę" niech wszyscy wiedzą że nie
        jest tu tak idealnie jak na reklamach developera............może ktoś się
        opamięta. No bo schody, wentylacja I CO JESZCZE...Oj boję się że lista będzie
        długa (kwestia czasu). Aby wszystko powychodziło (co istotne) przed końcem
        gwarancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka