sputnik12 24.02.06, 21:45 CZY KTOŚ Z PANSTWA MOŻE WIE, CZY ETAPY D I E RÓWNIEŻ BEDĄ MIAŁY ADRES ' ŚW. WINCENTEGO' ? JEST MI TO W ZASADZIE OBOJĘTNE PYTAM Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM S. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusia6 Re:Do Sputnik..a 25.02.06, 06:51 Sputnik wyłącz caps lock i pisz normalnie,jeszcze nie zauważyłeś że się wyróżniasz? Odpowiedz Link
sputnik12 wyjaśnienie 25.02.06, 23:12 Wyczerpujacą odpowiedż dlaczego tak czynię znajdziecie Państwo - w wątku 'PYTANKO DO MIESZKAŃCÓW ETAPU C'. Być może ktoś odpowie na zadane przeze mnie pytania.......to tak a propos konkretów. S. Odpowiedz Link
mitaka Re: wyjaśnienie 25.02.06, 23:41 Nikt jakos nie kwapi sie do odpowiedzi. Chetnie bym pomogla, ale nie wiem jaki adres beda mialy etapy D i E. Co do doswietlenia mieszkan od strony kanalku tez wolalabym sie nie wypowiadac, ale moj sasiad (mamy okna na inna strone) zrezygnowal z zakupu mieszkania od strony kanalku, wlasnie z tego wzgledu, ze bylo tam dosc ciemno. Pozdro dla Zitomka Odpowiedz Link
dorka21 Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 08:58 jak kiedys pytałam o to w TP powiedzieli, że ulica będzie Św. Wincentego, chociaż tak naprawdę D i E lezy bardziej przy Gilarskiej. Ostatnio jak dzwonilam do TP, żeby zapytac o nr ulicy D i E (było mi to potrzeba dla banku do przeprowadzenia inspekcji) to powiedzieli, że jeszcze nie wiadomo jaki nr. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link
sputnik12 Re: do dorki 27.02.06, 16:33 Dorko ja dzisiaj także z nimi rozmawiałam i odpowiedzieli, że nie wiedzą jaka bedzie nazwa ulicy, ale jednocześnie dostałam plan mieszkania z adresem Wincentego 116.... Pozdrawiam wszystkich S. Odpowiedz Link
rumity Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 10:51 Przecież do D i E musi być doprowadzona uliczka dojazdowa, która na pewno będzie wytyczona - albo wzdłuż ogrodzenia sąsiadującego z padokiem, albo od strony wojskowego TBS - czyli drogą dojazdową do budowy. Więc raczej mało prawdopodobne, żeby budynki oddalone od Wincentego o kilkaset metrów miały taki adres...??? Odpowiedz Link
zz_marcin Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 12:02 Według info w UDz. Ma to być św.Wincentego 116 i 118. Odpowiedz Link
grzegorz_zz Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 16:01 A Haha.... Przecież to bez sensu. No ale na Ursynowie też tak jest... Odpowiedz Link
sputnik12 Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 16:35 Czy my jako przyszli mieszkańcy mamy jakikolwiek wpływ na nazwę 'naszej'uliczki ? Odpowiedz Link
zz_nowy Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 21:30 Proponuję ulicę Zabojszcza )))) przepraszam... to tylko taki makabryczny żarcik... Odpowiedz Link
sputnik12 Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 27.02.06, 22:15 Zabawne i okrutne zarazem. Ale tak poważnie czy moglibyśmy zaproponować nazwę ulicy (chociażby Gilarska), nie mam nic przeciwko historycznej Sw. Wincentego, ale po prostu dom nie do końca ( że tak eufemistycznie rzecz ujmę) znajdować się będzie na tej własnie ulicy. Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam. S. Odpowiedz Link
michal_74 Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 28.02.06, 09:56 Słyszałem o nazwie mjr M. Golańskiego - żołnierza AK, członka Antyku i wywiadu pocztowego. Ponoć wszystko zależy od tego, czy AAN skończy przygotowywać o nim książkę ze źródłami. Odpowiedz Link
zzjacek Re: ETAPY D I E - NAZWA ULICY 28.02.06, 10:16 A nie powinno być Wincentego 108, 106 Odpowiedz Link